ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 17 ianuarie 2019

Din Venus în Antarctica


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode.        
    A venit vremea ca Corey să viziteze Venus cu Anshar, dar fracțiunile rivale îi împiedică sosirea. În schimb, i se arată o bază secretă ascunsă într-o peșteră masivă de gheață sub o platformă de gheață în Antarctica. După fantastica sa călătorie, lucrurile merg din rău în mai rău așa cum o cere un agent intimidant al Alianței PSS, cunoscut sub numele The Wrangler, care creează o situație precară cu Alianța Ființei Sferă.   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
      Tu ai înțeles ceva din progresul făcut către expunerea și înfrângerea cabalei din multe din aceste informări?
     Suna ca și cum totul era încă în Status Quo în ceea ce privește negocierile, dar începuseră să vină informații despre Antarctica, care începuseră să iasă la iveală și au existat un pic din acelea acolo, dar acestea s-au dezvoltat cu adevărat mai târziu.
    Certărețul și Gonzales ți-au oferit informații despre Antarctica? 
    Da. Că, ei bine, Antarctica și mai multe informații despre ... acela a fost de fapt timpul când mi-au fost oferite informații despre baze, despre baze subterane în Brazilia și Argentina, în care grupurile cabalei intrau ca furnicile, aducând provizii și tot felul de lucruri și mi s-a spus că sistemul de rifturi care pornește din Antarctica este conectat cu alt sistem  de rifturi ce vin de dedesubtul Americii de Sud, America Centrală până în SUA.
   Aceste rifturi sunt în ocean și sunt ca niște tuneluri traversabile cu apă în ele?
  Acestea sunt de fapt ca niște rifturi tectonice, ca un rift.
   Și ... o crăpătură între plăcile Pământului.
  Da. Iar unele dintre zone erau complet sub apă, iar în anumite zone ei au construit în partea de sus, mici baze sau avanposturi, dar zona era așa de incredibil de mare că ei descriau ceea ce numea a fi "submarine negre" care erau de mărimea unor nave de containere, care cărau ... nave de transport pline de ființe, gloanțe tot ceea ce aveau nevoie.
Iar ei călătoreau sub apă, propulsați electro-magnetic, pe sub apă, prin acest sistem de rifturi, tocmai până în Antarctica, unde aveau un port.
   În regulă, eu vreau să aduc asta în atenția ta Corey, deoarece nu știu dacă ți-am spus asta vreodată ... informatorul meu, Bruce pe care l-am întâlnit prin Hoagland care este o mare parte a noii cărți numită Misterele Înălțării, mi-a spus că el e posibil să plece ... că s-ar putea să fie nevoit să plece în Argentina sau undeva în America de Sud, iar când l-am întrebat de ce ... amintiți-vă că acesta este un tip care a lucrat pentru familia Reagan, el mi-a spus că ei mută totul din America de Nord, Europa, toate cele, ei migrează acolo jos și asta deoarece  există acest efort masiv împotriva lor, din partea lui Putin, după cum explica el.
   Apoi, independent, îl avem pe Pete Peterson, care esențialmente mi-a spus același lucru,  nu că va pleca, dar că există o transportare masivă a tuturor tipurilor de bunuri, personal,  bunuri personale de la oamenii cabalei de nivel înalt, își mută casele, familiile lor, personalul, pe toată lumea, încearcă să se ascundă.
    Acum, de ce crezi tu, sau ce ți s-a spus, de ce se ascund?
   Ei bine, din cauza modului în care lucrurile merg pentru ei, asta este ceea ce mi s-a spus la această întâlnire, dar mai târziu mi s-a spus că cel puțin o parte din ei, cei care se îndreptau către Antarctica au trebuit să creadă ca va exista vre-un fel explozie solară ucigașă sau uriașe valuri de plasmă care vor lovi Pământul și din moment ce nu puteau scăpa de pe Pământ la acea vreme se vor ascunde sub calota de gheață.
    Iar asta se reîntoarce la hinduși sau la profețiile Creștine, Zoroastriane, Hinduse al așa zisului Dumnezeu al Gloriei al acestui mare eveniment al strălucirii solare.
   Corect. Ok.
    Dar tu poți de asemenea să confirmi informațiile pe care le am atât de la Bruce și Peterson că acești oameni simt că va exista vreo înfrângere publică epică, a lor, o dezvăluire a lor, iar asta este o parte a motivului pentru care ei sunt pe fugă?
    O da, aceasta este o parte a cabalei care nu negociază. Există o parte a cabalei care negociază cu Alianța Pământului și există o altă parte care nu este deschisă la negocieri, nici măcar nu o iau în considerare.
   Deci hai să mergem mai departe în subiect și care este următorul lucru de noutate care se întâmplă? Ai vorbit cu Kaaree și ai aflat mai multe despre ce punea Gonzales la cale în timp ce se afla în Pământul interior?
    Da, iar asta a avut loc un pic mai devreme. Conversațiile pe care le aveam cu Kaaree după ce ea mi-a spus că Gonzales nu numai că a aranjat lucrurile astfel încât să meargă doar el către acest avanpost acest avanpost al rasei constructorilor antici (RCA) care funcționa, era operațional, el i-a făcut pe aceștia să-l ia numai pe el către acesta și de asemenea către altă
întâlnire exact după care era foarte similară, era exact aceiași stație către care am mers noi, afară în orbita lui Jupiter.
   După asta el a fost dus direct către Saturn care avea o bază sau stație dublură exactă cu cea în care noi am fost în jurul lui Jupiter, unde am avut întâlniri cu grupul Super Federației ...
Aceasta ... dar când el a mers către aceasta, era același lucru, a mers prin acest nu neapărat un portal, dar vre-un fel de anomalie temporală în care trebuia să intri și să ieși în același fel.
