ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 22 august 2019

TACTICI DE DEZINFORMARE    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe George Noory  și invitat pe Emery Smith.        
      Emery dezvăluie diverse tactici de dezinformare folosite pentru a înșela publicul, pentru a induce în eroare investigațiile ozn și păstrarea secretelor din cadrul programelor clandestine. Prin documente falsificate, ființe artificiale, nave spațiale replicate și videoclipuri virale fabricate, o rețea de înșelăciune s-a răspândit în întreaga lume. În momentul în care a pus piciorul în instalația subterană, i s-a spus că ocazional va fi expus la materiale fabricate (falsuri). Cu cât mai mult timp a rămas în cadrul acestor programe, cu atât s-a convins mai mult că aceste organizații vor înșela pe toți cei implicați (angajații).    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
      Dezinformarea este folosită zilnic în public, dar și în programele secrete. Emery, aceste programe de dezinformare, ce sunt ele, mai exact?
  Un program de dezinformare este desfășurat în mod constant, continuu, prin armată în ochii publicului și de asemenea în proiecte compartimentate. În special când au de a face cu serviciile de informații și lucruri pe care încearcă să le ascundă din alte compartimente.
  Deci una in primele dăți când mi s-a prezentat vreodată această informație mi s-a spus de fapt că dintre toate ființele pe care am lucrat, cam 3% dintre ele vor fi false și că eu nu voi ști ce este și ce nu este, iar mie nu-mi este permis să întreb nici asta, dacă este unul fals, iar acestea sunt aruncate acolo să vadă dacă-ți ții gura închisă și pentru a monitoriza alți oameni  care sunt în proiecte să vadă cum tu ai putea veni și ai putea să te uiți la o navă să zicem, iar ei ar putea pune ceva pe navă ce nu se potrivește exact chiar bine doar ca să vadă modul cum tu vei reacționa în fața tuturor, deși tu nu ești parte din acea bucată de navă,  doar pentru a vedea răspunsul să te asculte la cafenea, să-ți asculte telefoanele și chestii de acest gen. Deci această informație este de fapt, parte din contractul pe care-l semnezi când te afli acolo jos, că tu nu vei da această informație, dar tu vei fi expus la ea.
    Ei au încercat vreodată s-o corecteze?
 Ei bine, nu așa de mult corectată ... ei nu-ți spun niciodată ce au făcut. Un bun exemplu în privința asta (asta se întâmplă foarte mult, iar asta nu o știu doar de la mine, ci și de la mulți dintre colegii mei care lucrează în aceste dispozitive subterane) tu vei vedea o ființă, poate la 10 metri distanță sau un pic mai mult, care este .... dar suficient de departe ... doar suficient de departe, unde doi gardieni de securitate însoțesc o creatură cu aspect reptilian pe coridor,
și fac acest lucru foarte evident ...
    Ar putea fi cineva într-un costum să te păcălească?
 Exact. Iar asta doar în caz că tu chiar dezertezi când ieși și faci lucruri de acest gen, pe care oamenii nu te vor crede. Știți, ei vor ca tu să pari un pic nebun. Ei vor să vadă dacă tu vei merge pe acest drum și vei face o carte despre asta și să explici ce ai văzut, iar dacă tu vei împărtăși acea informație cu alte țări și agenții și lucruri de acest gen, deoarece tu ești urmărit mereu, când ieși din aceste proiecte, pentru aproximativ 25 - 30 de ani, iar tu chiar primești vizite din când în când, doar pentru a-ți spune că te urmăresc să vadă că tu nu ai zbârcit-o prea rău.
  Iar eu nu am spus niciodată nimic care să pună publicul în pericol, sau pe mine însumi sau pe tine, de exemplu sau organizația cu care lucrez chiar acum. O grămadă din lucrurile pe care le spun, credeți sau nu, sunt școală veche, cunoaștere veche, de la sfârșitul anilor 80,  începutul anilor 90, deci ei sunt mai supărați pe mine când vorbesc de căi prin care să te vindeci sau modalități de a crea energie liberă, decât despre mine care vorbesc despre ET,  oricum.
    Aceste programe de dezinformare sunt țintite de asemenea și către public?
