ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

miercuri, 14 august 2019

CĂLĂTORIND ÎN TIMP ȘI REALITATEA SCHIMBĂTOARE


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe George Noory și invitat pe Emery Smith.
     Am putea vedea efecte ale călătorilor în timp care au schimbat trecutul ? Emery dezvăluie că tehnologia călătoriilor în timp este mult mai antică decât credeam. Pe durata anilor petrecuți în proiecte compartimentate a intrat în contact cu tehnologia care poate să ne ducă înainte sau înapoi în timp și la evenimente specifice. Emery descrie de asemenea natura acestei tehnologii, funcționarea ei și scopul misiunilor de călătorie în timp. De asemenea, el afirmă că umanitatea dezvoltă capacitatea de a detecta schimbări în liniile noastre de timp, precum și în realitatea în care credem că trăim.     
   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
      Tehnologia de călătorit în timp ... ce este mai exact și ce implică aceasta?
  Ei bine, ceea ce ei au încercat să facă și să reproducă, este tehnologia portalurilor pe care ei au descoperit-o, dintr-o origine terestră, cu foarte mult timp în urmă. Și există o conexiune între acest tip de călătorie, care afectează de asemenea timpul și spațiul, deci ei încearcă să de fapt, să reproducă și să le transforme în electronice și să facă o versiune sintetică a acestora. Iar ei au făcut-o, chiar au realizat asta, dar nu au perfecționat-o încă.
    Acum, când tu spui „ei”, despre cine vorbim?
  Noi vorbim despre proiectele compartimentate, unde securitatea este realizată de armată,  dar proiectul în sine ar putea fi deținut de corporații mari care sunt clandestine, care sunt finanțate de guverne din jurul lumii, să facă alte tehnologii pentru ele. Fie că este vorba pentru o perioadă de război sau pace sau farmaceutice.
   Deci acești bani care sunt realizați din aceste proiecte mai mici, pe care le fac finanțează proiectele lor secrete cum ar fi călătoritul în timp și lucruri de acest gen.
   Deci în mod specific Emery, cum funcționează această călătorie în timp?
 Deoarece noi auzim tot felul de lucruri și tot felul de posibilități. Ei bine, primul lucru de care ai nevoie, este foarte multă energie, în primul rând. O mulțime dintre efectele secundare ale acestor dispozitive ale energiei punctului zero (ZPE) supra-unitare crează genul acesta de ruptură în timp și spațiu, și are de a face cu plierea spațiului în sine însuși, de fapt și deschiderea spațiului în timp, chiar aici în fața ta, deoarece aceasta, chiar acolo este modul cum acești ET călătoresc de fapt prin univers și inter-dimensional.
   Ei crează propriile lor câmpuri de energie, în primul rând, propriul lor câmp gravitațional, în care ei stau și astfel ei pot face curbe-drepte (90 grade=nb) la 1 miliard/oră, iar lor nu li se întâmplă nimic, căci ei se află în propriul lor câmp.
Iar punând energie și focalizare în fața acestor nave, ele chiar pot deschide inter-dimensional o ruptură în spațiul-timp și să treacă prin aceasta. De aceea ele uneori ... puf ! ... dispar în spațiu.
    Ele au ceva ca un disc cu numere sau vre-un aparat în care ei să scrie 3015, și apoi puf, ele apar acolo?
     Ei bine, este cumva așa, dar este numită „tehnologie asistată de conștiință” și totul se realizează prin conștiință. Nava este integrată de asemenea cu ființele. Unele dintre aceste nave sunt de fapt crescute și se potrivesc ADN-ului pilotului.
    Deci tot ceea ce trebuie să facă pilotul este să se gândească că acel disc cu numere se răsucește la 350 de grade sau indiferent și puf ... au dispărut.
   Iată-i ... cu cât te urmăresc mai mult la Dezvăluirea Cosmică, eu aud noi informații care pur și simplu îmi încrețesc mintea, iar în acest caz anume, cum folosesc ei genul acesta de tehnologie?
   Ei bine, ceea ce fac ei, așa cum am spus, timpul este un subiect foarte sensibil, pentru fizicienii și oamenii de știință din jurul lumii care nu sunt parte din proiecte clandestine, deoarece este un lucru greu de înțeles, deoarece timpul nu există cu adevărat și ceea ce se întâmplă este că există nivele multiple de timp chiar acum și multiple tipuri diferite de realitate și dimensiuni.
    Așadar, există o dimensiune chiar acum care se află într-o frecvență diferită în care tu te afli aici, iar eu sunt aici și este doar un pic diferită. Poate că aceste cești de cafea nu sunt aici sau camerele. Sau ar putea exista niște oameni diferiți, deoarece există multe nivele diferite, dar cel mai greu lucru de explicat este că timpul este irelevant, deoarece ești deja aici peste tot, tot timpul, ceea ce înseamnă (iar asta sună confuz) ... dar nu te duce înapoi să-ți vezi bunicul.
