ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 29 august 2019

SECRETE DIN STATUL PROFUND


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitați pe Corey Goode și Emery Smith.
       Corey, Emery și David discută despre lupta furibundă dintre alianță și cabală, pe măsură ce  apare un neașteptat purtător de cuvânt public pentru alianță, livrând coduri operative în secret la diverse facțiuni. Corey scoate la iveală acest lucru pe măsură ce știrile principale s-au transformat într-un teren de luptă unde se desfășoară cele mai importante informări pentru conștiința publică. Emery dezvăluie mai multe detalii despre ciudatele descoperi în America de Sud și Antarctica, și modul în care acestea se încadrează în această mare schemă.       
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
       În acest episod vom vorbi despre bătălia dintre Cabală și Alianță, și despre misterul enigmatic al lui Qanon, un lucru ciudat ce apare pe 4chan.  Internetul a fost extrem de captivat de la sfârșitul lui Octombrie 2017 cu un fenomen numit Qanon. Acestea sunt postări ce apar pe zona cu mesaje din 4chan, ceea ce este complet anonim.

    Corey de ce nu ne spui un pic despre ce știi tu despre fenomenul Qanon, bazându-te pe cele mai noi și mai avansate informări ale tale.
  Ei știu exact cine este acest grup și ...
     Cine sunt „ei”?
  Alianța.
Alianța este destul de mult o ... oamenilor le place cuvântul „propagandă”, dar acesta este un centru militar, este organul de ieșire de informații al alianței, este unul dintre ele. Iar ei de fapt livrează coduri operaționale și mesaje prin acest site 4chan sau Achan.
Coduri operaționale către diverse facțiuni ale alianței, către ei înșiși? Da ... serios?
   Și sunt realizate din ... eu nu voi intra în detalii deoarece nu vreau să compromit pe nimeni dar este realizat dintr-o mulțime de tipi din DOD, majoritatea pensionați, care sunt o parte din alianță și vin de la oameni din toate părțile sectorului.
     Deci este interesant, deoarece dacă săpați în chestia Q, aceasta pornește în 28 Octombrie  și chiar și în primele câteva zile a existat o schiță foarte clară, a ceea ce noi am pronosticat de mulți ani, adică aceste arestări în masă.
     Deci Corey, ai putea să ne explici un pic cum a evoluat planul cu arestările în masă? Și ce se petrece acum?
  Ei bine, a existat o dorință pentru arestări în masă de decenii, dar, după cum am afirmat,
cabala ar trebuie să se aresteze pe sine. Ei au oameni care controlează DOD, toate ramurile guvernului (la care vă puteți gândi) și celelalte guverne, asta nu este doar o chestie a SUA.
  Conform ultimelor informații pe care le-am primit, ne aflăm în sfârșit în poziția în care ei vor fi capabili să facă arestări în masă. Dar ei dezbat în legătură cu cât din astea se va face public și cât de mult se va face în secret,
cazuri de procese secrete.
    Emery tu ești familiarizat cu alianța și cu un plan pentru a ... crea dezvăluirea prin a aresta ceva oameni cheie care stau în calea lor?
  Da, eu știu de multe facțiuni ale Alianței, căci nu este doar un singur grup, de fapt sunt multiple grupuri, aș zice ... și este o bulibășeală să încerci să le faci să lucreze toate împreună.
  Așa e, dar ele au toate, bineînțeles, un scop foarte similar, să dezvăluie și să expună toate
chestiile astea , așa că, doar din ce am auzit recent prin contacte și altele, este că ei plănuiesc aceste procese judiciare în masă asupra tuturor acestor oameni. Iar eu nu știu când, nu am nicio idee legată de timp, dar este focalizarea principală în piramida lucrurilor de făcut.
  Iar eu cred de asemenea că acești Qanon vor fi o parte din revărsarea de informații despre care vorbim încă din 2015. Noi am văzut ... în 2015, 2016 noi am vorbit că vor fi revărsări de informații și că nu o vor face dintr-odată ci o vor face pe bucăți și acesta se va transforma  într-un război al revărsărilor de informații între cabală și alianță, deoarece alianța oamenii implicați în alianță nu sunt îngeri, în niciun caz, așa că vom vedea un pic de răzbunare echivalentă în acest război al revărsării de informație, care se petrece.
