ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 8 august 2019

STATUTUL PROFUND alNASA


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitați pe Corey Goode și Emery Smith.
      Puțini oameni știu că există mai multe programe spațiale secrete la diferite nivele de avans tehnologic. Corey a dezvăluit multe despre civilizațiile dizidente foarte avansate, care utilizează tehnologie care este cu secole mai avansată decât ceea la care avem noi acces, astăzi. Emery expune o altă parte mai puțin cunoscută a NASA, care este doar cu 50 de ani înaintea tehnologiei cunoscute publicului. Ambele programe dețin o miză în viitorul omenirii așa cum au construit o prezență pe orbita Pământului și pe Lună, și fac tot posibilul să-și păstreze secretele ascunse de lume.        
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
      Deci Emery, unul dintre lucrurile ciudate care au apărut în Dezvăluirea Cosmică este această idee că există două tipuri majore diferite de programe spațiale. Iar unul dintre acestea, în principiu nu are nicio idee că există celălalt.
   Deci Corey ai putea să realizezi un cadru pentru noi, deoarece sunt chiar interesat să aud ce va spune el despre asta.
   Sigur, când spunem PSS al CMI (tu vei fi probabil foarte familiar cu acesta) ne referim la  Forțele Aeriene și DIA în principal care-l controlează și este compus în principal din câteva stații spațiale care au 50 sau mai mulți ani, mai avansate ca ISS, aflate la aproximativ 400 sau 500 de km pe orbită ... și sunt întreținute de aceste nave triunghiulare, tipul TR-3B ... 
   Da ... sunt familiarizat ... și mai sunt câțiva sateliți cu personal uman care se află în spațiu ...
   Stai așa ... tu ai spus că ești familiarizat. Ai putea explica te rog asta?
   Ei bine am lucrat la Institutul Aeromedical Spațial de Coastă, unde am fost contractați ca și astronauți pentru a merge de fapt, către aceste locuri și să facem niște teste pentru călătoriile pe termen lung în spațiu, pentru ființele umane. Ei încercau să găsească o cale prin care noi să facem corpul să dureze ... mult mai mult timp în spațiu, înainte să înceapă să se dezintegreze.
   Unde urma să faceți aceste testări? Deoarece există câteva instalații care au astronauți ai forțelor aeriene. Este o întreagă altă chestie astronomică ...
   Înțeleg ... așa cum am spus, am lucrat în Florida, la Institutul Aeromedical Spațial de Coastă când mi-am dezvoltat prima dată dispozitivul cu celulele stem cu plasmă îmbogățită cu trombocite iar ei au crezut că vor exista ceva folosințe pentru aceste proprietăți regenerative în spațiu și au vrut să vadă dacă tu poți concentra aceste celule și în spațiu, și dacă ar mai fi încă viabile să fie oferite astronauților, în explorările spațiale pe termen lung.
    Noi suntem cu toții aici cumva niște tocilari spațiali, dar în caz că cineva nu este, ai putea explica într-un mod foarte simplu, ce se întâmplă oamenilor fie că sunt ruși sau americani,  în misiunile convenționale de tip NASA?
   Sigur, ei bine corpul în primul rând, tu trebuie să mănânci și să rămâi sănătos trebuie să faci exerciții fizice în fiecare zi și trebuia să-l menții în continuă mișcare. Ca și toată lumea de aici, dacă ai sta în pat toată ziua și nu faci nimic și devii obez, te vei pricopsi cu factori de risc pentru sănătatea inimii și tot felul de probleme pentru corpul tău și boli ... deci făcând  chestiile de bază pentru a-ți menține corpul sănătos în spațiu asta înseamnă doar să-ți menții homeostaza. Dar ce vor ei să facă este să-ți mențină homeostaza, dar și pe perioade lungi. Eu pot să mențină homeostaza pentru perioade scurte de timp în spațiu. Până la un an maxim ...
   Oasele, ... totul începe să degenereze. Pierzi 20 % din structura ta osoasă și de asemenea  este taxat sistemul tău neuronal.
   Te referi la densitatea osoasă a osului?