   Corect ... Iar asta este o mare întrebare, pe care o primesc: ce se întâmplă dacă mergi înapoi în timp și faci ceva? Ei bine tu creezi o altă realitate temporală. Deci acesta este un alt spațiu al timpului.
   Dar tu ești încă acolo unde te afli acum și dacă te gândești să mergi înapoi să îndepărtezi zațul de cafea și apoi dintr-odată nu este acolo, nu funcționează în felul acesta, absolut deloc.
   Adică, dacă tu vrei să mergi înapoi în timp și să-i faci ceva lui Hitler și să previi Cel de-al 2-lea Război Mondial (CD2RM) și holocaustul și toată acea oroare pe care el a creat-o? Ce s-ar întâmpla dacă ai merge înapoi în timp ai avea grijă de el, l-ai elimina, și care ar fi consecințele.
   Consecințele nu te-ar afecta, deoarece în această realitate, asta nu s-a întâmplat niciodată.
 Interesant, dar ar exista o realitate undeva? Există ... unde aceasta chiar s-a întâmplat?
   Corect.
 Ce s-ar întâmpla acolo?
   Este ceea ce se întâmplă chiar acum. Aceasta este paradigma aici, în care se încearcă să se pună toate acestea cap la cap  spunându-se „ok, există realități dimensionale multiple și există o mulțime de tipuri diferite de zone temporale, din care noi facem parte cu toții.
   Noi suntem ființe multi dimensionale, inter-dimensionale, iar aici își are locul frecvența cu ADN-ul și genetica și cu modul cum noi afectăm alte lumi, și alte locuri din Univers în care lumina pe care noi o vedem de la stele astăzi acea stea ar putea fi deja stinsă, dar din cauza acestui continuum de distanțe și timp, noi nu ne gândim cu adevărat la asta și nu realizăm aceasta.
   Și dacă există alte universuri, multi-versul, diferite chestii temporale ar apare și în acele
universuri diferite?
   Da, exact ... primesc această întrebare foarte mult de asemenea. Deci, diversele universuri au un alt George și un alt Emery acolo, iar în acest moment tu trebuie să realizezi că există o completă altă linie temporală, din care facem parte și nu facem parte deoarece suntem aici.
Asta este cea mai bună modalitate în care o pot spune.
   Aceste programe, toate numite „programe temporale”, tu ai fost implicat în ele direct? Și dacă da, ce ai făcut?
   Ei bine, a existat un program în care am fost implicat, în care ei foloseau un tip special de unitate Teslatron, în care noi am fi luat un ceas cu noi în această mică încăpere hexagonală,  și am petrecut cică 55 de minute acolo, și-mi amintesc că prima dată după ce am lucrat în acest proiect mulți ani și să devin chiar unul dintre primii oameni care au intrat în el, că ai două ceasuri și pui unul în vestiarul tău și-l iei pe celălalt cu tine în acest dispozitiv și prima dată după ce am așteptat 2 ani să intru, eram așa de recunoscător, că eram în sfârșit capabil să obțin autorizația de securitate potrivită, să intru în acest dispozitiv și să merg în acest dispozitiv pe măsură ce ei îl energizau mi-am amintit după aproximativ 15 minute, această bătaie în ușă spunând „ok Smith, tu poți ieși acum, am terminat.” Căci eu am auzit acest sistem energizându-se ...
    Probabil ai fost acolo 9 ani și nu ți-ai dat seama?
 Exact, eu fusesem acolo de o oră întreagă.
   Ce te-ai simțit?
 Când am ieșit eram așa de supărat, eram așa tulburat și am zis: „omule, ce s-a întâmplat? Sistemul nu a funcționat?” Iar toți oamenii de știință s-au uitat unul la celălalt și toți aveau cam 100 de ani și râdeau și au întrebat „tu nu ți-ai verificat ceasul din vestiar?” Iar eu am zis „nu”, deci eu am pierdut cam 45 de minute ...
    Iar tu nici măcar nu ai știut ...
 Iar eu nici măcar nu am știut, deoarece în cele 15 minute cât am fost acolo cu adevărat am simțit o experiență uimitoare, puteai vedea universul, puteai vedea spațiul, de fapt te detoxifică și teleportează toxinele din corpul tău, uneori oamenii pierd până la 7 kg, în aceste călătorii când intră acolo.
    Într-o singură ședință?
  Într-o singură ședință în 55 de minute, iar eu am întrebat mereu: „unde duce asta?”
Deoarece eu am avut aceiași hidratare când am făcut testul de sânge și nu eram deshidratat,
dar totuși, toate bacteriile ionice, virușii și metalele negative, oribile din corpul meu au fost eliminate.
    Deci oameni care sunt foarte toxici și merg acolo și o grămadă ... se întorc sănătoși ...
