ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 9 mai 2019

Bionava


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Emery Smith.
     Imaginează-ți o ființă care împărtășește conștiința și ADN-ul cu nava pe care o folosește pentru a traversa cosmosul. Emery povestește experiența sa cu o ființă care avea mai multe în comun decât locul de origine. În timp ce colecta monstre de o ființă extraterestră de culoare roșie, i s-a ordonat să meargă să examineze o navă spațială foarte asemănătoare ființei pe care tocmai o lăsase pe masa de examinare. Emery își expune experiența din interiorul acestei nave, cum a fost construită și legătura specială pe care o menține cu operatorul ei.         
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
      Deci pentru a deschide această discuție, hai să ne întoarcem la vremea ta din Sandia,  deoarece noi abia am zgâriat suprafața acestui subiect. Evident că noi vom vorbi despre această chestie cu nava organică, dar înainte s-o facem tu ai vorbit despre faptul că la început tu primeai aceste corpuri parțiale. După ce ai trecut prin faza de file de somon și prin faza de tip picioare și brațe, ai primit corpuri parțiale.
  Corect.
     Deci primul corp parțial despre care tu ne-ai spus a fost din nou ce anume?
  O încrucișare hibridă de specie om - tigru ... Ok.   Da acela este, era foarte desfigurat și dismorfic. Iar apoi, următorul care l-a urmat pe acesta a fost cel cu o piele mai fină cu piele de leopard, dar cu un colorit de păun pe piele. Iar acea față fusese un pic mutilată, așa că nu am putut s-o văd de fapt, dar era un craniu de mărime foarte normală, ca a unui om.
  Corpul era foarte lung și subțire ... iar ... asta este ceea ce m-a adus ... aceste corpuri sunt cele care m-au dus să văd nave, deoarece mai târziu, câteva dintre mostrele de țesut care erau luate, ei m-au rugat să vin să iau mostre dintr-o zonă complet diferită a bazei, sau această instalație subterană, către care eu trebuia să călătoresc și ca să însoțesc acele ... mostre înapoi către baza mea, ceea ce era neobișnuit pentru mine să fiu un transportor, dar totul era în subteran.
     Deci dacă eu înțeleg asta corect, ceea ce spui tu, este ... că în anumite cazuri tu ai fi lucrat asupra unui corp sau a unui corp parțial, dar apoi ei ar avea motive să creadă că ar putea exista ceva similarități biologice între corp și navă în sine, în care se afla corpul ...
  Exact ... exact , iar ei chiar ar fi venit la interfon și ar fi spus: în regulă, e suficient! Căci eu luam mostre tot timpul și le ofeream lor, imediat ce obțineam o mostră o treceam prin fereastră așa că ei deja testau în spate genetica acestora.
  Deci eu îmi amintesc de ei venind și spunându-mi: este suficient Smith, "avem nevoie ca tu să faci o alergătură", iar eu nici măcar nu știam ce înseamnă, căci nu făcusem niciodată una.
     Tu crezi că oamenii care se aflau de cealaltă parte a sticlei, cărora le pasai mostrele sunt mai specializați și niște lucrători mai talentați decât tine?
  Oh da, absolut, eu sunt doar un tehnician, iar aceștia sunt probabil oamenii de știință și geneticienii care m-au învățat mai târziu totul despre genul acesta de lucru.
  Probabil că acești oameni iau mostra și o trec prin vre-un fel de scaner avansat, rapid de vre-un fel, deoarece ei întotdeauna, s-ar fi întors imediat, la câteva minute după ce eu le-am oferit o mostră și în timp ce mai luam o mostră ei mi-ar fi spus: oprește-te, mergi în sus și ia ceva din urechea internă ... sau ceva de genul acesta. Deci ei imediat ... probabil o altă echipă din spatele acestor ferestre ce încercau să afle altceva specific de la această specie.
     Tu ai întâlnit vreodată vre-unul dintre ei sau ai recunoscut vre-una dintre voci, ca fiind o voce comună?
