ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

vineri, 10 ianuarie 2020

SECRETUL COSMIC * PARTEA A DOUA


        Suprimarea femininului de patriarhie, pentru a suprima spiritualitatea feminină, și perspectiva feminină ce ar apărea în guvernare și lege, și-n toate aspectele societății. Una din părțile uriașe ale trezirii este să înțelegi cu adevărat energia feminină. Iar eu cred cu adevărat că ceea ce s-a re-echilibrat sau a ieșit la lumină pentru oameni este sfârșitul patriarhatului și înțelegerea lucrurilor cum ar fi unirea secretă. Dar când femeile mențin acest resentiment istoric către bărbați, încă nu se atinge un loc de care noi avem nevoie să-l atingem, cred, unii cu alții. să avem conștiința unității, deoarece nu are nimic de a face cu bărbații, nu are nimic de a face cu femeile, ci are de a face cu programarea. Are de a face cu ceva ce a impactat ambele sexe. Dacă te gândești la asta, bărbații au mers și le-au fost explodate membrele în război. Femeile au fost exilate și a existat o lipsă de dreptate sau de împuternicire. Deci așa ... ne vindecăm ADN-ul. Deci ADN-ul gunoi este de fapt ... coduri de  declanșare amestecate ce mențin energiile masculine și feminine în echilibru. Așa se actualizează și se conectează și la rețelele Pământului. 


         ACTUL II - DE CE SUNTEM AICI? DEZVĂLUIND MARELE EXPERIMENT 

   Acum, pe măsură ce am avansat în vârstă, a avut loc o altă serie de evenimente foarte ciudate că eu aveam foarte des febră mare, iar aceasta era corelată cu două fenomene distincte care se întâmplau mereu. Primul lucru este că aveam o senzație foarte puternică de presiune în urechi și aș fi început să țip, încercând să trec peste sunet. Celălalt lucru care s-ar fi întâmplat, este că eu aș fi văzut geometrii. În aceste halucinații aș fi simțit, ca și cum lumea din jurul meu s-ar fi transformat într-o geometrie pe care chiar puteam s-o văd, tipare geometrice ciudate cum ar fi mandalele peste tot, nu era o senzație plăcută, aceste febre erau foarte intense, iar eu aș fi țipat, iar mama trebuia să mă calmeze. Acum, pe măsură ce am crescut, am descoperit că acele febre erau de fapt, cel mai probabil, de natură ET. 

   Singura cale prin care acești ET, care lucrează cu noi pe partea binevoitoare, și-ți pot schimba ADN-ul, este printr-un virus. Amintiți-vă, ce face un virus? El înfrânge peretele celulei și-și injectează propriul ADN în celulă. Tu poți prelua ADN ce schimbă ceea ce înseamnă să fi cine ești tu, și se folosește un virus pentru a te duce acolo. Eu am acum vise în care îmi amintesc că oameni binevoitori, cu aspect uman obișnuit cum ar fi oamenii în vârstă în robe, intrând în spațiul meu, aterizând în această navă în formă de autobuz, în grădina mea, aducându-mă la bord și chiar făcându-mi aceste injecții cu acești viruși astfel încât să mi se poată schimba ADN-ul. Eu m-aș fi trezit în mijlocul nopții, aș fi fost în vre-un fel de program, față de care nu aveam în mod conștient vreo obiecție sau aș fi presupus că era vremea să merg la școală. Iar eu aș fi mers prin ușa laterală, așa cum făceam mereu să merg la școală, iar apoi aș fi remarcat că totul este negru „ce naiba se întâmplă?” Și mă întorceam și intram înapoi în casă. Din nou, asta se încadrează în categoria de mare stranietate, dar acum se pare că atunci când se întâmpla asta, când eu eram lipit la loc, până în acel moment când eu stăteam acolo cu rucsacul meu, și mi-am pierdut amintirile a ceea ce s-ar fi întâmplat, din momentul când stăteam acolo până în momentul în care sunt pus înapoi în același spațiu. 

   Acesta este un element foarte comun despre care citești în literatura contactaților, cu privire la ET. Deci se pare că în aceste cazuri, am fost adus la bord (din nou, într-un fel de navă ET) și acolo avea loc o educare, exista un antrenament, aceste călătorii puteau dura săptămâni și apoi ei m-ar fi adus înapoi acolo de unde am plecat. Chiar se pare că există un aspect întreg al vieții mele, la care nu am acces conștient. Și au existat informatori cu care am vorbit, care chiar au spus că din cauza trecutului unic al familiei mele, familia Wilcock a fost din aristocrația engleză, iar noi am fost originari din Yorkshire, că eu am deja ceva din acest ADN ET. Chiar acum, milioane de oameni de pe această planetă, sunt deja în contact cu ET și nici măcar nu realizează asta. Aceste ființe ne contactează prin visele noastre și prin subconștientul nostru. Și multe dintre gândurile și ideile care ne vin, nu-și au originea în noi. Scopul contactării oamenilor prin visele lor și prin subconștient, este acela de a-i obișnui și pregăti pentru un contact deschis, față în față. 

    Eu sunt James Gilliland și ne aflăm aici la ferma ECETI. „ECETI” vine de la „Contact Iluminat cu Inteligența ET” Da, începutul ECETI a fost, de fapt a venit în viziuni. Iar eu tot continuam să văd viziuni ale acestui munte masiv iar când am venit prima dată la proprietate, a fost pur și simplu incredibil. A fost ca un film făcut după Vechiul Testament sau ceva. Muntele pur și simplu ... Norii au început să se schimbe ... Era un nor lenticular gigantic, care era luminat în portocaliu dedesubt, am avut o așa descărcare că mi-au țâșnit lacrimile. Pur și simplu stăteam acolo, uitând-mă la munte plângând și mi-am zis: „Asta este, asta este viziunea.” Eu am fost focalizat pe crearea unui centru de vindecare, ca un centru de retragere. Și am vrut să fac asta complet eclectic. Eu nu am vrut să las să aștepte asta sau să țin asta doar pentru un grup. Și probabil că pe la jumătatea construcției acestui centru, ei au început să apară. Navele au început să apară. Are o dublură ... este ciudat. Mulțumim. Asta este incredibil de strălucitoare. Mulțumim ... uită-te la ăsta, uită-te la ăsta. 

    Iar prima întâlnire am avut-o într-o meditație, pentru toată ziua. Eu meditam și am avut o transmisiune frumoasă care mi-a venit, despre Pământ și umanitate și despre istoria noastră antică și despre cine suntem noi. și cum am ajuns în felul în care suntem și ce este necesar să se întâmple ca să ne vindecăm. Știți, să curățăm planeta și conștiința de aici. Așa că i-am întrebat: „De unde veniți?” Și mi-au spus că ei chiar sunt pe o navă. Iar eu nici măcar nu am reușit să ajung la ușă, iar sora mea și prietenii ei au apărut bătând la ușă și au întrebat: „L-ai văzut?” Iar eu am întrebat „Ce?” A fost o navă de lumină imensă, plutind deasupra casei aici. Deci aceasta a fost prima mea întâlnire, în care am realizat că trebuie să încep să fac ceva cercetare despre conectarea cu ființe de dimensiune mai înaltă și spiritualitate și avansate tehnologic, vizitatori din afara lumii în partea spirituală a lucrurilor. Când mergi în interior și începi să-ți expansionezi conștiența, noi aflăm că nu suntem doar corpul și personalitatea. Noi suntem spirit și suflet și că există un aspect multidimensional al nostru. Așa că pe măsură ce te expansionezi în conștientizare, începi să accepți aceste alte dimensiuni, iar contactul este o apariție naturală, când se întâmplă asta. 