Exact, ei se întorc foarte sănătoși și este folosit să trateze cancerul elitelor lumii, chiar și al președinților noștrii ...
    Cum arată mașina, Emery?
 Este o cameră hexagonală și în interiorul acesteia există un perete de sticlă, camera are aproximativ 2,4 metri în diametru ...
     Doar 2,4 metri ?
 Și există și o mică masă de masaj care este acolo și la 1 metru de masa de masaj se află un perete din sticlă sau plexiglas gros de 8 cm și după acesta se află acest dispozitiv TeslaTron care se energizează cu această frecvență EM uimitoare care rupe și separă timpul și spațiul ...
O mulțime dintre efectele secundare ale dispozitivelor ZPE fac asta și o mulțime de oameni de știință, incluzându-l pe Tesla, au văzut asta și au notat asta, că există vre-un fel de câmp,  această sferă care se formează, ceea ce mi s-a întâmplat mie, în laboratoarele mele,
unde știți, timpul se distorsionează pentru un moment.
    Sigur.
 Iar cu acest dispozitiv ei l-au perfecționat destul de bine. Noi am încercat să aflăm mereu dacă există vreo dimensiune undeva, unde cine care stă acolo, un ET ceva și niște grăsime apare și-l lovește în față, sau ceva toxine. Cineva sare cu o găleată sau ceva ...
  Așadar, nu este perfecționat încă deoarece încă încearcă să-și dea seama unde pleacă astea.
Unde a plecat tumoarea? Unde a plecat cancerul, celulele? Unde au plecat acești viruși?
     Deci acestea pur și simplu dispar.
  Da.
    Și cum funcționează din punct de vedere al vindecării oamenilor?
 Ei încă încearcă să-și dea seama și cea mai bună modalitate prin care pot descrie asta este faptul că în vre-un fel sunt atrase componentele ionice negative ale virușilor și tumorilor și de asemenea metalele care nu sunt benefice pentru corp se agață cumva de acestea prin acest câmp de energie, care se află acolo și teleportează acele lucruri afară, undeva.
   Sună de asemenea ca și cum ar schimba și celulele rele. Face asta?
 Nu cred că schimbă celulele rele, ci sunt destul de sigur că înlătură celulele rele dar reglează în mod superior frecvența ADN-ului și de asemenea ajută în lupta contra infecțiilor și lucruri de acest gen și de obicei, imediat ce ieși din unul dintre aceste dispozitive, în cazul meu, eu n-am putut dormi pentru 3 zile și eram complet ok, simți o mare dorință să faci exerciții și cred că am alergat cel mai departe după ce am avut un tratament cu unul dintre aceste  dispozitive deoarece obișnuiam să alerg mult și să fac exerciții fizice foarte mult, iar asta a fost foarte remarcabil. Iar ei au zis că se va întâmpla asta.
    Ei au spus: voi veți avea o cantitate imensă de energie și de funcții cognitive, iar meditația, a fost pur și simplu uimitoare, tu imediat puteai închide ochii și să fi oriunde doreai, dacă erai un bun meditator și știai cum să faci acești pași dintr-o meditație obișnuită, așa că, avea o funcționalitate uimitoare, pentru frecvența ADN-ului celulei și al nucleolului celulei și de asemenea să regularizeze în sens superior acele energii, căci totul ține de menținerea  corpului tău la voltajul corect și cred că înlăturând contaminanții din corpul tău care-ți afectează voltajul, asta-ți permite să te vindeci tu însuți.
    Interesant.
 În studiile noastre, doar cu acest unic proiect (și există multe proiecte despre care vom vorbi) dar în privința acestui proiect specific tu intri acolo să fi tratat pentru ceva pentru o boală ... ok ... dar efectul secundar este timpul, pierderea timpului.
   Pierzi vremea, dar nu îmbătrânești.
 Corect ... corect?
   Da, de aceea toți acești oameni de știință din aceste amenajări subterane din New York de fapt, erau așa de ... tineri și plini de energie și peste 100 de ani ca vârstă. Iar eu îmi amintesc că am lucrat în câteva lucruri pentru ei, doar ca și tehnician ascultându-le conversațiile și vorbeau ca și cum l-ar fi cunoscut pe Tesla.
   Și aveau o mulțime de ... ei probabil că îl cunoșteau ... știu și era electrizant să știi ... Îmi doresc să fi știut cu adevărat exact cât erau de bătrâni și acesta este un dispozitiv deținut de civili care a fost realizat de oameni de știință din marină care s-au pensionat mai devreme ...
     Iar acesta ar trebui să fie așa de perfecționat acum? Aș zice ... nu?