Au intrat în același fel, au andocat, nu mai era nicio altă navă și nu era nimeni în stație, absolut deloc, iar ea la dus către exact aceiași încăpere de întâlniri în care fusesem, unde toată lumea stătea în aceste zone în formă de potcoavă, unde erau desemnați. Iar el a văzut una dintre aceste ființe din nou, care erau de la locația Venus.
   Și din nou, i s-a spus că-i lipsește smerenia și nu a putut continua întâlnirea. 
   Deci eu vreau să fac un dublu click pe Venus aici, deoarece am avut momente incredibil de grele să obțin orice informație despre orice activitate neobișnuită care să se petreacă în această planetă sau în jurul acestei planete, de vre-un fel. 
     În mare măsură este o zonă prin care nu se poate zbura pentru diferite grupuri ale PSS.
    Deci dă-mi voie să-ți spun ce am auzit eu de la diverși informatori ale căror mărturisiri se confirmă cu ale tale și vom continua de acolo. În primul rând eu am vorbit cu Pete Peterson  despre asta, iar de la nivelul lui de cunoaștere ce trebuie știută, iar acesta este un punct  foarte important pe care să vi-l amintiți: nivelul lui de cunoaștere ce trebuie știută, i s-a spus că planeta este foarte fierbinte din cauza tuturor norilor, și că singurul ... că există niște progrese ale programului nostru spațial acolo, dar că trebuie un personal din androizi,  deoarece oamenii nu pot face față căldurii. Asta este ceea ce i s-a spus, că tot ce este acolo este condus de umanoizi robotici în principiu și nu de oameni, deoarece temperatura este așa de sufocantă.
     Noi avem baze care plutesc în norii lui Venus.
    Noi, adică Programul Spațial ?
     Programul Spațial.
   Iar tu ai știut asta cât timp te-ai aflat în Gardianul Solar?
     Da, am citit despre acele instalații.
   OK. Poți să ne spui un pic despre ceea ce sunt și ceea ce au făcut?
  Ei bine, ele cercetau, erau listate ca instalații de cercetare care erau cumva suspendate în norii lui Venus și erau de asemenea câteva la sol, care erau construite destul de mult ca niște baze subacvatice de înaltă presiune.
    Ți-ar place să auzi ce a spus Gonzales, ce a raportat că a văzut?   Da, da.
   El și nava autobuz Anshar și Kaaree ...
  Când a raportat asta, în primul rând? Sau ai obținut aceste informații de la Kaaree?
   Amândoi mi-au raportat când stăteau amândoi în ... în construct?
  În construct.
   OK. Deci ce ți-a spus Gonzales în construct că i s-a întâmplat?
  El a spus că au intrat în atmosfera lui Venus și ...
   El se afla în nava autobuz Anshar?
  Da.   Ok.
   Ei au intrat în atmosfera lui Venus și atunci când au ajuns jos în zona unde norii se rupeau și dintr-odată aceste holograme au început cumva să ... deasupra acestor zone diferite și erau aceste ...
   Eu nu știu ce înțelegi prin Pfiu Pfiu ...
  Ei bine, ele s-au dezactivat.
   Hologramele sau dezactivat.
  Holograme de genul camuflaj ... care acopereau ...
  Ceea ce vedeai fără holograme ... cu hologramele arata ca o suprafață de planetă dezolantă, obișnuită?
   Doar geologie ... El putea vedea aceste largi, foarte largi clădiri în formă de H și a zburat în jos a întrat în solul lui Venus și a călătorit un pic, înainte să aterizeze într-o cavernă. Iar aceasta în care au intrat era un avanpost funcțional.
   Pentru ... pentru cine?
   Pentru rasa constructorilor antici (RCA). Este o tehnologie a RCA.
   Deci RCA nu au plecat?
  Ei bine, tehnologia încă funcționa.
   Wow ... da ... imediat ce au aterizat și au debarcat de pe navă, i s-a spus să aștepte la intrare ... să nu intre, iar Kaaree și alți 2, probabil piloții, au intrat în această zonă boltită,  din care el putea vedea doar o parte cumva ca o structură ca din sticlă aflată în unghi ce mergea în sus,  și nu putea să-și dea seama de restul structurii, iar ei au mers în interior ...
    Era de o mărime colosală?
   De mărime colosală ... deci Gonzales aștepta în zona unde aterizaseră, dar privea și au intrat și dintr-odată totul s-a luminat, sticla a devenit mai întunecată și apoi au început să apară toate aceste simboluri, toate mergând în susul ... Era cred ca un cadru al literei A,  mergând în sus așa. Și toate aceste simboluri au început să apară și unul pe care-l putea reprezenta spunea că arăta ca un E întors care avea un mic G în partea de jos, un simbol pe care nu l-a mai văzut. Iar acesta era cel care i-a rămas în cap, restul era foarte mici care doar apăreau și dispăreau este tot în susul și josul acestei chestii.
    Cum se potrivește asta cu alte chestii super pe care le-a văzut Gonzales? El evident că a fost într-o varietate de sisteme stelare și a văzut tot felul de construcții ET, baze ...
     Acesta a fost o chestie puternică.
    El a fost dat pe spate de acesta?
   Da. Nimeni nu auzise de vreo tehnologie a RCA funcțională sau vre-una care să nu fie doar  distrusă sau să nu fie vizitată și culeasă, curățată.
   Pare să fi fost protejată de holograme și foarte activă. Nu a fost lovită de meteoriți și lucra încă foarte bine. Corect.
   Deci el este dat pe spate, este foarte euforic pe chestia asta.
  Da, era foarte entuziasmat.
   Dar se presupunea ca tu să fi acolo cu el, nu-i așa? Corect.
  Dar el acum juca acest joc de evitare și nu te-a invitat. Corect.
   Deci ce se întâmplă după asta? El a văzut toate aceste simboluri pe perete.
  Cei 3 Anshari s-au întors, iar Kaaree a spus că ei au refuzat să ... iar el putea vedea ființa cu care ei conversaseră.