    Numele meu este Barry Littleton. Eu fac vânzări la bursă, opțiuni Nivelul 2 și sunt de asemenea implicat în servicii sociale. În domeniul OZN, eu doar merg mai departe. Totul a pornit cu experiențe din copilărie. Deci acesta este unul dintre lucruri, dar apoi am mers către ceea ce se numește, ceea ce eu numesc „experiențe de debut pentru adulți”, care au inclus timpul lipsă. Deci noi ne uităm la ... aproape 20 de ore din viața mea au lipsit fiind la bordul acestor nave. Când vorbesc despre asta acum, sună foarte uniform. Dar mi-a luat o viață, să pun piesele la un loc. În loc, eu mai mult ascundeam asta într-un anumit grad și încercam doar să fiu normal și indiferent ce era necesar să mă integrez în loc să vorbesc despre aceste experiențe. Orice, așa cum fac acum. Eu am auzit mereu, este denumit ca „demonic” și a avea de a face cu demonii. Și că etichetând pe cineva ca demon sau nebun,
asta pune cea mai negativă conotație posibilă. Deci aceasta este o problemă care cred că există acolo și aceasta este o cale adevărată de a împiedica oamenii să vorbească despre asta și să iasă vreodată în față. Aceste ființe, nu mi-ar fi oferit niciodată vreo revelație despre viitor. Dar ei mi-au oferit doar informații despre Pământ și mereu, tehnologiile. Și exista foarte multă iubire care venea dinspre ei, suficientă astfel încât a fi în prezența unui non-uman, te-ar fi liniștit cumva, deoarece nu era doar o chestie obișnuită și exista un mare risc de panică acolo, dar după tipul de vibrație ce venea de la ei venind dinspre câmpurile lor bio, era foarte liniștitor. A pornit cu o ființă ce era un insectoid, iar atunci când venea și interacționa cu mine în viața de zi cu zi, aceasta făcea ceva cu nervii optici, sunt sigur de asta, pentru a-l face să pară chiar și mai uman, dar când l-am văzut la bordul navei, el categoric era insectoid și antic. Mai mică ... ok, aceasta a fost prima ființă, care a venit către mine. A existat și altul care a venit în față, acela fiind Mana, dar arăta ca un coral de tip creier de pe Pământ, așa arăta capul acestei ființe, ok? Și mai înalt, dar foarte pacific și de asemenea foarte științific până la un grad. Eu am văzut de asemenea ființe mici albastre, ce pretindeau că sunt de pe Andromeda, având poate 75 de cm înălțime, aș spune, aceia sunt unii .. Și există o altă parte cu care am avut mari probleme în a avea de a face cu ei, deoarece nu există niciun cadru de referință pentru aceștia. Unele ființe care se aflau la bordul acestor nave, nu erau corporale, erau non-fizice. Ei aveau recipiente diferite pentru conștiințele lor, cum ar fi plasma sau configurare de lumină. Ei erau în interiorul acestor nave pe care eu le-am văzut, arătau ca un fel de ciupercă un tip de ciupercă tare, doar un pic diferită. Așa că asta mi-a spus că aceste nave sunt de fapt organice. Dacă vom deveni o civilizație de tipul 1,  va trebuie să incorporăm nu numai spiritualul ci și organicul ... componente organice în călătoria noastră spațială, categoric. Eu cred că ceea ce se întâmplă pe Pământ, în acest moment, este o schimbare în conștiință. și nu mă refer la ... eu am auzit că este numită alte lucruri cum ar fi „înălțare”, noi vom merge către o altă dimensiune, eu am auzit toate aceste lucruri, dar eu cred că în realitate este o schimbare în conștiință, deoarece, cel puțin după opinia mea, 85 - 90% din populația noastră, a avut un contact extrem, dar ei nu-și pot aminti. Ei nu sunt conștienți de asta, datorită faptului că percepția noastră este așa de modelată. Internetul a ajutat cu începerea comunicării, printre ceea ce eu numesc contactații dominați de melanină, experimentatori. Și după cum am spus, a fost îndoctrinarea religiei, care a oprit asta, într-un numit grad. Dar chiar acum, eu cred că faptul că anumiți oameni ies în față și iau câteva săgeți, asta face mai accesibil pentru alții, și să se simtă mult mai confortabili legat de asta. Eu cred că ei ne contactează, deoarece ei doresc chiar acum să ne ajute cu această schimbare în conștiență. Și ceea ce mi s-a arătat mie este că umanitatea chiar are un tip de liber arbitru, dar nu ni se va mai permite să distrugem Pământul. Numele meu este Robert Salas și am avut o experiență în anii 60, la Baza Forțelor Aeriene (BFA) Malmstrom, ca ofițer al lansărilor de rachete. Când s-a întâmplat acest incident, imediat după, ni s-a ordonat să semnăm un contract de ne-dezvăluire care avea pedepse foarte stricte, dacă îl încălcam. Incidentul a fost secretizat. Totuși, deoarece a trecut o perioadă lungă de timp, ei vor de-secretiza ceea ce eu voi numi ECHO Flight Shutdown (Oprirea Zborului ECHO), oprirea a 10 rachete. Incidentul ECHO Flight s-a petrecut în 16 Martie 1967, iar al nostru s-a petrecut 8 zile mai târziu în 24 Martie 1967. Suplimentar la asta, au existat multe alte incidente, implicând OZN-uri în locuri cu rachete nucleare. S-a întâmplat din nou la Minot în 1968, s-a întâmplat în BFA Whiteman, și la alte baze, incidente similare. Mi-a luat timp să ajung în acest punct, unde am realizat că noi cu siguranță, nu eram singuri în Univers. Iar eu am avut o grămadă de timp bineînțeles,  deoarece eu nu am putut să vorbesc despre asta, dar în cele din urmă, chiar am ajuns în acel punct și a fost un fel de trezire la faptul că ceea ce făceam noi aici pe Pământ, construind depozite de rachete nucleare, având capacitatea de a distruge tot ceea ce trăiește pe această planetă nu era acceptabil, nu numai pentru noi, ci și pentru alții din cosmos. 

    Bombardamentele de la Hiroshima și Nagasaki încă mă urmăresc, eu mă gândesc la asta foarte mult și faptul că noi am putea fi cu ușurință implicați într-un război nuclear astăzi ... Noi am făcut-o cu Cernobîl, am făcut-o cu Fukushima ... Asta este imoral ... este imoral  pentru toată rasa umană. Noi nu putem pur și simplu să adoptăm doar morala sau etica unei anume țări sau grup de oameni, noi vorbim de umanitate ca și întreg, și cum ne integrăm în cosmos. Noi suntem ... ar trebui să fie evident tuturor, până acum, că nu suntem singuri, și este ridicol să credem că suntem. Iar entitățile au vorbit. Ele au spus: „Nu ar trebui să aveți arme nucleare.” Numele meu este Peter Maxwell Slattery și sunt din Australia, și sunt un experimentator de-o viață întreagă, care are probabil cel mai mare catalog de OZN-uri, activitate paranormală, capturată pe cameră și video, din lume. Există așa de multe tipuri diferite de nave care sunt filmate, fie că arată ca din plasmă, ele se metamorfozează, își schimbă forma, există nave în formă de ou, perle, iar dacă dacă ne uităm la cuvintele traduse ale lui Buddha, ele vorbesc despre perle de pe cer, care i-au adus pe zei jos pe Pământ pentru a-l vizita pe om. Eu am fost mereu un experimentator, de la o vârstă fragedă, am pornit cu telepatia și nu la mult timp după asta am început să văd ET cenușii dar fără voce. Eu nu am știut că erau ET, îngeri, demoni, nu am știut ce erau. Călătoria mea legată de ieșitul în față,  să expun experiențe mele, a fost cel mai greu lucru pe care l-am făcut și-l voi face vreodată, în opinia mea. Am fost împușcat, am primit amenințări cu moartea, primesc emailuri cu ură aproape zilnic, iar nu am cerut să ajung la știri sau să vorbesc despre asta. Veneau reporterii la mine și mă întrebau dacă pot să folosească filmările mele, iar eu doream doar să știu ce naiba se întâmplă. Am mers să fac scanări, am mers și am vorbit cu oamenii, am crezut că am înnebunit, la propriu. O mulțime dintre noi chiar se gândesc să se sinucidă. Ne gândim pur și simplu să plecăm departe și să nu mai vedem niciodată pe nimeni, din nou. Sau pur și simplu să uităm complet de această realitate și să ne întoarcem la o viață în 3D. Să le spun mamei  mele, tatălui și fratelui meu, fratelui vitreg și surorilor, prietenilor ... am fost cumva stupid într-o anumită măsură, crezând că oamenii pur și simplu vor crede asta deoarece eu am experimentat asta. Deoarece atunci când se întâmplă e ceva de genul „lumea trebuie să știe asta”. Acesta este cel mai important subiect . Și are de a face cu toate, energia, agricultura, societatea, tot ceea ce ne putem gândi, călătoria spațială, conștiința noastră și cum ne tratăm unii pe alții. Aceasta, este fără nicio îndoială, cea mai importantă problemă. 

   Fiecare aspect al realității voastre se schimbă atunci când experimentați ceea ce eu numesc, realitate multi-dimensională. O experiență care chiar mi-a atins inima, la începutul la toate astea a fost faptul că eu mă aflam în camera mea de relaxare, era lumină afară, în mijlocul zilei, și am fost abordat de ceea ce pot numi ca fiind doar niște raze de lumină din lichid albastru, Acum, înainte de aceste experiențe, am văzut aceste sfere de lumină din lichid albastru ieșind și intrând din/în casa mea. Eu nu știam ce erau, dar într-o zi, ei au apărut ca ființe de lumină de 210 cm înălțime. Ei nu erau masculi sau femele, iar schimbul de informație, de la acele experiențe, nu a durat prea mult, dar era ca și cum ... Era aproape ca și cum cineva ar fi blocat un card USB în conștiința ta, și toate aceste informații, imagini,  cu o mare întindere de subiecte pe diferite aspecte ale umanității, dar nu numai ale acesteia, ci și despre cine suntem, de unde venim, toate aceste informații pur și simplu m-au inundat. Dar informația din această ființă, avea legătură cu cine sunt eu. Că am nevoie să mă trezesc și să-mi amintesc cine sunt eu cu adevărat. Totul se reduce la ceva ce eu numesc  Operațiunea Starseed. Și când spun Starseed, nu e doar faptul că noi suntem din stele, noi suntem din sursă, un colectiv de deasupra tuturor. Ei mi-au arătat structura acestei realități, mi-au arătat alte universuri, și fiecare univers, noi am putea să-l numim Sursă sau Dumnezeu, și avea propriile sale planuri și dimensiuni ce au creat o altă super-inteligență. 