 Ei bine, eu cred că ei încearcă să facă ceva. Am încercat să-i contactez acum câțiva ani să vedem dacă putem obține această tehnologie pentru public, iar unul dintre oamenii de știință șefi s-a îmbolnăvit și am pierdut contactul cu acel grup, dar noi încă încercăm să ne dăm seama, iar eu cred că va re-ieși la suprafață în curând, deoarece beneficiile medicale al acestui dispozitiv de călătorit în timp este fără precedent.
   Știți am fost capabili să vindecăm HIV în 30 de zile, herpes și ...
 Prin a fi în dispozitiv ... doar prin a fi în dispozitiv de 3 ori/săptămână ...
    Vindecă orice?
 Ei bine, eu nu știu dacă tot. Doar că documentația pe care eu am văzut-o și de care am auzit-o despre cancere, herpes și HIV, STD-uri (boli venerice n.t.) deoarece o mulțime dintre ...
    De ce suprimă ei toate lucrurile astea? De ce nu le aduc în public?
  Ei bine, FDA-ul categoric nu va aproba acest dispozitiv indiferent cât de multă documentație au.
      De ce?
   Ei bine, te pui cu Big Pharma, cu cei care fac mulți bani, ei au nevoie ca tu să iei aceste pastile.
     Deci tu spui că ei nu vor tratamentele.
 Ei nu vor tratamentele, iar eu pot atesta asta fiind inventatorul primului concentrator de celule stem de masă și am depus multe documente la FDA pentru a ajuta pacienții paralizați și lucruri de acest gen și știți, poți trimite 1.000 de studii cu o nouă tehnologie, pe care mulți oameni de știință au încercat s-o facă, aici în SUA ... și nu s-a întâmplat nimic ... da și au zis „oh, tu  trebuie să trimiți mai multe informații”, așa că ei continuă să te ghideze și să te tot ghideze până ce devii așa de obosit și rămâi fără bani deoarece majoritatea oamenilor de știință din corporațiile mai mici nu au genul acela de capital să continue să tot testeze și să testeze.
     Emery, noi am vorbit despre acești oameni de știință, pe care tu i-ai fi văzut prin acest dispozitiv temporal și ai spus că ei au vârsta de 100 de ani. De unde veneau și de ce erau așa de în vârstă?
    Ei bine, nu este vorbă că atunci când mă aflam în interiorul dispozitivului, ei sunt cei care au inventat acest dispozitiv. Ei categoric au fost născuți pe Pământ, fuseseră cu toții oameni de știință din armată, care s-au pensionat ... ei au lucrat cu Tesla ... evident că ei lucraseră cu Tesla.
   Modul în care eu i-am putut auzi vorbind, în spatele scenelor și glumind în jur, erau cu toții într-o stare excelentă și cu toții peste 100 de ani ca vârstă, ei încă îmbătrâneau, nu au aflat acel secret încă, dar faptul că acești oameni din aceste proiecte compartimentate care au fost acolo dintotdeauna (apropo, acestea sunt proiecte compartimentate, civile, dar erau conduse de oameni de știință ce fuseseră în armată.
     Emery, cât de avansat este, după opinia ta și bazându-te pe lucruri pe care tu le-ai văzut, este programul nostru de călătorit în timp, cât de avansat este?
    Ei bine, ei o pot face. Nu este așa de eficient cum ar fi ... eu probabil aș vorbi de o ofertă recentă în care eu a trebuit să dau în spate într-un proiect deoarece întreaga echipă a murit în timpul uneia dintre misiuni și asta are ... au murit? Rata mortalității nu este așa de grozavă așa că ... ceva s-a întâmplat în timpul experimentului?
     S-a întâmplat ceva, iar aceștia sunt oameni pe care-i cunosc de 20, 20 și ceva de ani sau mai mult ...
    Tu pari un pic emoționat.
  Ei bine, ei erau niște prieteni foarte apropiați ai mei din proiecte. Eu nu am mai vorbit cu ei de o veșnicie, dar când am fost notificat despre această poziție, primul lucru pe care l-am întrebat a fost: „cum este comandantul?” Așa și pe dincolo, cum este această persoană, cum este acea persoană, iar ei au spus „ei bine, a avut loc un incident”... Oh, Isuse!
Și atunci am știut de ce mă vor pe mine, deci exact ca și un astronaut care merge în spațiu sau pe Lună pentru a-și risca viața ...
     Iar ei merg acolo știind că e posibil să nu se mai întoarcă.
  Știți, ați putea să aveți doar 70% șanse de supraviețuire. Știți există aceste numere și procentaje pe care oamenii de știință le inventează Deci nu merită ca eu să mă implic acum în aceste proiecte deoarece este prea periculos din cauza a tot ceea ce eu vreau să spun lumii, dar în același timp este bine de știut, deoarece ei încă lucrează la aceste proiecte pentru a-și da seama de fizica și știința din spate. Și o grămadă din aceste proiecte  au țeluri orientate după misiuni, pentru călătoritul în timp.
