ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

miercuri, 22 mai 2019

Reuniune cu Noua Alianță


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode. 
     Corey căuta un răgaz după experiențele sale cu Mayașii și Ansharii, când o navă vine în mod neașteptat pentru a-l transporta la COL pentru o reuniune importantă cu noua Alianță PSS. Sigmund, fost adjunct al CMI, a schimbat de bandă la Alianța PSS și vrea ca Corey să-l informeze despre recentele sale descoperiri. În timpul acestor reuniuni, aflăm despre amenințările iminente și de ce comunitățile ufologice nu ne-au informat despre ele.       
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
     Deci hai să mergem mai departe de unde am rămas în episodul anterior.
 Care este următorul lucru notabil care ți s-a întâmplat după această serie senzațională de vizite, pe care le-ai experimentat?
   De obicei, după ce am o experiență de acest gen, petrec zile doar stând și privind peretele  încercând cumva să procesez totul.
   Eu cumva treceam prin acest proces, când am fost informat că voi avea o întâlnire cu Gonzales și Alianța PSS în LOC (Comandamentul Operațiunilor Lunare) și dacă vă amintiți, ei și-au ținut capul destul de jos pentru o perioadă de timp. Și au trecut prin deranj ca să mă facă pe mine să mă simt responsabil pentru colapsul apropiat al Alianței PSS.
  Dacă vă amintiți, Sigmund m-a luat  și m-a interogat chimic pentru a afla ce se întâmpla.
Deoarece el era o parte a PSS al CMI și nu credea nimic din toate aceste alte lucruri care se petrec, el pur și simplu nu le credea. Și imediat ce și-a făcut investigația, el a aflat că era real și a început să cauzeze probleme și pur și simplu a dispărut de pe fața pământului.
     Deci cum te-ai simțit când ai aflat că Alianța PSS se reformează?
  Am fost un pic nervos, nu am știut la ce să mă aștept. Am știut că ei vor dori o informare completă, despre toate lucrurile pe care le-am întâlnit. Așa că eu încă procesam cu adevărat, nu eram chiar pregătit să ofer o informare, dar trebuia s-o fac oricum.
     Deci asta se întâmplă fix în jurul perioadei când tu cumva te-ai mutat în locul tău nou și n-ai fost capabil să te instalezi. A existat vreo legătură între acea mișcare și câteva dintre lucrurile care au început să ți se întâmple în acest moment?
  Ei bine, foarte rapid după ce m-am mutat, în octombrie, mi-am luat fiul prin zonă să colindăm un pic să obținem ceva informații despre vecini, iar oamenii vis-a-vis de mine,
bărbatul și femeia, amândoi erau pensionari CIA. Ei erau geologi ce făcuseră un fel de  interpretare prin satelit ... pentru CIA.
     Pensionari ai CIA ... da ... chiar vis-a-vis.
  Da ...destul de nebunesc ... da și el a început să-mi spună: da, doamna de lângă voi s-a pensionat de la NOAA, Asociația Administrativă Oceanică Națională, persoana de acolo este un militar pensionar, în toată zona aceasta există o mulțime de pensionari din Forțele Aeriene și din serviciile de Informații. Iar asta m-a înspăimântat și i-am spus asta lui Gonzales, în data următoare.
  Iar el mi-a spus că într-adevăr, era adevărat, și că în toată vecinătatea lor ei au instalat tot felul de dispozitive de detecție foarte sensibile care ar detecta orice fel de schimbare electrică în atmosferă orice tip de schimbări.
     Cine sunt ei?
  Serviciile de informații militare. Ei încercau să-și dea seama ce se întâmpla.
     Deci asta includea încercarea de a surprinde ceva ce ți se întâmpla ție, cum ar fi o sferă albastră care să vină să te ia sau aterizarea unei săgeți ...
  Sau poate momentul când sunt teleportat, când se produce asta, vre-un fel de semnătură  energetică ciudată pe care ei sunt capabili s-o detecteze, cu aceste dispozitive, de-asemenea dacă vre-o navă ar veni să mă culeagă, ei ar fi capabili să adune telemetrie legată de navă.