  Da, așa e, densitatea. Așa că există mereu factori acolo care se produc și a devenit o mare problemă pentru NASA numărul 1, care este NASA publică și aceasta este cea care a obținut fonduri pentru ca noi să mergem să facem aceste proiecte. Am fost contractați să facem asta.
Deci asta a fost ... și există două NASA în experiența mea. Nu sunt sigur, probabil că tu mă poți ilumina ceva mai mult ... care este separată de tot restul. Cea secretă și cea obișnuită. Și apoi bineînțeles, există forțele aeriene șamd.
   Ei bine, ai putea s-o descri pe cea secretă, căci eu nu am auzit de asta? NASA secretă? Da ... ce știi despre asta?
    Există două secțiuni ale NASA: una este cu ceea ce vede publicul și există o alta de tipul subteran, al cabalei care face lucruri cu adevărat mediocre, în privința ducerii de lucruri în spațiu pentru aceste alte locuri clasificate.
   Deci misiunea lor, sincer să fiu, este mai mult de aprovizionare pentru ei, deoarece există eșaloanele mai inferioare comparativ cu celelalte de care vorbește Corey.
   Dar ei încă îi contractează să facă lucruri și totul este secret, iar ei de asemenea trimit sus multe tipuri diferite de sateliți, care sunt clasificați iar acum, bineînțeles cu noul avans al lui Elon Musk și al corporației acestuia el face o grămadă dintre aceste treburi cu sateliții clasificați de sus, care sunt folosiți pentru scopuri negative în spațiu.
   Ca să nu spun că ei sunt conștienți de asta, căci ei pur și simplu fac rachetele, știți, acești sateliți vin deja încapsulați, iar ei îi pun pe toți la un loc și-i zboară. Dar ei sunt contractați să facă asta deoarece sunt foarte de succes, mai de succes ca NASA.
     Corey, tu ai auzit de NASA Secretă?
  Da, este de fapt aceiași parte despre care am vorbit, despre grupul secret de astronauți care aparțin aproape toți, Forțelor Aeriene. Și ... încerc să-mi amintesc numele bazei din Nord-Vest, unde ei fac o mare parte din antrenament. Nu este în Nord-Vest ... este apropiată de unul din marile lacuri. Aceea este o bază unde ei antrenează acești oameni să zboare cu aceste tehnologii avansate.
    Așa e.
 În regulă, noi avem o întrebare de la privitori acum. În mega-actualizarea sa, Corey a menționat că a văzut o persoană ce purta o insignă NASA în partea profundă a LOC (COL=în română). O insignă NASA. Care sunt implicațiile legate de asta? Este prezența NASA pe LOC ceva nou? Iar asta cred că este mai degrabă întrebare pentru tine Corey.
   Da, anterior, la LOC Alfa, cel pe care l-am descris cel mai des, nu am văzut niciun tip de insignă NASA. Acum, la LOC Bravo, care este în subsol, sub această rețea de tuburi de lavă,
când am fost acolo înainte să mi se ofere un tur de 5 ore al restului de complexe de pe Lună pe care le avem, unele din ele foarte vechi, am fost într-o zonă mult mai științifică unde toată lumea se pregătea să meargă în alte expediții mai în interior, punându-și echipament și toate cele, și exista ceva personal NASA acolo jos, persoane în salopete portocalii cu o insignă NASA și exista o persoană care stătea în așteptare și avea ca o jachetă rezistentă la vânt, care avea o insignă NASA.
    Deci care sunt implicațiile acestui lucru? Este prezența NASA în LOC ceva nou?
  Ei bine, bazele de pe Lună sunt segmentate într-un fel în care au acces diferite PSS. CMI face foarte multă muncă acolo, iar ceea ce am descris mai devreme despre o facțiune secretă a NASA care este constituită din Forțele Aeriene, pe care el a descris-o și eu pot confirma,  aceia sunt oamenii pe care cel mai probabil, i-am văzut în LOC. Cel mai probabil da.
