ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 31 ianuarie 2019

Validând Istoria PSS


   Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitați pe Corey Goode și Bob Wood.        
     Cariera extinsă a lui Bob W. ca inginer aeronautic i-a oferit anii de experiență necesari pentru a putea discerne informații credibile de dezinformarea răspândită în ceea ce privește OZN-urile și tehnologia extraterestră. Acest lucru îl pune într-o poziție unică pentru a putea confirma mărturia lui W. Tompkins și alți denunțători din interiorul PSS. Investigațiile sale au urmărit originea PSS, din primele zile cu oamenii de știință germani la TRW și, în cele din urmă, la Corporation Rand. Toate secretele lor se ascund în straturi de compartimentare.   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
      Deci haideți să ne întoarcem foarte rapid și aș vrea să-l aduc în discuție pe Jay Allen Hynek. Deci acesta este tipul care a adus ideea de gaz de mlaștină, ca parte a proiectului Blue Book. Și poate nu știți sau poate știți, este că eu am lucrat cu Jim Heart care a scris filmul Contact, co-autor al scenariului și au fost 8 ani de muncă în total cu acel proiect iar el lucra alături de Carl Sagan ... și ca rezultat al acest contacte de nivel înalt el a avut expunere la Jay Allen Hynek. Ceea ce nu știu foarte mulți oameni este faptul că Jay Allen Hynek a realizat că a fost păcălit de guvernul SUA și că s-a sucit.
    Credeți că acești oameni care sunt specializați în dezinformare pot să se răzgândească într-un final după ce fac mai mult studiu acasă? Ei realizează că ei au fost mințiți și folosiți ca pioni în acest joc de șah mai mare?
     Ei bine Jay Allen Hynek de fapt a înotat în piscina mea la acea vreme, între 68 și 70 când făceam această cercetare ...
   Serios?
     Deci i-am cunoscut atât pe Jay Allen Hynek și James McDonald, chiar dacă ei nu vorbeau cu adevărat unul cu altul foarte mult, foarte des ...
    Prima implicare pe care am avut-o cu tipi care se ocupă cu dezinformarea a fost Bill More, iar acesta după cum știu mulți oameni, i s-au oferit niște informații care în aparență erau controlate, iar el le-a transpirat știind că nu erau corecte, iar eu am sfârșit prin a dori să cumpăr toate materialele lui și chiar i-am făcut o ofertă întrebându-l: cu cât vinde tot ceea ce are? Iar el a spus 1000 de dolari. Iar eu am zis ok. Eu am scris acest cec, am mers către acest loc al lui din Hollywood și le-am luat de la el. Eu am întrebat: asta este tot? El a spus da.
    Ei bine, am catalogat-o și s-a dovedit că nu era nimic revoluționar în ceea ce am obținut de la el.
   Alți oameni spun că documentele pe care le am, au fost concepute cu meșteșug pentru a ...  de un grup de tipi de la CIA de ex. care ... vă puteți imagina o cameră cu 20 de oameni care sunt cu toții experți în crearea de documente false, deci acest scenariu este greu de înlăturat, dar există așa de multe mici subtilități ștampilele, cronologia, după judecata mea,  că marea majoritate a documentelor pe care le am sunt cu adevărat autentice ... așa că, eu sunt dispus să accept că de această dată că e posibil să fi fost doar parțial false, iar asta se mai întâmplă.
    Ei bine Bob, nu este adevărat că acestea sunt exact genul de dovezi de care întreabă genul oamenilor mai dedicați științei, iar tu ai asta?  Tu ai documente ce au fost verificate. Se știu când au fost făcute și știm ce spun.
    Este adevărat, dar scepticii revin mereu cu răspunsul obișnuit, că nu poți face prea multe cu acele copii, tu trebuie să ai originalele. Așa că eu am spus: ei bine, eu am originalele, pentru două cazuri, am originalele, haideți să ne uităm doar la acelea.
   Iar apoi trecem printr-unul dintre aceste originale care au de a face foarte profund cu asasinarea lui JFK și relația cu OZN-urile ... iar atunci ... ei nu au răspunsuri la asta, dar, adică ... problemele autenticității devin apoi mai grele pentru sceptici.
     Bob, ai aruncat bomba ... nu poți trece peste asta. Ce spunea despre JFK și OZN-uri? Ce spunea documentul?