       Deci factorul entuziasm de pe internet, în legătură cu asta este uriaș, deoarece noi avem de asemenea ... unii oameni au spus despre 30.000 de rechizitorii sigilate, așa că pe măsură ce aceste rechizitorii sunt desigilate, Corey, ce vom vedea? Cine sunt acești ... de ce ai face rechizitorii sigilate, mai întâi de toate? Și ce se întâmplă dacă sunt desigilate?
  Ei ar sigila un rechizitoriu pentru ca detaliile despre acesta, să nu iasă către actorii colaboratori sau către oamenii care-i ajută. Așa că, cea mai bună cale de a distruge o organizație este să începi să-i acuzi unul câte unul, dar să ții rechizitoriile secrete pentru ca detaliile să nu transpire.
       Ei bine, dacă în mod normal există 1.000 sau 2.000/an, iar noi acum vorbim de 13.000  ce pot fi găsite în baza de date a guvernului, asta ar implica că este vorba de o operațiune  foarte mare. Și lucrul pe care eu cred că foarte mulți oameni ne-au întrebat și am primit această întrebare, de așa de multe ori este: „Oare vom vedea ceva din toate astea?” Deoarece oamenii sunt îngrijorați de acea parte pe care tocmai ai spus-o. Iar ei nu vor ca totul să fie sub acoperire. Deci va exista ceva ce va fi măcar un pic vizibil?
  Da, vor fi destul de multe ce vor fi vizibile, dar crimele împotriva umanității acuzările vor fi schimbate în corupție. Știți, vor exista niște mici denaturări la unele dintre lucruri pentru a preveni ca oamenii să devină extrem de supărați și agitați, deoarece există niște lucruri oribile care vor ieși la suprafață, dar ei vor să le scoată încetișor.
  Foarte mult din traficul uman și crimele împotriva umanității, oamenii pur și simplu vor refuza să creadă, așa că ei vor trebui să elibereze informații, dar o vor face într-un mod încet și prelungit, ținându-ne de mână ca și cum am fi copilași.
  Dar Alianța Pământului a lucrat să facă înțelegeri cu cabala, ajutându-i să-și negocieze predare, în esență și o parte din asta este faptul că ei nu cred că noi putem suporta adevărul  ... nu tot dintr-odată, oricum. Ne vom îneca cu pastila.
     Ei bine, Corey acesta este un moment grozav să aducem o întrebare de la voi privitorii, iar aceasta este ... noi chiar avem o întrebare despre Qanon, iar întrebarea spune: „vom primi dezvăluiri ale PSS, prin acest proces Qanon care are loc pe internet chiar acum?”
  Eu cred că am putea primi ceva bucățele și părticele ... de informație ... cum ar fi, Qanon a menționat recent faptul că misiunea SpaceX, care ar fi livrat ... cică, încărcătura utilă s-a pierdut, dar de multe ori asta este ceea ce ...
  Nu s-a pierdut ... da, asta este ceea ce face programul: ei ar trimite ceva sus, acesta s-ar pierde, fie că e vorba de un satelit către Marte sau un satelit ... da ... în jurul Pământului, iar ei îl vor pune în scenă ...
  Ceea ce mi s-a spus că a fost acesta ... și a fost eludat de Qanon, este că acesta a fost un dispozitiv EMP ce nu numai că face EMP, dar și susține EMP din orbită geostaționară ... iar ei plănuiesc să-l folosească în conflictul nord coreean.
  Ceea ce este ceva ce de asemenea a fost descris ... CMI a încercat să-și dea seama cum să dezvăluie ceva din tehnologia lor, iar unii dintre ei au afirmat că aceasta ar fi o poziție de putere să se dezvăluie ceva din această tehnologie în privința unui război cu Coreea de Nord.
  Ei bine, haideți să vorbim despre asta un pic deoarece am avut o mulțime de oameni pe net,
am primit o mulțime de emailuri și comentarii în care ei sunt foarte supărați orice spectacol de forță militară în esență, adică ei pur și simplu ar prefera să nu se întâmple nimic, așa că ei sunt îngrijorați despre ideea că un atac asupra Coreei de Nord este „neprovocat”, și totuși,
ceea ce eu mă gândesc aici este că ... ei arată destul de provocator pentru mine. Ei spun în mod constant că vor să trimită bomba nucleară în America.
    Da, în următoarea lună sau două, vor avea capacitatea să livreze o focoasă nucleară prin atmosferă, să supraviețuiască atmosferei.
  Ei bine, cineva, anumiți oameni ar spune că asta este doar propagandă și că ei sunt doar o mică țărișoară înapoiată și că nu vor putea să facă niciodată asta.