    Deci oricare dintre voi tipilor, săriți pe acesta: Este un lucru ciudat, ce pare cu legătură, că din când în când, când noi primim câte un mic articol în mass-media care se petrece de ani de zile acum, despre această X- 37B, care arată ca o navă spațială ... cumva, același tip de chestie ca și vehiculul din partea de reintrare, și apoi ne spun că da, a fost acolo pentru 648 de zile cu astronauți în interior. Dar apoi ei nu-ți spun cine sunt astronauții, ei spun că este o misiune secretă, iar apoi ei aterizează, iar apoi din când în când, auzi de alta, iar ei spun că a fost acolo sus pentru un an, poate 2 ani, cel mult.
   Ei bine, acestea sunt fără om în ele.
 Așa se presupune.
   Corect.
 Eu cred că sunt fără oameni, eu îi cunosc pe acești oameni.
   Da, acestea sunt vehicole controlate de la distanță.
 Pare că ... am văzut câteva dintre aceste articole implicând că aveau oameni la bord.
    Are capacitatea, dar din ce am văzut, este o cabină foarte mică. De obicei cară sarcini utile, iar acestea pot fi, nu neapărat ceva ce ejectezi în spațiu ci poate fi atașat ... ca o ... ușile se pot deschide și se poate poziționa să lucreze, să aibă brațe ce pot lucra asupra sateliților, să repare sateliții. Ei pot fi reconfigurați să facă multe sarcini diferite, mi s-a spus.
     Eu am descoperit foarte surprinzător faptul că oamenii nu pun mai multe întrebări în general ținând cont de faptul că ni s-a spus aproape în fiecare an, că a existat o misiune spațială secretă care a aterizat după un an.
    David, asta a ajuns în mass media centrală?
 Da, absolut. 
    CNN a vorbit despre asta?
    X-37 B ... da știu.
  Poate că ei au vorbit despre lansare și de aterizare.
      Dar apoi e ceva de genul: ce este acolo sus, la care lucrează? Și de ce ar vrea să fie acolo sus pentru un an? Care ar fi cerința să aibe această misiune și să fie în spațiu timp de 1 an întreg dacă nu ar fi ceva acolo la care să lucreze?
     Ei bine, o mulțime de tipuri de experimente pe care le fac astronauții, pot fi automate.  Deci ei pot trimite experimente avansate, de asemenea.
   Oh absolut, există nave acum, cum este aceasta și chiar și stații spațiale care sunt fără oameni, așa cum ai spus tu, mai mici și exact ca și în chirurgie, avem acești roboți Da Vinci mari ce pot intra să facă toată chirurgia , dar chirurgul e acolo, operând ... sau într-o altă țară ... da.
     Deci, acolo sus ei pot face un lucru similar, în repararea sateliților, să curețe deșeurile spațiale care se află în calea satelitului, care este foarte scump, s-au făcut misiuni doar pentru a merge acolo sus să schimbe o traiectorie și nu au putut face nimic în privința asta și ar pierde un satelit de 1 miliard de dolari, așa că ei merg acolo sus și curăță acea mică zonă  cu eliptica ... tot gunoiul spațial vechi ce plutește în jur și am auzit și de asta, dar există și ...
dacă ne întoarcem la Forțele Aeriene și NASA, categoric ele lucrează împreună iar eu susțin asta 100%, deoarece ei sunt cu toții astronauți ai Forțelor Aeriene, care conduc aceste misiuni ... și se antrenează cu toții, separat.
     Tu ai spus ceva provocator, ai zis că tu ai fost unul dintre acei astronauți.
  Am fost programat să merg într-una dintre rachete, da. Din fericire nu am făcut-o, căci aceea a explodat deasupra Texasului. Era zborul meu de întoarcere.
    Deci ... tu vorbești de o navă spațială obișnuită?
  Da, una obișnuită ...
   Tu ai fi fost un astronaut convențional?
 Da, pentru aceea.
   Și când zic Garda Statală a Texasului aici este locul unde unitatea mea a sfârșit prin a ajuta la curățarea acesteia foarte mult.
   Da ... de la explozie ... aceea a fost categoric o lovitură, asupra tuturor acelor oameni, nu a fost doar o explozie. Aceia au fost cu toții în vizor.
