ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

vineri, 3 ianuarie 2020

SECRETUL COSMIC * PRIMA PARTE


     Cu trompeta finală, „reînvierea și înălțarea” se va produce. Toți cei considerați a fi merituoși de către Dumnezeu, vor fi primiți în Împărăția Lui, în timp ce, aceia care sunt considerați nemerituoși, vor fi supuși celor „șapte urgii ale lui Dumnezeu”. 
    Contactul tău cu această informație nu este un accident. Căutarea ta pentru adevăr și a unui sens mai profund  te-a adus aici. Dar amintește-ți, adevărul nu este în afara ta. Acesta vine din profunzimile tale. Există mai multe la această realitate, decât ți s-a spus. Iar noi cu toții ne întrebăm în secret, aceleași întrebări. Cine suntem noi? De ce suntem aici? Și care este destinul nostru. 

    De la cea mai timpurie etapă pe care mi-o pot aminti, aveam vise cu cilindri zburători în curtea din spate, în casa în care am crescut. Iar acești cilindrii nu aveau aripi și fluturau cumva în aer. Destul de interesant, eu am avut de asemenea multe întâlniri cu un om în vârstă, care părea conectat cu acești cilindrii zburători. Iar omul în vârstă avea părul cenușiu și barba cenușie, avea o robă, purta sandale ... Acum, acest om avea o așa conexiune cu mine că eu chiar aș fi plâns când mă trezeam din aceste vise. În aceste vise, el îmi spunea că se va întâmpla un eveniment prodigios în viitorul umanității în timpul vieții mele. Că asta va duce la vre-un fel de salt evolutiv pentru noi, în privința a ceea ce înseamnă să fim umani.    Iar el mi-a spus de asemenea că voi avea un rol cheie de jucat în această trezire. Și că aș ... avea nevoie să învăț cât de mult posibil despre știință, și de asemenea mi-a oferit un interes cheie pentru OZN-uri și civilizații antice. Am fost învățat să petrec foarte mult timp cercetând monumentele din piatră din jurul lumii ... Am simțit că asta era foarte important și de asemenea, am vrut să înțeleg ce erau aceste nave din care el părea să fi emanat. 

   S-a întâmplat un eveniment foarte puternic când aveam 5 ani, când m-am trezit în mijlocul nopții și pluteam deasupra corpului meu. Acum, corpul meu era viu,  respiram în pat și puteam să mă văd dormind. Dar destul de interesant, forma mea astrală sau corpul fantomă, așa cum mă gândeam eu la acesta pe atunci, avea aceleași pijamale pe care le purtam, așa că eu mă uitam la propriu la mine însumi, observându-mă pe mine însumi dormind, apoi am plutit deasupra holului cu picioarele înainte și am simțit ca și cum ar fi fost voci ce discutau, am simțit o prezență energetică foarte puternică, Apoi m-am oprit în capul scărilor, pe care eu coboram. În acel moment, corpul meu, de unul singur, s-a mișcat 90 de grade și s-a înclinat într-un unghi și apoi am început să alunec în jos pe scări. În timp ce mă umplem de frică, gândindu-mă : „Oh Dumnezeule, mor ...” experiența, dintr-odată, s-a terminat și nu
am fost capabil să merg mai departe. Am ajuns să cred că, cel mai probabil, eu chiar am avut mai multă experiență după acel moment din capul scărilor, dar am fost lipit înapoi de corpul meu fără a avea amintirea că eram conștient. Pe măsură ce am crescut, această experiență în afara corpului (OBE) m-a obligat să încerc să ofer încă o șansă. Așa că timp de doi ani, în fiecare noapte m-am rugat să obțin o șansă să zbor în afara corpului meu, să întâlnesc omul în vârstă „în persoană” în loc de un vis ... După 2 ani, i-am spus mamei mele ce se întâmpla și din fericire, ea era suficient de progresistă să-mi spună că ce mi s-a întâmplat mie, este unul dintre lucrurile numite „Percepție Extrasenzorială” sau ESP. Deci la propriu, eu eram un copil de 7 ani, m-am dus sub aceste scări din subsolul casei, și bineînțeles, acolo erau aceste cărți, iar pe una din ele scria „ESP” cu litere mari. Iar aceasta era „Cum să faci să funcționeze ESP-ul pentru tine” de Harold Sherman. Eu am început să citesc cartea și, trebuie să vă amintiți că eu eram în clasa a 2-a și majoritatea copiilor citeau „Clifford și  câinele mare și roșu”, iar eu nu înțelegeam o mulțime dintre cuvinte și trebuia să folosesc contextul, dar am reușit să trec prin ea, iar pentru mine, a citi mințile oamenilor, să știu ce gândeau, asta era ceva normal. Eu eram foarte conștient de ceea ce oamenii erau pe cale să spună, înainte să le iasă din gură. Eu eram foarte atent la lucruri cum ar fi ochii sau la limbajul corporal, la ambient, la nuanța unui anumit mediu înconjurător în care mă aflam, deci toate chestiile astea din copilăria mea timpurie, pare anormală până în clipa în care începi să vorbești cu anumiți informatori, punct în care tu realizezi că toate astea se  potrivesc într-un mozaic mai mare, sugerând că ... asemenea multor altora de pe Pământ, eu nu spun că sunt unic aici, a existat un contact ET extensiv, care până în ziua de azi, nu am fost capabil să-mi recuperez amintirile acestuia. 