  Ei bine, ei nu ar putea să facă asta niciodată, decât dacă ar primi ajutor de la cabală.
 Corect ... mulțumesc.
   Foarte mult material și suport științific a fost oferit Coreei de Nord, nu numai prin China ci și prin cabală care pur și simplu, le-au oferit planurile despre o mulțime din tehnologiile noastre. Dacă iei la disecat procesul lor de R&D (cercetare și dezvoltare n.t.) de creare de tehnologii noi, acolo există cele mai multe costuri.
    De aceea China și câteva dintre aceste alte țări au primit planurile, după ce noi am făcut  toată munca, iar acestea au cheltuit ceva timp și bani și le-au făcut chiar mai bune. Au făcut tehnologia mai bună.
     Emery, ce știi tu despre relația dintre Coreea de Nord și ceea ce noi numim „cabala”.
  Ei o finanțează, finanțează Coreea de Nord și am văzut imagini din satelit în care Coreea de Nord are două rachete balistice inter-continentale (ICBM) ce cară niște încărcături nucleare uriașe ce sunt operaționale, dar ei pur și simplu încă spun povestea și joacă povestea și nimic nu va fi trimis prea curând, din ce știu eu, dar asta s-ar putea schimba în orice moment. Cabala e în spatele chestiei ăsteia și finanțează întreaga țară.
  Ei bine Emery, eu găsesc asta destul de interesant, că în anii 50 am avut Războiul Coreean,  Coreea de Nord contra Coreea de Sud și modul cum acesta a fost vândut publicului american
la acea vreme, era că tu aveai de fapt SUA contra URSS și se spunea „război nuclear” ...așa a fost ... care a avut loc prin intermediari, în Coreea.
   Da.
      Deci tu spui cumva că asta nu s-a schimbat cu adevărat.
   Nu, nu s-a schimbat în toți acești ani și ce război oribil a fost acela. 
 Războiul nu s-a terminat niciodată oficial. 
    De aceea și există o graniță acolo acum. Ei pur și simplu a luat o pauză unii față de ceilalți,  până când cineva va avea nevoie să le utilizeze să controleze lumea într-un mod diferit.
     Ei bine, Emery, tu și cu mine am crescut în războiul rece, cu amenințarea holocaustului nuclear și am fost învățați că URSS este acest adversar mare și rău. O mulțime din informatorii cu care am vorbit aveau o privire cu adevărat diferită legată de ceea ce a fost URSS, deci care ar fi perspectiva ta despre asta? 
  Eu cred că a existat foarte multă confuzie de comunicație și dezinformare. Da, a existat acest război rece în desfășurare. Și apoi există alte țări de care trebuie să începem să ne îngrijorăm, iar noi nu suntem așa de răi la urma urmei, adică două țări, America și URSS.
  Și alte țări au început să apară cu aceste tehnologii despre care noi trebuie să ne îngrijorăm  și să le controlăm deoarece ... ok, deci haideți doar să depășim acest război rece pentru puțin, în timp ce mergem și pornim aceste mici războaie și de asemenea să curățăm  toți acești lideri care poate gândesc un pic abstract, să cucerească lumea.
  Eu cred că cea mai mare parte din acesta a fost un spectacol, deoarece peste 50 de ani rușii și americanii au cooperat în spațiu și au lucrat împreună la construirea acestor stații spațiale și de locații în afara planetei, împreună.
   Da știu, așa cum am spus, aceea a fost o mică dezinformare, o mulțime de lucruri se petreceau pe atunci despre care noi nu puteam știi și se vede astăzi, în viitor așa cum spui tu,
noi lucrăm cu toții și vedem că există mai multe amenințări acolo în spațiu, decât ei, iar asta este ceea ce se petrece.
       Eu vreau să aduc asta în discuție pentru voi amândoi și anume că există cercetări  convingătoare despre ideea că Wall Street a finanțat Revoluția bolșevică în 1917, Wall Street-ul a finanțat comunismul, Wall Street-ul l-a finanțat pe Lenin. Wall Street-ul l-a finanțat pe Troțki, Wall Street-ul l-a finanțat pe Stalin, că toate astea sunt ...
  Păi Rockefellerii vindeau ne vindeau benzină nouă și germanilor în același timp, iar noi nu am primit o reducere.