   Ei au văzut ceva ce nu ar fi trebuit? Sau de ce ar fi țintit o navetă? Ei au văzut ceva ce nu ar fi trebuit să vadă?
   Da, acei oameni de acolo, eu nu le știu trecutul, dar cu toții aveau ceva asupra lor sau majoritatea dintre ei aveau ceva, iar ei au trebuit să se asigure că nu se va vorbi despre asta vreodată. Iar eu se presupunea că voi fi în acel zbor de întoarcere, dar zborul meu a fost oprit
din cauza tăierilor de buget ale președintelui de la acea vreme. Mi-a blocat zborul pentru aproape 2 ani, de fapt. Iar după ce a explodat aceea, au anulat tot programul și nu am mai apucat să zbor. Așa că am fost foarte supărat pe asta. Dar eu încă am lucrat pentru ... cealaltă NASA și am făcut alte lucruri.
    Tu crezi că unii dintre astronauții din nava convențională pe care i-am văzut, erau conștienți de lucruri clasificate, de asemenea?
   Ei ar putea fi. Majoritatea astronauților, după cum știi, în special cei care merg în spațiu,  sunt legați de niște NDA-uri uriașe ... (contracte de ne-dezvăluire n.t.) ... și majoritatea sunt masoni ..cu un nume pe glonțul lor, dacă ar fi spus ceva ....
    Știți, eu m-am întâlnit cu o mulțime dintre familiile astronauților în vârstă, și cu aceștia, înainte să moară și ei cu toții au spus că asta este adevărat, Luna este locuită, că există multe vehicole acolo, că există ET acolo.
   Și totul este informație publică, totul este online, nu este nimic cu adevărat nou. Deci oamenii s-au prins, dar nimeni nu pune întrebări, deci este cumva cea mai mare poveste din lume, legată de acești ET  și nimeni nu prea vrea să intre în subiect cu adevărat și să-l discute.
    Deci, Corey a pus pe masă informații care coroborează ceva ce eu am auzit de la alt informator, iar aceasta este această idee că tu trebuie să ai un nivel al PSS care nu crede că ET există și nu crede că putem părăsi sistemul solar. Deci Corey, ai putea explica asta un pic mai mult și vom vedea ce are Emery de spus.
    Sigur, majoritatea dintre ei cred că ET există, dar ei cred că singurii ET care ne-au vizitat au făcut-o într-un trecut antic și din când în când, câte un băgăreț ar putea să vină în sistemul nostru solar, dar în afară de asta, nu există niciun altfel de trafic ET, ceea ce este uimitor deoarece ei sunt în poziția perfectă să observe acest trafic ET.
   Eu pot spune că este posibil, căci am fost acolo sus și nu am văzut.
 Da, ei bine, o mulțime dintre ei ar vedea nave ale PSS din programul Marinei, care sunt mult mai avansate, iar piloții ar întreba: ce tocmai am văzut? Ce este asta? Și li se ordonă să nu vorbească despre asta, căci ce ați văzut este o navă experimentală și probabil veți zbura și voi pe una în 5-10 ani.
    Oh ok, deci îi spală pe creier.
 Da, și de asemenea știi cum sunt poziționați, sateliții sunt poziționați într-o anumită orbită.  Ei știu unde este amplasat fiecare bun, tot timpul, chiar și înainte ca astronomii să testeze un satelit, ei știu ce ar fi în acea regiune și ce ar putea fi posibil de văzut. Iar apoi ei schimbă poziția bunurilor. Deci este ca un joc mare de alba neagra care se petrece acolo.
    Deci ai putea avea o stație spațială aici și în timpul unei orbite de tip ecuatorial, dar niște chestii ciudate se întâmplă în Antarctica, pe care ei nu ar fi capabili să le vadă cu adevărat ... depinzând de locul unde se află în orbită, ei pot avea activitate care să se petreacă.
    Și de ce nu ar spune această organizație astronauților despre ET și ... de ce nu ... Care este beneficiul din asta? La ce servește?