   Cum arăta aceasta?
  Era între 3,5 - 4 metri înălțime, o ființă complet albă, cu haine albe, și ... asta se vedea de la distanța aceea ... el a spus că avea un cap ce avea un nas foarte interesant care venea în jos  și-i aminteau lui de capetele de pe Insula Paștelui.
    Sau ca Moai ... da.
  Da, erau cumva similari, dar nu exact. Deci el a fost destul de entuziasmat, iar apoi Ansharii au urcat și Kaaree i-a spus că el nu ar fi intrat în amenajare sau avanpost, deoarece gardianul avanpostului i-a spus că ... ei îi spuneau "santinela" ... Santinela a spus că lui Gonzales îi lipsea smerenia.
    Ok, eu cred că o mulțime de oameni ar fi confuzi în acest punct deoarece tu ne-ai spus înainte că RCA sunt de mult timp dispăruți, că au lăsat în urmă o mulțime de ruine, incluzând aceste mici tăblițe ce puteau crea câmpuri de stază sărind șotronul prin 10.000 de ani, iar acum tu spui că există o ființă ce arată ca cele din Insula Paștelui de 4 m înălțime, care încă mai este acolo, rezistând de 2 miliarde de ani?
    Da, dar pare să fi fost materializată sau proiectată din acest ... avanpost.
   Cam același lucru cu proiecția holografică a norilor și aceste proiecții de simboluri?  Da.
   Deci aceasta ar putea să nu fi fost o ființă vie ... da, nu era o ființă în carne și oase ... un depozit super tehnologizat ?
   O proiecție ... Așa că după asta, ei au plecat și el, din nou au vorbit despre ce se întâmplase în jurul lui Saturn, iar aceea a fost o scurtă non-întâlnire deoarece lui i s-a spus din nou că-i lipsește smerenia și a fost trimis înapoi.
    Aceasta ar fi fost o întâlnire cu Super_Federația, care a avut loc în aceiași încăpere?
  Nu, aceasta era o stație complet diferită care era un duplicat exact cu cea în care se întâlnea Super Federația, dar aceasta nu era ... cea de-a doua era în exteriorul lui Saturn, nu Jupiter ... 
   Trebuia să fi acolo cu el, iar el te-a păcălit cumva.
  Da, și în acea locație ei au cerut să se întâlnească cu numele cu care mi se adresează ei.
  Ok, eu știu că tu nu poți spune care este acesta și respect asta. Aviarii albaștri au vorbit vreodată cu Alianța PSS prin tine?
   Și Gonzales ... și prin Gonzales.
   Acum el te-a scos din treabă, dar aviarii albaștrii i-au spus să te scoată din treabă sau a luat această decizie pe cont propriu?
   Pe cont propriu ... se afla într-o stare reacționară.   Sigur.
  Deci ambele aceste întâlniri au fost eșuate, nu s-au petrecut ... Haide să mergem la partea următoare a poveștii, ce se întâmplă în acest punct?
    El este dus înapoi în orașul Anshar și la foarte scurt timp după asta, lui i-a expirat în mod oficial bun venitul și a fost trimis înapoi în baza centurii Kuiper și acolo este locul unde a rămas până ce el ... mi s-a spus că el a plecat pentru o vindecare cu grupul maiaș.
   Iar asta este interesant căci îmi amintesc că atunci când erai încă în termeni buni cu el, te-a avertizat la un moment dat că nu-l vei mai vedea pentru prea mult timp.
   Modul cum a afirmat-o el a fost că dacă ar fi să dispară și nu ar avea o șansă să zică "la revedere" atunci eu ar trebui să înțeleg că el a plecat, că era rândul lui să intre în grupul maiaș pentru vindecare, cu tehnologia de vindecare de acolo.
    Este într-adevăr cumva trist că asta s-a întâmplat în felul cum s-a întâmplat. Tu și Gonzales erați prieteni buni, iar el acum încearcă să te înjunghie pe la spate, iar eu cred că o mulțime dintre oamenii care privesc emisiunea, ar fi putut să aibă o viziune foarte binevoitoare a lui Gonzales, l-au văzut ca pe un erou, l-au plăcut.
    Mie-mi place de el, doar că este într-o stare declanșată, este supărat.
   El a avut ... nu știu dacă poți spune asta, dar cred că din moment ce este identificat acum, și ei știu cine este, adică el a avut o familie aici pe Pământ? El a trebuit să piardă oameni?
   El mi-a spus că el nu avea familie, dar mai târziu mi-a spus că există oameni de care-i păsa și de care era îngrijorat ... dar el nu mi-a oferit niciun detaliu despre oamenii apropiați lui.
   Dar tu ai spus că el avea o slujbă foarte importantă de menținere a legăturii cu Alianța Pământului și că era de-o importanță critică, în tot acest plan al Alianței PSS pentru a încerca să aducă dezvăluire totală pe Pământ.   Da.
   Deci se pare că el nu te-a putut ierta pentru ceea ce s-a întâmplat.
    Da, unul dintre prietenii lui și colegi era mort, iar altul dispăruse. Iar el fusese identificat și nu mai putea să-și facă meseria.
   Noi am auzit de asemenea de la tine înainte că ... a existat o rupere în comunicație între Alianța PSS și Pământ, iar tu ai menționat în episoadele anterioare ceva foarte fascinant ce eu nu am înțeles până când am făcut asta pe cameră. Alianța PSS nu putea să apară pur și simplu pe Pământ oricând doreau ei și că ei trebuiau să facă toate chestiile astea sub acoperire.
     Da, unele au fost făcute sub acoperire, dar au făcut o mulțime pe față. Ei au primit aprobare să aterizeze la COL. Nu poți să aterizezi pur și simplu la COL și să debarchezi o grămadă de oameni, și să te duci într-o cameră de întâlnire.
    Corect.