 Absolut ... o mulțime de lucruri, cum ar fi de exemplu, prăbușirea de la Roswell, știți, prăbușirea de la Roswell a fost un exemplu grozav pentru asta. Mai întâi ai adevărul sincer până la Dumnezeu care ai ieșit despre asta, toată documentația, iar apoi imediat, a fost un „balon meteo”. Știți, toate lucrurile astea sunt acolo să deruteze publicul.
    Marionete, nu? Marionete ... 
 Da, și chiar sunt oameni angajați în aceste proiecte compartimentate specifice  pentru a scrie lucrurile și să lase documente în jur, să vadă dacă tu le vei deschide și te vei uita în ele sau te vei uita pe computer și vei citi ceva ce este de fapt complet fals.
    De ce au aceste programe de dezinformare? Asta în primul rând pentru a distorsiona  faptul de adevăr?
  Nu neapărat. În majoritatea cazurilor este pentru serviciile de informații și securitatea oamenilor sau a angajaților care lucrează pentru ei. 
    Ei nu au încredere în nimeni. 
  Nimeni nu are încredere în nimeni. Deci ei fac asta ca să țină pe toată lumea în șah. Și în același timp, o mulțime dintre poveștile astea chiar transpiră către mass media sau către public, la alegere.
 Ei permit ca aceste lucruri să le scape. Ei permit acestei persoane să aibă acest dosar. Iar apoi acestă persoană, 5 ani mai târziu, îl eliberează către altcineva, iar apoi ei îl fac cunoscut lumii, deoarece are sigiliul armatei SUA sau are ... bineînțelesIar eu urăsc să spun asta, dar există foarte multe documente în public, pe care colegii mei  le-au avut în trecut, iar acestea pot fi sau nu reale.
  Este foarte greu să descifrezi ce este și ce nu este, deoarece ar putea fi un document real cu sigiliul pe el, dar ar putea să nu fie o scrisoarea reală. Ar putea fi un eveniment înscenat.
     Dumnezeule, ei trec prin toate aceste extreme?
 Da.
    Cine a inventat programele acestea? Cine dezvoltă astea?
  Ei bine, ei chiar au organizații care angajează în mod specific și contractează să se scrie povești și să gândească mult timp în viitor George, nu numai ca ... „oh, noi vrem ca acest mesaj să iasă luna viitoare” ... așa ... eu vorbesc de 5 - 15 - 20 de ani.
  Ei au o cantitate uimitoare de dezinformare, pregătită să fie distribuită nu numai în cadrul armatei în sine, în mijlocul comandanților lor ... așa ... ci și publicului general.
     Este o propagandă?
  Ei bine, este propagandă într-un fel, deoarece o mulțime dintre lucrurile acestea poate ei au nevoie să se lupte cu un terorist necunoscut, care să aducă bani pentru o mulțime dintre aceste organizații. Sau poate că ei au nevoie să meargă la un război pentru ceva sau poate că au nevoie să planifice o falsă invazie spațială sau un asteroid care stă să vină, așa că noi avem nevoie de bani să urcăm acolo sus și să construim acești sateliți speciali cu rachete pe ei să zicem ... când noi deja avem toate chestiile astea acolo sus.
 Este doar o modalitate de a schimba atenția publicului, deoarece există ceva foarte serios  care se petrece aici jos, iar noi nu trebuie să știm nimic despre asta.
     Ai numi asta acele „știri false” de astăzi ... acestă informație?
 Da, adică acestea categoric sunt știrile false ale planetei, nu numai de aici. Sunt peste tot, adică priviți ce s-a întâmplat cu Proiectul Dezvăluirea, iar câteva luni mai târziu ei au dărâmat turnurile.
  Deci este o schimbare ... „noi nu le putem permite astronauților, la această conferință din mass media, cea mai mare mișcare din presa mondială, să vorbească de chestia asta  deoarece acum noi trebuie să răspundem la asta așa că haideți să, știți, haideți să oferim un titlu pentru alt proiect și să-i îndreptăm pe toți să se schimbe către a fi americani și să salveze lumea de teroriști.
Deci sunt toate aceste schimbări ale atenției către ceva ce este cu adevărat important, cea mai mare poveste a lumii care se petrece ... sigur ... dar noi nu vrem ca tu să știi despre asta ... este ca o scamatorie, nu-i așa?
 Absolut.
     Tu ai fost folosit în tipul acesta de programe de dezinformare?