     Ei bine, unele dintre lucrurile pe care noi doi le-am discutat în privat m-au făcut destul de obligat să mă gândesc că Alianța Pământului te ia acum mult mai în serios decât o făceau ... da ... ai fi de acord cu asta?
   Mult mai în serios, dar foarte sceptici cu orice implică PSS.
       Crezi totuși că ei au început să se simtă mai obligați, bazându-se pe anumite lucruri pe care ei le-au obținut?
  Da, și de asemenea au încercat să-și dea seama cum un tip care vorbește despre o pasăre albastră de 2.5 m înălțime, ET, vine de asemenea cu toate aceste informații foarte exacte despre ceea ce se petrecea în PSS al CMI.
     Crezi sau știi dacă aceste dispozitive pe care le-au instalat chiar și-au atins scopul și au obținut ceva ce lor li se pare foarte uimitor?
  Nu știu, deoarece mi s-a spus că ei au această întâlnire și că trebuie să plec de acasă să conduc până la o școală locală și să fiu pregătit să fiu ridicat de pe un teren de fotbal. Și exact asta s-a întâmplat.
  Era în jurul orei 2 am, m-am îmbrăcat, m-am urcat în mașină și am plecat. Am parcat și am așteptat cam 20 de minute lângă școală și bineînțeles, la distanță am văzut un bliț, iar apoi a luminat din nou și a rămas aprins, și era ca un glob alb sus pe cer și cobora foarte rapid, și apoi a început să se deplaseze către mine, devenind un pic mai mare, iar apoi a venit probabil  ... la un sfert de milă distanță (400 m) și a fost ca și cum lumina s-ar fi spart ca o bulă, dacă a suflat vreodată într-o bulă și aceasta s-a spart ...
     Asta trebuie să fi fost așa de super.
  Da, a fost foarte super. S-a spart și era o navă săgeată despre care am mai citit înainte.
    Cam de mărimea unei mașini obișnuite?
  Da, cam de mărimea aceea, un pic mai mare ca un SUV.
     Așa ..
  A venit și a aterizat și am avut ceva distanță de parcurs, deoarece nu era chiar aproape de mașina mea, dar m-am uitat de jur împrejur, căutând orice tip de mașină, sau vreo navă care să zboare în preajmă, dar era nemișcare totală. M-am așezat în interior, iar ei mi-au spus să stau pe spate, să-mi pun centura că mergem spre COL.
  Ne-am înălțat și am văzut Luna,  pe măsură ce ne îndreptam către ea. Iar Luna arăta cam așa de mare și apoi dintr-odată ... adică a crescut așa de rapid, că părea că ne vom lovi de aceasta.
     Ai avut vreo senzație de deplasare?
  Cumva o senzație de deplasare, adică atunci când vezi Luna și dintr-odată Luna pare ca și cum ar crește super rapid și apoi dintr-odată ești ceva de genul ... Nu mai poți vedea circumferința Lunii, ești așa de aproape.
  Au zburat pe partea din spate a Lunii și am făcut vreo două sau trei survolări deasupra  craterului unde se află COL, doar că nu-l puteam vedea. Ei aveau tehnologia de camuflare activată, așa că arăta doar ca un crater. Adică tu nu puteai vedea nici măcar cel de-al  doilea crater, gaura de la fundul craterului, totul era ascuns.
     A existat vreo licărire ceva legat de acesta sau arăta foarte curat?
  Arăta chiar foarte curat. Mi s-a spus că avea cumva un efect de miraj, dar arăta foarte curat pentru mine. Iar ei comunicau și obțineau permisiunea să aselenizeze, iar apoi camuflajul a fost oprit, și am putut să văd baza. Puteam să văd lumini verzi, roșii, albe, unele dând blițuri, altele staționare. Și am zburat în jur și apoi am coborât într-un al doilea crater care se afla în mijlocul acestui crater în care se află COL. Și am zburat în jos prin el ...
     Craterul era deschis, pur și simplu?
  Da, este ca o gaură, aproape ca o gaură de scurgere care apoi se deschide în această cavernă din tubul de lavă. 
     Dar arăta ca o suprafață lunară dedesubt sau dacă tu nu te apropiai foarte aproape ...