   Deci ei , până ce au fost identificați, au avut mult mai multă abilitate să se miște de colo colo, cred.
   Deci ... iar în acest timp, Ansharii chiar lucrau să obțină o întâlnire cu Super Federația,
Draconienii și alte grupuri care au semnat acest Acord Mohamed, după cum îl numeau, care le-ar fi permis să interacționeze cu oamenii mai deschis. Toți semnatarii acestui tratat au trebuit să fie de acord să-l schimbe, să-l ratifice.
    Acesta implică atât grupurile malefice cât și cele benefice, toți au un tratat unii cu alții?
  Toate grupurile prezente în sistemul nostru solar care se aflau în competiție, au avut agende diferit, ei au fost ... se presupune până în vremea imediat după Mahomed. Ei apăreau oamenilor și aveau conflicte deschise pe ceruri. Iar acest tratat spunea că i-ar fi permis umanității să se dezvolte pe cont propriu în mod public și că ei, doar sub acoperire manipulează și mânăresc liderii.
   De ce crezi că atât tipii cei buni cât și cei răi ar fi de acord cu așa ceva?
   Ei bine, pentru că ei aveau încăierări majore, se urmăreau unii pe alții, în diverse zone din spațiu, distrugeau experimentele genetice ale celorlalți, era haos.
    Deci acest tratat servește în esență ambelor părți, menține jocul corect, ei lucrează cu toții sub acoperire, nu ne pot spune cine sunt, fiecare parte are șansele sale pentru Centura Tigru, care înseamnă controlul planetei, controlul umanității.
   Da, și eu ...
   Și înălțarea umanității, fie că merge în direcția întunericului sau e pozitivă.
   Și de asemenea eu cumva am simțit intuitiv sau perceput că implica de asemenea poate sculptarea planetei în teritorii.
   Înțeleg. Așa că acum să ne întoarcem la ce se întâmplă mai departe.
  După, am avut alte serii de apeluri conferință eterice cred, alături de Kaaree.
   În construct?
  În construct. Iar într-unul dintre acestea mi-a spus că ar trebui să fiu gata să am întâlnirea pe care trebuia să o am pe Venus și să vizitez avanpostul antic. Și în foarte scurt timp după asta, nu sunt sigur după câte zile stăteam așezat pe pat și tocmai adormeam și apoi o strălucire și sunt confuz, eu încă stăteam așezat pe un fel de pat sau ceva și m-am ridicat, iar atmosfera se simțea ca într-un loc diferit ... iar Kaaree era acolo. Și ea a spus ... iar acesta nu este constructul acum, era real?
     Asta este real.
   Ok.
     Iar ea a spus: este timpul ca noi să ne facem drum către avanpost. Așa că noi ne-am urcat într-un autobuz Anshar diferit care avea scaune diferit colorate. Unul avea scaune de culoarea albastrului cerului, iar cel în care ne-am urcat de data asta  avea niște scaune colorate Burdeos ... Și a fost un pic diferit deoarece erau 2 scaune pe partea aceasta și apoi era un fel de canapea cumva curbată în loc să fie scaune pe cealaltă parte.
     Cât de futurist arăta comparativ cu tot ce avem noi construit aici pe Pământ?
  Era ... nu exista nimic la care să te uiți și să spui: acesta este un compartiment al motorului, de acolo vine propulsia, erau ferestre de jur împrejur, venea în față și în zona secționată din față și totul era alb și arăta ca un material foarte subțire, indiferent ce ar fi fost între tine, peretele despărțitor dintre tine și ceea ce se afla în afară, fuzelajul navei era foarte subțire.
Deci tu ai văzut această strălucire bruscă, iar acum te afli la bordul acestei nave într-un pat ... nu, noi a trebuit să ne îmbarcăm, să părăsim încăperea și apoi să mergem un pic înspre zona de control a zborurilor ...
    Încăperea arăta la fel cu alte zone ale Pământului interior pe care le-ai vizitat înainte?
   Era o cameră albă.
   Și ai zburat printr-un portal? Cum ai ieșit de acolo?
   În același fel, noi am zburat prin vârtejul albastru și am ieșit din atmosferă și ne-am îndreptat către Venus, ea a spus că vom merge către Venus către avanpostul antic. Și a fost o călătorie foarte scurtă în nava aceea ... am vorbit un pic, și dintr-odată eram acolo, în câteva minute și ne-am oprit destul de departe. Venus era cam atât de mare. Și erau toate aceste nave de câțiva km lungime care erau foarte înguste, arătând aproape ca un pix și aveau un roșu pal ce arăta ca o vopsea pe spate, și pentru nasul în formă de con și apoi existau niște ornamente estompate cumva cred decorații care erau pe ele și nu le-am putut distinge, aproape de zona unde era carlinga. Și erau îndreptate către Venus cu partea din spate spre exterior, spre spațiu. Iar noi doar eram parcați acolo. Iar apoi una din navele mari a apărut  aproape imediat în fața noastră și ne-a blocat drumul, iar eu nu am auzit nimic, nu a existat nicio discuție la radio ...
     Deci nu aveai nicio idee cine erau acești oameni și de unde veneau?
    Și nici nu mi s-a spus ... iar ea a spus că vom avea nevoie de câteva momente că acesta era ceea ce ea numea un conflict planificat.
   Deci stăteam acolo a început să ... am vorbit un pic sau am conversat, și apoi a început să ... ca și cum ar fi vrut să mă pregătească pentru ceea ce eram pe cale să aud și de asemenea a întrebat dacă această întâlnire este aprobată când se va întâmpla, logistica acesteia, între Super Federație, toate grupurile care au semnat acel Acord Mohamed sau indiferent cum îl numesc. Și tocmai începea să-mi spună despre unele dintre lucrurile pe care draconienii le-au pretins. Ei au pretins că acum milioane și milioane de ani în urmă, acesta a fost locația  experimentului lor genetic și că unele dintre aceste grupuri care au venit de pe alte sisteme stelare și au distrus coloniile lor de aici și că existau 3 rase pierdute din cauza cărora ei erau supărați.
