ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 29 martie 2018

NOI NICIODATĂ NU AM FOST SINGURI


    Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.
    Ceea ce aflăm este că eficacitatea acestei întregi conspirații, vine din faptul că a fost orchestrată în întregime, de grupuri care erau extrem de secretoase, de la început și am discutat în mod specific despre societățile ezoterice germane. Asta era țesut în însăși textura societății secrete în sine. Acești oameni erau foarte loiali, erau crescuți în acestea din copilărie, iar acesta era modul lor de a fi ... oricine altcineva era un străin, toată lumea din interior era echipa, familia.
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
   Trebuie să te uiți mult mult înapoi în istorie, în erele pre-creștine, pe vremea când aceste grupuri erau niște diferite grupuri păgâne, iar aceste grupuri ... aici este locul de unde vin aceste societăți, tocmai de atunci.
   Cum ar fi cele celtice?
   Celtice ... druizii și toate aceste grupuri diferite, ele sunt foarte vechi. Iar ei își văd rădăcinile mergând înapoi foarte departe. Iar ei o văd ca și cum ar deține .... ar deține toată zona aceea și exact așa cum trec norii, traversând cerul, dinastiile s-au schimbat, dar ei au rămas, ca și copacii de la sol.
   Unul dintre lucrurile care m-a nedumerit, ca un punct de informații tangibil în care oamenii își pot înfige dinții, este faptul că am făcut cercetări în privința liniilor de câmp și vezi lucruri cum ar fi Stonehenge și Avebury și Carnac  în nordul provinciei din Franța, situri  antice cu pietre gigantice, și apoi sit-uri moderne ce includ catedrale germane ... ce sunt construite pe aceleași linii.
   Deci cineva știa să construiască aceste catedrale și aceste locuri sacre de venerare și chiar și așezăminte guvernamentale, pe aceste linii. Ai putea spune că acesta ar putea fi un punct de informație tangibil la care oamenii se pot uita, care indică faptul că există o cunoaștere secretă care nu i s-a spus publicului, dincolo de locul unde au fost construite aceste situri?
    Da, aceste învățături secrete merg înapoi în timp multe milenii și sunt foarte bine păzite.
Și o mulțime din aceste informații și-au găsit drumul sub Vatican, în seifuri. Iar iezuiții și alte grupuri încă au acces la ele. Există multe alte librării de acest gen în special în jurul Europei, la care aceste societăți secrete au acces la aceste învățături ale școlilor de mistere antice.
    Iar aceste învățături ale școlilor de mistere  au informații care merg în urmă atât de mult că ... au câteva limbi antice diferite în ele ... care traduc texte din ce în ce mai vechi și merg tot mai mult în urmă vorbind despre tehnologie ... tehnologia unor oameni și ființe care ... erau în ceruri, vin din ceruri ...
   Tu ai spus înainte că civilizațiile antice desprinse care locuiesc în interiorul Pământului, au contactat oamenii de la suprafață și au pozat ca și zei.
    Și încă o fac.
    În aceste societăți celtice și druidice europene au existat preoți sau nobili sau regalități care erau mai implicați tehnic și aveau un contact mai acurat cu aceste civilizații desprinse?
    Da, preoții lui Odin și toate celelalte grupuri, casta preoțească, în aproape toate aceste civilizații antice, păzeau ... învățăturile secrete. Ei aveau acces la aceste pergamente, cărți, această informație, toate învățăturile misterelor. Ei au ținut informați departe de regi, împărați, au păstrat informația față de oamenii de rând. Și de la ei, au răsărit o mulțime dintre aceste programe spațiale secrete desprinse și civilizații subterane tehnologic avansate.
    Există membrii ai acest civilizații subterane sau civilizații din spațiu care sunt descendenți ai oamenilor care ar fi putut să fie scoși din viața umană pe Pământ poate chiar vechi de mii de ani sau poate, să zicem, din vremurile medievale? A existat vreo continuitate a răpirii oamenilor de pe Pământ în aceste grupuri diverse, în timp? 
   Da, și acesta este unul dintre motivele pentru care germanii erau așa de interesați față de toate acestea și erau așa de focalizați pe rasa superioară deoarece unele dintre aceste grupuri care ieșeau din subteran și li se prezentau ori ca ET (depinzând de perioada de timp), zei, iar în unele cazuri ca fiind străbunii lor,  aveau de multe ori părul blond, ochii albaștri și un aspect foarte caucazian de rasă superioară. Rasa superioară care a fost descrisă de aceste grupuri în perioada de la sfârșitul Primului Război Mondial (PRM) până la CDRM, ea avea foarte mult acest aspect.
    Dacă oamenii au fost atrași din Pământ în aceste grupuri, aceste grupuri s-au încrucișat cu acei oameni sau au fost mai mult folosiți ca o castă de sclavi?
    Ei mai mult au manipulat suprafața, i-au învățat agricultura, pentru a-i face să le ofere lor produse agricole ca ofrandă. Deci, aceste grupuri erau mai degrabă puse pe manipularea populației de la suprafață,  pentru a avea ceva în schimb din ceea ce ei au considerat a fi o investiție.
    Acea castă de preoți la care te-ai referit, din acele societăți druidice, celtice și altele din jurul lumii, ai spune că avea acces la călătoria în spațiu și la tehnologia portalurilor?
    Unele dintre ele cu siguranță aveau. 
    Serios? Deci a existat până la un anumit grad, anumiți oameni de pe suprafața Pământului care au avut acces la spațiu de-a lungul întregii noastre istorii? 
    Da.
   Erau oameni născuți pe Pământ din părinți umani pământeni?
   Da, unii erau ... da, am citit în tabletele de sticlă inteligentă despre spanioli care urmăreau câțiva dintre preoții ... maiași, care ar fi alergat direct către un zid care avea sculptată o ușă, într-o ușă, dar nu ducea nicăieri, iar ei țineau o grămadă de pergamente în brațe și ar fi alergat către ușă ar fi atins ușa și apoi ar fi pășit în stâncă ... ar fi trecut prin stâncă. Deci aceea era evident vre-un fel de situație portal.
   Ei bine, îmi amintesc că am făcut un episod la Ancient Aliens (Extratereștri Antici) în care am vorbit despre acest lucru pe care tu l-ai descris, arătând ca o ușă, dar era doar sculptată într-o parte a unui zid de piatră și mai era una aproape identică în Turcia ... Este Turcia o altă țară care este în centrul acestor grupuri desprinse? Bazându-ne pe locația ei în Marea Mediterană?
   Da ... Egipt ... da, Turcia este un mixaj, există un grup desprins acolo și de asemenea există un grup ... ET care s-a instalat acolo.                       ( . . . )

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative:  AICI  și  AICI .

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

2 comentarii:

  1. Dar ar trebui sa se discute si despre ARCONTI ..pentru ca in romania nu se cunoaste nimic cu privire la acestia .. !

    RăspundețiȘtergere
  2. MULTUMESC !APRECIEZ MULT ARTICOLELE D-VOASTRA!!!

    RăspundețiȘtergere

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...