     Toți cei din comunitatea OZN, sunt  confruntați cu ceea ce pare o provocare atroce. Să încerce să găsească un sens din  enormitatea de material care există pentru a fi studiat. Cum navighezi cu eficiență pe un curs, un volum incredibil de materiale, ce cuprinde multe civilizații antice diferite, ce au avut arhitectură megalitică, pietre uriașe. Cum aduci în discuție elementul societăților secrete și ceremoniile oculte care au loc în interiorul acestora? Care este relația dintre acele societăți secrete și guvernarea lumii noastre moderne la nivelul elitei? Există oare un stat profund? Există vre-un fel de cult supranațional care controlează lumea de fapt? Apoi, cum se amestecă această cunoaștere cu conceptul de salt cuantic spontan în evoluția umană care ar putea veni în direcția noastră? Un punct de pornire bun pentru această investigație ezoterică este să regândim tot ceea ce am crezut că știm despre istorie.     

    ACTUL 1: CINE SUNTEM NOI? DEZVĂLUIND ISTORIA NOASTRĂ COSMICĂ 

   Numele meu este Michael Cremo. Eu sunt un cercetător al originilor umane și al antichității. Apoi, asta m-a condus la alte întrebări legate de originile omului. Dovezi ce merg dincolo de cronologia pe care o acceptă acum știința modernă. Unii oameni folosesc termenul OPARTS care înseamnă „Artefacte În Afara Timpului”. Conform cu ceea ce cred acum majoritatea oamenilor de știință, oamenii au existat într-o formă foarte primitivă pentru multe sute de mii de ani. Strămoșii oamenilor cum ar fi Australopitecul și Homo Erectus, Neanderthal șamd. Știți, ei gândesc conform ideilor standard, că primii oameni ca și noi, au apărut în existență acum aproximativ 200 000 de ani. Și ei cred că primii oameni civilizați au început să existe cam acum 10 000 de ani. Dar, dacă cercetezi aceste artefacte din afara timpului, poți vedea niște lucruri cu adevărat uimitoare, unele dintre ele destul de extreme. Avem această zonă foarte interesantă în Africa, iar acestă zone se numește Klerksdrop. Un alt exemplu extrem sunt sferele Klerksdorp. Ele sunt făcute dintr-un tip de fier ce apare natural, numit hematit. Iar aceste sfere, în multe cazuri au o structură foarte clară din 3 linii, care sunt toate paralele unele cu altele, direct de-a lungul ecuatorului. Deci, pentru mine, asta deschide posibilitatea ca aceste obiecte metalice cu aceste caneluri paralele ce merg în jurul centrului la fiecare din ele, au fost făcute de cineva cu inteligență de tip uman. Ceea ce este cu adevărat interesant, este că au fost descoperite în depozite minerale în Africa de Sud, care au aproximativ două miliarde de ani vechime. Acestea sunt în mod clar artificiale, clar nu sunt o formațiune geologică, au fost sculptate de cineva. Iar asta deschide o altă categorie imensă de informații, ceea ce este numit ca fiind „Rasa de Constructori Antici” (ABR). 