   Tu ai spus că draconienii au apărut după ce a explodat Super Pământul acum 375.000 ani.
  Ea a spus că aceasta era povestea pe care ei o scoteau în față, că Pământul era al lor și a fost mereu, iar ea tocmai intra în acest subiect când s-a oprit și a spus va trebui să ne întoarcem cu altă ocazie.
   Care sunt cele 3 rase pierdute?
  Nu știu.   Ok.
  Nu știu ... dar draconienii susțineau că ei le-au creat sau că au pornit aici? Acesta a fost laboratorul lor? Că au pornit aici.
   Asta este tot ceea ce am obținut de la ea înainte să începem să ne întoarcem.
   Deci voi ați fost întorși de aceste nave? Nu ați putut continua misiunea. Corect.
  Care este următoarea noutate care s-a întâmplat în povestea noastră acum?
   Ei bine, în conversație eu am vorbit despre modul cum lucrurile au fost dure între Alianța PSS și mine și cum mi s-a spus că nu aveam cu adevărat așa de multe să le ofer. Știți, că în mare măsură, singurul lucru pe care eu îl aveam de oferit lor era să fac joburi ciudate și să lucrez pentru ei. Ea a spus că asta se va schimba în curând deoarece tu ne vei acompania  într-un zbor de recunoaștere. Iar eu am zis ok, așa că ne-am întors pe Pământ. Și am zburat în atmosferă prin același loc din care am ieșit și am intrat și ne-am îndreptat în jos cu o viteză incredibilă și puteam vedea o masă de pământ, nu știu unde eram deoarece  era foarte înnorat și era întuneric. Și ne-am propulsat cu viteză în jos și fix când am ajuns la suprafața apei eu credeam că vom penetra apa, ne-am îndreptat paralel cu apa și am crescut viteza și dintr-odată am început să văd ceva ce arăta ca și cuburile de gheață unul lângă celălalt peste tot, aproape că puteai merge pe ele. Tone de gheață ... și ...
    Tu nu vorbești la propriu despre cuburi, tu vorbești despre iceberguri. Da.
  Dar treceam pe lângă ele foarte repede și a început să-mi zică că tehnologia acestei nave este incredibil de intuitivă ... nu te pierde în informații. Și da, cred că aveam aceiași privire pe față, sunt convins. Dar ea a spus asta fix înainte de a ne îndrepta direct către un zid imens de gheață, ca o calotă glaciară. Iar noi ne îndreptam direct către ea, în viteză.
  Și am trecut direct prin ceea ce era vre-un fel de hologramă și imediat ce am trecut prin ... am observat o zonă sculptată prin care cea mai mare navă pe care o avem noi ar putea trece prin ea și ar avea încă de 2 sau 3 ori înălțimea navei, până la tavanul acestui pasaj arcuit, dar exista tot acest abur cred era chiar încețoșat la intrare, era ca și cum ar fi ieșit ceață afară.
  Iar noi am intrat direct prin acest tub de gheață în esență, și zburam peste tot și vedeai zone unde ... tot ceea ce vedeai era gheață, dar vedeai un pic de stâncă ce apărea, iar noi am mers câteva mile în felul acesta până ce totul a început să se lărgească și să se deschidă, iar apoi noi am zburat deasupra apei. Noi zburam deasupra apei sub gheață.
   Apoi noi am ajuns deasupra unei mici zone insulare ce avea un mic avanpost, arăta ca un oraș industrial, dar nu un oraș căci era mică. Iar noi încă mergeam cu o viteză destul de mare și dintr-odată era pământ sub noi. și nu puteai vedea foarte bine, căci era foarte întuneric. Iar apoi am intrat într-o zonă unde puteai vedea lumină, o lumină mare în față.
Iar lumina penetra și se reflecta din acest dom de gheață gigantic, deasupra gheții. Și existau aceste piscine de apă, din care ieșeau aburi și era evident foarte cald.
   Eu am putut ... erau copaci ce arătau cam așa de mari ce păreau să aibă ace de brad în ei, dar era așa de întuneric că nu mi-am putut da seama foarte bine. Și am curbat în jurul acestui munte ... existau aceste vârfuri de munte care ieșeau din sol și dispăreau în tavanul de gheață ... era bizar. Iar acesta era în mod evident ... acest gol de aer din gheață, acest mic iglu de sub gheață a fost în mod evident, creat, de activitatea termală, iar asta era în zona de Nord-Vest a Antarcticii ... Apoi am dat peste primul mare oraș industrial pe care l-am văzut acolo dedesubt. Și ... arăta ca și cum ... odată era cam de mărimea asta, iar apoi l-au extins,  de-a lungul timpului, așa că printre zonele pe care ei le-au construit existau aceste uriașe blocuri în formă H, răspândite și distruse.
   Deci blocurile în formă de H sunt ca cele pe care le vedem în Peru, la Puma Punku? Același gen de idee?
   Cu excepția faptului că unele dintre ele se aflau sus în gheață, înghețate și parțial expuse  afară din gheață ... unele dintre ele erau presate în sedimente și cumva un colț ieșea la iveală și apoi existau bucăți rupte din blocuri H, peste tot. Iar acestea erau foarte foarte mari.
   Acum, tu ai spus înainte că Antarctica a fost originar o lume locuibilă și că apoi a existat vre-un fel de realiniere a axei Pământului, o mișcare fizică a Pământului în spațiu, ce a cauzat devenirea acestuia Polul Sud, cauzând astfel potopul Atlantidei, apele au venit și au înghețat rapid și s-au transformat în ghețari ... corect ... deci acestea sunt ruine de dinainte ca asta să se întâmple cel mai probabil.   Da.  Ok.