   Ei bine, faptul că noi avem această conversație, ne arată cât de mult este în conștiența de acum a publicului. Adică, dacă noi vorbim despre asta în mod deschis, asta ne dă o idee foarte bună de ce în ultimele 9 - 10 luni grupurile cabalei s-au grăbit către toate bazele lor subterane ducându-și toată familia și provizii. Una dintre cele mai avansate este în Brazilia  și este o bază super-avansată care are toate condițiile pe care elita le-ar dori. Și au curs către acea chestie ca furnicile pentru aproape 1 an. 
   Acela e un loc bun unde să le aibă ... intră totul (acolo).
      Eu chiar am auzit de la Pete Peterson, că există o zonă întreagă din Brazilia. Aceasta este practic ca o țară nedeclarată, deținută de cabală. 
   Africa de asemenea, Africa de Sud, părți din aceasta au fost înmânate către un grup din afara lumii, care nici nu mai aparțin nouă, în mod oficial.
       Emery, noi am văzut recent o emisiune la canalul History, numit „Hunting Hitler”
(Vânându-l pe Hitler) și aceasta a descris o prezență germană extinsă în America de Sud, acolo unde acești acești investigatori au mers acolo și au descoperit coridoare în subteran în America de Sud, Argentina, Brazilia, care aveau svastica în ele. Și un spațiu de recreere care are o piscină cu o svastică gigantică în mijlocul ei. Tu ai intrat vreodată în contact cu genul acesta de informație?
   Da, da, iar germanii erau niște „castori” foarte ocupați, la acea vreme, și au realizat aceste baze în toată lumea nu numai acolo, dar ... asta nu mă surprinde, ceea ce tu ai spus, iar oamenii continuă să se lovească de aceste baze mici și mari pe care germanii le-au construit cu mult timp în urmă și au băgat grămezi de bani și foarte mult personal ca să se realizeze acestea și au angajat localnici în aceste regiuni ale lumii a 3-a, pentru a-i ajuta să le facă și apoi i-au omorât.
   Așa că .. o mulțime de lucruri rele s-au petrecut cu acestea ... din punct karmic, cu acele baze care sunt construite sau aceste orașe subterane, care au fost abandonate ...
      Când erai în programe, tu ai obținut vreo informație specifică despre relația dintre  Germania și PSS sau tehnologie avansată ET, etc?
  Nu cât timp m-am aflat în programe, nu.
      Deci asta nu a fost ceva ce ei au împărtășit cu tine?
 Nu ... interesant ... am aflat de toate astea, după.
      Dar tu ai menționat totuși o experiență foarte enigmatică pe care ai avut-o ce a confirmat ceva ce eu am auzit, iar aceasta este despre niște OZN-uri subterane prăbușite. Deci unul dintre ele este în această zonă din America de Sud. Având în vedere aceste prăbușiri diferite,  ai putea să ne vorbești în special despre Ecuador și Costa Rica și vreau să-l aud și pe Corey ce are de spus pe măsură ce vorbești.
  Recent am fost în două locuri ce aveau nave ET prăbușite, ce au trecut prin crusta Pământului sau au trecut trans-dimensional prin crusta Pământului și au rămas blocate și s-au prăbușit într-o cavernă mare. Și există două de fapt, una în Costa Rica și alta în Ecuador.
Și, ajungând în această zonă, am coborât în această gaură și mergând câteva sute de metri,  este această navă complet intactă și operațională într-o măsură și ...
       Cum arăta? Ce ai văzut?
  Era un tip în formă de disc și mai ovală, mai cu formă de ou, dar un disc ca un ou strivit,  asta e tot ce ai. Și are toată această floră și faună frumoasă ce crește în jurul ei, toată bio-luminescentă, chiar și solul este diferit, se simte ca și cum ai merge pe o spumă cu memorie ... în peșteră?
  În peșteră, unde nu este lumină, absolut deloc. Și toate chestiile astea emanau o strălucire  foarte interesantă, dar nu ca o rază de lumină.
   O strălucire bio-luminescentă care abia luminează ... da, abia ...
  Dar chiar și așa chiar puteai vedea unele lucruri și chiar și animalele de acolo erau un pic diferite. Eu nu am văzut niciodată aceste ființe de tipul  cârtițelor chițcan care alergau în jur și străluceau ... ele arătau ca și cum ... ele mâncaseră ... da. Ele se modificau genetic.
   Din consumarea ... plantelor și fiind în jurul navei. Iar ei au păstrat o zonă foarte curată, iar eu am fost foarte mândru de ei pentru foarte mult timp și ... ce altceva aș putea să vă spun?
    Dacă ne poți spune, ce ai vedea la suprafață? Cum intri? Există un avanpost, o clădire mică?