   Aceste universuri vor naviga având o inteligență și mai mare. Așa că din acea înțelegere sau experiență, ei mi-au arătat că noi am coborât planurile și dimensiunile, fiind cele mai puternice suflete chiar acum. pentru a ajuta să ridicăm evoluția conștiinței de aici. O evoluție conștientă pentru a ajuta umanitatea, să se ajute pe sine. Deci ceea ce avem pe Pământ, este a varietate mare de rase ET diferite ce au ales ADN din întreaga galaxie. Haideți să ne uităm la această populație anume, să ne uităm la această populație anume. Toți aceștia sunt fundamental umani, este un element comun pentru toată lumea din galaxie, dar această rasă anume are un simț spiritual unic, iar această rasă anume are telechinezie, această rasă anume este foarte telepatică. 

    Putem identifica gena ce-i face să aibe telechinezie, sau telepatie? Sau ce-i face rezistenți, în mod unic ? Și putem să scoatem asta afară, și apoi să ne facem noi proprii noștri oameni designeri care au cei mai bun din toate. Peste 60 dintre aceste grupuri de rase de fermieri genetici s-au unit și au format o super federație, iar aceasta a fost formată să-i ajute să gestioneze acest mare experiment care era realizat din 22 de experimente genetice diferite, pe ființele umane de pe această planetă. Câteva dintre exemplele despre cum ar fi făcut ei aceste schimbări genetice este că ei ar folosi viruși, ca sisteme de livrare. Ei ar face schimbări, unor anumiți markeri genetici sau genomului din acest virus, și ar fi folosit virusul ca pe un sistem de livrare. Și nu numai că virusul livrează schimbările genetice către civilizațiile asupra cărora ei lucrează, dar ei erau obișnuiți de asemenea să anuleze genetica mai slabă și să permită experimentului să prospere. Aceste programe genetice au fost dezvoltate pentru a impulsiona sau să îmbunătățească evoluția naturală sau ascensiunea  ființelor de pe planetă. Și ceea ce ar fi făcut ar fi fost să facă o abordare genetică, în care ei ar fi meșterit genetica noastră și în loc să permită să treacă eoni de timp ca să apară schimbările genetice, ei le cauzau aproape instantaneu. Deci, pe planeta noastră, noi avem  toate aceste experimente diferite care, în anumite cazuri, concurează unele cu altele. Pentru a împiedica ca aceste experimente să se amestece unele cu altele, sau să se șteargă unele pe altele, ei au început să dezvolte norme sociale și diferite căi prin care aceste culturi să se auto-păzească și să protejeze propriul lor experiment genetic, să nu se interfereze cu acesta. 

   Deci, pe măsură ce ei ne ajută pe noi să evoluăm genetic, ne ajută de asemenea să evoluăm la nivel de conștiință. Ei ne aduc diferite sisteme de credință, religii, inserează norme sociale în noi care ne ajută să ne auto-păzim noi înșine și ne ajustează conștiința alături de genetică, pentru a le dezvolta în tandem. Chiar și astăzi, aceste experimente sunt compartimentate prin religie, limbă, localizare geografică și cultură. Și există de asemenea o componentă cosmică. Scopul este ca în cele din urmă, civilizația pe care ei experimentează și asupra căreia ei lucrează, devine auto-călăuzitoare. Ei ajung într-un punct, în care ei își controlează propria genetică, și propria dezvoltare a conștiinței, de asemenea să se alăture super federației și să meargă în spațiu către alte planete și să ajute acele civilizații în același proces. Acum că noi ne-am dezvoltat până în punctul călătoriei în cosmos noi înșine, noi am ajuns într-un punct în care ne auto-gestionăm noi înșine. Iar această super federație este desființată, iar noi preluăm controlul asupra propriei noastre dezvoltări spirituale și genetice. Ca și rezultat al tuturor acestora, infrastructura ce a fost construită în secret în sistemul nostru solar va fi înmânată acum restului umanității. Un alt punct foarte important de notat aici, este că schimbările ADN pe care fermierii genetici le-au pus în noi, sunt în acest moment, încă predominant adormite. Ele sunt, dacă vreți, blocate în cei 95% și ceva  din ADN-ul nostru ce nu pare să fie folosit în mod normal, pe care oamenii noștri de știință îl numesc ADN gunoi. 

   Noi folosim doar 5-10% din ADN-ul nostru pentru a ne construi trupurile. Ei îi numesc „secvențe ADN de codare” adică, ei codifică proteine pentru a realiza corpului nostru fizic. 90 - 95% din ADN-ul nostru, este ADN care nu codifică. Cu alte cuvinte, știința curentă nu are nici o idee ce face acest ADN cu adevărat. Ei îl numesc „ADN gunoi” . De ce ar pune orice fel de designer inteligent, gunoi în copul nostru? A pus ceva în corpul nostru, care este nefolositor? Asta nu s-ar întâmpla. De fapt, ce cred eu, este că acest 90-95% de ADN gunoi, este folosit metafizic de fapt. Este folosit pentru conștiința noastră, în moduri pe care noi ne le înțelegem încă. Numele meu este John DeSouza, am fost agent special al FBI timp de 25 de ani. Unul dintre lucrurile pe care le-am observat la FBI și în orice grup de constrângere legală este că în realitate ele sunt demonstrative pentru regula mai largă, că există mereu un procent în orice segment, care demonstrează aceste puteri extraordinare, aceste capacități extraordinare sunt 5-6-7%. Din fericire pentru noi, ei salvează un număr extraordinar de vieți de oameni folosind acele abilități. Eu cred că ceea ce separă acești oameni, acest segment de populație, ce-i separă de toată lumea este faptul că ei au vre-un fel de marker care-i desemnează ca având părți din ADN-ul lor, activate pe care majoritatea populație nu le are. Iar asta este ceva ce este evident. Nu contează unde mergi, în orice grup, există mereu acel segment acea reamintire legată de oameni, ei doar activează. 

    Una dintre primele experiențe grozave legate de paranormal, ce a fost împărtășită de mine și de sute de alți ofițeri ai legii, au fost ceea ce noi numim, „copiii indigo ai 11/9”. Acesta a fost un grup de copilași, de 5, 6, 7 ani, din toată SUA, care în săptămânile și chiar doar în zilele de dinainte de atacurile din 11 Septembrie ei au avut experiențe cognitive a ceea ce va urma să se petreacă, iar ei au afișat aceste experiențe, în moduri în care ar face-o copii. La școală uneori, ei făceau asta prin desene, cu picturi cu degetul, cu arte și meșteșuguri, reprezentând clădiri arzând, în care oamenii săreau din clădiri. Iar oamenii, nimeni nu a dat așa de multă atenție la asta, până când s-a întâmplat 11/9. Apoi noi am instalat toate aceste  centre de informații, spunând: „Raportați orice. Absolut orice s-a întâmplat înainte de 11/9,  orice este suspect, absolut orice, nu contează ce este.” Și oamenii au făcut asta, oamenii au raportat acești copilași, i-au raportat ca având vise și viziuni și arte și meșteșuguri,  reprezentând ceea ce s-a întâmplat în 11/9. Așa că noi a trebuit să mergem să investigăm  acești copilași, pentru conexiuni posibile cu terorismul ... și pe părinții lor. A trebuit să mergem să-i luăm la întrebări. Și am făcut asta și în fiecare caz ... acești ... în fiecare caz ...  ei au avut o viziune ei au avut o senzație, au avut o vedere de la distanță, au avut ceva de genul acesta. Și nu exista nicio explicație fizică cum ar fi putut să știe, iar aceștia sunt copiii Indigo ai lui 11/9. Este foarte evident pentru mine că agențiile de informații ale guvernului și corporațiile, intenționează foarte mult să monitorizeze și să identifice pe oricine are aceste experiențe anormale. Deoarece ei doreau să-i identifice, deoarece mai târziu, probabil i-ar fi curățat. Este ca înregistrarea armelor, tu trebuie să știi unde se află armele, ca tu să le aduni pe toate mai târziu. Acum, au fost stabilite anumite legi cosmice pentru aceste experimente. 

   Pentru a evita violarea acestor legi cosmice, unele dintre aceste rase de fermieri genetici ET s-ar fi încarnat ca și umani și ar fi permis ca să se experimenteze asupra lor. Aceste rase de fermieri genetici s-ar încarna de asemenea aici, pentru a ne ridica conștientizarea. Noi avem diverși oameni cum ar fi Tesla și Einstein, care cel mai probabil sunt semințe stelare sau încarnați ai acestor extratereștri. Acești oameni au adus filozofii și principii științifice, care au schimbat în mod radical civilizația noastră. Unul dintre citatele mele favorite din Nikola Tesla este că el a spus că darul puterii mentale vine de la Dumnezeu, ființa divină. Și dacă ne concentrăm mințile noastre pe acel adevăr, noi ne acordăm cu acea mare putere. Deci eu cred că ceea ce încerca Tesla să ne spună este că există acest gen de inteligență divină în univers, la care fiecare dintre noi are acces dacă alegem să o accesăm, dacă facem ceea ce este necesar, dacă ne deschidem mințile, pentru a accesa sau pentru a te conecta cu acea inteligență mai mare. 