  Da, am făcut asta mai târziu, dar nu mi-era permis să mă întâlnesc cu ei sau să le vorbesc,  dar chiar am văzut ... știți, am văzut oameni la vestiare, am văzut oameni în sala de mese, am văzut oameni în afară, dar abia mai târziu am întâlnit de fapt oameni care chiar erau acei oameni.
    Deci tu crezi că în anumite cazuri, țesutul era capabil să fie reprodus? Adică să fie crescut?
  Da, cu siguranță. Asta este categoric ... ceea ce făceau ei. Ei încercau să reproducă aceste celule.
     Ok, deci tu atunci tu spui că în anumite momente, ei te-ar fi putut ruga să iei țesut din urechea internă și să te oprești din ceea ce făceai. Tu crezi că ei au o bază de date cu mostre de țesut, iar când fac teste, ei le compară cu alte părți ...
  Da da, dar depinde ... ei nu iau întotdeauna mostre să le reproducă. Ei studiază țesutul, studiază timpanul urechii, studiază nervul frenic, ei studiază mușchiul inimii acestor ființe, ei studiază tot felul de părți diferite ale acestui corp pentru un anumit motiv, pentru propria lor ... cine știe ... Deci nu este doar un singur lucru, ei fac multe lucruri diferite cu acel corp, pentru propriile lor motive.
  Știți, poate ei au nevoie de acel nerv optic pentru că vor să știe cum văd aceștia. Poate că au nevoie de acel tendon să vadă, știți, din ce sunt făcute acele tenocite deoarece se reproduce atât de rapid într-un vas Petri, cele mai greu de replicat celule.
  Deci eu cred că ei doar studiază acestea așa cum facem și noi și cred că unele dintre ele,  uneori, poate sunt folosite pentru rele și cred că unii dintre ei doar încearcă să învețe să afle ce sunt aceste ființe și de unde vin, din ce sunt făcute șamd ...
     Ei bine, eu vreau să trec și altceva pe la tine, din moment ce ai adus vorba, și cred că e un lucru fascinant de discutat.
     Cum mult timp înainte să-l întâlnesc pe Corey Goode, eu știam de el, dar nu apucasem să intrăm în chestiile astea până în 2014, 2015, eu am vorbit cu acest informator pe nume  Jacob (Iacob), iar el mi-a spus, pe foarte larg că ființele reptiliene Draco sunt în esență, peste tot în galaxia noastră, căutând diverse materiale genetice, iar apoi le-au luat pe cele mai bune dintre lucrurile pe care le-au găsit și cumva le-au îmbinat cu ei înșiși, și au creat un fel de super-ființă din ei înșiși.
     Tu crezi că este posibil ca noi să fim într-o traiectorie similară, chiar acum prin toată această cercetare genetică, despre care tu vorbești?
  Da, sunt de acord cu asta foarte mult. Din cauza tuturor acestor cereri și diferitele informări în care am fost implicat în cadrul acestor laboratoare militare, iar ele nu sunt, după cum ți-am spus mereu nu sunt deținute de Sandia sau Los Alamos, acelea sunt doar nume pentru mușamalizări ale corporațiilor ... da ... oamenii trebuie să știe și asta. Acolo este doar locul, zona unde am fost.
  Acum, întorcându-ne la întrebarea ta, da, eu cred că ei încearcă să obțină acest ADN și cumva să-l amestece cu ADN-ul uman și să creeze sau să injecteze ceva substanțe în ființa umană să vadă dacă ar putea modifica și să aibă factori diferiți și abilități diferite, pe care le au acele ființe.
     Ei bine, vulturii, se pare că pot vedea o monedă de pe vârful lui Empire State Building ... exact ... pe un trotuar, deci dacă noi am avea genul acela de vedere, asta ar fi palpitant ... da, ar fi.
  Dar apoi ar trebui să-mi curăț casa supra supra supra tare ... căci nu-mi place praful ...