   Este un document de 8 pagini și avea 8 file ... și fiecare filă era concepută pentru a se ocupa cu un aspect diferit al problemei secretului. Era scris de MJ1 pentru MJ12.
   Da, era de la Majestic și spunea de fapt, că dacă devine clar, că ... dacă el va transpira totul, atunci el va fi eliminat. Sunt cuvinte diferite ... totul despre mușamalizarea OZN ... nu-i menționau numele, dar ei foloseau codificarea serviciilor secrete.
    Oh da, ei obișnuiau să aibe nume de cod pentru el. Dvs. ați fost implicat în autentificarea  documentelor MJ12?
    Da, aproape toate documentele pe care le am sunt de la MJ12 sau Majestic sau Magic.
  Deci atunci când oamenii ar fi primit, dvs. sunteți unul dintre oamenii care cercetează documentele să ...
  Toate documentele pe care le am au fost transpirate din diverse surse. Sunt 3,4 surse diferite.
    Acum când spuneți transpirate, asta nu înseamnă că oamenii au completat o cerere  conform Legii Libertății de Informare și le-au obținut legal de la guvern.
   Există un document pe care Tim Cooper l-a obținut legal, unde scrie MJ12 la fund.
  Oh, serios? Ok. Iar celelalte au fost sustrase?
   Celelalte au fost oferite pur și simplu de ... aș specula să zic exact cum, dar există un caz, un tip, care a apărut la ușa lui Tim Cooper și i-a oferit o cutie plină de chestii și este clar că el făcea curat prin dosarele lui. El pur și simplu scăpa de ele.
   Iar un alt document, care a fost o enciclopedie a farfuriilor zburătoare, scrisă de Charles Bowen, era un document ce a fost creat ca o istorie a subiectului a anilor 50 cred ... sau ceva de genul ... și a fost trimis către Forțele Aeriene să se asigure că era nimic acolo care să fie secret. În 1994, a fost trimis prin poștă lui Thymoty Cooper de la Fort Meade.
    Și de fapt era original și era ștampilat Top Secret, dar avea notări pe el, cum ar fi: ce face DM? Acolo unde spuneau: Don Menzo le-a spus claselor lui că erau extratereștri (ET). Deci, acesta este genul de experiențe pe care le-am avut în autentificarea documentelor, și toate pot fi atacate de sceptici, asta nu se termină niciodată. Nu e nicio cale prin care poți scăpa de ei, complet.
     Chiar și cea mai recentă chestie care eu cred că are un mare potențial este expertizarea limbajului, în care poți lua un număr mare de cuvinte pe care le-a scris o persoană și apoi le compari, să spunem că au fost realizate de 2,3 oameni diferiți, iar apoi compari cuvintele din documentele în chestiune împotriva acelora, iar apoi, depinzând de frazeologie și folosirea verbelor, virgulelor și chestii de genul acesta și poți spune că probabilitatea ca această persoană să fii scris este mult mai mare decât această sau acea persoană.
     Și poți spune în ce perioadă au fost scrise după frazare și toate ...    Da.
   Deci asta este ceva ce eu am folosit doar o dată.
    Ei bine, Bob dă-mi voie să te întreb asta: documentele și validarea ar reprezenta în mod evident unul dintre două aspecte critice ale investigării ufologiei ... poate că sunt trei: deci avem documentele, observările martorilor oculari, știți, sunt rapoartele piloților, sunt observările de la sol ... care se corelează cu rapoartele piloților, sunt urmele de aterizare ...
haide să vorbim pe scurt despre asta.
    Te-ai străduit să verifici unele dintre aceste documente în ceea ce privește încercarea de a afla dacă există ... vre-unele din ele implicau observări pe care apoi le-ai valida mai apoi că acele observări s-au întâmplat sau ai studiat oameni care au avut observări și ai încercat să corelezi observări ale piloților, observări de la sol, urme de aterizare și genul acesta de chestii?
     Asta este o întrebare bună deoarece mă face să mă gândesc la faptul că majoritatea  documentelor pe care încerc să le autentific nu au treabă cu observările absolut deloc. Ele au de a face cu programe sub acoperire.