   De fapt e chiar adânc în junglă și trebuie să mergi cu un 4x4 obișnuit până acolo, nimic special, nu există niciun avion șmecher sau vreo navă spațială care să te ducă acolo sau vre-un Maglev, asta cu certitudine.
   Este într-o zonă foarte inospitalieră și când ajungi acolo, este poate la 30 de km de cel mai apropiat sat sau oraș să zicem, deci nu este locuită zona, de fapt este o zonă protejată.
Deci guvernul de acolo, chiar a instalat un perimetru foarte uimitor și eficient și este foarte improbabil ca ceva viu să treacă de perimetru. Iar ei au 2 sateliți, doar pentru acea zonă care o monitorizează.
    Și de asemenea ei au armata costaricană împreună cu cea a SUA, dar SUA nu are niciun drept de proprietate sau să i se permită să fie acolo să ia nava, ceea ce eu găsesc foarte interesant. Eu cred că motivul pentru care guvernul SUA a oferit armatei, securitatea de acolo a fost pentru a ține sub supraveghere lucrurile.
      Când ai spus armată costaricană ... aceasta se ocupă atât de Ecuador și de Costa Rica în acest caz, sau armata ecuadoriană se ocupă se ocupă de a lor?
   Sunt complet separate, iar cea din Ecuador de fapt, eu cred că este controlată de ... ar putea fi controlată de cabală, dar pare o corporație civilă, care plătește armata să fie prezentă acolo, să opereze.
 Deci tu ai mers prin junglă, ai condus toți acești km ... apoi mergi pe jos aproximativ 1,5 km,   iar ei au o mică stație amplasată acolo aproape, nu la intrare și arată ca o gaură în sol, cam de 7 metri în diametru și plină de plante și restul, deci nu este ...
   Ca o un crov, arăta cumva ca un crov? Da ... afundată cumva? Da, afundată ca o gură de scurgere în sol. Și era așa de multă floră și faună în jurul acesteia că nu a fost niciodată curățată, deoarece le-au lăsat să crească ... și dacă cobori acolo și treci de ...
      Tu mergi în ea sau conduci în ea sau ceva?
  Tu mergi, de fapt e într-un unghi de 45 grade, cam 7 metri, iar apoi există o mică chestie de tip scară care coboară jumătate din drum către o altă mică zonă, dar în cea mai mare parte, toată lumea au aceste benzi transportatoare mari cu aceste plăci ... este ceva foarte generic,  dar sunt foarte solide, asta s-a întâmplat, și te coboară și te urcă și încap 4 oameni acolo, cu echipamente.
   Deci te coboară și apoi, este foarte aproape de suprafață ... iar apoi ... imediat ce treci de zona în care lumina începe să se diminueze poate la 30 metri sau ceva, atunci observi că solul arată diferit și strălucește ... și devine foarte umed, umiditatea este chiar și mai mare ...
Care era aproape 100 % umiditate în vârf ... Și cobori și vezi această ceață luminoasă, care este peste tot.
   Dar nu este înfricoșătoare după cum vezi de Halloween sau în filmele de groază, este doar o foarte ... o mică ... poți vedea prin ceață, ca printr-un nor iar aceasta stă cam până la 30 cm de sol.
    Imediat ce intri acolo, ai putea să vezi ceva animale, ceva lilieci și alte creaturi pe care am putea să le avem pe Pământ, dar toate arată foarte diferit. Ele au culori diferite, sunt irizate și strălucesc și chiar sunt prietenoase.
       Care era dimensiunea navei comparativ cu mărimea peșterii?
  Peștera nu era prea largă, era poate de 20 - 25 metri în cea mai largă parte, iar cea mai mică era în jurul a 10 metri, iar intrarea era de 7 - 8 metri. Deci varia într-un fel de formă de con unde era mai largă și mai îngustă, mai largă și mai îngustă.
     Dacă există peșteri ca aceasta care au animale și plante ciudate în ele, și tu pur și simplu poți intra în ele, atunci de ce nu au apărut și în alte locuri unde oamenii să le găsească și să le documenteze în jurnalele științifice?
   Corect, aceasta este partea interesantă. Nava asta emitea cumva, vre-un fel de atmosferă în interiorul peșterii, iar aceste ființe nu doreau să plece mai departe de o anumită sferă de energie, pe care au măsurat-o ca având aproximativ 35 metri, deci această energie era exact până la intrarea în această peșteră, la 15 - 25 metri de aceasta.