 Eu nu am fost niciodată folosit. Poveștile mele pe care vi le spun vouă sunt exact așa cum le văd eu exact așa cum am fost implicat cu aceste corporații și cu guvernul. Nimeni nu m-a abordat vreodată să spună asta sau cealaltă, eu sunt un renegat singuratic ...
      Dar ai fost în aceste programe?
  Nu în programele de dezinformare. Eu am lucrat în programe unde aveau dezinformatori acolo să se asigure ... iar tu ai știut asta?
  Da, categoric am știut asta, iar ei chiar au ieșit în față în câteva contracte și au spus: „voi veți avea informații dezinformatoare pentru motive de securitate și spionaj.
     Cum te-ai simțit legat de asta?
  A fost ok, deoarece chiar dacă eu am operat pe ființe și poate 3% dintre ele știți, categoric nu erau ceea ce se presupunea că sunt, restul de 97% erau destul de uimitoare.
   A fost cineva anume implicat cu acești oameni pe care ei i-au plantat pentru dezinformare?
Cineva i-ar numi „manipulatori”, de exemplu.
  Nu din ce știu eu. Mie nu mi s-a însărcinat o persoană care să mă urmărească. Eu am avut consilieri științifici și militari, instructori cu care am lucrat cu mult timp în urmă, care sunt prietenii mei încă și am cel mai mare respect pentru ei, ei cumva au zis „hei Emery, poate nu ar trebui să vorbești despre asta”, sau despre asta sau cealaltă, dar știți ei îmi doreau numai binele, și de asemenea siguranța mea.
     Este această informație sănătoasă și importantă?
 Eu nu văd o parte pozitivă legată de această informație decât dacă avea de a face cu menținerea informațiilor despre vre-un fel de lucru ce poate fi folosit împotriva noastră.
Eu cred că asta ar fi singurul lucru benefic, deoarece este mai bine să fii sincer despre asta cu publicul în special despre ceea ce se întâmplă cu adevărat acolo, dar dacă-l folosești pentru propriul beneficiu pentru a tâmpi populația atunci e cel mai oribil lucru pe care să-l faci  civilizației, suprimându-le și ascunzându-le.
  Adică uitați-vă la Tesla și Stubblefield, din 1899, la modul cum au fost acestea atacate și suprimate. Știți, până acum noi ar fi trebuit să avem mașinile noastre zburătoare și dispozitivele  antigravitaționale și ZPE (energia punctului zero) pentru toată lumea.
    Este aproape ca și cum noi am avea companii din interiorul programelor pentru a dezvolta genul acesta de programe de dezinformare.
 Ei bine, este vorba de bani și este vorba de ego și despre control. Știți, ei vor să-și protejeze proprietatea intelectuală, dispozitivele secrete. Fie că este vorba de o aeronavă sau un dispozitiv de vindecare, șamd.
  Deci aceste corporații sunt de asemenea, așa cum ai spus ... în interiorul lor au această informație doar pentru angajați, ca nimeni să nu iasă din linie. Și este trist, deoarece uneori acești angajați vor obține această informație o raportează publicului, ceea ce ei nu doresc cu adevărat să se întâmple, ei nu știu că se va întâmpla și apoi se instalează un declanșator, care este ca o bombă cu ceas, iar apoi acea informație ajunge la o altă țară, și știți, acum oamenii angajează oameni să omoare oameni pentru a obține această informație când informația nici măcar nu există, sau dispozitivul.
      Cu tot respectul, dar cum știm noi că tu nu ești un tip de la dezinformări? Cum știm asta?
  Ei bine, singurul mod în care o pot spune este să vă uitați la mine. Verificați-mi toate scrisorile de acreditare, sunt singura persoană care a venit aici cu scrisori de acreditare de la colonei și căpitani, am formularul DD 214, sunt probabil singurul informator care a ieșit în față cu sute de documente pe care le are Gaia și au fost verificate recent, Michael Salla mi-a făcut o verificare imensă a trecutului meu, ceea ce a fost foarte emoționant pentru mine ...
      El este foarte meticulos.
  Este foarte meticulos, a zburat din Hawaii, m-a scos la cină, eram foarte emoționat și mi-am adus toată documentația, iar el nu a fost pregătit pentru asta, a făcut poze la fiecare certificat pe care l-am avut și a mers dincolo de asta, și de îndată ce a plecat, el chiar a mers la Universitatea Stanford și la Harvard să contacteze fizicienii de acolo, pe care eu i-am ajutat să dezvolte o mulțime dintre patentele mele și chestii, iar acești oameni au vorbit foarte frumos despre mine.