   Numele meu este Corey Goode, sunt un informator din PSS și un contactat de ET. Din cauza accesului meu și autorizărilor din programe, am fost capabil să aflu mult mai multe decât este disponibil în mod general, despre istoria sistemului nostru solar. Așa că în timpul acestui timp în care am avut un acces fără precedent, am început de asemenea să mă uit mai profund în istoria cosmosului nostru. Și am început să găsesc mici bucăți și părți despre o rasă la care ei se referă ca la ABR (Rasa Constructorilor Antici). Iar ei îi numesc așa, deoarece ei nu știu nimic despre ei. Ei au găsit structuri antice prin tot sistemul nostru solar, și prin alte sisteme solare, care aveau aproximativ două miliarde de ani vechime. Aceasta este de asemenea o corelație fascinantă distinctă deoarece, de mulți ani, eu am descoperit conexiuni între ceea ce-mi spun informatorii despre PSS și un volum unic de materiale  numit „Legea lui Unu” (L1). Materialul „Legea lui Unu” susține că ne-a fost oferit de ET, prin comunicare telepatică. Am trăit cu oamenii care care au făcut această comunicare telepatică timp de doi ani, grupul lor se numește „L/L Research”. Sursa „Legii lui Unu” (L1) susține că ei își au originea pe Venus, când aceasta era ca Pământul. Ei au fost asemănători nouă, în cea de-a 3-a densitate, tri-dimensională dacă vreți și au spus că ei sunt de 2,6 miliarde de ani în urmă. Acum, asta este uimitor, deoarece noi nu știam de sferele Klerksdrop pe atunci. Și totuși, datarea pe care ei au oferit-o în „Legea lui Unu” (L1), pentru perioada când ei au fost tri-dimensionali ca noi, este exact la fel, cu datarea sferelor Klerksdrop ... și asta este cea mai bună, în „Legea lui unu” ei spun că ei au o afinitate particulară cu forma piramidală și că au construit-o în mod extins. De aceea, se pare că soluția misterului legată de cine este ABR este că a fost grupul identificat acum ca fiind Ra, grupul care chiar ne-a oferit nouă materialul „Legea lui Unu”, același grup care, în cele din urmă la contactat pe Corey Goode, apărând ca aviari albaștrii, aflați acum în cea de-a 6-a densitate, la miliarde de ani mai târziu, după ce ei au fost ca noi. Ei sunt cel mai evoluat grup de ET care a fost implicat vreodată cu umanitatea. Deci, unul dintre puținele lucruri pe care le știm despre ABR (rasa constructorilor antici), este că ei au creat această rețea gigantică defensivă, în jurul acestei vecinătăți stelare locale, din care noi suntem parte, 52 de stele locale care sunt grupate împreună. Iar ei au creat aceste tipuri de nave „Steaua Morții” gigantice, care erau de mărimea unor luni sau planete, ce au instalat o rețea în jurul întregului grup local de stele, care împiedica orice tip de intrus să intre. Iar această rețea a fost amplasată și a menținut vecinătatea nostră stelară locală sigură față de intruși, pentru miliarde de ani. Chiar se pare că, bazându-ne pe niște lucruri foarte sub-evaluate pe care ei le spun în L1, că ei au o civilizație destul de vastă, că ei se răspândesc în multe stele din vecinătate, aceasta este ABR, ei au colonizat toate stelele din vecinătate din sistemul nostru solar. Apoi, tu trebuie să te întrebi „Ce oare ar fi putut să supraviețuiască timp de 2 mld. de ani?” Ei bine, este foarte fascinant, deoarece, prin tot sistemul nostru solar, noi avem, ceea ce a fost numit (de diverși informatori cu care am vorbit), un depozit cosmic de vechituri. Ce este depozitul de vechituri? Este o colecție de ruine cristaline. Aceste ruine sunt făcute dintr-un material de  tip sticlă, iar materialul nu este sticlă ci este de fapt, un aluminiu transparent și deja există aliaje din aluminiu transparent care este făcut de diverse companii acum. Iar atunci când au făcut testul de stres al acestor aliaje, au descoperit că sunt de 5 ori mai puternice decât sticla anti-glonț. 