   Dar faptul că eu m-am implicat după ce m-am pensionat și am realizat acest film Secretul,  și am continuat să obțin documente, iar fiul meu a început o serie de regăsire a prăbușirilor, iar el a făcut 7 ani de regăsiri ale prăbușirilor în Octombrie, și a avut o audiență largă, așa că pentru aceste întâlniri legate de regăsirea prăbușirilor eu aș fi oferit de fiecare dată câte un document despre un lucru sau altul, așa că m-am instaurat pe mine ca pe o persoană care este dispusă să sape cât de adânc este necesar pentru a înțelege subiectul, iar unul a fost bineînțeles, virușii ET ... Unul a fost Stringfield.
     Ce ne spune cu adevărat Stringfield, ce încearcă să ne spună? Deci eu am demonstrat că sunt o persoană cu ceva integritate, cred și de aceea m-a sunat Bill Tompkins.
    El a zis: am auzit că tu cercetezi povești OZN, iar eu am: zis da, cine ești tu? Așa că el mi-a explicat cine era și mi-a zis că încearcă să scrie o carte de vreo 10 ani și că a oferit-o câtorva oameni s-o scrie și a oferit numele câtorva dintre ei ... 
    Sunt sigur că acea descriere pe care vi-a oferit-o legată de ceea ce a făcut, a făcut ca sprâncenele să se ridice probabil cam așa de mult.
   Ei bine, el chiar nu mi-a spus chiar așa multe de la începutul conversației, dar a spus că era un ... eu cred că unul dintre motive este că știa unde lucrasem, și și-a dat seama că lucrasem acolo în aceiași perioadă când lucrase și el, așa că imediat ce am aflat că el a fost acolo din vremea când eu eram acolo, am devenit foarte interesat și am început să-l întreb: ei bine, l-ai cunoscut pe tipul ăsta, tipul acela, șamd și de fiecare dată când îi puneam o întrebare anume, îi ceream să descrie încăperea sau orientarea clădirii și chestii de acest gen. Și le-a știut pe toate ...
     Uimitor.
   Atunci am devenit mai interesat și i-am spus să-mi zică mai mult despre povestea lui. El a zis ok și a ... din moment ce el nu folosea email-ul, a trebuit să merg să-l vizitez. Așa că am mers să-l vizitez și s-a dovedit că la acea vreme locuia în Oceanside, California, unde locuiește fiica mea așa că a fost doar o oprire scurtă când mă duceam să-mi văd fiica să merg să-l văd pe Bill Tompkins și pe soția acestuia Mary.
    Iar ei m-au făcut să mă simt foarte bine venit și atunci am primit prima parte a  manuscriptului, unde am citit descrierea generală și despre ceea ce dorea să spună.
    Eu vreau să trec prin două lucruri foarte rapid, în primul rând tu mi-ai spus, bazându-te pe discuțiile cu Bill că "Selectat de ET" a fost doar prima din ceea ce se propunea a fi prima dintr-o trilogie de cărți, deoarece avea așa de multe informații pe care el trebuia să le dezvăluie. 
    Când l-am întâlnit prima oară pe Bill, el avea în mintea lui planificate 6 cărți. Iar eu am concluzionat subconștient că 6 cărți de la un tip care nu a publicat niciuna erau probabil prea multe la care să te gândești, așa că am zis, haide să ne gândim doar la prima carte totuși ... și cum s-o limităm, iar el vorbea despre lucruri care se desfășuraseră de-a lungul a mult timp, din anii 70 până în prezent, iar eu am zis că trebuie să limităm asta așa că hai să alegem o perioadă, așa că ... el a vrut să meargă dincolo de momentul când a plecat de la Douglas, până când a ajuns la TRW deoarece începutul la TRW va fi în cartea a doua,  ceea ce s-a întâmplat cu adevărat la TRW.
     Iar el a zis, asta sună bine, așa că aceea va fi a doua carte, dar haide să ne limităm la una pentru moment. Așa că am luat materiale care era din acea perioadă de timp, și ... de fapt ...
am lucrat cu un tip de la Universitatea din Michigan, care pornise asta și a renunțat și mi-a dat mie ce lucrase ... așa că am început s-o abordez ...
     Gradul până la care Bill a validat implicarea lui în programele tehnice este uluitor în această carte.
    Ei bine David, când am primit prima dată acest manuscript, m-am întrebat: ar trebui să încerc să-i spun lui Bill ce ar trebui să scrie în autobiografia lui sau să-l las să scrie ceea ce vrea el să scrie?