  Deci da, acesta este Emery Smith, el chiar a dezvoltat aceste dispozitive care erau parte din toate aceste testări medicale, vindecând lucrurile astea și acelea ... Iar el a investigat de asemenea Baza Forțelor Aeriene (BFA) Kirtland și alte instalații militare și toți comandanții mei i-au oferit cele mai înalte omagii, așa că el a scris un document mare pe tema asta, iar asta ajută publicul să înțeleagă.
       Absolut.
 Tu nu poți ... eu voi spune publicului. Pe măsură ce vorbesc cu tine, nu poți să crezi nimic din ce spune oricine, nu poți crede tot ce citești, tot ce vezi, iar eu știu asta deoarece eu știu că sateliții pot proiecta ceva chiar aici, cu o umbră ce reflectă lumina, iar tu crezi pe bune că este adevărat, deoarece ne folosim simțurile.
     Corect. Tu ai spus în trecut că era informație pe care erai autorizat s-o dezvălui. Cine ți-a dat acea permisiune? Ei bine ... ne poți spune?
   Eu eram sub NDA-uri (contracte de nedezvăluire n.t.) cu anumite corporații, nu cu armata ... În cazul armatei eu am știut ce puteam și ce nu puteam să spun pentru un anumit timp.
Deci nimeni nu m-a sunat de fapt. Eu am așteptat cei 20 de ani ca acestea să treacă, iar eu știu ce pot și ce nu pot să spun, iar în timp vor exista din ce în ce mai multe informații.
    Eu sunt încă aici vorbind cu voi tipilor în fiecare săptămână, încercând să aduc această informație în public, încercând să educ publicul căci se întâmplă foarte multe, care ar putea ajuta lumea și să curețe planeta, iar acesta este scopul meu principal. Eu nu sunt aici pentru nimic altceva decât să ajut la curățarea planetei și să încerc să iau pulsul tuturor acestor boli din jurul lumii, să opresc foametea și toate crimile. Deoarece noi nu vom ajunge nicăieri, iar planeta este foarte supărată pe noi. Așa că scopul meu principal nu este să spun lumii că există baze secrete și ET. Da, este adevărat și cred că toată lumea știe asta.
      Sunt acolo.
  Dar asta are de a face cu tehnologiile, pe care ei le suprimă și de care noi avem nevoie, să ne ajutăm unii pe alții și să ajutăm lumea deoarece dacă am avea aceste tehnologii noi nu am mai avea nevoie de petrol, cărbune și gaz, nu ne-am mai lupta unii cu alții, ca și colectiv conștient, noi am fi mai mult ... am încerca să ajutăm planeta și să ne ajutăm unii pe alții, iar eu asta încerc, să schimb asta doar prin educație.
      Dar, cine te-a autorizat să dezvălui asta?
  Nu a existat vreo autorizare pentru mine ... Nu a venit nimeni care să ... Nimeni nu a venit vreodată la mine ... eu pur și simplu am știut ce puteam și ce nu puteam să spun din ziua 1, iar eu fac asta.
   Nu a existat niciodată vre-un telefon de la vreo corporație, care să spună: „tu poți face asta!”, nu am primit niciodată un telefon de la foștii mei comandanți care să spună da, da, da ...
      Dar dacă tu spui lucrul greșit? Cine ar veni la tine?
 Eu nu aș ști, dar voi ați ști, deoarece eu aș fi mort.
     Ar putea fi așa de serios?
 Oh da, absolut.
     Dacă spui lucrul greșit.
  Ei bine, dacă eu spun lucrul greșit și poate scap de câteva ori, voi primi o palmă peste mână și cine mă va lovi peste mână. Ei bine, ei ar putea să ia viața unui membru de familie, viața prietenului meu cel mai bun, poate câinele meu, doar ca un mic mesaj.
   Deci aceste amenințări sunt reale, iar eu am lucrat la unele lucruri și poate că am zis anumite lucruri care nu ar fi trebuit, dar nu la tv, apropo, doar la telefon cu alți colegi, iar ei, în mod cert, au venit la mine.