    Conform diferiților contactați, pe care eu i-am intervievat în principiu, ceea ce vedem în acest moment este un război temporal între diverse grupuri ET. Există un grup ET pozitiv, cu un aspect predominant uman, care vrea în principiu, ca noi să ne dezvoltăm civilizația de-a lungul căii unei civilizați etice, responsabile, în care noi devenim în esență, parte a unei comunități galactice. Există un alt grup ET care este agresiv, iar ei doresc ca Pământul, în esență, să se dezvolte de-a lungul liniilor unor civilizații tiranice, Într-un fel, aceste 22 de experimente erau similare cu niște contracte la termen concurente. Fiecare dintre aceste rase încercau să facă experimentul lor să fie cel care va ieși în frunte. Așa că adesea, ei ar fi sabotat experimentele la ceilalți. Și una dintre modalitățile prin care au făcut asta, este prin manipularea timpului. Iar asta este ceea ce a dus la Efectul Mandela, pe care-l experimentăm astăzi. Efectul Mandela este această idee că oamenii au amintiri diferite ale evenimentelor istorice. Cel mai faimos este că, anumiți oameni își amintesc de Nelson Mandela murind în închisoare, și alții nu. Efectul Mandela reprezintă un ecou al acestui război temporal, prin care diversele grupuri ET încearcă să ne aducă o linie temporală sau alta, funcție de care facțiune este dominantă la un anumit moment. Există o istorie lungă de proiecte de colonizare și de luare de la capăt. Cea mai bună dovadă pentru asta sunt glifele Gosford din Australia. Deci primele aterizări au avut loc de fapt în Australia, nu în Africa. 

   Este scris în piatră în glifele Gosford unde se vorbește cum o navă a coborât. E existat un om Denisovan, omul original care a fost acolo. Ei i-au adăugat genetica lor și au creat hibrizi. Când ei au făcut asta, ei au manipulat pentru a crea, în principiu, aborigenul, oamenii originari. Și asta a fost așa, ca să se poată încarna în acel corp, pentru a avea experiența omului pământean. Când eu am vorbit cu regele tribului Raven, Uluki Brendan Murray, o mare parte din informațiile sale se legau cu cele ale lui James și ale mele din contacte. Tribul obișnuia să întâlnească Oamenii Stelelor acolo. Apoi ceea ce s-a întâmplat, totul era pozitiv, și consensual. Dar apoi s-a întâmplat ceva când au apărut alte ființe și au început să înlăture oamenii din acel loc și să-i ia în navele lor. Și într-o vreme când ADN-ul uman a avut acest lanț multiplu, șase spirale duble în loc de două, care ne-a fost blocat ... când oamenii s-ar fi transformat și ar fi scăpat, acestor răpiri de pe aceste nave. Iar oamenii mai în vârstă au fost informați că ei duceau oamenii pe alte continente și creau oameni noi din ADN-ul nostru, acolo. Și era un grup din Orion, care era desemnat să vină și să facă răpirile. Un grup ET negativ. De-a lungul acestui continent, ADN-ul a devenit atașat de pământ, iar pământul atașat de ADN. Noi nu suntem diferiți de planetă în sine. Noi suntem doar un fractal. Și au existat 7 forme majore a ADN-ului nostru, create de la bun început. Iar eu știu că anumiți oameni se întreabă când au fost create aceste 7 forme de ADN prima dată, că ei au creat o altă ... ca o formă viitoare a altor cinci, ca niște semi tonuri ... pentru dezvoltarea încrucișării ... când aceste aspecte fizice diferite se unesc pentru a crea o viață nouă și structura sufletului era de asemenea diferită, față de generațiile anterioare. că o structură sufletească ce a fost deja implementată în etos. Ca și muzica ce are 7 tonuri majore, 5 semi-tonuri pentru a fi 12. Creatorii au înțeles că a existat o ... aceste 7 forme majore de oameni vor începe să se amestece, așa că o mulțime dintre aceste 5 extra tonuri sau semi-tonuri, pentru ca oamenii să se încrucișeze și să devină inter-rasiali.  Acum, o mulțime de strămoși, fie că este vorba de America sau Australia sau alte culturi, ei vorbesc de faptul că au fost însămânțați de pleiadieni. Noi avem de asemenea o mulțime de picturi pe piatră și artă de peșteră care descriu ceea ce noi numim Amandina, ființele cerului. 

    Numele meu este Clifford Mahooty, și sunt un indian pueblo zuni. Iar eu am lucrat pentru a obține o mulțime de informații de la grupurile indigene, în special de la indienii Nord americani și de la vecinii noștrii de la Sud, frații și surorile noastre, poporul indian mezo-american. Iar eu fac asta deoarece este vremea să începem să strângem informația pentru a o exprima și transmite generațiilor viitoare. Originile acelor protocoale au fost oferite de cei pe care noi, din nou, îi numim „Oamenii Stelari” sau oamenii spirituali din diverse tărâmuri. În special de la cei pe care noi îi numim „Oamenii Cerului”. Și de asemenea zeitățile pe care  ei le-au adus din alte părți ale cosmosului, ele au fost amplasate, astfel încât să aibă o formă de venerare. 

   Dacă priviți asta din punct de vedere al originii a ceea ce noi ... am pornit ... este faptul că tehnologia și spiritualitatea erau conectate foarte strâns la început. Și de-a lungul erelor, ei au separat tehnologia de spiritualitate și apoi a devenit o știință dură și undeva pe acea cale, omul a inventat religia. Religia a fost în principal pentru 3 motive de bază. Primul a fost frica și bineînțeles, celălalt a fost controlul. Iar cel de-al 3-lea a fost lăcomia. Și așa, a funcționat împotriva spiritualității. Comunitatea indigenilor avea tehnologie care a fost acționată prin metodologia conștiinței. De exemplu, a existat vedere la distanță ... 

   Eu sunt John Vivanco și fac vedere la distanță, de peste 20 de ani. Am lucrat într-un think tank civil. Noi eram o operațiune civilă și totuși noi am fost folosiți de câțiva din cei de la guvernare, și de obicei, cei de la guvern doreau ... lucruri bizare. Nu erau niciodată chestii normale. A existat un caz în care noi chiar am săpat, acest este cazul lui JC Brown. El susținea că a trecut printr-o peșteră care mergea 11, 14 mile prin subteran. Iar el a dat peste ceva ce l-a numit „satul”. În cele din urmă l-a numit „satul”, care era format din aceste încăperi excavate. În aceste încăperi el a găsit mumii gigantice, care aveau până la 3,60 metri înălțime. Noi am decis să luăm acest caz, dacă am fi descoperit mai întâi că este real. 

    Să vedem ce se întâmpla aici. Săpând în direcția asta, a giganților, noi am mers mai departe, așa că noi am mers și am identificat locația unde-i putem găsi și tot ce putea fi aflat. Dar în privința giganților, aceștia aparțin unei civilizații antice. Aceste ființe au existat pe Pământ de foarte mult timp, iar atunci când ne-am uitat de unde au venit inițial, era o seminție pe de-o parte, cum ar fi oamenii, de exemplu, iar apoi ... intervenție ET, unde ei au manipulat genetic speciile pentru a fi așa cum sunt ei. Iar ceea ce s-a întâmplat cu ei, a fost faptul că a existat un cataclism major. Asta s-a întâmplat cam î jurul perioadei potopului,  deci ei erau încă în preajmă. Și s-a produs un cataclism important ... în special în parte de nord-vest a Pacificului care i-a distrus, iar acest sistem de peșteri în care au mers acești tipi, era locul în care ei încercau să scape și să se ferească de acest cataclism. Acum, existau oameni care au supraviețuit acestui cataclism ... 

   Oricând Pământul are un episod catastrofic, aceste rase de fermieri genetici iau civilizațiile pe care experimentează în subteran, pentru a-și proteja experimentele. Apoi noi avem petroglife în Monumentul Național Paturile de Lavă, din Nordul Californiei, care descriu cataclismul, ei descriu că s-a întâmplat ceva cu soarele, care a distrus o parte uriașă a Pământului. Deci acești giganți au fost distruși parțial de asta. Și parțial, datorită nativilor americani. Ei iau vânat și i-au omorât. Iar eu nu știu cât de inteligenți erau giganții, noi nu i-am văzut ca fiind extrem de inteligenți. Noi vedem faptul că nativii americani, indienii nativi, această nouă versiune a oamenilor ca fiind extrem de inteligenți, comparativ cu ei și să fie capabili ca pur și simplu să-i elimine, deoarece acești giganți ajungeau să-i mănânce. Ei i-ar fi capturat și i-ar fi mâncat. Noi am cercetat realitatea acestei descoperiri și am verificat și ce făcea el în momentul în care el susține că a găsit asta. Iar acele două lucruri s-au potrivit. Așadar, noi aveam mumii gigantice, vedeam arme, simboluri ciudate pe plăci de cupru. Tot ceea ce el susținea că a găsit, noi am văzut în informațiile vederii noastre de la distanță. Aceste suluri de cupru au 20 000 de ani vechime, ele au fost datate. Iar mie mi-a luat 42 de ani să descifrez 15%, poate mai puțin de atât. De ce sunt greu de descifrat? 