    Și am concluzionat că ultima este calea corectă de parcurs, cel puțin în prima carte. Așa că el a inclus o grămadă de materiale tehnice, incluzând conceperea lui Apollo, și a navelor spațiale S4B cu care eu eram familiarizat la Douglas, și interacțiunea lui cu NASA și faptul că interacționase cu DuBose și Von Braun, bineînțeles, asta este relevant ...
   Eu vreau să vă pun o întrebare cu adevărat directă și aceasta este cumva ceva nepredictibil.
În carte, există niște chestii foarte foarte ciudate despre perioada de început a NASA,
începuturile timpuri ale acesteia ... în care Bill este implicat ... iar ei aveau petreceri sexuale la casele oamenilor unde toată lumea era dezbrăcată, iar apoi el intră într-o cameră foarte ciudată cu perdele foarte ciudate ... și pare a fi ceva magie neagră sau ceva, ce se petrecea acolo. Poți să ne spui un pic despre acea parte a cărții și ce crezi că se petrecea acolo?
    Ei bine din ceea ce-mi amintesc din carte este că tu vorbești despre petrecerile de la compania aeronavelor Douglas, nu de NASA.
    Da, corect.
   El susține că directorii executivi de la Douglas încercau să țină aceste petreceri pentru a obține un control asupra angajaților, pentru a putea fi șantajați ca să facă ce vor ei să facă.
    Asta este o tactică foarte foarte veche.
   Da, corect.
    Acum, eu știam toți oamenii cu care vorbise el, iar când mi-a dat numele în carte, l-am întrebat: "Cine sunt toți tipii ăștia?"
    Așa că mi-a dat o listă de nume, nume pentru carte, nume reale, iar eu am această listă.  Iar eu știam câteva dintre ele foarte bine, câțiva fuseseră șefii mei ... mai târziu. Totuși, eu am fost norocos că nevasta mea de la acea vreme, am avut două soții, soția mea și cu mine, am decis că noi nu ne vom implica niciodată în activitățile sociale ale companiei.            Imaginează-ți asta. 
   Deci se pare că am fost norocos.
    Probabil că ați fi întors spatele și ați fi plecat oricum.
    Acesta a fost motivul pentru care am întrebat. Eram cu adevărat curios, deoarece el descrie că rătăcea într-o ... adică tu nu ai spus-o, așa că o voi spune eu, el descrie oamenii care făceau sex în aceste case mari, rătăcind în camere unde totul era într-un decor roșu ca sângele și negru. Cortine negre și arătau foarte mult ca un tip de încăpere de ritual satanic.
    Aceasta este o asociere pe care nu am făcut-o încă, aspectul satanic, dar asta ar putea fi explicația. Eu cumva am trecut peste aceste aspecte gândindu-mă că am fost norocos că am evitat chestia asta și sunt norocos că și Bill a evitat asta.
   Ei bine, și eu l-am întrebat acea întrebare: au avut succes în a te seduce sau nu? Iar el a zis: nu, nu au reușit.
   Ei bine, germanii din programul spațial foloseau magia neagră alături de știință.
  Da, este o observație bună, da.
    Ei bine haideți să intrăm în asta pentru 1 minut, deoarece el chiar sare mult de colo colo în cronologia cărții, este un pic frustrant să încerci s-o citești și să înțelegi despre ce vorbește.
    Corect.
   El se referă de exemplu ... la niște chestii foarte ... el se referă la descoperiri din fizică care în aparență sunt secrete și despre care nu am mai auzit înainte, despre anti-gravitație și propulsie mai rapidă decât viteza luminii. Iar apoi asta cumva apare și cumva el nu spune cine a inventat chestia asta sau ceva.
   Da, discuția din carte care are legătură cu MTM 222, 622 este interesantă pentru mine
deoarece după judecata mea Wolfgang Klemperer care a fost omul de știință pentru care el a lucrat, pe care eu l-am cunoscut personal, a fost șeful meu, de fapt șeful șefului meu, el a venit din Germania pe la mijlocul anilor 30, el nu era un nazist, era un om bun. Dar după judecata mea, el a fost capabil să aducă cu el niște chestii secrete, despre cum lucra anti-gravitația.
   Iar el avea ... 3 volume, 3 sau 4 volume cred, conform lui Bill, iar eu am întrebat: ei bine, eu le pot vedea? iar el a zis: sigur ... și mi-a dat versiunea ne-secretă, pe care am citit-o din scoarță-n scoarță și nu spune nimic ...