     Ok, deci la un moment dat, tu poate mai mult de o dată, dar cel puțin o dată, ai fost chemat  la o locație diferită ... da ... din cauză că această navă era organică, credeau ei.
Deci hai să vorbim despre asta acum.
  Ei bine, acela a fost momentul când ei au spus să mă opresc din ceea ce făceam. Nimeni nu mi-a spus vreodată să mă opresc din ceea ce fac și mergi înapoi și schimbă-te,  sau ceva de genul, iar schimbă-te însemna să ieși din costumul spațial.
  Așa că asta este ceea ce am făcut, iar ei erau chiar acolo și mi-au zis: vei merge aici vei merge prin tub și vei fi lăsat aici și aceia și aceia vor fi acolo să te însoțească către această zonă ... iar aceia a fost cea mai lungă călătorie într-un tub Maglev.
     Ca o navetă subterană?
  Da, era o navetă subterană, o capsulă. Căci tu nu poți întreba nimic ... înțelegi? Nu poți ... ei chiar mi-au spus că această ființă venea din această navă, ei chiar mi-au spus asta, iar eu se presupunea să iau aceste mostre din această parte a navei, iar eu aveam  dosarul meu cu mine, și am fost însoțit către acest ... aceasta a fost prima dată când am călătorit în chestia asta, și am ajuns acolo, iar acești tipi au apărut și unul era de la securitate, iar altul un om de știință, și nu mai era nicio altă securitate ... adică nu trebuia să treci prin nimic.
  Deci asta trebuie să fie datorită faptului că odată ce ajungi dedesubt, atunci tu poți merge în mare parte cam peste tot ...
     Poți descrie cum arăta camera imediat ce ai ieșit din capsulă?
  Da sigur, arăta exact ca o stație de metrou foarte curată din NY. Dar acesta era din nou, o zonă foarte albă, foarte curată, foarte liniștită, puteai auzi un ac căzând, dar ...
     Tu ai avut cu tine vre-un fel de recipient pentru mostre?
  Nu, nimic, aveam dosarul.
     Dar ce ai făcut cu mostra?
  Ei bine, ei aveau totul acolo ... Exact ca în această cameră operațională în care fusesem ... această chestie era o cameră de operațiuni imensă ... știți, această navă.
     Deci tu ai intrat în vre-un fel de cameră ... unde se afla nava?
  Mai întâi ei mau făcut să mă schimb din nou, într-un vestiar destul de similar, dar nu am văzut vreo culoare pe podele, ca în holurile despre care ți-am spus despre codurile colorate și era mereu cineva cu mine. Nu m-ar fi lăsat să fiu singur.
  Iar apoi am mers pentru cel puțin 10 minute de-a lungul unui coridor foarte lung și alb și erau multe uși pe părțile coridorului, cam la fiecare 30 de metri, iar ușa s-a deschis și iată-mă în acest imens ... ceea ce eu numesc, un hangar steril.
  Un hangar steril este felul cum l-am numit. Iar acolo era acestă navă și erau foarte mulți oameni acolo. O mulțime de oameni alergând de colo colo și erau cu toții bineînțeles în halate curate albe,  având jachetele albe ...
     Acum, tu ai presupus câteva lucruri ... tu ai presupus că e o bază subterană ... absolut ... care este pe Pământ, cel mai probabil, dar noi nu știm cu adevărat asta, nu? Căci tubul te putea duce către altă planetă ... potențial. Dar ei nu ți-au spus în vre-un fel sau altul, presupun. Iar acele alte uși ar putea duce către alte nave din interior, de asemenea.
  Oh, cu siguranță.
     Iar ei s-au asigurat că tu mergi doar către o singură ușă. Deci tu nu puteai să mergi și să încerci să deschizi o altă ușă.
  Nu era nicio șansă, ei au biometrie, aveau ... atât de multe lucruri, adică ... doar ca să intri pe acea ușă ar fi trebuit să faci același lucru pe care-l faci deasupra, cu recunoașterea facială și amprenta digitală ...