      Tu știi cine ar putea fi „ei”?
  Cu siguranță este o corporație clandestină importantă, care are proprietate intelectuală pe care eu e posibil să o fi afectat.
      Sună ca și cum tu ai știi cine sunt.
 Și există anumite motive, pentru care tu nu-i poți dezvălui. Există niște entități foarte mari, care sunt constituite din corporații majore de peste tot. Eu nu știu exact cine sunt, dar eu știu că sunt acolo deoarece am fost avertizat, am primit mesaje text și telefoane și chestii, știți, m-au sunat, adică, odată au trecut pe lângă casa mea într-o dubă albă, doi tipi cu îmbrăcăminte tactică, și-au fluturat MP5-urile către mine, le-au îndreptat către mine, iar atunci am știut că poate am spus sau făcut ceva ce nu ar fi trebuit.
      Iar ei purtau măști sau ceva de acest gen?
 Oh da, absolut. Purtau.   Da.
     Ei au vrut ca tu să știi că dacă ieși în afara limitelor ... ei știu unde locuiești.
 Da, ei știu. Nu ai cum se te ascunzi de vre-una dintre aceste ... nu te poți ascunde de aceste lucruri.
     Emery, în episodul anterior al Dezvăluirii Cosmice, tu ai vorbit foarte mult despre ET și ce se întâmplă acolo? Încearcă ei să ne ofere dezinformări despre prezența ET? Încearcă ei să ascundă asta?
    Ei nu încercă așa de mult să ofere dezinformări, pe cât încearcă să nu ofere informații despre existența lor. Știți, toate țările au eliberat toate documentele lor despre OZN-uri, dar nimeni nu vorbește despre asta. Doar în SUA, nu au eliberat totul, încă. Mă întreb de ce.
       Pentru că sunt prea multe lucruri bune de eliberat, nu?
  De aceea avem nevoie ca toată lumea să iasă și să afle pe cont propriu. Nu credeți în ceea ce vă spun. Eu nu sunt aici să conving pe nimeni de toate lucrurile prin care am trecut eu. Eu sunt aici să expun câteva lucruri, astfel încât noi să putem lucra împreună în comunitatea științifică, să dezvoltăm lucrurile astea, fără guvern și să le oferim lumii, să ajutăm la vindecarea lumii.
      Dar despre programele Steag Fals, legate de Et și chestii de acest gen? Ne-au păcălit cu diverse tipuri de Steaguri False?
  Ei bine, eu cred că uitându-ne online la o mulțime de alte țări anume, ar putea fi cazul țării noastre care ar fi scris o scrisoare în Bolivia în care să se spună ... știți ... arătându-se un film cu un ET fiind legat și intervievat. Acestea sunt campanii de dezinformare. Ei nu ar permite ca asta să se întâmple cu adevărat sau ar fi fost dat jos în prima oră, după ce a fost încărcat.
      Și sunt campanii grozave care sunt foarte de succes, în a face ceea ce ei fac.
  Sigur, sunt știri entuziasmante să vezi ceva de genul acesta. Este intrigant și afectează populația generală, în privința a ceea ce ei cred, Ce mai bun mod de a o face este în plină zi, făcând pur și simplu, un film, oferindu-vă ideea că aceste lucruri au 10 tentacule și vor veni să depună un ou în cavitatea sinusurilor tale. Deci asta s-a petrecut din ziua 1, iar aceasta este cea mai ușoară și mai bună cale ...  dezinformarea este fix în fața ta.
   Toate chestiile pe care le fac pentru a încerca să ne controleze, sunt fix în fața dvs. iar ei o fac prin intermediul mass mediei, o fac prin filme, prin seriale TV, dar chestia bună este că foarte mulți oameni știu asta și foarte mulți oameni. De fapt te deschid un pic mai mult către a accepta diferite rase și diverse populații din jurul universului, dacă ceva ar fi să iasă la suprafață. Dar lucrul rău pe care să-l spui este că va exista o agendă foarte malefică.
       Corect. Cum știe publicul diferența dintre chestiile reale și cele false? Deși pot arăta autentice, ele ar putea să nu fie. Cum știm noi asta?