  Nu, era doar întuneric ... ca o gaură. Am intrat în aceasta și apoi imediat am văzut partea din COL pe care am mai văzut-o înainte. Partea care este cumva sub formă de clopot  mergând în jos în rocă ...
    Există o cavernă în jurul formei de clopot?
  Da, este o cavernă în care forma de clopot a fost construită. Cumva în mijloc ... atunci când te uitai în depărtare vedeai cumva că această formă de clopot o bloca cumva.
     Interesant ... ok.
  Existau două porturi hangar, unul fiind pentru navele ce ieșeau celălalt pentru cele ce intrau. Am intrat și am aterizat într-una dintre zonele unde am debarcat. Piloții au mers imediat jos pe niște scări, iar Gonzales m-a salutat.
     El purta o uniformă a Forțelor Aeriene și m-am uitat la el și am zis: te-ai întors la vechea înțelegere, huh? Iar el avea o privire pe față de genul: taci din gură, taci! Știți, genul acela, așa că ...
      De ce ar fi o șaradă Forțele Aeriene?
  Deoarece el era în Marină, iar el prin intermediul Alianței PSS, se prefăcea că e din Forțele Aeriene. Iar eu am oferit acea informație deja în informări către public așa că nu pricepeam de ce el purta îmbrăcămintea Forțelor Aeriene.
     Interesant.
  Noi am întâlnit o femeie care purta îmbrăcămintea Forțelor Aeriene. Ea ni s-a prezentat și a spus că ea va fi escorta noastră pentru restul vizitei noastre.
     Acum, acestea erau salopete, după cum ai spus înainte?
  Nu, ea era îmbrăcată în uniforma Forțelor Aeriene SUA. Avea părul cumva dat pe spate și strâns în coc și arăta ca o rochie a Forțelor Aeriene. 
     Uniforma obișnuită a Forțelor Aeriene.
  Ea ne duce imediat într-un lift, urcăm în acesta și începe să meargă foarte rapid, în jos, merge foarte rapid în jos așa că nu puteai număra etajele sau să iei orice tip de informație.
     Și apoi ce se întâmplă?
  Deci când ușile s-au deschis, am știut că am mers mult mai adânc în COL decât mi se permisese vreodată înainte, sau cel puțin așa-mi amintesc. Iar când ușile s-au deschis m-am așteptat să văd tot felul de magii și am fost dezamăgit imediat. Erau coridoare și uși ... asta e tot ce am văzut.
     Tu erai capabil să mai spui că te aflai pe Lună ... dacă erai transportat direct acolo?
  Nu, nu ai fi știut diferența, nu ai fi știut dacă te afli pe Pământ, nu ai fi știut. Așa că am fost ghidați pe un coridor către o cameră, iar ea a ciocănit la ușă în timp ce o deschidea și când a făcut asta, era o masă de conferințe și ceea ce părea ca o fereastră mare în spatele acesteia,
și masa de conferințe era întoarsă în felul acesta, iar fereastra era în felul acesta, și toată lumea de la masă s-a ridicat (aproape toată lumea), toți cei pe care-i puteam vedea s-au ridicat.
    Deci, ce era la fereastră?
  Pe fereastră am văzut Marte, arăta ca și cum eram pe Marte.
     Chiar?
  Și am fost cumva perplex. Oamenii s-au ridicat să mă salute, iar eu eram ceva de genul ...   Noi ne aflăm pe Marte acum? Căci eu am auzit ... mi s-au oferit informații din partea câtorva informatori că ei ar fi mers cu un lift și apoi dintr-odată erau pe altă planetă.
     Așa e.
  Iar eu mă întrebam dacă asta este ceea ce tocmai se întâmplase.
      Da, îl numesc Coridorul și este un dispozitiv de teleportare.
  Da, așa că eu eram un pic confuz. Și apoi imediat, cineva a modificat-o într-un peisaj lunar.
Deci, în esență, din ce am vorbit cu Gonzales, de multe ori, oamenii care lucrează la un proiect te vor duce printr-un portal fără ca tu să o știi și te-ai afla pe Lună sau Marte, iar ei pot arăta ceea ce arată ca o fereastră convingătoare, a unui loc de pe Pământ.