    Fiind un fizician sunt sigur că ați făcut asta, da.
   Nu spunea nimic despre cum poți s-o faci. Dar eu am concluzionat că think tank-ul  (consiliul de experți) în care se aflau, în care Klemp folosea versiunile secrete ale tehnologiei germane, pentru a ajuta marina să-și dea seama cum funcționau, iar atunci când conducerea de la Douglas, asta fiind ceea ce a spus Bill, nu ar fi susținut think tank-ul aflat sub controlul
lui Elmer Wheaton să facă lucruri neobișnuite, deoarece, după cum spunea el, partea producătoare a companiei era foarte puternică în influențarea deciziilor conducerii. Atunci a fost momentul când Wheaton a decis să meargă la Lockheed, unde Lockheed primea bani de la marină oricum. 
   Cred că ceea ce vreau să spun aici este că uneori, citind această carte simt ca și cum aș citi corespondența altor oameni, ca și cum aș da buzna peste ceva și vreau să știu mai mult ...
    Lui i-a fost interzis să spună anumite lucruri? El a trebuit să treacă această carte printr-o verificare atentă a autorităților?
   Nu ... cartea pe care am scris-o?
  Da.
   Nu, nu a existat nici o aprobare din partea nimănui, din ce știu eu. În cazul meu personal, eu nu am fost niciodată amenințat de nimeni să încetez să vorbesc despre ceea ce vorbesc.
   Ok.
   Iar motivul pentru asta, după opinia mea este că și-au dat seama că oamenii ca mine care vorbesc în public, sunt inofensivi. Ei deja au planificat asta, știu ce se va întâmpla, au modalități de contracarare, ei pot menține publicul în întuneric și lasă câțiva oameni să spună ceea ce gândesc.
    Sigur.
   Mass media ... da, controlul prin mass media.
     Deci haideți să ... în timpul rămas ...
   Scuzați-mă ... eu chiar cred că foloseau ceva tehnologie ce venea de la germani, care a fost adusă acolo de Wolfgand Klmeperer, în acel think tank.

    Ok. Deci din punct de vedere al cărții, ca să fim clari în privința asta, ei deja aveau acest volum elaborat de fizică, care sugerează că ar putea construi o navă mare, ei ar putea construi în esență, o bază aici pe Pământ, să pornească aceste sisteme anti-gravitaționale să le lase pur și simplu să se ridice în spațiu, iar apoi ar avea capacitatea cu tehnologia pe care au dezvoltat-o deja și cu aceste descoperiri din fizică, să fie capabili să zboare în sistemul nostru solar și dincolo de el ... dar asta este ceva ce ...
   Eu cred că acesta este un rezumat corect a ceea ce a avut în minte conducerea programului.
Dar eu nu cred că Bill a sesizat asta la acea vreme, la acel nivel.
    Trebuie să subliniez că Bill, cu tot respectul, nu este o persoană tehnică. El a fost un tip foarte bun în marketing ... iar el ... știa exact ce ar trebui să li se spună  oamenilor tehnici, el a fost un conducător excelent al oamenilor tehnici.
    Dar în ceea ce privește a fi conștient de ecuații, nu, el nu ar fi capabil să se descurce sau să aibă vre-un interes în privința lor, dar el a fost foarte sensibil la cine a văzut ce anume.
  Și sunt convins că avea o înțelegere de ansamblu despre ceea ce vorbeau oamenii chiar dacă nu înțelegea detaliile fine.
    Iar el a fost după opinia mea, un inginer de sistem foarte bun. El ar înțelege cum ar trebui integrate acestea împreună chiar dacă știa că nu are nevoie de ecuații să-i facă să vorbească unii cu alții.
     Ok, eu vreau să te întreb un alt lucru care ... este pur și simplu ceva de care oamenii care citesc această carte, s-ar putea împiedica, este ... de ce crezi tu că acești tipi, acești ... șefi de la nivel înalt pe care tu i-ai cunoscut în mod personal la Douglas Aircraft, tu i-ai știut pe acești oameni ... De ce s-au îndreptat către Bill Tompkins și i-au aruncat aceste puzzle-uri aparent imposibile  să le rezolve, spunând: noi avem nevoie ca tu să concepi o navă care va fi de 2 km lungime  care zboară prin sistemul nostru solar și avem nevoie de asta până la sfârșitul săptămânii?De ce-i făceau asta? Exista acolo vre-un fel de lucru intuitiv pe care ei simțeau că-l are din cauza felului în care el construia nave când era copil ?