   Și evident fuseseră zdrobite de gheață ... la un anumit moment dat. Un alt lucru este că noi am văzut niște nave triunghiulare masive. Nu pot spune dacă pluteau deasupra solului sau dacă erau parcate pe sol, din cauza condițiilor de lumină. Era destul de bine luminat de la toate aceste lumini industriale reflectate de gheață și zona generală a locului unde era acest complex.
   Pe măsură ce zburam pe deasupra, am văzut două submarine ce arătau convențional, și câteva dintre acele submarine negre foarte mari și aveau aceste macarale așezate pe ceva de genul unei linii de tren, care erau poziționate și descărcau. O parte a acestor submarine negre aproape de forma oului, partea de sus cumva se retrăgea așa și expunea interiorul, iar ei descărcau.
     Iar în acest punct am început să mă întreb câte avanposturi sunt acolo? Există ceva dedesubt?
   Am început să mă gândesc la toate aceste chestii și dintr-odată toate aceste ecrane ca niște ecrane holografice au început să apară de jur împrejur. Ceea ce nu am menționat este că atunci când am intrat prima dată în această zonă de sub gheață, tavanul și podelele navei să făceau transparente așa că vederea a fost ... incredibilă. Spatele scaunelor erau transparente, puteai vedea prin ele, dacă te-ai fi uitat în spatele tău ai fi văzut zona de culoare burdeos unde stau oamenii, dar dacă te-ai fi uitat în față ai fi văzut totul.
   Asta e amețitor.   Da.
  Ea ți-a spus că această navă era una intuitivă. Corect.
 Deci au apărut toate aceste ecrane și am început să mă uit la ele, și am zis: stai, eu trebuie să văd ceea ce se presupune să văd, căci ea mi-a spus să nu fiu prins în informații și chiar nu înțelegem tot ce vedeam, tot ceea ce apărea. Am văzut un fel de hartă a zonei în care ne aflam și am văzut două zone mari și apoi 4 avanposturi mai mici pe hartă.
   Am trecut de acel oraș industrial și se făcea întuneric din nou, și dintr-odată eram ca într-o zonă de golf, și dincolo de zona golfului, puteam vedea ceea ce era un alt oraș ce apărea pe harta care a apărut pentru mine. Și am crezut că ne vom îndrepta fix către el, dar ne-am oprit deasupra apei, și m-am uitat în sus și am văzut această uriașă ... gheața era de 60 - 90 metri deasupra solului în majoritatea zonelor, dar în această zonă a golfului era de 150 - 180 metri ... era mult mai înaltă.
   Tavanul era mai sus?
   Tavanul era mai sus. Și exista această gaură mare de 70-90 metri în lărgime, care urca în sus și apoi se ducea într-un unghi deasupra noastră. Era un imens ... se pare că pe acolo scăpa toată căldura termică. 
   De la acest vulcanism subteran, care tu ai spus că genera iglu-ul.
  Da, existau tot felul de vulcanisme și chestii acolo jos.
  Și în consecință, tot aburul pe care-l vedeai.  Da. Deci ne-am oprit sub aceasta, iar eu credeam că vom zbura prin ea. Dar în schimb, noi am intrat în apă. Într-un mod plat, am dat cu burta și am intrat în apă și ne aflam sub apă. Și era întuneric, beznă.
   Și am călătorit pe sub apă și apoi dintr-o dată am intrat în această zonă de tip cavernă de unde evident, veneau toate aceste submarine, iar eu nu știu cât de departe am mers înapoi și am văzut două sau trei dintre acele submarine venind cu o linie lungă de mici bule în spatele lor și o lumină în față.
   Acesta era evident un rift, iar acesta a început să se curbeze în jur și am călătorit în jurul curburii și am văzut această boltă imensă care era ... atât de mare. Iar ce făcea aceasta, un rift se curba în direcția asta, iar aceasta era o boltă care conecta două rifturi sau zone de tunel și era antic.
   Iar acele mici chestii negre de la fund ce sunt?
  Acelea sunt giganticele submarine negre ...
   Atât de mare era zona asta?
   Era pur și simplu ... uriașă.
   Iar asta a fost construită de cineva cu mult timp în urmă?
   Vre-un grup antic ... vre-un grup antic a construit această boltă uriașă. Adică existau crăpături, era o arcă destul de netedă, dar erau crăpături și zone unde bucățile s-au așezat pe fund, se rupseseră.
    Am trecut prin aceasta ... eu am crezut că ne vom întoarce la baza Anshar, iar apoi am zburat prin vârful tavanului acestei caverne rift și am ieșit din ocean acolo unde era un vârtej albastru, iar apoi am intrat direct în acesta. Și ne aflam la centrul de comandă aerian și asta a fost sfârșitul acestei călătorii.
  În ce perioadă aproximativ crezi tu că a fost când ai avut această călătorie? Îți amintești exact? Era în Aprilie 2016 sau Martie?
   Asta a fost la sfârșitul lui Aprilie, începutul lui Mai.
  Acum, eu îmi amintesc că am primit o informare de la tine pe 27 Aprilie. Asta este ceea ce spune nota mea scrisă. Iar tu începusei să primești niște informări foarte neplăcute. De fapt tu ai menționat, cred că până în acel moment avusesei 8 sau 9.   Da.
   Iar acesta a fost primul suflu pe care eu l-am primit, că tu și cu mine nu facem neapărat o treabă bună și că existau niște probleme foarte semnificative în care ne aflam, cu oamenii din Alianță.
    Ei bine, toate aceste experiențe, toate informațiile pe care tocmai le-am împărtășit erau informații despre care Alianța PSS  și Ansharii au afirmat că era important să scoatem informațiile în public, deoarece există oameni care de asemenea privesc aceste informații, din Alianța Pământului, că ar dori să le ofere informația, informația acționabilă din cauza unor alte operațiuni ce se desfășurau, era un timp critic.