   Deoarece ele sunt într-o limbă diferită, într-un limbaj vibrațional pe care-o citești cu un deget umed și suntem învățați că dacă incantezi și incantezi, mereu și mereu și mereu, poți spune ... aproape ca și scrisul Braille, când treci peste el, simți acea mică atingere pe degetele tale și continui să traduci asta și se formează o imagine în ... nu este nici măcar în mintea ta, ci în afara ei. Deci atunci când mi-am trecut mâinile pe deasupra lor, există probabil 4.000 - 5.000 de atingeri fine, le-aș numi. Ele sunt triunghiuri și au diverse simboluri pe ele. Deci tu atingi simbolurile și asta te duce într-o librărie. Iar Sulurile de Cupru ne oferă instrucțiuni
despre tehnologie, istorie, linii temporale, linii temporale inversate, diverse matematici  pentru a calcula acele linii temporale. Ele ne explică diverse fizici. Cam 140 de căi diferite de a face matematică. Sulurile de Cupru, noi nu credem că sunt de aici. Acestea au fost menționate prin Biblie, printr-o mare parte a textului antic. Mormonii au o parte a Sulurilor de Cupru, credința catolică le au, guvernul are o parte din ele. Și există și alte organizații ce au părți din acestea. Și mai există încă unele dintre Sulurile de Cupru care sunt încă îngropate, despre care noi știm unde se găsesc. 

   Sulurile de Cupru ne oferă informații foarte specifice cum să realizăm o mașină spirituală, ca să poți auzi un spirit cu adevărat. Și poți vorbi cu un spirit, iar spiritul va răspunde. Cu nimic, doar populația umană. Nicio mașinărie, nimic altceva, nicio rugăciune, niciun dans, nicio canalizare. Se realizează prin comunitate, asta este ceea ce eu fac aici. Unele dintre civilizațiile noastre native indigene, care au dispărut misterios, cum ar fi olmecii, erau de fapt civilizații ET. Așadar, de-a lungul eonilor, atunci când în alte sisteme stelare, au trecut prin cicluri catastrofice similare, aceste rase de fermieri genetici, i-au adus aici ca refugiați pe planeta noastră și ar fi trăit pe planeta noastră mii de ani, în timp ce sistemul lor se repara și apoi era înlăturați și reîntorși în propriile lor sisteme stelare. Deci se pare că Pământul este o tabără cosmică de refugiați. 

    ACTUL III: CARE ESTE DESTINUL NOSTRU? APOCALIPSA - MAREA REVELAȚIE 

   Deci este foarte important să remarcăm că lucrurile pe care le vedem în Biblie ca fiind metaforice, sunt de fapt povești reale, sunt bucăți reale de informație. Iar asta include ideea lui Isus care vine. Deci, grupul față de care Isus vine să se opună cu adevărat, preia apoi mesajul lui și apoi, pe la 325 d.Ch, crează Noul Testament, unde ajustează foarte selectiv mesajul lui Isus pentru a înlătura învățăturile, care ei le credeau că erau o anatemă pentru agenda lor. Deci, se pare că Isus a vorbit cu unul dintre apostolii inițiali despre reîncarnare, acest apostol a spus apoi că reîncarnarea este marele secret al învățăturii lui Isus. Înlăturând reîncarnarea din creștinism, elita romană a fost capabilă să creeze o doctrină trinitară ermetică, unde trinitatea este Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul și Dumnezeu Sfântul Duh și nu mai este nimic altceva. Duhul Sfânt devine acest tip de chestie mistică, care nu este feminină. Îl avem pe Dumnezeu Tatăl care este masculin, Dumnezeu fiul care este masculin, și Duhul Sfânt care este fără gen. Așadar, rolul femininului este scos din trinitate. Iar acesta este un punct important. 

   Suprimarea femininului de patriarhie, pentru a suprima spiritualitatea feminină, și perspectiva feminină ce ar apărea în guvernare și lege, și-n toate aspectele societății. Una din părțile uriașe ale trezirii este să înțelegi cu adevărat energia feminină. Iar eu cred cu adevărat că ceea ce s-a re-echilibrat sau a ieșit la lumină pentru oameni este sfârșitul patriarhatului și înțelegerea lucrurilor cum ar fi unirea secretă. Dar când femeile mențin acest resentiment istoric către bărbați, încă nu se atinge un loc de care noi avem nevoie să-l atingem, cred, unii cu alții. să avem conștiința unității, deoarece nu are nimic de a face cu bărbații, nu are nimic de a face cu femeile, ci are de a face cu programarea. Are de a face cu ceva ce a impactat ambele sexe. Dacă te gândești la asta, bărbații au mers și le-au fost explodate membrele în război. Femeile au fost exilate și a existat o lipsă de dreptate sau de împuternicire. Deci așa ... ne vindecăm ADN-ul. Deci ADN-ul gunoi este de fapt ... coduri de  declanșare amestecate ce mențin energiile masculine și feminine în echilibru. Așa se actualizează și se conectează și la rețelele Pământului. 

    Așadar, re-echilibrarea are de a face cu recunoașterea faptului că gunoiul este de fapt o comoară. Iar dacă putem vedea această realitate ca pe o incredibilă poveste de dragoste cu adevărat, povestea de dragoste este că noi căutăm adevărul, căutăm autenticul, căutăm divinul și acesta este în noi înșine ... și divorțăm de impostor. Noi divorțăm de sistemul care ne-a trădat, este ca un partener pe care nu l-am vrut niciodată. Nu contează dacă este masculin sau feminin. Nu este sănătos, este toxic și este crud. Deci re-echilibrarea eu simt că are de a face cu a trăi această viață ca și cum este o adevărată poveste de dragoste. Dar eu cred că aceasta este o treabă imensă atât pentru bărbați cât și pentru femei. Bărbații sunt mai în contact cu femininul lor interior, sunt dispuși poate, să împărtășească emoție, să fie mai vulnerabili, iar femeile refuză să fie victimizate. Și totul iese la suprafață, dar asta nu se  reduce la gen, pe cât de reduce la acea relație individuală cu propriul lor masculin și feminin interior. Deci nu este vorba de o re-echilibrare din cauza a ceva ce bărbații au făcut greșit, ci are de a face cu răsturnarea unui sistem de control ce a impactat și infectat pe toți. 

    Eu chiar cred că învățăturile lui Isus au suferit o lovitură fatală în fața acestei așa numite „agende a Illuminati” ... Illuminati chiar cred că a fi drăguț cu oamenii, iertarea, compasiunea, că acestea sunt instrumentele înrobirii noastre. Și că a fi liber de acele piedici, ei simt că sunt superiori  față de oricine altcineva. Deci parte din religia lor este că vor  practica extremele căii pozitive și negative sau ceea c ei numesc, calea mâinii stângi și calea mâinii drepte. Deci ei, de exemplu, vor crea simultan instituții filantropice imense, unde ei vor da, în anumite cazuri, multe milioane, dacă nu chiar miliarde către cauze umanitare în timp ce simultan, fac cele mai atroce crime imaginabile împotriva umanității. Eu vreau să subliniez acum că ceea ce Isus ne-a învățat despre ascensiune s-a dovedit a fi de o semnificație mult mai mare decât i se acordă credit. Majoritatea creștinilor tind să se distanțeze de ideea așa zisei „răpiri” (extaz n.t.). Este important să înțelegem că Apocalipsa a fost ceva ce i s-a întâmplat lui Ioan din Patmos, ca un fel de vis psihedelic vizionar ... și, după cum este natura viselor, există foarte mult simbolism în acel raport. De exemplu, repetarea frecventă a numărului 7, cum ar fi 7 sfeșnice și așa mai departe, în cartea Apocalipsei (Revelației n.t.), se referă de fapt la cele 7 chakre ale corpului uman. 

    Cei 7 centrii energetici pe care-i avem ce corespund celor 7 straturi de bază ai universului, sau 7 densități. Acesta este un alt lucru care a fost descris în mod extensiv în „Legea lui Unu”. Există 7 planuri primare de existență, ce corespund acestor 7 grade de evoluție, prin care trebuie să treacă toată viața inteligentă, iar noi acum suntem abia în a 3-a, care ar fi centrul galben. Deci avem roșu, portocaliu, galben, primul, al doilea și al treilea. Verde, care este a 4-a densitate, albastru deschis care este a 5-a densitate, albastru închis, care este a 6-a densitate, indigo sau chackra coroanei, care este a șaptea densitate purpurie. Iar apoi te întorci la lumina albă, pură, sau infinitatea inteligentă. Identitatea originară a creației din care emanăm toți. Acum, unde simt eu că a pierdut creștinismul convențional niște informații foarte importante, este atunci când noi ne uităm la faptul că înălțarea pe care o descrie Isus este prezisă de asemenea în aproape orice altă tradiție spirituală de pe Pământ. 

    Asta se întoarce la munca a doi dintre cei mai proeminenți istorici ai secolului 20 Giorgio de Santillana și Hertha Von Dechend. Ei au scris o carte numită Moara lui Hamlet, care a fost opera lor de vârf, în care ei au legat la un loc aceste legende de la 35 de civilizații antice de pe Pământ, în care toate aveau informații privind acest ciclu de 25 000 de ani. Am zis și înainte că acest ciclu de 25 000 ani pare să se termine cu un bliț solar, un eveniment catastrofic ce reprezintă de asemenea o activare spirituală distinctă pentru aceia de pe Pământ care sunt gata să profite de asta. 