   Deci tu vei crede că ești pe Pământ. Sau dacă ești pe Pământ și vor să te facă să crezi că ai fost pe Marte, pot face acest lucru de asemenea. Așa că m-am uitat imediat în jurul meu și am recunoscut pe toți cei de acolo, pe toți cei care erau prezenți și ... m-am uitat în jur ...
     Recunoscut însemnând ce anume? Cine erau ei?
  Oficiali ai Alianței PSS,  pe care i-am întâlnit înainte. Ei arătau foarte stânjeniți, întâlnindu-ne pe mine și pe Gonzales pentru prima dată iar această situație i-a făcut foarte inconfortabili ... nu erau greu să citești asta.
     După cunoașterea ta, acești oameni vin vreodată pe Pământ sau ei trăiesc în mod exclusiv în spațiu, în afara planetei?
  Unii dintre ei da, chiar vin pe Pământ, dar majoritatea dintre ei au fost retrași complet și separați de orice tip de viață de pe Pământ. Ei s-au ridicat, ceea ce este un lucru destul de milităresc care se face, oamenii vin în cameră iar tu te ridici, iar ei ne salutau pe mine și pe Gonzales și așa cum am spus, erau nervoși,dar pe măsură ce s-au așezat la capătul mesei l-am văzut pe Sigmund.
     Oh, chiar?
  Iar Gonzales și cu mine eram amândoi șocați și perplecși să-l vedem. Cumva am devenit confuz. Și fără nici măcar să mă gândesc, am zis: wow, deci aici ai fost!
  Și m-am uitat în jur trăgând cu privirea, deoarece toată lumea era foarte inconfortabilă. Și am spus că sunt cumva surprins să te văd aici după ce i-am spus Alianței PSS că am senzația că tu te infiltrezi. Iar asta nu i-a plăcut deloc.
  El s-a ridicat și a început să facă spume la gură, el a trecut de la a sta acolo cu un rânjet pe față la a sta în picioare făcând așa și spunând: tu nu știi ce viață am pierdut.
  Am pierdut totul, iar apoi și-a îndreptat degetul către mine și a spus: empat-intuitiv, pe naiba! Iar apoi toată lumea a fost destul de tăcută.
    Ce crezi că a vrut să spună prin "am pierdut totul"? Ce înseamnă asta?
  Mai târziu am aflat că el, în esență și-a părăsit familia și totul aici și da, a abandonat totul ...
     Pentru a se alătura Alianței PSS, imediat ce a aflat că este real?   
  Da.
     Deci din nou, ai putea foarte rapid să ne spui care a fost rolul lui anterior și de ce este asta important?
  Da, el era foarte sus în PSS al CMI. El a fost însărcinat să investigheze ce se întâmpla cu mine, cu scurgerea de informații foarte secrete ...
    Deci doar pentru a clarifica,  PSS al CMI nu știa de programele mai vaste în care erai tu?
  Așa că eu am ieșit în public, cu toate aceste povești interesante alături de informații secrete, iar ei doreau să afle ce se întâmplă. Așa că m-au adus la ei, fiind foarte siguri că eu sunt parte dintr-un program iar ei au încercat, m-au trecut prin etape să vadă dacă eu spun adevărul sau nu, au făcut expertize medico-legale pe mine, să vadă dacă am fost în locurile în care am zis că am fost și după ce au aflat că ceea ce eu spuneam era adevărat, sau că el putea verifica majoritatea acestora, în curând el s-a desprins și s-a alăturat Alianței PSS, și asta este destul de mult modul cum s-a alăturat toată lumea ... la un anumit moment dat s-au îndepărtat ... după ce au aflat mai multe informații.
     Deci trebuie să fi fost destul de șocant să-l vezi acolo, ținând cont că în trecut nici măcar nu credea că există PSS-ul tău.
   Corect, dar el este încă un tip sceptic. Pe măsură ce informarea a continuat și-a arătat scepticismul.
     Dar după ieșirea lui explozivă, a existat cumva o pauză stânjenitoare când cineva din partea opusă a mesei, a spus: ce-ar fi să ne așezăm ca să putem începe? Așa că ne-am așezat cu toții și au început informările.
     Ok, deci care erau informările?
  În esență, informațiile pe care le-am oferit tuturor spectatorilor noștrii în ultimele câteva episoade.