    Este vorba de compartimentarea ideilor, căci dacă acești oameni încep să vină în față și dezvăluie această tehnologie sau ceva din tehnologie, ei pot spune că a fost ceva uman sau ...
    Asta are sens ... adică ei ne-au făcut foarte multe dintre aceste lucruri nouă, încercând să spună că asta este asta și aia este aia, deși noi știam că nu era, iar asta se zicea ca să ne ținem gura.
   Corect ... asta este o tactică comună pentru asta, dar programele spațiale sunt grele și cresc atât de mari chiar acum ... există așa de multe nave acolo sus cu oameni în ele, și ascunzându-le ... ET de acolo, le-ar fi foarte dificil aș spune ... dar poate fi realizat.
   Ei bine, ceea ce este interesant este că acest program al CMI a fost un instrument major al cabalei pentru foarte mult timp, dar acum le-a fost îndepărtat pe măsură ce tipii DOD au venit mai mult în direcția Alianței. Deci este mai mult o reprezentanță a Alianței în acest program acum. Deși este divizată un pic. Recent ei au interacționat, cred că au intervenit în ceva ce a avut loc aici pe planetă.
    Tu mi-ai spus despre asta, cred.
 Majoritatea oamenilor nu știu că CIA are o flotă marină secretă. Aceea, destul de ciudat, o numesc Flota Întunecată. Și este compusă dintr-un submarin nuclear, un portavion nuclear, niște nave închisoare și spitale, crucișătoare, o întreagă flotă, și este cumva o flotă fără scrupule.
   Iar recent, mi s-a spus într-o informare (nu avem confirmate în întregime toate detaliile încă, dar acestea erau niște speculații ale unor colonei și generali retrași), că submarinul nuclear s-a dus într-o zonă de suprafață, aproape de Coreea de Nord și a tras cu o ICBM (Rachetă Balistică Inter-Continentală n.t.) către Honolulu.
   Și bineînțeles noi ne amintim cu toții evoluția știrilor ... alerta falsă de rachetă, dar dacă vei căuta mai profund între știri, vei vedea niște OZN-uri foarte interesante care au fost raportate, aproape de Hawaii în acea perioadă de timp ... o coroană ciudată pe cer. Și de asemenea, cineva a raportat o explozie pe cer, posibil un meteor.
   Corect, îmi amintesc toate astea. S-au văzut peste tot, chiar și Rusia a văzut asta.
   Deci ceea ce mi s-a spus că ei cred că s-a întâmplat, a fost faptul că acest submarin vagabond, a tras cu o rachetă, iar PSS al CMI a eliminat-o, și au intervenit, aceasta fiind explozia pe care au auzit-o deasupra oceanului.
   Deci asta implică faptul că grupul CMI este în război cu grupul ce controlează CIA?
 Da, dar părți din grupul CMI se luptă unele cu altele, de asemenea.
   Da, acestea sunt știri cu adevărat bune să le auzi că CMI a făcut asta, căci dacă nu, ET probabil că ar fi făcut-o ... deoarece ei nu vor lăsa niciun tip de bombă nucleară să explodeze dacă distruge mai mult de jumătate de planetă.
     Ei bine, aceasta generează și un feedback energetic prin acestă rețea cosmică și afectează nenumărate alte civilizații. În special dacă se află în tranzit prin rețeaua cosmică, noi putem distruge nave sau o întreagă flotă dacă o bombă nucleară explodează la momentul greșit. Ei trec prin regiuni și cunosc activitatea tuturor sorilor, ale stelelor din zonă deoarece ei pulsează în blițuri ... blițuri, da și afectează toată lumea ... în aceste ... sunt bucuros că ai spus asta, deoarece nu mulți oameni înțeleg acest concept și cum asta afectează ... tot ce facem aici afectează o altă parte a universului. Mult părți de fapt, deci sunt bucuros că ai adus asta în discuție.
   În aparență, câteva zile mai târziu, același submarin, a încercat să tragă o altă rachetă către Tokyo, care din nou, a fost eliminată de același program.
     Ce au făcut cu submarinul?