  Acesta este cel mai dificil lucru de descifrat. De obicei când apare un film cu adevărat  autentic și nu l-au prins la timp, va fi urmărit de o grămadă de alte filme false, care vor dezinforma publicul legat de asta sau vor arăta ceva similar acestui video anume, și asta este ceea ce dezinteresează lumea, deoarece tu atunci vei spune: acestea deja s-au dovedit a fi false, atunci acesta trebuie să fie fals, este așa similar ... știți, cu folosirea ...
       Deci e o problemă cu cel adevărat.
  Este lucrul adevărat care se petrece, iar asta se petrece foarte mult în jurul lumii. De obicei în altă țară, deoarece îl pot urca mai repede decât putem noi aici în SUA fără a fi dat jos.
      Ce a făcut tehnologia pentru dezinformare? Deoarece tu acum poți face lucruri  incredibile cu editarea video, cu editarea audio, cu grafica pe computer, tu poți face tot felul de lucruri pentru a păcăli oamenii.
  Exact. Cum ai putea avea încredere în orice film care știți ... eu pot face o poză cu un prieten de-al meu și o pot face să arate ca tine?
       Sau să fac o filmare video, în care pare că tu și cu mine luăm cina undeva? Și vorbim ... și verbalizăm secrete sau indiferent. Ei chiar ne pot pune cuvinte în gură.
   Exact, deci asta a ajuns la un nou nivel al negativității deoarece nu mai poți crede în nimic.
Este foarte greu să faci asta și cel mai bun lucru este să ai oamenii din spatele acestuia,  martorii care să poată ieși în public și să spună „da, asta este ceea ce s-a întâmplat, eu am făcut acest film, aceștia sunt toți oamenii din jurul meu.
  De exemplu la unul dintre CE 5-urile mele, a existat o ființă de lumină fix în fața mea, o ființă foarte mică, una dintre cele mai faimoase poze civile pe care-am făcut-o, și din fericire au exista oameni acolo, așa că atunci când am notat toate numele pentru a ne asigura că avem autorizația potrivită să arătăm ceva de acest fel și să spunem „hei, nu sunt doar eu care filmez un film, sau fac o poză și să spun, ei bine, eu am văzut-o.”
      Exact.
  Ei bine, nu am fost singurul care a văzut-o, au existat și alți martori. Deci când aceste evenimente masive se petrec în jurul planetei, în Mexico City, sau în Washington DC și sunt filmate și este un grup masiv de indivizi care se uită la asta.
   Eu cred să spui publicului OK, „chiar dacă 90%, sau 95%, sau 99% sau toate filmele din Youtube sunt falsuri, chiar și dacă 1% este real, sunt chestii destul de uimitoare. Deci eu cred că publicul chiar are nevoie să descifreze asta pe cont propriu, să facă propriile investigații și uitându-se la aceste tehnologii, deoarece tu poți falsifica orice acum.
      Decedatul Roger Leir a fost un expert în îndepărtarea unui tip de implant posibil ET din oameni. El a fost convins că implanturile aveau niște caracteristici ET, puse în oameni  pentru urmărire și pentru alte motive. Ai cercetat fenomenul implanturilor ET?
   Eu știu, pentru a intra în fenomenul implanturilor ET, eu am înlăturat foarte multe resturi și lucruri. Foarte mulți oameni au metale în ei, despre care ei nu știu cum au ajuns acolo, care chiar emit energie ...
       Deci tu spui că acelea ar putea fi naturale. Eu cred că sunt fenomene naturale. Eu nu pot spune, dar am făcut peste 100 de astfel de proceduri, dar nu am văzut nimic care să se conecteze cu asta, cu cineva care să le fi amplasat în corp sau o altă ființă care să le fi pus de fapt în corp.
    Tu nu crezi că ar putea fi realizate de guverne, pentru a urmări oameni sau să facă ceva?
 Este o posibilitate. Acum, asta este o posibilitate ... Asta categoric poate fi realizat, însă ei au o tehnologie mai înaltă să facă asta, totuși.
     Cicatricile sunt diferite.
 Dacă vezi cicatrici foarte ciudate pe corp, care nu au niciun sens, atunci ei au fost injectați ...
     Iar ei arată cumva cu aspect lovit?
 Nu ar fi faptul că ei ar avea o lovitură, ci chiar o cicatrice sau o vânătaie sau ceva care nu arată ... este într-o formă anume, să zicem, acești oameni au fost injectați și pot fi injectați în timp ce merg ...
     Serios?