     Ei bine, el cu siguranță avea o memorie remarcabilă, dovadă fiind faptul că el construia nave cu mare acuratețe. În esență el era un proiectant, iar el admite și susține că a pornit ca și proiectant. Dar era un proiectant foarte creativ.
   El putea vedea cum concepeau oamenii ceva aici sau ceva dincolo, iar el știa că ei puteau să folosească ecuații să facă asta să se întâmple, dar ei i-ar fi cerut să facă după opinia mea, să deseneze imagini cu răspunsul. Deci el era cu adevărat un tip cu imaginile.
      Iar apoi ei ar fi cercetat și și-ar fi dat seama cum să pună componentele să le facă să funcționeze, să facă mediul interior și propulsia ...
     Acum, există o schiță în carte în care este partea din față a unui  DC-8 sau ceva de genul,  acela fiind un exemplu frumos despre modul cum desenele lui puteau intra în detalii foarte fine capturând fiecare mic element care era critic și făcându-l numai bun pentru inginerii care aveau nevoie de el. De fapt eu l-am știut pe tipul despre care el vorbește.
   Haideți să vorbim acum despre această informație cu adevărat de deasupra vârfului, pe care el o obținea prin acești 29 spioni din America, implementați în programul spațial german  când primea acele informări, aproximativ 1200 de informări din 1942 până în 1946.
Ai putea doar să rezumi pentru noi ... știu că sunt o mulțime de informații, dar rezumă-ne, care era imaginea de ansamblu pe care a început s-o asambleze, în acea perioadă, bazându-te pe ceea ce ne spuneau acei spioni implantați, de aici din America.
    Ei bine David, eu îți voi oferi cea mai bună impresie a ceea ce se întâmpla, în cuvintele mele. După cum am aflat, eu chiar am vorbit cu el în dimineața asta și am aflat ceva ce nu știam că va fi relevant pentru întrebarea ta ... sigur, grozav. Eu nu am știut că erau 29 spioni până în această dimineață.
    Se pare că voi știați asta de ceva vreme, dar impresia mea este că acest proces a fost foarte structurat, că germanii ar fi spus ceea ce ar fi aflat, s-ar fi transcris, ar fi fost tipărit, ar fi fost revizuit, ar fi fost înțeles de către Bill, iar apoi ar fi fost rugat să ia această informație ori într-o formă de cerere pentru propunere ... de la un contractor, sau sub formă de informații de oferit unei baze a marinei pentru ca ei să ... pentru a le convinge sau, în unele cazuri,  pentru a le acorda unei universități. El a spus, că în unele cazuri, de exemplu CalTech avea oameni în zona China Lake, care era însărcinați acolo ... el a livrat ceva către CalTech prin China Lake.
     Eu cred că asta a fost foarte interesant, că legătura cu universitatea la nivel top secret, a fost ... ceva ce majoritatea universităților habar n-aveau că s-ar fi putut întâmpla.
    Un lucru pe care tocmai l-am aflat în această dimineață a fost, el a subliniat asta, că nici unul dintre ele nu aveau ștampila cu TOP SECRET, niciunul nu era secret, niciunul nu era ștampilat cu niciun fel de semne de clasificare, ceea ce se pare că aceasta a fost modalitatea  în care Forrestal a vrut să fie, și ... astfel a permis să fie transmise mai multor oameni dacă nu erau marcate.
      Așa că nu au fost blocați cu procedurile normale, formale ale marinei de control al informațiilor secrete.
     Care este povestea? Care e imaginea de ansamblu? Ce se întâmpla în Germania? Ei aveau un PSS? Erau în contact cu ET? Ce ne spuneau acești oameni? Care a fost povestea?
    Aceste întrebări superioare sunt exact întrebările la care aș vrea să primesc răspunsurile.
În loc să îți dau răspunsuri, mi-e teamă că trebuie să pun și eu întrebările. Căci din ceea pot spune eu, ceea ce spunea Bill este că exista o varietate destul de mare de diferite tipuri de informații ... uneori ei vorbeau despre comunicări. Uneori vorbeau despre fizică, alteori despre scheme de OZN-uri, uneori despre călătoritul în timp.