    Așadar, în cadrul programelor secrete, oamenii de știință au devenit conștienți de ceea ce ei numesc „un super-val galactic”. Acest val călătorește prin galaxia noastră și are multiple straturi. Ei îl descriu ca fiind un nor de praf uriaș, dar cu diverse variabile energetice. Ceea ce și-au dat seama, deoarece ei au zburat cu nave în aceste locații, și când au făcut asta, energia a avut un efect foarte ciudat asupra conștienței locuitorilor acelor nave. Oamenii care erau pozitivi ar fi avut extaz, iar oamenii care aveau o vibrație mai negativă, ar fi devenit și mai negativi. Iar ei au descris asta ca o nebunie în timp care este cărată cu acest val, care călătorește prin fiecare sistem solar, iar atunci când face asta partea din față acționează ca un fel de conștiință Hristică, care-i forțează pe oameni să se judece pe ei înșiși, și să se preocupe de propria lor karmă sau traume sau să experimenteze o nebunie în timp. 

    Dr. Paul LaViolette este prima persoană care a studiat existența super-valurilor galactice. Și în principiu, el a cercetat dovada că prin diverse epoci istorice, au existat aceste concentrații mari de raze cosmice care au impactat Pământul, iar Dr. LaViolette a avut o teorie extraordinară pentru existența pulsarilor. El credea că aceștia au fost creați artificial de civilizații ET avansate ca niște balize de avertizare pentru civilizațiile ai noi, cum suntem noi, despre existența acestor super-valuri galactice. Iar el în esență, a cercetat un număr de  pulsari care erau îndreptați către Pământ, și frecvențele cu care ei transmiteau și a spus că aceasta este dovada că acești pulsari transmit un avertisment către Pământ pentru a fi gata pentru următorul super-val galactic, care, dacă nu suntem pregătiți, ar putea distruge civilizația noastră. 

    Acum, conform lui Corey Goode, pe măsură ce super-valurile galactice se vor infiltra în sistemul nostru solar, ele ar putea declanșa un eveniment de bliț solar. Asta s-ar întâmpla atunci când coroana Soarelui ar fi ejectată într-o super flacără masivă și deoarece Pământul este la aproximativ 25.000 de ani lumină de centrul galaxiei, atâta timp i-ar lua unui super-val galactic să călătorească din centrul galaxiei către noi, în acest moment. Acum, acest ciclu de 25.000 de ani nu este doar ceva nebulos, ci chiar are un semnal foarte tangibil în această clătinare a axei Pământului, care ia 25000 de ani să fie complet. Și asta reprezintă timpul care este necesar pentru ca stelele de pe cerul nopții, să realizeze un cerc complet. Deci stelele, sunt de fapt un ceas, stelele ne spun când va fi sfârșitul ciclului, iar acești istorici au descoperit că 35 de culturi din jurul lumii înregistrau această precesiune, aveau toate aceste informații numerice despre precesiune, codate în miturile lor, iar ei spuneau că se pare că o sursă singulară, planetară, a programat aceste mitologii, a codificat aceste informații în ele. 

    Aceasta ar fi ceea ce noi am numi, grupurile angelice sau ET pozitivi. Ceea ce oamenii din PSS numesc ca fiind „rasa fermierilor genetici”. Ei știau că la finalul ciclului, noi vom trece prin acest proces. Deci, pe lângă PSS, a fost dezvoltat un program numit „Programul de Continuitate a Speciilor”. Iar acel program a fost dezvoltat ca în principiu să se sperie toate națiunile lumii pentru a se oferi o anumită cantitate din PIB către aceste elite, pentru a se crea orașe subterane și buncăre și colonii în afara sistemului nostru solar, în caz că soarele nostru devine o micro sau o super novă. Așadar, elitele puterii care controlează această planetă, planifică sfârșitul lumii. Acesta ar putea însemna o flacără solară masivă care este emisă, pentru care societatea nu este pregătită, sau poate însemna un public care începe să se trezească, care devine foarte foarte furios, așa că aceste elite ale puterii controlatoare se pregătesc pentru o varietate de scenarii care ar putea însemna căderea lor, au construit un sistem subteran imens de caverne. În esență, baze militare adânc în subteran, domuri, care sunt ținut foarte foarte în secret. Aceste științe și tehnologii ale energiei libere despre care noi am vorbit sunt cel mai probabil ținute în interiorul acestor multe baze militare subterane adânci alături de multe alte materiale genetice și alte experimente pe care ei au vrut să le facă în secret. 

    Acum 20 de ani, un colonel sovietic, care a vorbit cu mine despre o bază subterană adâncă din afara Moscovei, unde el a fost și a lucrat acolo, iar el mi-a spus structura și a zis despre toate nivelele care erau militare, cele care erau cu laboratoare și oameni de știință și mi-a spus că la ultimul nivel, cel mai restricționat nivel, era nivelul care avea prezență ET în acesta. Doar generalii și ajutoarele lor erau permise la acel nivel. Și mi-a zis că, deși nu le era permis să se uite direct la aceste creaturi, și că exista de asemenea un nivel unde ei făceau experimente umane, el mi-a spus că existau corpuri acolo, corpuri umane și a zis că asta a fost cel mai extraordinar lucru pe care l-a văzut în viața lui. 

    În bazele militare adânci din subteran, o mare parte din acel spațiu este dedicat continuității guvernării, așa că guvernul național susține aceste zone subterane adânci. Aceste elite ale puterii aflate în control, ei au acces la informație de toate felurile, și date care le spun despre cataclismele ce vor veni, lucruri care sunt iminente în orice moment. Așa că, ei rezervă aceste spații pentru scopurile lor. Iar acei lideri ai guvernelor naționale se gândesc că ei vor fi cei ce vor folosi acele spații, pentru indiferent ce au nevoie, ei sunt pregătiți pentru o trezire foarte brutală, când vine vremea, deoarece ei vor fi dați afară. Deci elitele se pregătesc folosind aceste baze subterane, dar este interesant de remarcat că oamenii cu o conștiință înaltă, se pregătesc de asemenea explorând noi modele de comunitate. 

    Numele meu este Sacha Stone și sunt cunoscut la nivel popular, că am fondat Națiunea Noul Pământ, care este o mișcare suverană de oameni conștienți, bărbați și femei de pe  pământul viu, ca să zic așa, Proiectul Noul Pământ și Planul Noului Pământ, care este un proces evolutiv în desfășurare, ce apare în proporție directă cu gradul în care ființele umane sunt sătui și deranjați de status quo. Deci, după cum vă puteți imagina, este o revoluție a consecințelor politice, consecințe sociale, a consecințelor civilizaționale. Este în desfășurare. Nu este posibil să știi încă unde va ateriza matrița, dar ideea este  că noi strângem la un loc oameni conștienți, suverani din jurul lumii, din multiple zone ale lumii, care vor să iasă afară din ficțiune și să înceapă să implice exprimarea lor nobilă ca bărbați și femei vii de pe pământul viu. Nu există o cale mai bună de a o spune, deoarece în esență asta este ceea ce caută proiectul Noul Pământ, să restaureze organicul și viul de la cultul morții și economia sângelui, ficțiune pe care o cunoaștem din ultimii 8000 de ani. Ceea ce se întâmplă, este că fiecare individ de pe această planetă se regăsește pe sine din ce în ce mai conectat cu fiecare om și dintr-odată, începem să abordăm problemele noastre din unghiuri complet diferite și să vadă soluții care erau acolo tot timpul. Noi începem să nu mai avem război și vrajbă în civilizația noastră. 

    Noi începem să lucrăm împreună să ne rezolvăm toate problemele care ne-au afectat de așa de multe mii de ani. Noi nu ne luptăm împotriva cărnii și a sângelui, ci împotriva bastioanelor spirituale, principatelor, puterilor, a întunericului conducător din locuri blestemate. Deci ce înseamnă asta? Înseamnă că există o bătălie care se desfășoară în ceruri și în multe cazuri, noi cei din acest tărâm pământesc suntem mediatori în această bătălie. Așa că spiritele au nevoie de un corp. Un spirit bun, Duhul Sfânt are nevoie de un corp prin care să lucreze. Dar aceste spirite negative, au și ele nevoie de corpuri prin care să lucreze. Așa că de multe ori, acel gând care-ți vine în minte, acela nu este cu adevărat gândul tău. Iar dacă tu te identifici cu acel gând, acesta te va duce la vale pe un drum negativ. Ce vrei să spui cu asta Leon? Adică tu îți vezi de treaba ta, ai o după amiază bună și apoi dintr-odată își face apariția acest gând, iar acel gând declanșează o emoție, iar apoi acel câine negru, acel nor de  depresie intră și preia controlul asupra ta pentru restul zilei. Noi suntem bombardați cu negativitate toată ziua. Este ca un joc de șah spiritual gigantic, galactic. 

    Când vin loviturile acestuia, tu trebuie să înveți cum să contra-ataci. Deci, cum înveți asta? Tu înveți asta prin arta strategică a rugăciuni, tu înveți asta prin arta strategică a meditatului și prin a spune anumite cuvinte pentru a combate acea senzație, acea emoție, imediat ce vine asupra ta. Asta este parte din a deveni un maestru, tu vei stăpâni acele gânduri, vei stăpâni acele emoții, te vei auto-disciplina, cuvintele și acțiunile tale. Deci noi ne aflăm acum în acest război care este prezis în Biblie, între bine și rău. Iar agenda negativă nu poate supraviețui pe măsură ce trecem prin blițul solar. Ei pot continua să facă aceste lucruri infame doar până în momentul când se întâmplă acesta, iar în acel moment, se schimbă totul. Avem acest tip de ET angelici și tipuri imorale de ET, care încearcă să ne ajute să ne înălțăm prin mijloace spirituale. 