  Ele deveneau acum un pic mai diferite acum că făceau chestia cu ADN-ul, dar oricum noi vom vorbi despre asta într-un alt moment ...
     Deci ce ai văzut, cum arăta acest lucru când ai intrat în încăpere?
  Este greu de explicat, dar dacă ai mâncat vreodată înghețată ... Este ca și cum dacă ai avea un clește de înghețată care face acele cupe rotunde și dacă ai făcut vreodată jeleu într-unul dintre acele recipiente, când arată așa și apoi așa și apoi așa? Înțelegi? Eu nu știu ce fel de formă să numesc asta ... copac jeleu.
  Era ca un copac din jeleu ... era ... și era în felul acesta ... și era cel mai frumos ... mie nu-mi place culoarea roșu, dar era cea mai frumoasă culoare roșie pe care am văzut-o.
     Lucios?
  Da ... foarte reflectorizant ... dar ...
     Vreo îmbinare sau neted?
  Absolut nicio îmbinare ... complet neted. Și nu avea nicio lumină, era cumva transparent și arăta ca un jeleu.
     Puteai cumva să vezi prin el?
  Da, era cumva transparent un pic.
     Nici o trăsătură distinctivă pe suprafața lui, nicio scriere, nicio fereastră?
  Nu, asta era tot.
    Și ... ei știau cum ieșeau ființele din ea ... după prăbușire?   Da, da.
  Căci a trebuit să merg în interior ... Iar asta a fost aventuros.
  Deci aveam această schemă ... erau și alți 2 tehnicieni care lucrau aici, și erau cu mine cu toate acele recipiente pentru mostre și toate ...
  Chestia asta trebuia făcută într-o manieră foarte sterilă cu instrumente speciale, și totul era acolo, iar acești 2 tipi ...
     Schema era în ceva cum e dosarul tău?
  Da, era în dosar, fix această navă era în dosarul meu, de la cap la picioare, în interior și-n exterior, totul.
  Oricum, acești 2 tipi erau cu mine, am mers către navă și mi-este permis să împărtășesc ... ei știau bineînțeles, tot ceea ce făceam, ei mă ajutam, ceea ce a fost super,
  Deci am ajuns în acest loc de pe navă și în esență, am tăiat o bucățică din navă, cu un dispozitiv special ... și era exact ca țesutul de la ființă.
     Adevărat?
  Da, aceiași consistență. Iar eu nu ți-am spus de acea ființă anume, apropos, dar, era de aceiași consistență a aceleia. M-au dus în jur către cealaltă parte și am luat o altă bucată și am mers dedesubt și am mers în mijlocul acesteia, deoarece era suspendată. Și era suspendată ... avea niște ... vre-un fel de ... nu știu dacă era metal, sau ce era, dar era pe ceva ce o menținea în aer.
     Ca un fel de șasiu de vre-un fel.
Da, ei au construit ceva pentru a menține această navă deasupra solului la aproximativ 2,5 metri.
     S-a mutat s-au mișcat vre-un pic? Tu ai zis că era ca un jeleu și doream să știu cât de departe putem merge cu ...
  Da, era solidă, dar consistența și transparența în primii aprox. 30 cm ai acestei nave, erau cumva transparentă ca un plexiglas și puteai cumva să vezi prin el și apoi pur și simplu se oprea, căci devenea mai întunecată, devenea mai întunecată cred odată cu nuanța pe măsură ce te uitai în interior.
     Deci te duceai sub ea și ce vedeai? Cum puteai intra în ea?
  Deci dedesubt erau toate aceste cupe semi-rotunde ... ca o ... dacă ai tăia o sferă de mărimea mingii de baseball în jumătate, iar acum ai acea cupă rotundă și ai lipi-o de fundul acestei nave erau mii de astfel de jumătăți de sferă pe ea ... așa că am fost instruit de asemenea să iau această sferă de lângă centrul navei, care era cumva goală.