... lucruri uimitoare ...
      Dar ei trebuie să te atingă?
 Ei pot să se atingă de tine, iar tu nici măcar să nu știi.
      Ca o izbitură?
 Este doar o izbitură, iar asta mi s-a întâmplat mie și echipei mele în ultimele 6 luni, iar eu am fost contaminat .... la aeroportul din Denver.
      Te-ai îmbolnăvit acolo?
  Nu m-am îmbolnăvit, dar a trebuit să iau măsuri de prevenție foarte serioase, prin niște doctori speciali pentru a scoate chestiile astea din corpul meu.
      Cum au ajuns în tine?
 S-au izbit de mine, 3 tipi în hanorace ...
      3 izbituri diferite?
 Da, nu cred că m-au nimerit în primele două părți, dar eu nu m-am gândit cu adevărat la asta deoarece era chiar aglomerat ...
       La aeroport?
 Și abia când câțiva dintre prietenii mei cei mai apropiați, când eram în tricou, au întrebat „hei, ce este asta?”. Un cerc ciudat cu un punct în mijloc ...
       Pe brațul tău sau ceva?
 Și 10 puncte în jurul acestuia. Da, am poze cu asta ... și se vede această injecție. Iar eu am știut ce era și mi-am zis „oh, mi-au făcut-o”.
       Ai simțit-o?
  Nu, nu am simțit-o. Se întâmplă așa de repede și este realizată cu un dispozitiv așa de mic.
Amprenta este cam de mărimea unei monede de 10 cenți, cu o ...
      Și care ar fi intenția Emery, făcându-ți asta?
  Eu cred că era doar pentru urmărire, deoarece am fost foarte mult în afara rețelei în ultima vreme și nu mi-am cărat telefonul cu mine, iar asta i-a enervat. Eu nu cred că au încercat să mă omoare sau ceva, dar existența acestor ... nanomiți a fost dovedită și detectată, așa că a trebuit să trec printr-un mic program special de purificare pe care-l avem și totul s-a reparat în 48 de ore.
        Ei au venit la ușa ta? Ei au apărut la aeroport, amenințându-te, de ce continuă să te lase să spui ceea ce spui?
 Eu nu spun nimic ce e posibil ca altcineva să nu fi transpirat deja sau nu, chiar dacă publicul nu știe despre asta. Ei nu sunt cu adevărat îngrijorați în privința mea că vorbesc despre ET  că vorbesc despre experiența mea în locații subterane ... ei sunt supărați că eu merg mai departe, vorbind despre tehnologii viitoare înainte să fie vremea potrivită ... ceea ce pot înțelege un pic, deoarece toate aceste tehnologii pot fi folosite nu pentru binele omenirii,  deci trebuie să fim foarte siguri, dar eu încă simt nevoia să educ oamenii, legat de asta.
       Da, noi avem aceste răspunsuri ok?
  Iar ei încearcă să fie înceți în eliberarea acestora. Ei nu vor ca Iphone 20 să iasă acum. Ei vor ca încet să elibereze aceste tratamente, și dispozitive . . . și informația. Dar din momentul în care am ieșit în față, au existat 15 - 20 de dispozitive diferite care au ieșit din Noiembrie, deoarece am strecurat un pic din informație despre asta, iar corporațiile sunt călare pe IP, încercând să scoată lucrurile astea. Deci ei ascultă aceste emisiuni și ceea ce spun și sunt cumva și ei sătui de asta. Deoarece ei au pe cineva deasupra lor, care se asigură că nu se întâmplă asta
    Dar când apare cineva ca mine și începe să vorbească despre asta ei bine, atunci ei trebuie să facă ceva, atunci ei ori vor face bani din asta sau o vor îngropa complet. Așa că ei mai degrabă fac bani din lansarea acesteia  „ei bine, el a vorbit despre asta și există un pic de adevăr în spatele acesteia, știința ...
 Așa că ei sunt supărați, iar atacurile asupra mea vin deoarece există mai mult despre asta cu adevărat decât din cauza chestiilor cu ET. Lor nu le pasă dacă oamenii cred că există ET sau nu, deoarece nu este vorba de bani, când vorbești despre ET. 
        Ei sunt preocupați de chestiile planetare, care le afectează buzunarele.
    Exact. 
       Ce continuă să te preseze pe tine Emery, să spui publicului despre acestă informație?