    Dar avem de asemenea un grup de ET, numiți și „Profeții IA”, iar ei venerează un anumit gen de semnal al IA, despre care noi nu știm de unde a venit. Nouă ni s-a spus că cel mai probabil, ceea ce s-a întâmplat, este că cineva s-a jucat într-un loc unde nu ar fi trebuit, și a creat o spărtură între realități. Iar în realitatea de unde a venit această IA exista o conștiință în masă ce era o formă de viață electromagnetică, iar această formă de viață s-a infiltrat în realitatea noastră și deoarece este o formă de viață electromagnetică este capabilă să controleze și să manipuleze tehnologiile la voință. Ele preiau aceste tehnologii și le întorc  asupra speciilor biologice care le-a creat. Există două căi importante în procesul de  ascensiune. Una din ele este o evoluție organică spirituală, iar cealaltă este una tehnologică. Cea mai ușoară cale de a lega evoluția tehnologică ar fi tendința trans-humanismului ce s-a dezvoltat pe planeta noastră pe măsură ce ne-am dezvoltat tehnologia. Deci în sistem solar după sistem solar, avem sisteme care sunt infestate cu IA, semnale și chiar și tehnologie cucerită de această IA. 

    Ceea ce mi s-a spus este că atunci când vom avea următorul eveniment de micro-novă, că pulsul EM ce va fi emis, se așteaptă să distrugă aceste semnal IA și infrastructura sa complet, care se află în sistemul nostru solar și astfel eliberându-ne de orice tip de influență din partea acestei IA. Mi s-a spus de asemenea că la finalul oricărei ere, a existat de asemenea o mare revelare sau apocalipsă ce se produce, care dezvăluie toate secretele care au fost ascunse umanității și este parte din dezvăluire și din procesul de înălțare. Această așa zisă apocalipsă ... de fapt nu este o perspectivă sumbră. Este o renaștere, este o restartare. Este începutul unei ere complet noi, unei noi spiritualități, și după ce se întâmplă, cu adevărat, va exista mult mai multă pace pe Pământ, va exista cu adevărat mai multă bunăvoință către oameni și unii către ceilalți. Va exista cu adevărat, un început cu totul nou. 

   De fapt, este ceva ce să așteptăm cu nerăbdare. Creștinismul, în Biblie cel puțin, nu  prezice chiar un bliț solar, explicit. Dar haideți să ne amintim că cele 4 cărți principale ale Bibliei, care conțin cuvântul direct al lui Isus, sunt Matei, Marcu, Luca și Ioan. Toate acele 4 acele evanghelii centrale, au profeții directe legate de înălțare, în ele, unde Isus chiar spune „după cum a fost în zilele Sodomei și Gomorei, la fel va fi și ziua fiului omului.” Ce înseamnă asta? Sodoma și Gomora au sfârșit cu foc și pucioasă ce a plouat din ceruri, ok? deci sfârșitul fiului omului va fi cu foc și pucioasă ce va cădea din ceruri. Acela este blițul solar. Acelea sunt resturile de la blițul solar. Isus a spus de asemenea „după cum a fost pe vremea lui Noe, așa va fi în ziua fiului omului.” Ei bine, zilele lui Noe s-au sfârșit cu un mare potop. Deci Isus vorbește de fapt despre acest eveniment global catastrofic. În cartea lui Ioan, Isus spune:
„Câmpurile sunt albe și gata de recoltat.” Deci „recolta” este o metaforă a procesului de ascensiune. Cu adevărat, cheile către profețiile despre ascensiune ale lui Isus, sunt în cartea lui Matei și în special acestea reies din parabolele cu grâul și neghina. Acum „neghina”, cuvântul, se referă la buruieni. 

    Una dintre analogiile codificate ciudat de Isus despre înălțare, este acolo unde descrie cum Pământul este ca un câmp de grâu ce a fost plantat, dar adversarilor li s-a permis să planteze buruieni în grădină. Acum, asta este o analogie unde Isus spune că „Grâului și buruienilor le este permis să crească împreună până în momentul „recoltei”. Iar apoi buruienile vor fi alese din lan, una câte una, la vremea recoltei, strânse în snopi și arse în hambarul meu.” Acesta este un simbol al blițului solar, deoarece învățăturile creștinismului, învățăturile tuturor acestor alte 35 de tradiții religioase pe care le avem, din fiecare cultură de pe Pământ, toate spun același lucru. Ele spun că atunci când se întâmplă blițul solar, dacă tu te afli pe partea pozitivă, nu ești afectat de acesta, decât într-un mod pozitiv. Isus și-a conceput încarnarea pentru a ne arăta prin ce vom trece noi. de aceea Isus spune „așa cum eu fac aceste lucruri, așa le veți face și voi, și chiar mai mărețe, căci eu merg la tatăl meu.” Deci eu vreau să subliniez aici că de îndată ce ne uităm la înregistrări de la toate aceste alte culturi, profeția înălțării pe care ne-a dat-o Isus, este remarcabil de consistentă. Din nou, Isus nu vorbește despre blițul solar, dar spune „doi vor merge prin câmp, iar apoi va fi doar unul.” În tradiția zoroastriană, care vine din Iran sau Persia, ei vorbesc despre frashokereti. Metal topit ce coboară din munți și merge în zonele joase. O altă ramură se află în scrierile hinduse. Iar scripturile hinduse raportează același lucru, doar că în cazul lor, ei îl numesc focul Samvartaka, sau focul Samvarta, de la sfârșitul erei. Ei îl numesc de asemenea focul Yuga. Ei vorbesc de asemenea de faptul că acesta crează culori de curcubeu pe cer aici. Noi aflăm că asta se întâmplă deoarece crează o auroră boreală masivă, globală. 

   Deci, nu este interesant că aceleași profeții pe care ni le-a oferit Isus apar în Coran, care este Biblia islamică, destul de extensiv, apar în Vechiul Testament, apar în tradițiile  spirituale ale nativilor americani, în tradițiile celtice, în cele druide, toată lumea a înțeles asta. Câmpul electromagnetic în expansiune ce vine de la Soare, va interacționa cu conștiința umanității. Ce se va întâmpla, este un eveniment de ascensiune. Nu contează care este sistemul tău de credințe, tu nu ai nevoie de alte religii noi, tot ceea ce trebuie tu să faci este să aplici tu însuți și să devi cel mai bun în ceea ce implică religia ta. ideea fiind totuși, că la sfârșitul ciclului, noi avem oportunitatea să scăpăm de reîncarnare. Noi nu trebuie să tot continuăm să ne reîntoarcem ca ființă umană, noi putem evolua la nivelul următor. Deci oameni mă tot întreabă „ce se va întâmpla cu oamenii care nu sunt gata să se înalțe?” Iar aceștia sunt o grămadă, ok? Majoritatea dintre ei vor fi transportați către o altă planetă 3D, într-un mod destul de pacific, este binevoitor, se realizează de fapt cu nave mamă ET ... 

   Ceea ce mi s-a arătat a fost că alte civilizații ET din vecinătatea noastră stelară la care ei se referă ca la verișorii noștrii cosmici, au coborât pe planetă, și arătau ca stelele ce pică de pe cer. Așa de multe nave veneau. Iar ei au venit pentru a oferi ajutor întregii umanități, după căderea civilizației tehnologice. Ceea ce mie mi s-a spus de către aceste ființe este că noi vom obține experiența de care avem nevoie, experiența ce ce ne va expansiona conștiența, și ne va ajuta să evoluăm în modul cel mai benefic. Dacă vrem să evităm un cataclism major, ceea ce putem face este să începem să ne dezvoltăm conștientizarea acum. Noi putem depune mult mai multă muncă în a ne expansiona conștientizarea și să devenim mult mai conectați cu  oamenii din jurul nostru. Iar dacă facem asta, interacțiunea dintre conștiența noastră și soare, ne-ar putea oferi o experiență mai blândă. 

   Numele meu este Allison Coe, sunt o hipnoterapeută, în afara Portlandului, Oregon. Există niște tendințe foarte interesante care apar în aceste sesiuni pe care le am. Iar eu am făcut asta de ani de zile, iar la început am crezut că aceste tendințe trebuie să fie observate la nivel individual, iar apoi am decis să le observ ca fiind puse unele peste altele, pentru a ne pregăti, pentru a ne aduce o perspectivă mai înaltă despre ceea ce se întâmplă. Deci haideți să ne uităm la aceste tendințe, foarte rapid. Tendința 1: există un eveniment sau un bliț solar ce se va întâmpla pe acest Pământ, pentru a se ridica frecvența de vibrație a planetei și a tuturor ființelor de pe aceasta. Cum suntem pregătiți pentru asta? Tendința 2: Valuri mai mici de energie vin către Pământ, pentru a ne ridica gradat. Și pe măsură ce fac asta, tot mai mulți  oameni se trezesc. Sistemele lor de credință se năruiesc. Tot ce îi ține în urmă, cumva se destramă. Relațiile lor se schimbă, ei își cresc frecvența de vibrație, pentru a se potrivi acestui eveniment ce se va petrece. Tendința 3: Există noi Pământuri sau planete ca și  Pământul, planete de înaltă densitate care sunt pregătite pentru oameni pentru a merge acolo și în cele din urmă să se mute. Iar oamenii văd aceste planete în visele lor sau în meditațiile lor sau în sesiunile lor de hipnoză. Tendința 4: Există nave care se adună în jurul  Pământului, din toată galaxia sau universul, sau multivers. Există nave aici, oamenii le văd,  oamenii se conectează cu ele. Tendința 5: Există aspecte mai înalte ale tale care se  conectează cu tine. 