 Despre submarin nu am auzit niciun detaliu legat de ce s-a întâmplat. Dacă au abordat submarinul și l-au eliminat, nu am auzit niciun detaliu.
   Pare posibil să fi făcut asta.
Ar fi posibil, dar eu aștept o informare totală ca să văd cât de corecte sunt aceste detalii,
deoarece veneau de la oameni care aveau cunoaștere din interior, dar nu imaginea întreagă.
    Corey, de ce crezi tu că ar fi încercat cabala să tragă cu rachete în Honolulu și în Tokyo, chiar acum?
   Ei bine Steaguri False ... noi trebuie să fim atenți la Steagurile False, deoarece acest grup al Cabalei, acest grup global al Cabalei făcut din oameni din toate religiile, toate ideologiile politice, cu toții, există câte o bucățică din fiecare grup, implicată în asta și este în final expusă. Iar ei au nevoie de o distragere mare și se pare că ei îndreaptă lucrurile spre începerea CD3RM (Celui de-al 3-lea Război Mondial) pentru a avea o distragere în loc să ne arate câteva dintre lucrurile care sunt ascunse în Antarctica și sub ocean.
   De asemenea, pentru mine sună din ce am auzit, că acesta poate fi și un test al timpului de răspuns pentru ... noi facem asta foarte mult ... să se tragă cu o rachetă și să vadă cât de rapid  ... ei știu că vor fi eliminate, dar vor să vadă tipul lor de răspuns. Probabil că se așează strategic în diverse zone și de asemenea poate un echipaj uman în spațiu sau ceva pentru a contracara ... o mică sondare ... deci ar putea fi și ceva de acest gen.
   Ei testează ... este mereu o componentă.
    Emery, eu vreau să sar înapoi doar pentru o secundă la ceva ce tu ai spus și e provocator,  iar asta a fost când ai menționat că NASA secretă folosește triunghiuri și că au baze undeva în afara Pământului sau în orbita Pământului, cred, deci, ai putea te rog să spui ce știi tu despre asta, un pic mai mult acum?
    Ei bine există o întreagă escadrilă la BFA MacDill din Tampa, Florida.
 De fapt, Dr. Salla, de la ExoPolitics.org a scris recent câteva articole. Înainte ca ultimul uragan, nu-mi amintesc numele lui, să lovească Florida, oamenii i-au fotografiat evacuând aceste nave de la MacDill și existau 2 sau 3 tipuri diferite ale acestor triunghiuri despre care mi s-a spus că erau staționate acolo, o întreagă aripă staționată acolo la MacDill.
    Absolut, noi am făcut o grămadă de CE5 cam la o oră sud de acel loc, iar ei știți, nu se ascund, adică acești piloți au mers peste Golful Mexic, făcând lucruri acrobatice uimitoare,  doar pentru distracție. Iar ei nu se ascund. Noi avem tipii acești pe film, în poze, șamd,  văzuți de 30 - 40 de oameni, în timpul acelor CE5 de pe plajă de acolo și este un spectacol deosebit.
    Dar tu poți simți de asemenea că nu sunt ET, că au mereu acel tip de energie a fabricării umane. Vehicole de Reproducere ET, ARV după cum le numesc.
    90% din ceea ce vedem este fabricat de oameni.
 Exact, un număr grozav, 90% ... este foarte adevărat.
    Ei bine, tu începusei să vorbești despre NASA secretă și începusei să vorbești de triunghiuri. MacDill este o corelație uimitoare și amândoi știți de aceiași bază. Ai putea să ne zici un pic mai mult despre platformele orbitale, de exemplu ?
   Ei bine, există stații spațiale acolo sus, așa cum a spus Corey, și sunt mult mai mari decât ceea ce știți voi despre Stația Spațială Internațională (ISS) ... Sunt foarte actualizate și erau din .... din pozele pe care le-am văzut (eu nu am fost la vre-una dintre acestea, apropos) ele sunt cam de 10 ori mai mari decât ISS și nu se află chiar aici în atmosfera noastră așa cum vedem sateliții noștrii și alte chestii, sunt mult mai îndepărtate și numim asta exo-atmosferă, dincolo de atmosfera Pământului. Ele se pot afla într-o orbită eliptică sau pot sta nemișcate undeva. Și se petrec multe lucruri pe aceste stații spațiale. Cum ar fi testarea pentru alte planete. Ei caută ...