    După cum se pare, Programul nostru Spațial Secret, a mers dincolo de sistemul nostru solar, cu tehnologie de inginerie inversă similară cu ceea ce ei au obținut în prăbușirea Roswell, acum peste 70 de ani, ei au descoperit că toate cele aproape 54 de stele diferite din grupul nostru local de stele, erau toate conectate gravitațional,. Fiecare dintre acele stele, avea planete și luni și sateliți, cu aceleași ruine cristaline pe ele: obeliscuri, piramide, domuri ... Zburați pe lângă comete, vizitați asteroizi, vizitați luna lui Marte. Acolo este un monolit, o structură foarte neobișnuită pe acest obiect, care se învârte în jurul lui Marte o dată la 7 ore. Când oamenii vor afla de asta, vor întreba: „Cine l-a pus pe acela acolo?” Acele obeliscuri, piramide și domuri fac parte doar din ceea ce este vizibil la suprafață, ABR a cheltuit mult mai multă energie, construind în interiorul acestor luni și planete, decât au făcut-o la suprafață. Noi vorbim despre regiuni vaste care sunt locuibile, unde tot ce trebuie să faci este să sigilezi ușa și să reintroduci aer. Iar tu acum ai presurizat un mediu ce poate fi reocupat. Eu cred că în 1976 când Viking a făcut acestă recunoaștere incredibilă în vara bicentenară, ei au fotografiat ceva ce era un mister, care era piesa centrală a motivului NASA de a merge către Marte, să caute viață și apoi ei niciodată nu au făcut asta. Este un set de poze, două seturi separate de cadre, din două unghiuri solare diferite ce arată o colecție de piramide și o regularitate geometrică uimitoare în această așezare. Noi nu trebuie să dovedim că acestea sunt artefacte. Tot ceea ce trebuie să facem este să oferim o cauză probabilă pentru a suspecta că ar putea fi iar apoi etica științei va spune, că trebuie să mergi și să testezi. Când te întorci la imaginile NASA originale a suprafeței marțiene din 1976, există două imagini care contează cu adevărat: există una 35-A-76 și 70-A-13. Iar atunci când compari ce se află pe aceste două imagini, poți vedea în mod clar, tu ai un oraș cu ceea ce în mod evident, arătau ca piramidele. Ceea ce din nou, erau emulații ale  piramidelor de cristal ale ABR pe care ei le-au găsit prin întregul sistem solar și dincolo de acesta. Acolo există o piramidă gigantică, estimată a avea 1,5 mile lățime, iar această piramidă este în mod clar, pentagonală, cu 5 fețe, dar ceea ce este și mai fascinant de atât,  este că două dintre cele 5 colțuri din vârf care sunt mai înguste decât celelalte, iar atunci când tu chiar te uiți la piramidă este tiparul uman de stea cu 5 colțuri a corpului uman. Poți suprapune „omul Vitruvian” deasupra a ceea ce este numită piramida D&M de pe Marte. Și se potrivește exact. Ce înseamnă asta? Asta înseamnă că piramida cu 5 fețe de pe Marte este antropomorfică. Este o imagine umană. Este o piramidă construită după imaginea umană, așa că fie că voi credeți sau nu, piramide și obeliscuri au fost descoperite pe Lună, pe Marte și pe alte luni și sateliți prin întreg sistemul nostru solar, care sunt foarte deteriorate și foarte foarte vechi, de peste două miliarde de ani vechime. Această civilizație care a existat pe Marte era foarte conștientă de ABR și că aceste ruine, pe măsură ce a evoluat civilizația lor, ei au descoperit că aceste ruine erau foarte extinse, erau făcute mereu din cristal și că există toate aceste locuri diferite în care poți merge și poți intra în interiorul unei luni și găsi spații enorme cât să încapă orașe. 