      Deci ceea ce se întâmplă, este faptul că din cauza acestui câmp de energie pe care ei îl măsoară care modifică toate celulele tuturor plantelor, și al tuturor animalelor și toate sunt  și foarte sănătoase, și cresc ... plantele care sunt acolo sunt native peșterii, dar plantele care sunt în afara acelui câmp energetic, sunt mult mai mici și nu au același factor nutritiv,  absolut deloc și chiar și animalele de acolo ne arată acum prin testare, ceea ce am aflat recent și nu am putut împărtăși la telef ... mai devreme, a fost că și ele sunt foarte sănătoase  și au păr și unghii chiar mai lungi, și sunt un pic mai mari decât speciile normale de animale de acolo, care de obicei sunt localizate în această parte a peșterii, incluzând insectele, și viermii și amfibienii care ajung acolo jos, deci este un ecosistem foarte dinamic pe care această navă l-a creat, din cauza energiei pe care o emite.
     Care este diferența dintre locația din Ecuador și cea din Costa Rica? Este o navă cu aceiași formă de ou strivit?
   Da, este foarte similară, nava este un pic diferită, dar de dragul explicării, are același efect asupra animalelor, mamiferelor și amfibienilor care sunt acolo și asupra vieții vegetale.
Iar acestea arată ca două ... când ei ... eu cred că ei au găsit o metodă să ... ei au măsurat de când se află acolo, iar una din ele este mai recentă decât cealaltă. Deci aceste nave categoric s-au prăbușit recent acolo, în ultimii 30 - 40 de ani ... sau poate chiar și mai recent.
    Iar oamenii (arheologi) caută prin toată America de Sud și Centrală, până în Peru, au început să meargă în aceste sisteme de peșteri acum, căutând nave, căutând specii diferite ... este ... deoarece a ieșit la suprafață în sate, în populația locală că există aceste lucruri, iar acum tu ai nașterea acestor vânători de comori și pirați, iar aceștia fac contrabandă și scot o mulțime dintre aceste lucruri afară, iar eu tocmai am fost informat că se petrece asta în Peru. Că ei jefuiesc câteva dintre aceste lucruri și că reușesc să treacă de securitate, iar securitatea este de fapt, parte din acest grup de pirați și acești oameni. Guvernul nu a preluat controlul asupra acestora încă.
   Asta este foarte interesant deoarece acesta, alt informator pe care l-am numit Bruce, a spus că era foarte multă uimire legată de similaritățile între ceea ce este în Antarctica și ce era în Ecuador.
    Corect ... și de aceea ei controlează și această locație.
   Chiar?
   Deci eu sunt interesat să văd, în primul rând, să văd fizic și să înregistrez și să aduc ceva înapoi publicului, despre ceea ce se întâmplă acolo. Noi avem chiar și sateliți ce au cartografiat pentru această misiune și restul, pentru ca ei să ne poată urmări și oameni să fie în stare să ne urmărească și cumva să facă public ceea ce facem și să ne vadă. Deci acesta este un alt aspect legat de aceasta: siguranța. Iar lucrul mai sigur este să punem chestia asta un pic pe pauză.
       Care sunt îngrijorările legate de siguranță, mai exact?
  Știți, de fiecare dată când aduci un grup din afară și bineînțeles, ei știau că noi filmăm, va fi limitat la ceea ce noi putem vedea dacă eu merg acolo jos cu echipa.
    Așa.
  Deci, ca și ascultător, eu mai degrabă am ceva dovezi fotografice sau ceva video mai degrabă decât să ascult pe cineva spunând o poveste despre asta, deoarece este drăguț să ai ceva lucruri tangibile, iar eu lucrez de asemenea cu echipa științifică costaricană și ecuadoriană, și posibil să obțin ceva din acea peșteră, să aduc înapoi. Ceea ce este foarte dificil de făcut din cauza vămilor și restul.
    Nu este ca și cum am mai fi în proiecte când ești responsabil de echipamente de miliarde $ și transport, unde poți face cam tot ce vrei să fie semnat sau să faci șeful să semneze.
       Corey, dacă noi vedem ca în „Hunting Hitler” acești germani care fac stații supraterane și subterane destul de elaborate în America de Sud, tu crezi că ei ar fi putut găsi ceva acolo,  ce era interesant pentru ei?