     Planete cum ar fi Pământul?
 Da, planete ca Pământul. Ei au de asemenea radare speciale acolo care pot vedea în interiorul planetelor. Ei au lucruri cu care ei știu unde se află toate navele în sistemul nostru solar. Iar ei de asemenea cartografiază toate găurile de vierme și aceste alte platforme de acolo care sar de colo colo prin spațiu. Deci ei știu unde sunt portalurile, ce planete au portaluri, ei investighează cu o tehnologie foarte avansată, de acolo.
    Ei pot să vadă prin norii tuturor planetelor gazoase și să vadă ce este acolo cu adevărat. Iar ei au trimis o grămadă de probe către aceste zone pentru a le trimite prin nori și să vadă dacă se întorc pentru a obține informațiile.
   Deci tu ai văzut o poză, o fotografie a uneia?    
 Da.
   Eu am descris una în trecut și era o stație spațială ce a fost creată din carene ale navelor NASA  sau din boosterele rachetelor cărora ei le-au dat un nou scop ... care fuseseră ejectate din alte lansări de rachete în spațiu, le-au reconfigurat și le-au pus cap la cap ca într-un cerc mare ca o spiță radiind din mijloc ... ți-am spus asta înainte ... și se rotea ușor pentru a crea  o treime din gravitație ...
  Da. Aceea este. Eu chiar ți-am spus despre asta cu ceva timp în urmă.
Așa e.
  Deci auzindu-l pe el spunând-o este iluminator.
 Imaginea pe care am văzut-o era că spița din mijloc avea o zonă care mergea în jos și tot restul se rotea, dar mijlocul era destul de ... știți, fixat, nu se mișca de colo colo. Și acolo se conectau TR-3B-urile, fiind un port aici și aici în vârf și ar fi trecut prin acesta și ar fi urcat  pe spițe și ar fi mers la secțiunile stației care erau create din aceste părți  recuperate.
   Chiar și NASA reciclează ... nu e drăguț?
 Și tu spui că acesta este un program al Forțelor Aeriene?
Da, este al Forțelor Aeriene ... DIA.
  Deci este destul de bine știut pentru oamenii din acele proiecte. Ei nu țin asta atât de secret.
 Este bine cunoscut printre aceia, da.
  Acum, evident, programele în care tu ai fost implicat, tu ai fost conștient de ET care erau în și în jurul Pământului ... da ... crezi că este posibil ca ei să aibă angajați pe acele platforme spațiale care nu ar fi fost informați despre ET? Sau să creadă că au fost doar (ET) antici, de exemplu?
   Nu, eu nu văd cum ar fi asta posibil, nu. Eu nu pot vedea un astronaut care să fie pe acea stație, care să fie convins că nu există altă viață acolo, deoarece este o zonă așa de fierbinte acolo. În spațiu este ca în Gara Centrală Grant ... este un loc foarte aglomerat iar tu trebuie pur și simplu să nu te uiți pe ferestre către exterior absolut deloc, ca tu să nu vezi vreo anomalie, sau tu să nu vezi chiar și o navă ET, fix în afara ta, investigându-te.
  Știți, există multe arme în spațiu pentru a contracara asta, inclusiv tipare speciale de unde
care nu permit navelor să se apropie sau ar dezintegra genul acela de navă. Ei au de asemenea toate aceste detectoare  de lumină neutrino în sateliții de acolo, care  ... arată călătoria acestor nave în diverse lungimi de undă, pentru ca ei să-i urmărească și să vadă cine sunt.
   Ei bine, de fapt modul cum LOC (COL) urmărește navele ce vin, este acela că orice tip de dispozitiv cu energie liberă, transmite o anumită frecvență pe care nu o poți ascunde, nu o poți camufla, de aceea așa de mulți dintre acești oameni care lucrează cu energia liberă, fie că sunt în mijlocul junglei sau în subteran, în momentul când ei îl activează, elicopterele sunt peste tot în jur.