     Eu sunt Dr. Michael Salla, sunt autorul seriei de cărți Programul Spațial Secret, și investighez căi de a prezenta informația legată de tehnologiile clasificate ce au fost suprimate publicului general, de zeci de ani, iar acum sunt pe cale să fie eliberate credem noi, că în viitorul foarte apropiat. Unii dintre voi s-ar putea întreba: „Cum ar putea fi construite baze gigantice pe Lună?” Noi știm, conform unui grup de oameni de știință japonezi ce au publicat un document în 2017, că au fost descoperite cavități uriașe pe Lună, iar unele din aceste caverne este suficient de mare să găzduiască întreaga regiune metropolitană a Philadelphiei în ea. Oamenii care au fost implicați în acestă ABR, par să fi dispărut misterios iar culturile care au venit după ei, i-au venerat ca pe zei, și simulau arhitectura lor. Iar oamenii care au fost pe Marte, noi o numim rasa Progenitor, ei de fapt și-au construit propriile lor structuri astfel încât erau foarte similare cu ceea ce au găsit prin tot sistemul solar. Noi am avut Tiamat, despre care ei spun că e ... în esență, un Pământ super masiv, și îl aveam pe Maldek, care a fost Marte, mult mai mică decât Pământul, dar se comporta ca și o lună în jurul Tiamatului. S-au dezvoltat două civilizații diferite și erau foarte similare. Ființele de pe Tiamat, cu toții aveau aceste cranii alungite, pe care le-am văzut în diverse studii, dar erau ușor diferite. Ființele de pe Tiamat erau un pic mai înalte și aveau cranii de diferite forme. Ființele de pe Maldek era ușor mai slabe și mai mici. Și din nou, aveau cranii ușor diferite, dar erau înrudite genetic. În esență, erau considerate verișori, iar ei aveau familii regale din ambele părți, care se aflau în competiție unii cu alții și se războiau unii cu ceilalți. deci la un anumit moment dat, acest grup pe care noi îl numim pre-adamici, au intrat într-un război cu o altă civilizație, care se află în grupul nostru local de 52 de stele. Iar ei au dezvoltat acest plan să valorifice această rețea a ABR și s-o folosească ca și armă, împotriva inamicilor lor. Iar această rețea funcționează prin ceea ce noi numim „rețeaua cosmică”. Fiecare stea, fiecare planetă este conectată printr-un filament electromagnetic. Și astfel funcționează călătoritul prin portaluri. Tu călătorești prin aceste filamente electromagnetice. Termenul de „univers electric” are o istorie ce merge în urmă cu mulți zeci de ani și a fost folosit de oameni de știință de top. Deci este o idee care chiar a avut valoare în ultimul secol, în secolul 19, iar cei cărora le pasă să se întoarcă în istorie și verifică jurnalele științifice ale acelei perioade, veți remarca faptul că articolele despre natura electrică a cometelor și activitatea electrică posibilă de pe Soare, erau subiecte de discuție. 