    Adică toate astea te dau pe spate, dar există o așa mare varietate de lucruri că ... el a spus că Rico Botta ar fi scris o mică notă pe unele din aceste pachete, cu propriul scris de mână, pentru ofițerul responsabil cu baza spunând: eu știu că nu veți crede ce este în interior, dar este cu adevărat real. Asta este semnificativ. Acesta este unul dintre lucrurile pe care Bill mi le-a spus în ultima săptămână și ceva.
    Și fiecare dintre cei 29 de spioni aveau specialități diferite și au adus informații bazate pe specialitatea lor?
   Așa se pare. Nu știu.
    Are sens să aibă informații diferite.
  Da, de fapt în cartea "Selectat de Extratereștri" se ocupă de ideea că el a fost implicat ca și curier al acestor pachete, a fost o foarte foarte mică a unui capitol, cred.
   Corect.
  În timp ce interesul de astăzi este foarte puternic în ceea ce privește detaliile a ceea ce a făcut el în acei patru ani și ce informații au fost transmise și învățate, iar acesta va fi conținutul cărții următoare, asta va fi acolo. Iar eu cred că următoarea carte va avea răspunsul la întrebările voastre.
    Eu vreau s-o las așa cum este, deoarece îl avem deja pe M. Salla care a dezvăluit deja asta  într-o serie de interviuri, iar acum că Gaia i-a luat interviu și a vorbit despre o imagine de ansamblu care este aceea că germanii se pare că au dezvoltat contacte cu extratereștrii reptilieni și că aceștia aveau amenajări mari sub gheață în Antarctica și că a existat un PSS care implica ingineria unor discuri ce puteau zbura cu anti-gravitație și că acești reptilieni erau interesați în crearea unei forțe de invazie inter-stelară cu ajutorul naziștilor, pentru a cucerii și coloniza în esență, alte lumi și de asemenea Pământul.
    Eu sunt de acord cu primele 4 lucruri pe care le-ai spus, dar eu nu am auzit niciodată ceea ce ai spus ultima dată, până în acest moment.
   Din moment ce ți-am lansat chestia asta, ce crezi despre această poveste, această idee că ar putea exista ET reptilieni, care să ne fi ajutat să ne construim programul spațial?
    Oh da, eu cred că asta este chiar așa și cred că Bill are dreptate, că reptilienii chiar i-au ajutat pe naziști și că au baze subterane în Antarctica. Eu cred că sunt acolo și astăzi. Eu cred că ... încă nu m-am prins încă despre modul cum naziștii și Noua Ordine Mondială
lucrează împreună, dacă fac asta, dar cineva este la conducerea a ceva. Dar eu nu cred că se coordonează foarte bine.
  Iar eu trebuie să-ți zic Bob că lucrul care m-a dat pe mine pe spate, este că tot ceea ce eu am sumarizat este exact ceea ce el mi-a spus mie începând cu Oct. 2014. Iar acum avem un tip, independent, care spune exact aceleași chestii: baze sub gheața din Antarctica ...
    Eu le-am văzut ...
   Le-ai văzut? Deci acestea nu sunt numai sub gheață, ele sunt și sub Pământ?
    Cele pe care le-am văzut eu erau sub gheață. Erau în Nord-Vestul Antarcticii, acolo unde  este toată activitatea termală, iar sub gheață există căldură termală din Pământ care în esență a creat iglu-uri gigantice, iar unele părți din acestea au fost eliberate cu vre-un fel de explozii și alte inginerii să le facă potrivite  pentru ceea ce aveau nevoie.
    Dar tavanele erau undeva la înălțimea între 90 și 180 metri deasupra solului, iar munții urcau și dispăreau în gheața de deasupra, iar la suprafața Antarcticii deasupra solului este locul unde aveau câteva clădiri cu acoperișul metalic curbat așa cum poți vedea la Bazele Forțelor Aeriene, erau câteva dintre acelea, fiind un tip de oraș industrial ... iar luminile se reflectau din tavanul cavernei de gheață.
    Ei știau că ești acolo?
  Nu. Noi zburam prin zonă, era un zbor de recunoaștere.
   Deci tu nu erai un oaspete invitat?
  Nu.
   Deci cât de mulți naziști crezi că sunt acolo acum?
  O mare parte din ceea ce ei aveau, era de asemenea în subsol, erau intrări către subteran, deci era o agitație destul de mare acolo jos. Aceasta părea să fie mai mult o zonă industrială unde aveau nave negre uriașe care erau propulsate electro-magnetic, care s-ar fi ridicat și erau de mărimea navelor cargou, erau uriașe și descărcau provizii. Deci aceasta ar fi putut fi ceva industrial sau ceva ca un port.