    Și cred că din cauza pierderii lui Gonzales, ei nu mai aveau o cale să comunice aceste informații, exceptând prin efortul direct al tău și al meu, făcând ceea ce facem.
    Corect.
   Ce ... eu știu ce mi-ai spus în acea informare din 27 Aprilie, că ai avut 8 sau 9 întâlniri și nu am prins cu adevărat întreaga dimensiune a cât de rău a fost. Dar hai să intrăm în astea acum.
    La început au spus că incidentul cu mine fiind interogat chimic a distrus în esență, relația mea cu ei și încrederea lor în mine.
    Deci, tu ai spus de asemenea că atunci când ai avut acea întâlnire cu Gonzales la masa de meta, că era acest tip care scria pe o bucată de hârtie iar acest tip te-a contactat din nou.
    Corect.
   Deci spune-ne despre el. Orice poți spune și este în siguranță.
  În regulă, deci acest tip era un tip foarte foarte neplăcut. El mi s-a prezentat și mi-a spus: poți să-mi spui Certărețul. El a spus: eu sunt adus atunci când avem persoane care lucrează sub așteptări sau nu fac ceea ce se presupune să facă, pentru a-i certa. Și a spus că pentru ca eu să obțin ceva din încrederea lor înapoi, ei doreau să facă ceea ce ei numeau o raportare chimică. Și dacă aveam vreo idee cu ceea ce eram de acord, nu aș fi făcut asta. Era doar un eufemism pentru o altă interogare chimică. Una cu care am fost de acord, iar ei doreau să mă treacă prin asta pentru a putea orice aș fi trădat, chiar și fără să știu.
    Deci ei sunt îngrijorați că în zăpăceala bătăliei, dacă tu ai fost compromis și adus în interior, ei vor să știe exact cât de multe lucruri ai transpirat.  Da.
    Dar din moment ce tu erai amnezic, nu ți-ai fi amintit neapărat iar asta înseamnă că dușmanul are o armă ce ar putea fi folosită într-un atac surpriză împotriva lor.
    În esență așa mi-au prezentat și mie asta. Deci am fost de acord, iar acest interogatoriu chimic a fost oribil ... chimicalele ardeau ... celelalte nu au făcut asta când au pătruns.
Adică ardeau rău, într-atât încât eu eram ... ah ah, știți ... Isuse ... iar ei pur și simplu au început să-mi pună tot felul de întrebări și totul iar asta este cumva în ceață pentru mine,  dar care a fost cu adevărat cea mai stresantă parte a relației mele cu acest Certăreț a fost modul cum m-a tratat.
    M-a tratat cu un dispreț total și mi-a spus că eu aveam nevoie să accept autoritatea și să încep să fac ceva din munca lui Gonzales la sol, iar dacă făceam asta, ei mi-ar fi oferit mai  mult suport material și tehnologie care să mă ajute cu probleme pe care le am cu corpul meu.
   Ei au reiterat ideea că oameni care au trecut prin ce am trecut eu în "20 și înapoi" că eu voi începe să am mai multe probleme cu vederea, cu neurologia și au început să listeze toate lucrurile astea. El a spus că ar trebui să port ochelari de soare cu led, după cum sunt ochii tăi, dar în esență el flutura un morcov în fața mea.
    Când spui suport material asta înseamnă că ei îți ofereau de fapt ce-ar fi putut fi o slujbă plătită foarte bine, potențial.
     Nu, era mai mult fondul de operațiuni al lui Gonzales.
   Deci nu ar fi fost o cantitate uriașă de bani, ci ar fi fost bani.   Da.
   Comentariile pe care le avem, oamenii se uită și spun: acum sunt confuz. Aceasta este Alianța, aceștia sunt tipii cei buni, de ce-l tratează pe Corey astfel? Ai putea să vorbești despre asta pentru un moment?
    Ei bine, ei au venit în esență din programele cabalei. Deci, ei sunt indivizi distruși. Ei ... au intenții de a aduce toate aceste tehnologii și dezvăluiri umanității, dar încă sunt indivizi distruși și cu toate aceste noi inflexiuni ale energiei galactice care vin dinspre soare și fiind atenuate de către sfere, noi vedem foarte multe comportamente ciudate la oameni ... ei nu sunt imuni față de acestea.
    În regulă ... deci această creștere vibrațională cauzează după cum mi-ai spus, mie în afara camerei, o nebunie a sfârșitului timpului, oamenii acționează mai nebunește, agitați emoțional și ai menționat de asemenea că există karma, karmă veche ce vine pentru ei ...
    Da, oamenii au fost forțați în cicluri karmice până ce au învățat ce trebuiau să învețe și să împlinească ceea ce trebuiau să împlinească.
    De ce continua el să revină înapoi mereu și mereu?
   Totul este despre intimidare și coerciție pentru ca eu să devin bunul lor.
   Acum, când tu m-ai informat în cele din urmă despre asta, în ziua de dinainte eu începeam
să vorbesc la "Contact în Deșert". Tu mi-ai spus de asemenea niște lucruri destul de șocante care păreau să sune ca și cum ar fi încercat să te șantajeze, despre raze care erau țintite asupra casei tale și casei mele.
   Corect, ei au zis ... hai să vorbim despre asta pentru scurt timp. 
   Ei au spus că ar fi capabili să ne ajute pe tine și pe mine cu o tehnologie care era montată în jur și direcționată către dormitoarele noastre, unde dormeam. Care interferau cu visele noastre și cu capacitatea noastră de a avea gânduri coerente și genul acesta de lucruri.
   Că ei ar putea în esență să oprească chestia aia.  Da.
   Dar ei nu o vor face dacă vei accepta slujba. Corect.
   Dacă asta este adevărat sau nu, eu nu știu, dar asta era o așa persoană și situație  manipulativă că este foarte greu de spus.