         Din nefericire, în partea de început a secolului 20, toate astea au fost mai mult sau mai puțin, suprimate. Ceva ce noi bineînțeles, am ajuns să credem, și anume faptul că gravitația este influența controlatoare din univers, este ceea ce  face ca planetele să orbiteze în jurul soarelui și Luna în jurul Pământului și să cauzeze mareele de pe Pământ. Toate astea sunt adevărate până la un punct, dar chestia de reamintit este că în principiu, nu există o înțelegere a gravitației. Teoria lui Einstein nu explică gravitația. Materia cumva afectează spațiu într-un fel care este complet ne-fizic, cu alte cuvinte, curbând spațiul gol. Nu există nicio explicație despre modul cum s-ar putea întâmpla asta, și nici măcar ce înseamnă asta. Așa că noi avem mai multe ecuații, dar fără niciun înțeles real. Ceea ce eu sugerez este faptul că noi nu avem o explicație pentru gravitație. Și până nu facem asta, nu vom înțelege  limitările acelei teorii. În 2017, pe site-ul meu am lansat două referințe DIA, documente ce nu au fost niciodată lansate anterior. Aceste documente mi-au fost oferite de informatorii centurii din Washington DC. Iar ei au vrut ca eu să le eliberez la o anumită dată. 

   Numele meu este Jordan Sather, sunt un influențator de pe internet, vorbitor și jurnalist. Deci chestia interesantă despre aceste documente DIA anume, este că acestea au fost scrise pentru programul AATIP pe care l-a realizat DOD între 2007 și 2012. Aceste documente DIA, nu am fost niciodată capabili să le citim în domeniul public. Ceea ce este interesant, este că la sfârșitul lui 2017, Corey Goode chir a eliberat două dintre aceste 38 de documente  științifice ale DIA, către public, în întregime. Iar asta chiar a șocat și mulți dintre oamenii  care chiar au scris aceste documente științifice. Dr. Eric Davis, a confirmat că Corey Goode a fost prima persoană care a transpirat câteva dintre aceste hârtii în public. Corey este unic, deoarece este prima persoană de care eu știu, care este atât un contactat cineva care a avut contacte extensive cu civilizațiile ET, în timp ce este de asemenea un informator care chiar a lucrat în câteva dintre aceste programe compartimentate. Și ceea ce este chiar și mai semnificativ despre el, este că este de încredere suficient pentru informatori pentru a i se oferi câteva dintre aceste documente, unele dintre acestea aparținând Serviciilor de Informați din Apărare, pentru a le elibera practic, publicului general, pentru a aduce oamenii la zi față de posibilitatea existenței unor astfel de tehnologii avansate. Aceste documente DIA susțin ideea că deplasarea prin gaura de vierme este chiar posibilă prin rețeaua cosmică. Folosind aceiași rețea, este modul cum ABR a construit această rețea de protecție galactică în jurul grupului nostru local de stele. În acest caz, pre-adamiții au încercat să armeze acest sistem natural, iar ceea ce ai au încercat să facă este să folosească acest feedback de la această rețea să determine steaua dușmanilor lor, să devină supernovă și apoi să distrugă civilizația. Dar nu au sincronizat asta corect modul în care energia trece prin această rețea cosmică și au ales fix momentul greșit. Și asta a cauzat ca soarele nostru să super izbucnească, iar când a făcut-o, a distrus Tiamatul și a jupuit atmosfera de pe Marte. Și apoi a afectat de asemenea atmosfera Pământului și a altor planete. traiectoriile lor s-au schimbat în acest eveniment. 