     Una dintre misiunile în care am fost ca și tânăr sergent a fost să trec prin aceste tipuri de portaluri și dispozitive de călătorit în timp doar pentru a colecta o anumită cantitate de pietre și noroi și floră și faună.
     Din trecut și din viitor, cred?
  Da, iar eu nu știu unde am fost cu exactitate pe planetă sau dacă am fost pe acestă planetă.
Noi am fost plecați doar ... există mereu 15 minute foarte specifice de intrat și ieșit. Dar când ne întorceam era 3 sau 4 ore ... în timp real, în acest timp.
    În realitate când te întorceai, cât de mult timp trecuse?
 3 sau 4 ore, iar eu fusesem plecat doar 15 minute. Apoi toată lumea a trebuit să fie trasă înapoi.
    Asta nu este așa de mult, nu este ca și cum te-ai fi întors și ar fi trecut 40 de ani?
 Nu, corect, dar eu știu că zborul spațial ... (aici e locul unde se intră în chestii cu adevărat majore legate de timp) ... cu cât pleci mai departe de Pământ, tu pierzi timp deoarece timpul de aici se accelerează, iar tu nu.
   Da. Dar aceste misiuni nu sunt foarte lungi ... 10 - 15 minute odată. Ce fac ei cu aceste misiuni, ce se întâmplă?
 Ei bine, după cum am spus, fiecare misiune este diferită. Unda din cele câteva misiuni în care am fost, au fost să colectez ceva plante și ceva pietre și ... ceva material din sol.
    Să intri și să ieși?
 Da și unul din lucrurile super care s-au petrecut într-una dintre misiuni este că ei aveau acestă frunză gigantică, aproape 1 m în diametru, cumva ca o frunză de viță și era anti-glonț ... această frunză.
    Anti-glonț?
 Da, anti-glonț, frunza în sine ... era așa de puternică?
Nu era absolut de loc groasă, dar era așa de puternică și o mulțime dintre tehnologiile
replicative pe care le vedem aici astăzi vin din aceste excursii uimitoare în timp ... și prin aceste portaluri, iar unul dintre ultimele lucruri, care tocmai a fost publicat, în ultimele două săptămâni este că ei au adus o plantă și i-au înlăturat tot conținutul interior, și au lăsat materialul din celuloză al acelei plante curat ca lacrima, și au fost capabili să injecteze în această plantă, în lichidul vinelor, și este același tip de vase, modul cum sunt așezate, cu cel pe care-l avem noi în corp. Remarcabil.
    Tu ai călătorit în timp, înapoi și înainte?
  Eu nu știu dacă am călătorit înapoi sau înainte, deoarece nu am fost niciodată în jurul oamenilor sau  a oricărui tip de orice care să-mi spună că eram pe Pământ.
    Nu este ca și cum ai fi putut să te uiți la un calendar care să spună 1804 sau ceva de genul acesta.
   Nu era ca și cum am fi fost în ... cum se numea ... „Înapoi în viitor” unde el putea, să scrie ... Michael J. Fox ... nu era așa absolut deloc.
  Este un concept grozav, dar nu l-am perfecționat să ne întoarcem în acestă perioadă  anume.
    Eu cred că ei experimentează, că ei știu că oamenii pierd timp, deoarece ei pot să accepte
vre-un fel de electronice cu ei acum, ceea ce nu erau capabili să facă în trecut, și să vadă că „hei, noi am fost plecați doar 15 minute și ne-am întors și sunt 4 ore.” „Despre ce este vorba?” Eu nu știu fizica din spatele acestui fapt pentru a-l explica.
      S-a întâmplat vreodată ceva rău cu tine ... când făceai asta?
  Nu mie personal, dar a existat o persoană în echipa noastră care pentru vre-un motiv nu s-a întors prin dispozitivul continuumului temporal, iar noi, știți ... eu nu știu ce li s-a întâmplat, asta se întâmplă uneori, este o linie fină când intri prin aceste dispozitive, în raza a 1,2-2 metri și dacă mergi dincolo de acea linie ești dus ... deci tu trebuie să ... există o grămadă de protocoale care sunt implicate când treci printr-unul dintre aceste dispozitive.
    Când ajungi la o destinație în  timp, tu treci ca printr-un portal? Așa arată?
 Da, este cumva ca un văl și nu este așa cum îl vedeți în aceste filme unde există acestă poartă stelară gigantică cu toate aceste lumini strălucitoare, ci cu adevărat este un văl cețos clar, doar un văl ca o cortină în fața ta, iar eu pot să văd prin acesta, să te văd, deoarece vălul era în fața mea eu încă te pot vedea, dar există o ceață, ca un plexiglas încețoșat prin care te uiți, și imediat ce treci prin acesta, nu mai ești acolo ... ești de fapt la destinația ta.
    Puf, ai dispărut ... și cum te întorci?