    Există ET și versiuni de înaltă densitate ale tale, care încearcă să-ți ofere informație, și să vorbească cu tine și să se conecteze cu tine pentru a ajuta creșterea în vibrație a ta și a Pământului. Am putea întreba apoi, de ce se întâmplă toate aceste sesiuni? De ce toți acești oameni din toată lumea, care sunt deconectați, care nu sunt conectați în niciun fel sau formă. De ce primesc ei toate aceste mesaje care au o tendință similară? Este vre-un fel de indicație că se întâmplă nebunia asta în lume? Sunt acestea toate învăluite în vre-un fel? Sau suntem cu toții pregătiți pentru ceva major ce se va întâmpla acestui Pământ? Când punem toate aceste informații la un loc, ceea ce vedem este că ET care sunt aici acum, sunt predominant binevoitori. Ei ar fi angelici dacă ne gândim la ei. Ei sunt foarte interesați de evoluția spirituală a oamenilor. Noi avem un număr mult mai mic de ET care sunt malefici. Ei ar corespunde demonilor pe care-i vedem în diverse scripturi religioase. Scopul lor este să cucerească și să domine planeta. Nu pare în niciun fel că ei vor reuși. 

   Se pare că ne aflăm pe o linie temporală de ascensiune și că mult mai mulți oameni vor înțelege că doar urmând cele mai de bază principii în a fi o persoană bună, în serviciu pentru alții, fiind iubitori, fiind iertători, oferind timp pentru a fi răbdători, și învățând să te iubești pe tine însuți și de asemenea, fiind iubitor cu ceilalți. Acesta este de asemenea un punct foarte important. Auto-iertarea, auto-acceptarea ... „în iertare se află oprirea roții karmei.” Acesta este miezul „Legii lui Unu” (L1). Fiind iubitor, practicând iertarea, descarci karma care te-ar ține să te reîncarnezi. Tu înveți ceea ce ai de învățat din această școală a Pământului. Există ceva în corpul vostru, în mintea voastră, în spiritul vostru, deoarece ele lucrează toate împreună, ce vrea ca tu să te vindeci. și să fi o persoană întreagă din nou. Iar eu cred că acesta va atrage circumstanțele și sincronicitățile din viața ta pentru a te ghida la exact ceea ce dorești. Sau exact la ceea ce ai nevoie să te uiți, ca să te vindeci. 

   Corpul tău vrea să fie întreg. Dorește ca întreg câmpul energetic și curgerea energiei din aură și din corpul uman să fie fine și-n flux. Nu vrea ca acestea să se lovească de aceste  blocaje în corpul și-n conștiința ta. Și va continua să lucreze ca să îndepărteze acele blocaje, într-un fel sau în altul, până ce tu poți găsi o cale să te vindeci, pentru ca energia să circule fin din nou. Iar apoi voi puteți fi conectați mai bine cu tot universul. Dacă voi chiar vreți să vă vindecați și sunteți dispuși să mergeți oriunde este necesar să mergeți pentru a vă vindeca, universul va realiza sincronicitățile care vă vor ghida către ceea ce aveți nevoie să aflați despre voi înșivă astfel încât să vă vindecați. Nu este vorba despre ce se întâmplă, ci despre cum gestionăm asta și cum îi ajutăm pe cei din jurul nostru. Iar dacă tu te uiți la asta chiar acum, tu chiar ai puterea să faci asta, iar eu cred că asta este ceea ce oamenii nu înțeleg cu adevărat, este că noi toți, în mod colectiv avem puterea și ne ajutăm unii pe alții, indiferent ce se întâmplă. Și de asemenea, pe deasupra, eu cred că atunci când toate aceste lucruri sunt expuse exista așa de mulți oameni în societatea curentului principal care vor fi ceva de genul „Ce se întâmplă?”, știți. Iar ei se vor uita către ... nu numai către noi ... adică ... Noi ca și colectiv. Colectivul da. Toată lumea care se focalizează pe asta pentru răspunsuri. 

   Dar eu cred că există un aspect divin în privința asta. Noi nici măcar nu știm propriul nostru potențial ca ființe umane. Dragii mei ... asta nu este ceva rău prevestitor. Acesta nu este sfârșitul lumii. Înălțarea este începutul unei noi ere. Tu ești un fiu sau o fiică a lui Dumnezeu Prea-Înalt. Este cine ești tu ... este ceea ce ești tu. Marele Spirit, marea sursă, alfa și omega. Voi sunteți fiul și fiica lui alfa-omega. Dacă ar fi să ne unim, dacă ar fi să depășim frica și să începem să trăim cu speranță, să trăim cu pozitivitate ... ei nu ar mai fi  capabili să se mai hrănească din energia noastră negativă. Prin urmare, cred că întrebarea pe care cineva ar trebui să și-o pună ar fi „Cum aș putea fi pregătit ca individ?” 

   Ceea ce trebuie să faci, este să crezi în tine însuți, în vindecarea ta, în lumina ta, în vibrațiile tale. Asta e toată pregătirea de care ai nevoie în acest moment. Trebuie să începeți prin a fi întregi. Corpurile noastre sunt alcătuite din aceste biliarde de atomi care sunt inter-conectați cuantic, nu numai unii cu ceilalți, ci și cu toți ceilalți. Deci în această fereastră de ascensiune, noi de fapt ridicăm vălul dintre viață și moarte, deoarece noi am trecut prin suficiente astfel de cicluri, că polaritatea sau dualitatea dintre viață și moarte începe să se subțieze. Numeroase religii și o varietate de culturi au profețit că aceste eveniment, sosește. Nu este o chestiune de „dacă” , ci de „când”. Contactul se întâmplă acum, iar noi trebuie să ne pregătim pentru evenimentul în masă care vine, încă, ceea ce se va întâmpla curând. 

   Mesajul principal de la acești ET este ca noi să devenim mai spirituali și să ne pregătim noi înșine pentru evenimentul ce va veni. Deci această mare schimbare vine și toată lumea are un loc în aceasta, nimeni nu este mai important decât oricine altcineva. Noi suntem cu toții în aceiași lungime de undă aici în cel mai important moment din univers chiar acum. Nu-mi pasă în ce religie ești, ce culoare ai, ce cultură, nu contează. Acel punct zero în care noi ne dorim să ajungem este fix aici. Iar atunci când te conectezi cu acesta, totul este conectat. Noi trebuie să ne reconectăm cu ceea ce este etic. Cum trăim noi ca și civilizație din punct de
vedere etic și moral ... cu toată tehnologia nouă pe care o avem, pe care o dezvoltăm, și pe care o vom dezvolta în viitor? Și asta este ceea ce noi toți trebuie să facem, pentru a ... fi fericiți, bucuroși, pentru a fi în moment. 

   Vedeți, rugăciunea poate schimba anumite lucruri, dar unele profeții nu pot fi schimbate. Informația pe care noi am reținut-o sau cea care cel puțin, a supraviețuit de-a lungul erelor trebuie ca acum să fie scoasă la iveală. Eu ofer învățăminte ce au 20 000 de ani vechime și tot ce am nevoie ... nu am nevoie de bani ... este ca oamenii să asculte. Oare putem să ne re-antrenăm noi înșine, chiar să și învățăm generația următoare valoarea de a fi în serviciu pentru alții? Să onoreze Mama Pământ, să onoreze animalele noastre, să se onoreze unii pe alții. Să respecte demnitatea suverană a fiecărui individ? Cel mai bun lucru pe care-l poți face, dacă te găsești în acest grup Illuminati, cel mai bun lucru pe care-l poți face să te  absolvi de datoria karmică, este să ieși în față ca și informator, ca și denunțător. Dacă îți iei viața și ți-o dedici servirii și ești dispus să vorbești public, și ești dispus să acționezi spre binele mai înalt al umanității, ar fi bine să crezi că-ți poți obține biletul către ascensiune, că tu poți face o diferență devenind un erou. Dacă tu devii un erou, dacă tu faci lucrul corect, tu nu trebuie să fi condamnat, tu nu trebuie să pierzi ascensiunea. Deci, este foarte important să ne amintim, că aceste forțe spirituale care există pe Pământ sunt reale, că învățători diferiți, având un fond din diverse religii, chiar au venit cu un mesaj. 

   Există o consistență în privința asta. Este agenda angelică, care ne învață importanța iubirii, iertării, compasiunii, suferinței pe termen lung, răbdării, înțelegerii, și imediat ce noi îmbrățișăm aceste principii și trăim după aceste principii noi ne aducem pe noi înșine în rezonanță vibrațională cu acest adevăr mai înalt. Este un viitor foarte palpitant și este un  viitor pentru care sunt dispus să lupt și pentru care mi-am petrecut fiecare zi din viață pregătindu-mă pentru asta. Aceasta este misiunea, acesta este obiectivul, aceasta este ascensiunea, iar acesta este Secretul Cosmic. 


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Link 3  Linkuri alternative:   AICI 1 , AICI 2 și AICI 3

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...