  Absolut, ei au găsit nave, așa cum el a discutat, adică există un număr mare de nave care sunt foarte vechi, care s-au prăbușit pe Pământ și sunt în subteran ... așa că ei au descoperit genul acela de lucruri au descoperit baze pre-adamite antice sau amenajări adânc subterane,
care au fost de mult abandonate și au descoperit cum să călătorească prin sistemul de rifturi care merge din America de Nord, tocmai până în Antarctica, sunt foarte adânci, dar este un sistem de rifturi care este umplut cu apă prin care călătoresc cu submarine propulsate electro-magnetic, care sunt uriașe, de mărimea unui cargou, care cară containere în interiorul lui. Eu i-am văzut descărcând din unul dintre aceste submarine.
   Așa că ... asta îți sună familiar și ție?
 Da. Da, eu știu despre, deoarece ele merg sub Nazca, Peru, ... acolo, și au dat peste ele accidental, folosind un fel de radar sau ceva, și există aceste submarine mari folosind această „autostradă” acviferă sub formă de rift aș zice, ... este uriașă ... da, și merge tocmai până în Antarctica.
       Ei bine, în lumina a ceea ce Corey a spus legat de OZN-urile prăbușite găsite acolo, ce informații ai tu în mod specific despre astfel de nave prăbușite?
  Ei bine, există câteva locuri diferite de pe planetă, de care eu sunt conștient cum ar fi Costa Rica, Ecuador, Antarctica, iar acum tocmai am fost informat de Peru, una care sunt programat să o investighez, în câteva luni.
   Da, eu am auzit despre asta de ceva vreme.
  Da, așa e ... există un mic război legat de cine o va deține, cele 3 tuneluri care merg la ea.
Dar ce nu au realizat ei este că există un sistem de tuneluri uriașe, ce merg tocmai până în America de Sud, prin subsol, nu prin acvifer, iar acesta este cu totul altceva.
     Aceasta este parte dintr-o formă de călătorie mai veche ... aceste tuburi de lavă gigantice care merge peste tot din ... ce trec prin Nazca, Peru unde se află nava gigantică din subteran,  iar oamenii ies din pereți în animare suspendată ... și multe, multe, multe artefacte.
  Da, și în Antarctica ei au un port spațial care inițial a fost construit de naziști dar apoi a fost înmânat către ICC, mai târziu, ca parte din înțelegerile făcute și este unul dintre cele mai importante porturi ale PSS al CMI în acest moment, și mai este unul despre care mi s-a spus că este în Brazilia, dar nu am auzit alte detalii.
    Interesant.
   Corey, de ce crezi tu că există acum acest exod în masă al oamenilor cabalei care merg în aceste diverse amenajări subterane și din afara planetei?
   Ei bine, noi suntem pe o linie de timp diferită decât în cea în care sperau să fie. Noi suntem acum într-o linie temporală ... când toate aceste lucruri sunt revelate. Toate lucrurile oribile pe care le-au făcut, crimele împotriva umanității, vor fi dezvăluite și sunt pe fugă.
   Ei știu că lagărele FEMA pe care le-au construit, vor fi acum locul unde vor sta așa că ei cred că vor merge în subteran, vor închide capacul și-și vor trăi viețile până ce lucrurile devin haotice la suprafață, iar apoi ei vor reveni și vor prelua controlul.
   Unii oameni cred că nu ar trebui să le permitem să „fugă”, că dacă vor pleca și vor merge în aceste locuri nu-i vom mai vedea vreodată nu vom fi capabili să-i prindem.
   Unii oameni cred că ei plătesc pentru propria lor închisoare, dar cu tehnologia pe care o avem nu există vre-un loc de pe Pământ unde să se poată ascunde.
       Dar în sistemul solar?
  Nici în sistemul solar, nu există loc unde să se ascundă. Dacă acești oameni au găsit o cale să pătrundă în aceste zone restricționate care acum sunt controlate de alianță care le oferă acces la sistemul de portaluri, ei ar putea să reușească să ajungă la sistemul de portaluri, dar vor fi pe fugă pentru tot restul vieții lor. Ei au capacitatea de a urmări călătoria prin portal și să ... prin output-ul de rezistență   energetică al portalului, noi putem spune cât de departe ai călătorit ei au totul calculat.
   În esență ei spun că nu fug numai de noi, ci ET din spatele sistemului, sunt de asemenea  conștienți de ei și haideți să spunem doar că există o mare recompensă să-i aducă înapoi la noi, așa că ei nu pot să meargă niciunde fără să fie găsiți, adică ei nu sunt chiar așa de avansați comparativ cu ceea ce avem noi de asemenea și ceea ce împărtășim cu alte civilizații.