  Ce mă motivează pe mine este faptul că eu am fost implicat în tehnologii care trebuie să iasă la suprafață, iar ei suprimă tehnologii prin dezinformare, spunând că nu pot face această tehnologie încă, „oh, noi nu putem face asta încă, asta este imposibil!” „Smith? Despre ce vorbește? Dispozitive ZPE?”„Adică, noi suntem așa de departe de acestea”.
Dar noi nu suntem, noi suntem cu mult mai avansați de atât și din moment ce eu știu adevărul, eu vreau să expun acest adevăr, ca aceste tehnologii să iasă afară și să ajute la curățarea planetei, să vindece lumea de boli și foamete și să se ofere apă potabilă curată, lumii.
    Oameni așteaptă să aibe apă proaspătă, pentru numele lui Dumnezeu, deci aceste lucruri sunt cele care mă motivează să stau lângă tine și să educ lumea, deoarece eu nu sunt singurul om de știință care poate face asta. Există sute de mii de oameni, uimitor de strălucitori care au venit către mine cu cele mai uimitoare invenții care m-au năucit, dar în același timp ei sunt așa de speriați să iasă în față, ceea ce înțeleg.
       Tu ai curajul s-o faci.
  Eu voi face asta, voi vorbi pentru tine aici, și toată lumea știe, eu vin aici sus și vă voi reprezenta pe voi tipilor, și nu trebuie  s-o faceți dacă nu vă simțiți confortabil încă și recent m-am întâlnit cu niște oameni de știință, care au ieșit în față și cu ceva informatori, făcând pregătiri pentru familiile lor, să iasă în față să vorbească tine și cu mine.
   Deci ceea ce facem aici afectează oamenii și vorbind despre asta, deoarece se transmite în eter și îi face pe acești oameni de știință să se simtă un pic mai confortabili, iar eu sunt încă aici, așa că haideți să facem asta, s-o facem împreună, să scoatem totul la suprafață.
     Eu te consider un patriot.
 Mulțumesc.
    Eram la un eveniment, acum câteva luni și un cuplu a venit la mine ... și au spus ... „ce credeți de Emery Smith?” Iar eu deja te intervievasem la „Beyond Belief”, la Gaia ... Iar eu am zis: „eu cred că e adevărat”. „El are mai mult curaj decât majoritatea oamenilor, deoarece își pune gâtul la bătaie. În orice moment acel gât poate fi tăiat.” Dar nimic nu te-ar putea opri, nu-i așa?
  Ei mi-au luat totul George ... totul ... am fost împușcat, înjunghiat, torturat, răpit ... adică, eu nu merg nicăieri, iar ei știu asta. Așa că eu sunt aici ... și voi continua ... cât de mult voi putea. Și le mulțumesc privitorilor pe care tu-i ai și pe care-i are Gaia și alții indivizi, care mă susțin și mă motivează să continui. Eu nu mai am ce pierde, nu am nimic. Deci sunt aici să reprezint acei oameni care chiar au frica, deoarece eu nu am nicio frică. Și eu nu mă opresc.

     După cum știi Emery, Dezvăluirea Cosmică continuă cu invitați speciali, gazde și noi informatori și de asemenea vom continua să prezentăm povestea ta, o poveste foarte importantă. Ca un invitat regulat al emisiunii, tu mai ai multe informații să le spui lumii?
  Eu am o mulțime de spus lumii, așa că sunt bucuros să fiu aici și să fiu capabil să exprim lucrurile care mi s-au întâmplat și lucrurile care vor veni pentru lume.
     Un adevărat erou prietenul meu, un adevărat erou.
  Mulțumesc.

    Eu sunt George Noory și vă mulțumesc că ați privit acest episod al Dezvăluirii Cosmice. Și rămâneți în zonă, credeți-mă ... abia am început.
   Va urma în acest sezon la Dezvăluirea Cosmică, unde oamenii împărtășesc implicarea lor clandestină cu agenții guvernamentale, armata și PSS.

  Există multe planete acolo în spațiu care au pornit cam în acea perioadă cu noi, și sunt mult mai avansați ca noi, deoarece ei nu au avut acest factor de control al acestor corporații ... prea multă lăcomie aici ... da, prea multă lăcomie ...


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative:  AICI 1  și  AICI 2

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...