     Oh, tu îi informai pe ei. Chiar?
  Am fost și eu informat de asemenea, iar Gonzales și cu mine a primit informări împreună, dar majoritatea acestora sunt secrete încă. Gonzales a oferit informarea lui. Și o mulțime dintre cele spuse erau secrete, dar o mulțime aveau de a face cu diferitele ființe cu care el lucrează alături de mayași și munca pe care ei o fac.
  Eu am oferit informarea mea completă și în momentul când am adus în discuție Super Federația și am început informarea și l-am menționat pe Tear - Eir, apariția aviarului albastru, Sigmund s-a lăsat pe spate și-a aruncat brațele în aer și m-a luat peste picior, lipsit de încredere.
     După toate cele?
  Da.
   De ce crezi tu că el încă nu crede, dacă el chiar a descoperit că Alianța PSS este reală? 
  Ei bine, eu l-am întrebat: după toate cele pe care le-ai văzut, acum că te-ai alăturat Alianței PSS tu încă nu crezi? Iar el a spus: că el a folosit tehnologii asupra mea că eu nu știu dacă asta este real. El a spus: tehnologia care există, te poate face să vezi indiferent ce vor ei să vezi. El a spus: eu sunt destul de sigur că nordicii ne zăpăcesc de cap, din nou. Iar eu eram pe cale să-l întreb:  ce vrei să spui cu din nou, când aceiași persoană de la capătul mesei a cerut să se facă ordine.
     Ei bine, ținând cont de faptul că tu ai fost pus, după cum ai descris, într-o simulare de realitate virtuală în programul MILAB când erai copil, în care tu spuneai că erau de imperceptibile față de realitate, crezi că el are un argument? Crezi că ar putea avea dreptate?
  El categoric are un argument deoarece din perspectiva lui, el a fost trecut prin o mulțime din acele tehnologii, într-atât încât el nu știe ce este real jumătate din timp, din ceea ce spunea el ... da.
    Dar eu aș spune, din tot ceea ce tu ai descris,  că există straturi ale acesteia, care fac foarte clar faptul că nu sunt doar nordicii care se joacă un joc cu tine, că acesta este de fapt un fenomen real cu ființe reale ... corect.
  El a continuat spunând: ascultă, am văzut filmul primei întâlniri de la COL când au apărut aviarii albaștrii și ființele cu cap triunghiular auriu. El a spus: l-am văzut, dar nu cred, el a refuzat să creadă.
      Este aceasta o opinie destul de singuratică pe care majoritatea oamenilor nu o împărtășesc? El este cumva într-un rol izolat, simțindu-se așa?
  Ei bine,  toate ființele care erau acolo, la întâlnirea COL, care erau acolo când a apărut aviarul albastru, erau destul de convinse că era real, de asemenea. Deci era doar faptul că el nu .... el vedea lucrurile conform experiențelor lui anterioare.
     Ei bine, haide să discutăm un pic despre asta. Dacă el crede și are motive să creadă că nordicii au suficientă tehnologie că te pot face să vezi indiferent ce vor ei, de ce nu ar fi putut proiecta, de exemplu, un președinte al SUA și pur și simplu să-l înlocuiască sau să facă tot felul de lucruri ciudate pentru a zăpăci istoria noastră?
  Doar atât le este permis să facă din punct de vedere al legii cosmice. Dar, se pare că speciile nordice au fost amestecate cu noi ... de când suntem aici. Există povești despre îngeri, povești cu ființe care apar în timpul fondării SUA, care sunt descrise ca având acest aspect nordic, deci ei au fost aici cu noi de la început. Eu nu înțeleg încă ce a vrut să spună cu "ei se joacă cu mintea noastră din nou".
     Tu aveai impresia că majoritatea oamenilor din acea încăpere, nu-l credeau.
  Majoritatea oamenilor nu au fost de acord.
     Așa ... deci ce se întâmplă mai departe.
  În esență, mi-am terminat raportul pentru ei, iar apoi am primit cam o duzină (=12) de întrebări, și la fel și Gonzales și el a primit câteva întrebări, iar apoi am terminat cu partea mea din raport.
     Deci a existat ceva interesant ce a fost spus după ce tu ai terminat informarea?