    Deci noi avem această mână superioară pe care noi nu o folosim încă, până ce nu avem toate faptele și avem totul pus la locul potrivit, dar pare ca și cum am fi exact acolo, deoarece acum ei fug, ceea ce e grozav.
   Da, noi mai avem câteva bătălii în față, dar este foarte vizibil că am câștigat războiul.
 Absolut ... ne-am câștigat libertatea.
    Ei bine în sensul „călătoriei eroului”, dragonul pe care eroul trebuie să-l omoare, el stă pe acest munte gigantic de aur ... ce este muntele de aur?
   Ei bine, este vorba de abundența pe care ei încearcă s-o arate, sau poate și altceva ...
    Ce am obține imediat ce ei ar fi înfrânți?
  Ei bine am avea abundență, apă gratuită, mâncare, îmbrăcăminte pentru toată lumea. Eu știu că asta este ceva normal,  noi ne îmbrăcăm cu toții aici în SUA, dar noi ne uităm la scară mondială, planetară aici, unde totul se schimbă. Nu va mai exista foamete și exact ca aici pe Pământ, sunt afectate toate celelalte dimensiuni în toate celelalte lumi ....
     Stai așa, tu ești genuicidar, tu încerci să creezi o bombă demografică, oamenii se vor înmulți ca șobolanii ... asta este ceea ce spun ei în aceste programe, nu? Ei se vor înmulți și se vor înmulți, cum permiteți să se petreacă asta?
    Ei bine, atunci vom începe să plecăm în afara planetei. 
  Ei bine, cu această tehnologie, iar Corey a zis-o foarte bine, noi așa vom face, vom fi în spațiu, vom fi în sfârșit capabili să fim în spațiu pe bune ...
    Asta este ceea ce mă înnebunește pe mine.
  Noi putem susține oricât de mulți oameni dorim pe planetă.
     Și nu ne-ar lua foarte mult deoarece o mulțime dintre aceste locuri cum ar fi celelalte planete și Luna, există deja amenajări și lucruri pregătite. Și a duce oamenii în spațiu de îndată ce toate astea sunt dezvăluite și restul, va ieși toată tehnologia și este controlată într-o manieră sigură. Va fi nelimitat ce vei dori să faci și unde vei dori să mergi, căci nu-ți vei mai face griji să muncești să-ți plătești acea factură la electricitate mâine.
    Exact.
   Eu aș sublinia de asemenea că de fiecare dată, când permiți unei țări să se dezvolte ei ajung foarte rapid la o creștere zero a populației  sau chiar negativă, deoarece ei nu mai au nevoie  de o mulțime de copii, pentru a supraviețui. Deci avem muncitori care sunt iscusiți și care poate nu ar fi așa de interesați să construiască familii deoarece ei sunt afară ocupându-se de slujbă și chestii.
    Da, ei își urmăresc pasiunile acum, totul se schimbă în tine însuți, când începi să faci ceva ce tu iubești.
     Și un alt punct este că toată discuția supra-populării, pe care cabala o folosește ca o scuză   este o realitate complet fabricată, nu?
    Da.
    Corey, tu crezi că este adevărat? Adică ce crezi despre instalațiile din spațiu? Noi avem suficiente camere, pentru o populație?
   Noi nu avem nevoie de mai multe camere, ci asta are de a face cu susținerea planetei și să nu folosim toate resursele naturale. Iar noi avem tehnologia să nu mai folosim resursele naturale, aproape deloc.
    Corect.
  Și să avem un efect asupra biosferei. Deci noi am putea avea de 2 ori populația pe care o avem acum și să avem o zecime din amprenta de carbon ... da, amprenta biologică, corect.
   Eu am un informator care-mi spune că noi putem avea 20 de miliarde de oameni care să trăiască doar în bazinul râului Amazon, cu resursele care le are planete. O planetă ca Pământul ar putea susține mult mai mulți oameni decât avem noi, confortabil. Tu ești de acord cu asta?
     Absolut.
 Și să nu uităm că tehnologiile care vin împreună cu această energie liberă și apa șamd, de asemenea noi vom curăța oceanele, cu toată acea mizerie din Pacific care plutește de colo colo și deversările de petrol șamd, astea ar putea fi realizate în două zile, cu această  tehnologie ... absolut.

Ei bine, asta a fost cu adevărat de ajutor și vreau să vă mulțumesc la amândoi că ați fost aici ... aceasta este Dezvăluirea Cosmică, și vă mulțumim că vă uitați.


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative:  AICI 1  și  AICI 2

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...