     Cel mai important cercetător ce susține ipoteza planetei explodate este Dr. Thomas Van Flandern, iar el a fost șeful Observatorului Marinei SUA din Washington DC, iar el a venit cu această teorie că între orbitele lui Marte și Jupiter actuala centură de asteroizi, a existat  odată un super Pământ o planetă foarte mare care se afla în acea zonă orbitală. Și a venit cu un document care chiar explica modul cum a existat această planetă la un moment dat și cum centura de asteroizi este dovada distrugerii acestei planete prin evenimente despre care noi doar putem specula. Iar Dr. Thomas Van Flandern a susținut această ipoteză a planetei explodate studiind geologia lui Marte, iar ceea ce el a găsit este că jumătate din Marte era cu 20 de mile mai subțire decât cealaltă jumătate. Iar aceasta a fost dovada că ea era cu fața  către această planetă ce exploda și a primit toate rămășițele, iar această a fost de asemenea o explicație pentru motivul datorită căruia atmosfera lui Marte a fost evaporată brusc acum câteva sute de mi de ani. Iar eu am auzit despre asta în programe secrete care au făcut mult mai multă cercetare decât Tom Van Flandern, unde ei au numit asta cu numele de cod „pietricele strălucitoare”. Iar unul dintre lucrurile fascinante când l-am întâlnit prima dată pe Corey Goode a fost că el știa ce însemna numele de cod „Pietricele strălucitoare” cu adevărat fără ca eu să trebuiască să-i spun. Iar eu deja scrisesem și deja aveam înregistrări cu oameni care mi-au spus (aceasta a fost una dintre multiplele conexiuni fascinante). 

    Deci în anii 1980, oamenii de știință au vrut să știe ce a fost acolo unde este centura de asteroizi. Ei au știut despre Tiamat, dar ei nu credeau că există suficiente resturi acolo ca să coroboreze cu adevărat faptul că a existat o planetă cândva acolo. Ei au dezvoltat acest algoritm care a urmărit înapoi în timp, când aceste bucăți ar fi fost unite și ar fi fost o singură bucată și unde ar fi fost matematic toate celelalte planete și au fost capabili să extrapoleze, da, a existat o planetă care a existat în acea locație, dar majoritatea acesteia a fost suflată și mai departe în afara orbitei. Destul de interesant totuși, a existat un proiect Pietricele Strălucitoare în 1987 la începuturile PSS, SDI, adoptat de președintele Reagan, care avea mai mult de a face cu un scut de rachete și adesea, ei ar fi refolosit în cadrul unui anumit set de programe, ei ar fi refolosit un nume de program pentru a avea o negare plauzibilă pentru niște programe secrete, mai înalte. Ei le-ar fi etichetat cu același nume, în acest fel, dacă cineva ar menționa „Pietricele Strălucitoare”, unul dintre oamenii de știință ar putea să spună „Oh, nu, asta are de a face doar cu scutul de rachete.” ”Nu a avut nimic de a face cu orice extraterestru.” Există un document CIA care chiar are o transcriere a unei sesiuni de vedere la distanță, în care un văzător la distanță care a fost rugat să se uite la ce s-a întâmplat cu Marte chiar înainte de un cataclism ce a avut loc acum aproape 1 milion de ani în urmă. Iar Joseph McMoneagle era văzătorul la distanță care s-a uitat la Marte în momentul desfășurării unui anumit tip de catastrofă planetară, asociată probabil cu explozia super planetei. Ce a văzut, a fost faptul că acești marțieni  supraviețuitori s-au urcat pe aceste nave spațiale pe aceste arce planetare și au evacuat către o altă planetă ce avea o regiune foarte ecuatorială cu vulcani șamd. Acolo s-au evacuat marțienii. Deci după marea distrugere a lui Tiamat, iar Maldek a fost distrusă dincolo de a se putea auto-repara, acești pre-adamiți au luat Luna, ca pe o navă gigantică, un mijloc de transport gigantic, care se afla de asemenea în vecinătatea Tiamatului. Ei au deturnat Luna și au zburat-o către Pământ și au blocat-o în rotație sincronă cu Pământul, pentru a o menține pe loc. Iar ei au locuit pe Lună timp de mii de ani, observând cultura, dezvoltarea civilizației ce se petrecea pe planeta de dedesubt și în același timp, având anumite colonii acolo jos unde ei știau că erau resturile ABR. Supraviețuitorii catastrofei care se aflau în Luna Pământului, au suferit apoi un alt cataclism masiv cu 55 000 de ani în urmă, ceea ce noi știm acum, că a fost un bliț solar: o emisie masivă de lumină, energie și materia de la Soare. 