 Ei bine, tu te întorci doar și în acel loc, există un loc special de întoarcere fie că suntem într-o anumită locație ... De obicei o mulțime dintre lucrurile acestea sunt deja cu origine pământească cu însemnătate, ca o formațiune de tipul Stonehenge, Cele mecanice arată ca din metal, arată ca un cadru de poză, de fapt.
     Dar dacă te rătăcești și nu poți găsi acel loc?
  Ei bine, de aceea misiunile sunt limitate doar la aproximativ 15 minute și merd doar în anumite zone, tu nu poți să alergi prea departe în 15 minute ... știu că nu poți ajunge departe ...
   Iar tu ai putea fi într-un deșert sau într-o zonă tropicală sau în zona Arctică depinde doar de misiune și în toate misiunile în care am fost, mai fuseseră oameni în ele, deci aveam filme și poze și știam la ce tip de floră sau faună ne uităm și ce să colectăm din punct de vedere al cristalelor și rocilor și lucruri de acest gen.
   Cine se află în spatele acestor programe, aceste programe de călătorit în timp?
 Știți există 300 de corporații majore care conduc această planetă, iar aceste corporații, o mână foarte mică dintre acestea sunt implicate în cele mai avansate tehnologii care există, deci eu cred că acestea, care au cucerit genul acesta de lucruri, au reușit de asemenea ingineria inversă pe o mulțime de nave ET, realizând nave inter-dimensionale care pot călători inter-dimensional, care de asemenea este o chestie de tipul călătorit în timp.
     Ei încă fac asta? Și dacă da, cât de avansați sunt acum?
 Ei bine, până acum 6 luni când mi s-a oferit acestă poziție, ei încă o făceau. Deci noi știm că este încă o chestie fierbinte, ei încă încearcă să-și dea seama esența acesteia și aceasta este problema, deoarece dacă nu știi fizica din spatele acesteia tu poți cauza foarte multă distrugere și poți de asemenea să aduci înapoi lucruri care nu sunt sigure.
    Tu nu ești îngrijorat pentru tine însuți, Emery? Adică tu vorbești despre lucruri care se presupune că sunt ascunse. Eu presupun că ele trebuie să fie secrete. Iar tu te riști foarte mult, ieșind în față să vorbești despre asta. Tu te uiți peste umăr ... uneori?
    Eu sunt mereu în super-alertă bineînțeles, dar atacurile au scăzut semnificativ de când m-am oprit să mai predau despre dispozitivele energiei punctului zero (ZPE) și m-am oprit cu adevărat să vorbesc și să inventez noi dispozitive celulare care te ajută să te vindeci, din moment ce eu deja am patente și toate lucrurile astea în spate, și este cumva cunoscut publicului general laboratorul meu de energie liberă pe care-l conduceam și de asemenea dispozitivele pe care le-am inventat acolo, au fost predate către alte corporații cărora le-am oferit și încă le ajut să le dezvolte și să le perfecționeze.
     Este un lucru foarte înspăimântător, adică acesta a fost motivul pentru care mi s-a întâmplat coliziunea frontală a fost că eu transportam un dispozitiv ZPE după ce a fost validat, deci eu cred că acestea fiind spuse, și ieșind în față în Noiembrie cu o mulțime dintre aceste informații, eu cred că a fost protecția publicului general și a oamenilor care știu ... acum dacă ei mă ucid voi arăta ca un martir ... fără îndoială ... va fi oribil, acum categoric cu toții vor dori să știe, iar recent noi am strâns câteva sute de documente care au fost lăsate în urmă după ce s-a făcut razie la casa mea, știți ei au apărut acasă la mine ...
     Așa au făcut cu Tesla când el a murit, același lucru.
 Dar eu o fac din timp acum, sper.
     Emery spune-mi specific despre acest accident, ce s-a întâmplat cu adevărat?
 Ei bine, pentru multe luni, în California, am lucrat într-o amenajare dintr-o locație  nedezvăluită care mă ajuta să-mi validez sistemul. Noi am fost capabili să validăm sistemul așa cum trebuie, așa că imediat după asta, după ce a fost făcută o înțelegere pentru un schimb de alte tehnologii pentru ca ei să valideze sistemul, eu l-am pus în spatele unui Range Rover și am coborât muntele, ca să zic așa, iar cineva a ieșit de după colț ...
      Intenționat?
  Intenționat, iar noi am avut foarte mult timp să ne gândim la ce se va întâmpla, dar exista un zid al canionului pe dreapta care avea 1 m, iar această persoană nu se retrăgea pe banda lui, așa că am avut doar o secundă să cotesc și a fost o coliziune foarte violentă la peste 80 km/h ...
      Tu ești norocos că mai ești pe aici, Dumnezeule!