  Ei au adus în discuție planurile care erau în desfășurare pentru a dezvălui PSS al CMI, iar unul dintre acestea a avut de a face cu acel conflict cu Coreea de Nord. Cum vor dezvălui armele spațiale și aeronavele exotice.
   Acum, doar pentru a fi clari, care este viziunea complet conștientă despre Coreea de Nord?
Adică, cine este cu adevărat responsabil pentru ceea ce fac și care este agenda?
  Aceasta este o conversație uriașă în sine, dar în esență, putem spune că este un stat marionetă al cabalei.
    Ok, atunci de ce încearcă ei să bombardeze atomic SUA sau să amenințe cu asta.
  Ei au nevoie mereu de un tip rău, cabala, pregătit să se ridice împotriva noastră. Iar în acest caz, Alianța conduce armata și PSS al complexul militar industrial (CMI) sau majoritatea, care acum se află sub controlul alianței, Alianței Pământului, iar ei vor să dezvăluie acest program dintr-o poziție de putere.
  Deci ei simt că dacă folosesc armele pe care le dezvoltă de zeci de ani, pe Coreea de Nord, iar asta va trimite un mesaj către restul lumii și în același timp eliberând tehnologie avansată publicului.
       Deci ei de fapt intenționează ca asta să fie filmat și văzut, și să se vorbească pe prima pagină, în toată lumea.
   Da, exact ca atunci când războiul s-a dezlănțuit, cred că era cu Irak, când avionul și bombardierul invizibil, au ieșit din secret.
      Doar pentru că asta este așa de controversat pe internet, vreau să te întreb asta: Ce i-ar putea face cabala unei țări cum e Coreea de Nord, pentru a-i face să bage degetul în ochiul marelui bătăuș, în ceea ce ar părea o misiune sinucigașă. Cu alte cuvinte ei nu prea au cu adevărat mai nimic, dar se comporta ca și cum ar arunca o nucleară, oricum.
     Cât de severă este acestă amenințare militară pe care noi o pozăm pentru ei? Noi le vom distruge toată țara și o vom transforma în sticlă? Care este scopul atacului, căci o mulțime de oameni sunt îngrijorați legat de asta.
   Corect, scopul atacului, din ce am auzit ... noi recent, Space X, a lansat un ... dispozitiv al DOD care este ... un EMP funcțional și-l vor folosi deasupra Coreei de Nord, lovindu-i cu un EMP, iar apoi vor începe să arunce câteva dintre "tijele lui Dumnezeu" grinzi din Tungsten cam de mărimea unui telefon ca lungime, care sunt îmbrăcate în ceramică.
  Este planificat să fie aruncate și apoi nave de tipul TR-3B, de tipul TR- 3B vor veni și vor face atunci distrugeri chirurgicale și vor încerca să ia, fără să distrugă infrastructura care este ...  vor încerca să fie puține victime.
     Deci acele tije de Tungsten, pe care tocmai le-ai menționat, sunt ca niște distrugătoare de buncăr? Acestea vor pătrunde în bazele militare subterane din profunzime și le vor elimina?
  Absolut.
     Cum ar putea convinge cineva pe ... Kim Jong-un  ... să facă asta? Adică, evident că tipul nu va trăi prin chestia asta.
     Cum a putut cabala să facă această țară să aleagă o luptă atât de mare pe care știe că nu o poate câștiga ?
  Noi nu vorbim despre o țară, vorbim despre un lider nebun, pe care ei sunt capabili să-l manipuleze.
     Deci ar putea să fie într-un șantaj implicat sau mită, sau vre-un alt tip de factor de amenințare.
  Da. În cursul acestei discuții, au adus în discuție efortul lui Tom De Longe care aduce în discuție publică tehnologii avansate și dezvăluirea. Și au afirmat că acea ... că el a lucrat în tandem cu partea forțelor aeriene din PSS al CMI,  care este de asemenea DIA ... Agenția De Inteligență A Apărării.