  Și am făcut asta ... și a ieșit imediat, nu era ceva pe care s-o tai cu drujba, era foarte simplu, ca și cum ai fi tăiat țesutul uman sau un țesut de la un animal.
     Era acesta mai degrabă un tăietor cu rază sau un bisturiu?
  Eu aș prefera să nu spun dispozitivul exact, dar tot ce pot spune e că era făcut pentru tăierea  cam oricărui tip de țesut fără a distruge țesutul și ... probabil că acesta va ieși în public, în curând ...
  Deci am luat asta și am mers către centru, iar în centru aveau acest mic dispozitiv ca un ...  așa cum vezi în depozite care merge în sus și-n jos și ne-am urcat în chestia asta și ne-a ridicat și a mers tot drumul până sus ... în chestie, dar este doar un zid cu toate acele bule pe el din nou ... așa că, eu nu știu dacă acela e interiorul deoarece era gol în interior ... așa că  am mers tot drumul către vârf și acolo era această bulă mult mai mare în interiorul acestei chestii ... o sferă mare de 1 metru, în diametru. Ei nu mi-ar fi permis niciodată să merg acolo, dacă nu eram în siguranță.
  Bineînțeles că nu era radioactivă, nu era ... dar avea această strălucire ... cumva ca la computerul tău Apple, unul cu o lumină înfricoșătoare pe care o vezi noaptea ceva de genul ... era în felul acesta.
  Deci făcea chestia asta, iar eu m-am simțit cumva rău, deoarece mă gândeam că această chestie ar mai putea fi în viață sau ceva ... așa că am luat o mică mostră din aceasta o mostră foarte mică, asta este tot ceea ce au cerut, o mică mostră, o biopsie perforată după cum o numim și este probabil de mărimea unui vârf de gumă de șters, atât am luat.
  Și am înmânat-o tipilor, ei au împachetat totul, au pus-o într-o cutie specială pentru mine și următorul lucru pe care-l știu este că am fost escortat înapoi. Toată chestia a durat mai puțin de 2 ore.
     Cutia era transparentă?
  Nu. Nu, era o cutie de argint și avea în interior o canistră specială care regla temperatura, în interiorul cutiei, iar cutia era făcută special pentru aceste mostre ... ca și cum ar fi fost deja pre-tăiate, cumva ca acele carcase pelican unde există deja tăiat interiorul, era exact ca aceasta, dar erau împachetate și sigilate în vid. Și cântărea foarte puțin.
     Deci haide să discutăm despre această navă care este așa de bizară și diferită de orice s-ar fi așteptat oricare dintre noi să spui, haide să discutăm despre ființă acum.
  Eu știu că sună nebunește.
     Nu este super, este super. Haide să vorbim despre ființă, cum era ființa?
  Ființa era foarte asemănătoare. Avea o consistență roșie și era foarte ... îți amintești când ți-am spus de acea creatură  asemănătoare cu jeleul, noi am vorbit despre cea transparentă înainte despre care vom vorbi mai târziu, dar aceasta era compactă și avea o formă umană perfectă, și avea o față totuși, care venea către un punct, în schimb. 
     Adevărat?    
  Da. Deci fața venea în direcția asta ... și mi-a amintit de o ... dacă iei o ghindă de exemplu, avea forma unei ghinde.
  Și știi cum este, are această chestie ca o cupă care nu este perfect rotundă, are această ... ca un fel de picătură ... sigur ... ok, iar dacă iei picătura și o strângi un pic era exact ca asta ...            Chiar?
  Da, dar prin strivirea ei, ea nu se balona înspre în afară, ci venea cumva spre un punct.
     Care era dimensiunea trăsăturilor faciale, comparativ cu dimensiunea capului? Dacă ai fi putut s-o schițezi ...
  Era foarte similară cu cea umană, cel puțin în ceea ce privește ochii ... Acesta este unul dintre lucrurile pe care le-am măsurat. Noi am măsurat de-a lungul ochilor ... noi am făcut un test simetric, știți, cum fac chirurgii estetici.