    Eu pot depune mărturie pentru asta, eu însumi.
 Fac pariu că poți.
   Iar tu știi asta foarte bine, iar pe mine nu mă deranjează să mărturisesc asta.
 Dar aceasta este una din metodele principale folosite pentru a urmări prietenii și dușmanii
care vin ... da, nu poți ascunde acea energie. Este una dificilă.
  Ei bine, tu lucrai la un dispozitiv și foarte curând după ce a început să funcționeze cu succes ai avut acel accident de mașină.
   Da, da, în Florida noi am dus un dispozitiv la un centru de cumpărături Wal Mart. Noi am avut ceva oameni de știință și niște oameni interesanți, niște VIP-uri care au vrut să se asigure că funcționează, așa că ... într-o dubă închiriată, pusă lângă Wal Mart, după program, iar când s-au stins luminile în parcare, l-am scos afară, l-am pus pe sol, le-am spus tuturor să-și scoată celularele și să le pună lângă dispozitiv, și i-am dat drumul și toate celularele s-au aprins și toate luminile din parcare s-au aprins.
Ați văzut, ..., la revedere, a durat cam 45 de secunde, eram în dubă și am plecat din nou, iar acea parcare de la Wal Mart a fost foarte ocupată în următoarele 24 de ore. Și nu era pentru cumpărături.
   Emery, tu crezi, bazându-te pe contactele tale cu acești oameni din acest program, ei doreau ... ei erau fericiți cu secretoșenia sau unii dintre ei doreau ca adevărul să fie cunoscut publicului?
   Asta e chestia cea mare. Oamenii care sunt în aceste proiecte vor adevărul. Ei nu se simt în siguranță. Lucrurile se întâmplă, lucrurile se schimbă și nu vor face nimic. Ei nu vor deveni informatori sau ceva, nu cred asta. Cei retrași vor cu toții să iasă în față. Dar cei care sunt în proiecte, toți acești oameni au nevoie de o slujbă și le e frică. Tuturor le este un pic de frică.
Ei fac asta intenționat. Ei îți oferă un pic de frică când lucrezi în aceste proiecte pentru a se asigura că nu o iei razna, dar ideea este că inimile lor sunt la locul potrivit.
    Iar atunci când inimile sunt la locul potrivit, ceva bun va ieși din asta. Chiar dacă tu faci ceva ce nu vrei să faci. Există un motiv pentru care tu ești acolo.
    Așa că ce le spun eu acelor oameni: fiți răbdători și continuați să gândiți așa deoarece foarte curând, veți fi liberi și veți face un proiect foarte asemănător lucrând în același job, dar nu veți avea toți acei ochi și oameni care să se uite peste umerii voștri, tot timpul.  

  Acestea sunt niște chestii uimitoare. Și Emery este pur și simplu minunat să te avem aici și mulțumim că-ți riști viața să fii o parte din asta.
  Cu drag, mulțumesc că m-ați invitat Dave.

Aceasta este Dezvăluirea Cosmică și vă mulțumim că vă uitați.

În următorul sezon din Dezvăluirea Cosmică:  Oamenii împărtășesc implicarea lor clandestină în agenții guvernamentale, în armată și în programe spațiale secrete. 
Până acum noi ar fi trebuit să avem mașinile noastre zburătoare. Tehnologiile pe care ei le suprimă și de care noi avem nevoie, pentru a ne ajuta unii pe alții. Dacă ar ieși la suprafață mai multă informație antică ar distruge întreaga narațiune. Ei chiar au niște oameni foarte mari în seifurile Vaticanului.

Cerințele rasei reptilienilor au fost: noi vrem ca voi să construiți baze în Antarctica.

De ce suprimă ei toate chestiile astea? FDA categoric nu va aproba acel dispozitiv.

Tu spui că ei vor să ne vindece. Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative: AICI 1AICI 2  și AICI 3

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Un comentariu:

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...