 Da, mâna a ieșit prin fereastra laterală și am avut o contuzie, o mulțime de sfâșieri cu fiecare tip de coliziune frontală și ești destul de inflamat destul de mult timp, așa că am rămas fără muncă pentru aproximativ 3 săptămâni. Și nu prea am putut să fac multe.
   Chestia e că dispozitivul a fost salvat, mulțumesc providenței, și a fost transportat imediat într-un loc sigur de un alt investitor în echipa de securitate care ne-a ajutat la acea vreme, iar acum este într-un loc foarte sigur, în mâini sigure.
    Iar informația legată de acesta este un lucru fantastic, deoarece vor ieși anul viitor sperăm în Martie - Aprilie și să arătăm publicului dispozitivul meu și ce am făcut cu acesta pentru a ajuta lumea într-un mod sigur și eficient.
    Deoarece eu nu sunt aici ca să învăț pe nimeni cum să facă asta, așa cum au fost frații Bedini, de aceia ei au fost eliminați. iar aceștia sunt alți 2 oameni de știință care au încercat să ajute să ajungă aceste dispozitive de energie liberă în public, dar eu am fost vizitat cu mult timp în urmă de „costume” și mi-au spus: „noi știm ce faci tu, nu ne pasă, nu vinde asta, nu învăța oamenii cum să le facă și nu te băga în rețea.”
    Și tu vei fi ok.
 Și tu vei fi ok, așa că ...
    Fă oricare din acele 3 chestii și ai grijă.
 Eu nu am făcut niciodată asta, deci am fost foarte ascultător.
    Ce alte țări sunt implicate în călătoria temporală? Nu putem fi doar noi.
 Singurii pe care-i pot confirma sunt Germania, China, SUA și câteva dispozitive din Australia încearcă să replice asta, despre care eu știu, informații la prima și a doua mână.
Ar putea fi și alții, poate Brazilia, poate Anglia, dar eu nu știu de asta.
     Eu m-am întrebat întotdeauna dacă există călători în timp care călătoresc în jurul acestei planete, chiar acum, din viitor, ce crezi?
    Este o posibilitate. Știți, este posibil, orice este posibil când este vorba de călătoritul în timp, doar că, știți, aflarea prin acești călători în timp, căci eu știu că există o mulțime de povești acolo, foarte multe lucruri care se petrec, iar noi nu avem agenți care să iasă în spațiu pentru aceste lucruri, știți că și „Terminatorul” care se întoarce înapoi și ucide fiul cutare și cutare, ca să nu fie născut în acest prezent, dar nu merge așa. Dacă ceva de genul acesta ar fi să se întâmple, ar fi într-o altă linie temporală.
    Dar ei nu merg înapoi Emery pentru a încerca să manipuleze timpul? Deci cum știm noi, că evenimente care se întâmplă chiar acum, chiar acum, întâlnirea președintelui în Coreea de Nord și lucruri de acest gen, cum știm noi că nu au fost manipulate de vre-un fel de eveniment temporal?
    Corect ... una dintre opiniile existente, una dintre ipotezele probabile este că tu nu ai știi, deoarece după cum v-am spus mai devreme, dacă cineva ar schimba ceva nici măcar nu ar fi în memoria vostră, așa că de aceea eu cred că asta ar putea (iar asta este doar presupunerea mea educată) că dacă asta s-ar întâmpla, noi nici nu am ști.
     Din cauza câmpului de energie la care suntem conectați cu toții, dacă ceva ar fi să se schimbe în timp, tu și cu mine suntem deja programați să credem că nu s-a întâmplat niciodată sau că când ceva se schimbă și nu toată lumea apucă să se schimbe (asta este ceea ce-mi vine) deci oamenii încep să-și amintească, oamenii încep să fie elevați în propriul lor câmp de forță, pentru a realiza: „stai așa un pic, eu mi-am dat seama de asta, deoarece ei au această amintire reziduală atașată la câmpul nesfârșit.
       Care ar fi motivația manipulării liniei temporale, Emery? De ce ar vrea să schimbe lucrurile astfel?
     Știți, megalo-maniacii care cumva conduc acestă planetă au toți banii din lume, ei au tot ceea ce și-ar dori vreodată. Iar eu cred că este vre-un fel de boală pe care ei o au.
     Un joc?
 Ei sunt cumva dependenți de factorul controlului secret. Nu doar să controleze populația în masă, ci să controleze în secret anumite aspecte a ceea ce se poate întâmpla, sau s-ar putea întâmpla dacă ei schimbă ceva deci este un factor de control, pe care eu cred că ei l-ar putea avea, că ei se droghează cu genul acesta de lucru,  eliberându-și propria lor excitare de adrenalină și dopamină din creierul lor, atunci când  reușesc un control secret asupra unui individ sau a unei populații mai mari, ceea ce include și moartea.
    Este un loc de putere, nu-i așa?
 Da.