   Deci tu spune-mi asta ... iar apoi eu nu voi acționa. Deoarece eu mă aflu la mijloc ... pentru aproape 6 săptămâni ... și mă înnebunește deoarece ... se pare că eu nu mi-am dat seama cu adevărat ... când mi-ai spus asta erai foarte emoționat, nu ai spus foarte multe, eu nu m-am prins cât de rău fusesei torturat sau cât de mult s-ar putea să se răsfrângă asupra mea și ceea ce făceam eu.
   Deci Certărețul se întâlnește cu tine, iar mesajul este foarte foarte rău.
   Da, iar ei mi-au oferit în esență un ultimatum. Ei au spus că data viitoare când vom avea o întâlnire se așteaptă să le dau un răspuns dacă eu voi fi o persoană sau agent pentru ei, aici pe Pământ iar făcând asta aș fi fost foarte mult  sub controlul lor, sub degetul lor mare.
   Deci ... eu ți-am spus asta înainte, când ne aflam în Joshua Tree, iar apoi când m-am întors acasă, cu aproximativ o săptămână mai târziu, eu așteptam acest moment, această dată când aș fi avut această întâlnire și aș fi transmis mesajul către Alianța PSS că-i refuzam, iar eu știam că va fi foarte litigioasă și foarte supărătoare reacția lor.
   Așa că eu stăteam acolo și așteptam și în cameră a apărut o sferă albastră. Și nu mai văzusem una de ceva vreme. A venit în cameră s-a plimbat prin zonă făcând chestia normală, am arătat că sunt gata și am fost dus într-o sferă albastră în fața lui Tear-Eir. Iar în spatele lui Tear-Eir, în fundal, puteam vedea toate celelalte sfere și exista o cantitate foarte mare de ceea ce arăta ca o electricitate statică, electricitate între ele, care era foarte activă.
Și am conversat cu Tear-Eir, iar acesta mi-a spus că aceștia au comunicat prin Gonzales că eu nu voi accepta oferta și că nu mă vor mai selecta vreodată.
    Și dacă ai fi fost selectat ce s-ar fi putut întâmpla?
   Eu .. cu Certărețul ... eu nu știu, nu ar fi fost bine. Căci el era foarte furios că informațiile  ieșiseră în afară, era foarte furios pe câteva lucruri.
    Și pe mine de asemenea, adică tu mi-ai spus niște lucruri foarte litigioase despre mine.
  El este ... era o persoană foarte furioasă, declanșată.
   Deci se pare că acum nu vei mai fi răpit de acest Certăreț.   Corect. Dar asta înseamnă de asemenea că ei nu vor mai putea să-l înlocuiască pe Gonzales cu tine. Nu ți-a spus că tu ai fi fost singurul care-l putea înlocui? Da.
    Ei bine, aviarii albaștrii au livrat acel mesaj prin Gonzales către Certăreț, Apoi a venit și mi-au spus că aveam nevoie să conversez cu Kaaree și s-o anunț că această întâlnire mare legată de Acordurile Mohamed nu s-ar fi petrecut deoarece grupurile asociate draconienilor  refuzau să participe.
   Deci fără toți semnatarii nu puteau ține întâlnirea. Și mi s-a spus de asemenea că vom experimenta foarte multă nebunie a sfârșitului timpului față de care PSS nu era imun și că ... cea mai ciudată parte către final, a fost că ...  atunci când mase de oameni vor începe să aibe vizitări din partea unor membrii morți ai familiei, acesta este un mare semn, deoarece se va întâmpla în masă, că acesta este un semn mare că vălul s-a subțiat într-atât încât noi suntem pe cale să facem tranziția. 
    Înălțare, cu alte cuvinte. Iar ei ți-au spus și-mi amintesc că mi-ai spus mie că multe dintre lucrurile de care voi cei cu OZN-urile, care ați urmărit spectacolul, sunteți interesați, vă așteptați să vedeți că acele lucruri se vor întâmpla foarte curând ... după acest eveniment ... după ce începe această observare de fantome în masă.   Da.
  Deci după această întâlnire, am fost adus înapoi acasă într-o sferă albastră, și foarte curând după asta, m-a contactat Kaaree prin acest eteric ... construct, da constructul. Și am fost reticent să-i spun că întâlnirea ei a fost refuzată, dar i-am spus, dar ea nu a ezitat și a spus că în esență asta era ceva ce era de așteptat, că în esență este deschiderea negocierilor.
Acesta este modul cum negociază în esență, acele ființe.   Aha.
   Iar ea nu a părut să fie abătută sau descurajată de asta absolut deloc.
   Iar asta ne aduce în esență la zi acum cu ceea ce s-a întâmplat până în momentul acestei înregistrări.  Da.
    Deci Corey, din nou, sunt foarte bucuros că Certărețul nu se va mai putea întâlni cu tine,  eu am fost pur și simplu absolut chinuit când am aflat că inactivitatea mea, că nu am scris acele articole, au cauzat tortura ta și chiar am spus și te-am rugat să le spui : vă rog aduceți-mă pe mine acolo în locul tău, eu nu am vrut ca tu să treci prin asta.
    Dar acum am scăpat, mulțumesc lui Dumnezeu, deci noi scoatem aceste informații în public. Vom continua să scoatem informații în public mai rapid căci nu mai vrem să intrăm în  această problemă din nou ... nu ... deci amândoi am fost "inspirați".
    Da, o vom numi inspirație.
    În regulă, eu sper că voi toți cei de acolo veți înțelege că depinde de fiecare din noi să mutăm mingea mai departe către o dezvăluire completă și voi sunteți parte din asta, eforturile voastre sunt necesare, ajutați răspândirea mesajului, lăsați-i pe oameni să afle despre această emisiune și ajutați-ne pe noi să aducem noua eră de aur pentru umanitate.


  Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Link 3


Link 4  Linkuri alternative: AICI 1 , AICI 2  și AICI 3.

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...