  Și pe măsură ce am început să vorbesc mai mult despre acel program și despre cum ei făceau asta independent de ufologie. Ei nu doreau să lucreze cu nimeni din ufologie, iar eu am fost curios de asta, evident și în esență ei au spus că ufologia a fost așa de infiltrată de culte Illuminati, de narcisiști egotici ce se află acolo doar pentru a vorbi despre materialul lor și să creeze religii de tip OZN, este o mizerie.
  Și au spus că dacă ei vor ca restul societății să ia această informație în serios ei au simțit că trebuie să facă asta complet separat de ceea ce se întâmpla, în tărâmurile ufologiei.
     Asta e dezamăgitor.
  Da, asta este cam ca în lupta cuvintelor, în care tu-ți pui arma pe masă... când spui asta ... serios, deci cum putem noi să marginalizăm toată această comunitate în felul acesta? Asta nu pare destul de corect, ca să zicem așa.
  Nu este corect, dar ei au argumentele lor. Există o mulțime de probleme, în această comunitate. Dar, știți, dacă noi vrem să fim o parte din aceasta, va trebui să luăm atitudine  și să fim o parte din acesta, în mod implicit.
   Există un profil psihologic pentru motivul care ei cred că oamenii din comunitatea noastră  sunt așa de ne-echipați să facă față unei informări sau dezvăluiri reale?
   O parte din problemă este faptul că CMI și-a bătut joc de ufologie timp de zeci de ani,  hrănind-o cu dezinformare, trimițând agenți să cauzeze lupte și lupte interioare trimițând oameni cu diverse povești ... Câteva dintre cultele de tip Illuminati au intrat cu poveștile lor religioase, încercând să ne facă pe noi s-o adoptăm. Să ne pregătească pentru ziua în care ei  ne vor arăta ce se petrece în Antarctica și să afirme că sunt conducători cu drept divin, cu care noi vom fi de acord.
     Deci eu vreau să fiu un pic mai direct legat de modul cum te voi întreba asta: tu spui că există anumiți oameni care vor fi de recunoscut în comunitatea OZN care lucrează de fapt un un ștat de plată secret și au cumva rolul de agent dublu, în ceea ce fac?
  Au existat situații de acest gen încă de când a început ufologia, absolut.
      Deci cum ar știi audiența noastră în cine să creadă, în lumina acestei informații? Cum ar trebuie să răspundă o persoană care aude asta, dacă i se spune că întreaga comunitate este într-o așa mare stare de dezordine, în acest moment?
  Ei bine, eu cred că vom avea nevoie doar să începem să ne menținem sistemele de credință OZN pe care le avem cu toții, la lungimea brațelor și să începem să ne focalizăm pe obținerea dezvăluirii. Niciunul dintre noi nu știe adevărul total, dar noi îl vrem cu toții. Așa că dacă ne focalizăm cu toții pe ceea ce ne dorim, în opoziție cu ceea ce am creat în mințile noastre de-a lungul anilor, atunci vom găsi o cale să lucrăm împreună. Altfel ne vom ataca mereu, informația mea nu se potrivește cu informația ta, așa că tu trebuie să fii diavolul ... este pur și simplu o mare dezordine. Dar în același timp există o mulțime de oameni grozavi în comunitate, care dacă se unesc ei vor fi capabili să fie o parte majoră a dezvăluirii.
   Deci au existat și alte subiecte pe care le-ați discutat la această întâlnire în afară de ceea ce am menționat deja?
  De fapt, Sigmund a aruncat câteva bombe destul de rapid ... El ne-a spus că noi vom obține  un tur foarte exclusivist al COL, ceea ce în mod categoric mi-a captat atenția ... și ...
    Tu ai spus înainte că ai apucat să vezi doar vârful, nu?
  Da, eu deja mă aflam mai jos în COL decât fusesem vreodată. Și ceea ce este interesant este că el a spus că turul va începe în COL Bravo. Acum, unul dintre lucrurile pe care cumva le-am ținut doar pentru mine pentru a spune cine este real când iese în față, este că există 3 COL. Există COL Alfa (A) care este cel despre care am vorbit mereu. COL Bravo (B) și COL Charlie (C) și până la sfârșitul călătoriei, am apucat să le vizitez pe toate 3.

  Vă mulțumesc că vă uitați.


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2  Linkuri alternative: AICI 1 ,  AICI 2  și AICI 3 .

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi ! Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...