   Deci eu cred că este cu adevărat super că te afli aici, deoarece Tompkins și tu, amândoi ...
aveți o parte foarte importantă în acest puzzle ...
   Ei bine și eu cred că este super să fiu aici, deoarece în ultima lună am decis că dacă este un lucru pe care vreau să-l fac înainte să nu-l mai pot face, este să scriu o carte intitulată :  Istoria Secretă a S.U.A.  ... unde voi acoperi nu numai toată povestea OZN, ci și cine a fost în spatele 9/11, cine l-a omorât cu adevărat pe JFK și toate celelalte lucruri care cică sunt conspirații, pe care fiecare sceptic încearcă să le facă bucăți.
    Sună ca o carte bună.
   Ei bine ... lucrul care mă îngrijorează este că mie îmi este greu să-mi imaginez că OZN-urile ar fi doar un capitol, în capitolul 10 ...
   Asta este o parte foarte mică a ecuației ...
   Așa e ... Provocarea este cu adevărat importantă deoarece, voi spuneți că există niște tipi  inclusiv niște ET care încearcă să facă lumea mai bună, și să ofere beneficii oameni astfel încât ...  lucruri cum ar fi comerțul de sclavi fie că e galactic sau local, ar dispărea.
   Corect.
 Iar eu sunt entuziasmat legat de asta.
   Și eu sunt ... a trecut termenul.
  Deci indiferent ceea ce pot face să ajute, acesta este scopul meu. De fapt acesta este și scopul MUFON. Nu mai știu dacă acea frază "Lumea un loc mai bun" este acolo, dar eu cred că este ... știți ... noi vrem să ...
    Există atât de mulți oameni pe internet Bob, care ne-au înfierat și nu-și iau cu adevărat timpul, nu au urmărit emisiunea ... avem 1 an de episoade în care eu îi iau interviuri lui câte o jumătate de oră/săptămână, iar el nu se repetă niciodată, există așa de multe informații ...
   Tu evident ești un tip foarte inteligent.
  Aceasta a fost viața lui pentru 20 de ani. Este vorba de chestiile lui plicticoase de zi cu zi, pe care le făcea. Lucrurile pe care le-a întâlnit, lucrurile pe care le-a învățat, sunt la fel de obișnuite ca cele ale unui copil care crește în sistemul american de educație doar că sunt niște informații  foarte diferite.
   Devine noua normalitate pentru tine.
  Da.
   Iar eu cred că în direcția asta ne îndreptăm, eu cred că lucrurile pe care el le știe, vor deveni lucruri pe care le știe toată lumea, iar tu aici ca și independent, cu propriul tău trecut, tu susții foarte mult mărturisirea lui Tompkins ... da ... ați văzut aceiași oameni și susții mărturia lui Corey ... da, fac asta.
  Deci asta ajută oamenii să facă saltul peste acea prăpastie și să spună: Dumnezeule, poate că asta este adevărat, poate că tipul ăsta nu doar aruncă fumigene, ci există un foc mare  acolo unde este acest fum.

Ceva de aici va schimba lumea în sens pozitiv, iar eu cred că asta este ceea ce se întâmplă.

   Și vreau să-ți mulțumesc că ai fost suficient de curajos să ieși în față și să-ți expui numele în public și să-ți pui reputația în joc, vorbind despre aceste subiecte foarte controversate ... eu cred că ești un erou și sunt foarte bucuros că ai decis să fii în emisiunea noastră astăzi, deci eu vă onorez domnule că ați venit să faceți asta împreună cu noi, este cu adevărat remarcabil. Da, pe bune.

   Iar eu vă mulțumesc vouă celor de acolo că vă uitați. Voi sunteți o mare parte din asta.

    Susținerea voastră a acestei rețele și a acestui program, este vitală pentru efortul  dezvăluirii așa că spuneți-le prietenilor voștri, anunțați-i despre asta iar dacă asta vă face entuziasmați, dați mai departe.


  Vizionare Plăcută!

Link 1 (probă)


Link 2


Link 3 (probă)


Link 4  Linkuri alternative:   AICI 1  ,  AICI 2  și  AICI 3.

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...