   Statul Profund ... auzim așa de multe despre acest Stat Profund, tu ai fost implicat cu ei?
Nu ... nu ai fost?
     Nu.
  Încerc să găsesc un Emery Smith care poate a fost implicat în lucruri sub acoperire. Dar acesta nu ești tu?
    Ei bine, bineînțeles că am fost implicat într-o mulțime de lucruri sub acoperire, dar eu nu folosesc termenul popular din cultură, Statul Profund. Când am fost un membru în serviciu activ și de asemenea un membru contractat, al corporațiilor.
   Eu nu am făcut niciodată nimic ce era negativ, nimic de acest gen, deci Statul Profund, eu am cam stat departe cumva de acest gen de termen deoarece pentru mulți dintre colegii mei și veterani din armată care au fost într-o mulțime de misiuni secrete și lucruri de acest gen, noi nu ne gândim la asta, în acest fel și agenții și spionii, și lucruri de acest gen.
   Știți, noi avem o slujbă pe care se presupune s-o facem și de cele mai multe ori nu știi cu adevărat de ce o faci, iar acesta este unul dintre motivele pentru care eu cumva m-am îndepărtat de toate astea deoarece este cumva supărător dacă tu știi că ești parte din ceva ce poate a fost negativ pentru o persoană ...
     Absolut, în special atunci când ești o persoană bună.
 Sau, da ... față de o persoană sau față de planetă. Dar din ce știu eu, nu sunt conștient de nicio astfel de chestie, în cariera mea.
      Îți amintești filmul original „MAȘINA TIMPULUI” în care profesorul a inventat un dispozitiv temporal și a stat în acesta. În acest caz anume, aparatura pentru a crea călătoria în timp, crează aceste portaluri, dar tu nu ai nevoie fizică să iei un dispozitiv cu tine, nu?
    Nu, deoarece dispozitivul este deja acolo, iar eu sunt bucuros că ai adus vorba.
 Și rămâne acolo nu?
    Da, stă acolo în câmp, în propriul său câmp. Și într-una dintre primele dăți în care am avut unul dintre aceste dispozitive ZPE supraunitare care funcționa în laborator, s-a format această sferă de aproximativ 3 - 5 metri în jurul dispozitivului, iar eu însumi și oamenii de știință eram în această sferă.
    Iar eu tocmai mi-am amintit că mă uitam prin această sferă lichidă pe măsură ce eram în interiorul unei sfere goale care era ca o ... ca o bulă și puteam vedea diferite timpuri ale planetei, adică noi am văzut dinozauri, noi am văzut ființe și lucruri prin aceasta ca printr-o fereastră, indiferent unde te uitai puteai vedea asta și era așa de captivant și era doar pentru scurt timp, cam 15 secunde, dar era wow, ca și cum tocmai deschisesem vre-un fel de ruptură în timp sau ceva iar noi chiar priveam planeta în acest moment, așa cum era acum multe milioane de ani în urmă.
    Ce priveliște ... ce priveliște. Cu această călătorie în timp, există posibilitatea ca ... deoarece eu cred de asemenea ca și cu teleportarea, ei vă trimit către o altă planetă? Iar dacă da, ce se întâmplă dacă tu apari fără un aparat de respirat sau ceva? Ce ți se întâmplă?
    Asta este o întrebare grozavă. Ceea ce ei fac este că ei trimit drone de mii de ori, înainte de a trimite o ființă umană prin ... Iar unele dintre acestea sunt forme de viață programabile (PLF-uri), altele drone mecanice,  cu camere pe ele, iar ele trec prin acestea și se întorc și chiar avem înregistrări cu totul.
    Este ca și cum ai trimite un satelit sau să trimiți o sondă pe Marte, pentru a analiza atmosfera și toate lucrurile astea și ai dreptate, adică trebuie să fi grijuliu în ce vei intra și are de a face de asemenea cu Liniile Ley, planeta și cum sunt aliniate stelele în acea perioadă ca aceste portaluri să funcționeze corect și de asemenea pentru a le face sigure ca acești oameni să treacă prin ele.
    Ce fascinant ... chiar este.
 Tu ești familiarizat cu Jason Rice?
     Nu.
 Eu l-am intervievat la „Beyond Belief” (Dincolo de Credință), iar el va apărea în episoade viitoare din Dezvăluirea Cosmică. Gaia avea camere care înregistrau când el a trecut prin hipnoză și prin testul poligraf. Chestii cu adevărat remarcabile.
   Minunat, abia aștept să aud.

Vă mulțumesc vouă că vă uitați.


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative:    AICI 1 ,    și AICI 3

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

2 comentarii:

  1. Mulțumim pentru acest articol. Minunat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dispozitivul acesta TeslaTron , cînd v-a putea fi accesibil și celorlalți oameni ? , peste ani, decenii, secole ????

    RăspundețiȘtergere

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...