  Deci noi am vrut să vedem o simetrie, noi măsurăm mereu toate astea și avem de asemenea un scanner care trece peste tot corpul pentru a reproduce cumva în 3D, a face modelul, deci orice creatură au ei este deja reprodusă 3D, așa că există un muzeu întreg cu acestea apropos, ale acestor nave și al tuturor ființelor.
     Chiar?
  Toate reproduse 3D cu multe materiale diferite, este ca un muzeu secret cu toate chestiile astea în el, care este închis undeva, iar eu nu știu unde este, nu am nicio idee, dar am văzut multe dintre modelele din proiecte, pentru anume ființe.
     Deci când tu spui că ochii erau albi, erau rotunzi, migdalați, erau ca ochii umani? Cum arătau ochii?
  Ei erau mai mult rotunzi decât forma tipică de  migdală, dar erau de aceiași mărime. Iar această creatură era probabil de vreo 1,75 metri înălțime.
     Erau complet albi sau aveau ceva ca un iris și o pupilă?
  Nu, erau de un alb diferit în mijloc, dar erau în continuare complet albi, dar era un centru în mijloc cumva mai alb, decât restul ochiului, așa că puteai vedea asta.
  Iar eu nu am fost ... partea mea din acea ființă nu avea nimic de a face cu fața sau ochii, ca și mostre, eu de fapt descărcam și făceam ceva ce avea legătură cu sistemul reproducător,  scoțând niște organe de reproducere afară, când mi-au spus să mă opresc și să merg să fac alergarea.
     Aceste ființe aveau un schelet?
  Da.
     Și cât de similar cu al nostru ar fi acest schelet, din ce poți spune?
  Din locul unde eu lucram, în pelvis, era foarte similar, nu am văzut nimic diferit, nu am văzut radiografia acesteia sau scanarea CAT sau RMN-ul, sau ceea ce noi numim ... ei bine, noi avem un scanner special care scanează tot corpul și cumva poți vedea totul dintr-odată înainte să intri în el.
  Dar eu nu am apucat s-o văd pe această ființă, ci am apucat să văd doar scanarea pentru zona reproductivă.
     Cât de multe ... el avea mâini ca și noi?
  Da ... 
     Și câte degete?
  Dar erau mai mici și mai subțiri. Și mai lungi ... aveau 5 degete.
     Dar degete mai lungi, spui tu?
  Da, erau mai lungi, cu mult mai mult decât ale noastre ... știți eu am o mână de mărimea 9  care este foarte mare ... aș spune că aceste creaturi ar avea probabil degetele ... poate cu 30% mai lungi decât ale noastre ... dar erau foarte lungi și subțiri. Și chiar aveau amprente ... da, aveau amprente pe ele. Iar pielea era exact ca aceasta, dar era roșie.
     Oh, deci era mai degrabă umană în ceea ce privește textura pielii?   
  Da.
     Și ce fel de roșu ai spune tu că era? Dacă ar fi să descrii roșul, cu un pic mai multe detalii ...
  Ca un roșu cărămiziu amestecat cu unul de trandafir ... era un roșu drăguț. Era ca un roșu cărămiziu ... mat ... dar nu atât de întunecat ca roșul cărămiziu. Era un pic mai deschis ...
     Avea vre-un pic de păr pe corp?
  Nu.
     Care ar fi proporțiile craniului la corp, comparativ cu unul dintre noi?
  Craniul era un pic mai larg decât un craniu uman normal, iar toracele era mai mic decât al nostru, dar picioarele erau mai lungi, iar brațele mult mai lungi ca ale noastre ca să nu zic mai mult ... asta în ceea ce privește simetria.
     Deci tu crezi ca dacă cineva care nu ar știi nimic și ar vedea așa ceva venind către ei, cu acești ochi albi și piele roșie, tu crezi că ar fi îngroziți? Ei bine, eu nu cred asta ... sau aveau un aspect nobil?
  Bineînțeles că frica este instalată și programată în noi, da ... poate, dar trebuie să înțelegeți că ei nu ... când abordezi de obicei ET-i vei ști imediat cum e acel tip ascuns într-un colț în timp ce mergi pe o alee, asta nu se simte ok, știi ... ai acea senzație ... să nu folosești  niciodată asta.
  Folosește-ți mereu inima pentru a simți, iar eu cred că în cea mai mare parte, atunci când vezi pentru prima dată ceva, ai putea posibil, să ai un factor al fricii implicat, dacă bineînțeles, nu ai făcut parte din aceste proiecte și ai 15 ani și te afli în pădure și auzi chestia asta ... atunci da, probabil că vei striga: ucigaș sângeros ... corect ... dar din nou, dacă această chestie ar merge pe străzile din NY, eu cred că majoritatea ar fi mai degrabă atrași de asta și nu ar arunca pietre și topoare către ea.
  Eu cred că ei ar veni și aici se află ființa asta ... cu brațele ei deschise, fără arme, fără să rănească pe nimeni, fără să spună nimic și emanând o energie foarte pașnică, sau o energie negativă, indiferent care este ființa ... oameni vor răspunde în modul corect.
  Eu cred în oameni și cred că aceștia vor face lucrul corect.
     Care a fost cea mai anormală sau diferită chestie, din punct de vedere fiziologic despre această ființă, pe care ai văzut-o fie pe RMN sau la autopsie?
  Era uterul.
     Ce era diferit la acesta?
  Avea 4 camere ...
     Chiar?   
  Da.
     Iar ei aveau vreo speculație pentru ce ar putea fi acestea?
  Ei aveau multiple ... Ei puteau avea copii multiplii în același timp, 4 copii, sau 6, sau 8, sau 12 ...
     Foarte interesant ... asta este ceva ce este comun sau este ceva cumva neobișnuit?
  Este foarte neobișnuit ... asta înseamnă că acea specie se poate înmulți foarte repede și au o modalitate de a măsura chimicalele din corp, ca să vadă cât de repede pot gesta. Ceea ce este chiar super.
     Uite ce nu înțeleg eu: uterul are toate aceste camere, dar s-ar părea, bazându-ne pe sarcina umană convențională, că bebelușul trebuie să crească până la o dimensiune suficient de mare să umple cumva pântecul ... cum ar putea să aibă o ființă atât de multe camere, și încă să aibe ... urmașii capabili să se nască și să fie sănătoși.
  Noi credem că această ființă are copii doar odată, în timpul vieții ei, și este posibil ca după aia să moară la scurt timp.  
     Chiar așa?   
  Da. Dar asta este neconcludent, din ceea ce mi-a fost mie lăsat.
     Noi știm ceva despre aceste ființe, cum se numesc sau de unde vin?
  Da.
     Dar nu poți spune sau poți?
  Nu.
     Deci este cu adevărat bizar pentru mine să încerc să înțeleg cu obții o navă organică care arată ca și corpul ... adică ...
     Dacă oamenii nu aveau pentru tine respectul pe care l-au avut în episoadele anterioare,  toată chestia asta ar putea suna complet, total ridicolă.
    Dar totuși, pe de altă parte, modul cum îmi răspunzi la întrebări, eu folosesc mereu tehnici de investigare, sar de colo colo și întreb niște detalii foarte specifice ... și ești bun la asta ... dar ție nu-ți scapă nimic.
     Nu ... deci asta este un lucru foarte ciudat, despre care noi vorbim.
  Da, navele sunt făcute în spațiu și sunt făcute prin armonici, frecvențe și sunet. Iar ele sunt de asemenea exact ca un ... să zicem de exemplu, ca propriul tău animal de casă, iar ce înseamnă asta, este că tu ai o bună conexiune conștientă cu această navă.
   O mulțime de nave pot fi făcute din propriul tău ADN, pot avea o bucată din ADN-ul tău în ea, iar asta îți va permite să o asiști în mod conștient, cu ajutorul conștiinței tale ... să vorbești cu nava telepatic și de asemenea să miști nava fără să faci ceva.
   Celulele din aceste nave sunt celule vii ... și fără să intru prea mult în fizică și în știință, căci asta nu există încă ... ceea ce va suna un pic nebunește, acele celule au particule micro, nano de tehnologie computerizată, în ele.
  Da, ele pot stoca energie și vorbim de un nivel super nano, știi, foarte foarte mic. Celulele în sine, așa cum m-ai întrebat tu într-o zi: cum naiba funcționează aceste celule sau celule sintetice ca și mitocondria?
  Iar eu am fost cumva ezitant să-ți spun cu adevărat, dar sunt ca niște micro condensatori în interiorul celulelor, ce se auto-reglează, deci tot corpul și fiecare celulă din acea navă, de fapt ... vorbesc ... către sine.
     Iar eu cred că tu ai spus la un anumit moment dat, că în anumite cazuri este ca o matrice hexagonală?   
  Da ...
     Sau ca un fagure de miere?
  Schela este uneori ca un hexagon, ca un fagure de miere, iar asta permite celulelor să intre acolo și să crească acolo și să fie fericite, dar acea schelă este de asemenea în toată nava, și-i permite acesteia să comunice cu celulele și cu utilizatorul.
     Deci tu spui că ei pot crește o navă în spațiu.   
  Da.
     Și cât de răspândită crezi tu că este asta printre civilizațiile ET care sunt suficient de  avansate să călătorească aici?
  Eu cred că este o chestie comună. Ei au învățat cum să producă gravitație, câmp gravitațional ... câmp electromagnetic ce acoperă nava și persoana, așa că ei au propria lor atmosferă și propria lor gravitație, de aceia ei pot merge cu 1 milion de mile/oră și pot face curbă la 90 de grade, deoarece ei se află în propria lor forță gravitațională. Iar asta nu are nimic de a face cu o planetă sau orice altceva din jurul lor?
  Eu cred că unul dintre lucrurile care ... dacă vom fi cu adevărat speculativi aici, oamenii s-ar putea întreba dacă nava ar deveni conștientă? Iar apoi poate s-ar putea întoarce împotriva proprietarului, la un anumit moment dat, dacă nu s-ar simți respectată? Dacă ar exista vre-un pericol și ai avea o ființă cu liber arbitru, care este nava ta?
  Ei bine, aici devin lucrurile cu adevărat interesante. Nava ești tu, deci tu ești nava. Acum, dacă tu ești sinucigaș, atunci nava va fi sinucigașă. Dacă tu vei avea o bună dispoziție, atunci și nava va fi fericită. Și astfel se simte pe o navă. Tu chiar poți să simți acest înainte și înapoi ... Știi, ea nu operează cu adevărat pe cont propriu, așa de mult pe cât crezi tu.
  Are propria ei conștiență, dar nu simte decât emoțiile tale ... ceea ce e chiar frumos.
Am fost pe nave înainte unde m-am simțit ca și cum ... cel mai bun mod de a o spune.
  Eu am crezut că este animalul meu de companie, deoarece era așa de distractivă și drăgălașă și comică ... dar în același timp era foarte ascultătoare ... ca un câine ... nu s-ar fi întors niciodată împotriva stăpânului ... deși unii câini o fac, dar știi unde vreau să ajung, ajung în acel punct unde, știi ... există o conexiune foarte frumoasă între ființe și nava lor.
     Ei bine, are sens să vrei s-o concepi în felul acesta, deci era sigură.
  Corect sau o programez să nu mă mai muște.

   În regulă Emery, vreau să-ți mulțumesc că ai fost aici și vreau să vă mulțumesc că v-ați uitat. Aceasta este Dezvăluirea Cosmică, eu sunt gazda dvs. David Wilcock, aici alături de oaspetele special, Emery Smith, vorbind despre nave spațiale organice.

Vă mulțumesc că vă uitați.


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2  Linkuri alternative:    AICI 1 ,  AICI 2  și AICI 3.

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...