    O parte din problemă, când ai aceste blițuri solare, este că pe lângă încălzirea enormă a atmosferei și chiar și a suprafeței planetelor, ce pot fi până la 1000 de grade C, noi vorbim la propriu, de ceva ce topește piatra. Ai de asemenea soarele care aruncă o mulțime de resturi, o grămadă de bucăți de material topit care ar fi lovit în mod fizic, suprafața  planetelor și lunilor. Blițul solar este ceea ce noi numim acum o micro-novă. O supernovă este atunci când o stea explodează complet și nu este lăsat nimic. Exceptând o pitică roșie sau una maro. În timp ce o micro-novă cauzează apariția unui bliț masiv incredibil, dar steaua își menține stabilitatea și structura după eveniment. Și ultimele cercetări NASA ce au apărut doar în ultimul an, dovedesc că există o mulțime de exemple documentate de micro-nove,  oriunde ne uităm. Asta nu este ceva neobișnuit, stelele fac asta în mod natural și este un aspect foarte normal al oricărui sistem solar. Deci după ce aceste grupuri pre-adamice de pe Tiamat și Maldek, s-au mutat pe Lună, ei au fost acolo timp de mii de ani și după cum știm acum, sistemul solar trece printr-un ciclu de distrugere, iar noi am avut un alt  eveniment solar ce a făcut ravagii pe Lună. S-ar părea, conform înregistrărilor istorice, că oamenii ce trăiau în interiorul Lunii nu știau că se va întâmpla acest bliț solar și a fost ținut secret față de ei. 

     Și am avut odată un informator pe care noi îl numim „Bruce” , care a descris că facțiunea lui din complexul militar - industrial (CMI) a fost capabilă să meargă în interiorul Lunii prin aceste culoare de trecere interioare de un total de 6 ori, că acestea erau misiuni ascunse în care ei au trimis oameni, iar ei au găsit o cantitate imensă de sisteme de control în care tu intri într-o încăpere și se aprind toate luminile și ai aceste ecrane imense, foarte largi, cu afișaje pe ele, și exista o suprafață de control în fața lor și era superb. Iar asta se întinde pe mile și mile și mile. Și oriunde te uiți, există aceste corpuri care nu au fost curățate, deoarece cantitatea de înregistrări pe m2 din interiorul Lunii este așa de mare, și cantitatea de moarte a fost așa de vastă că regiuni uriașe din interiorul Lunii nu au fost niciodată curățate, nu au fost explorate niciodată. Există o duhoare acolo de la corpurile moarte, încă ... Iar cei rămași ce au supraviețuit acelei noi catastrofe a pre-adamiților s-au urcat în ultimele lor 3 nave mamă de pe planetele lor de baștină și au zburat cu acelea pe Pământ. Acestea au fost deteriorate și a fost mai mult o aterizare forțată. Mai târziu, când PSS-ul nostru a localizat  rămășițele acestor 3 nave, sub gheața din Antarctica, ei le-au numit Nina, Pinta și Santa Maria. Deci atunci când aceste 3 nave mamă au aterizat forțat, pre-adamicii care le-au locuit au început să le folosească tehnologia și materialele pentru a construi o mare civilizație. iar această civilizație va fi cunoscută mai târziu ca și Atlantida. 

     O altă referință istorică importantă pentru existența unor civilizații avansate, este descrierea lui Plato a Atlantidei. El a descris un continent insulă cu o tehnologie incredibil de avansată, cu un sistem de canale minunat și cercuri concentrice. aceasta fiind ceva ce a fost construit pe o serie de insule și a fost centrul unui imperiu vast care a existat dincolo de Pilonii lui Hercule și mulți oameni au speculat unde este Atlantida, dar eu cred că Atlantida  este probabil partea vestică a Antarcticii, în special în jurul peninsulei Palmer, dar asta s-a întâmplat înainte de 9700 î.Ch, eliberată de fapt de gheață. Ei au aterizat în Antarctica, unde aparent, există o piramidă, pe care dacă ai putea s-o vezi fără gheață, este mult mai mare ca Marea Piramidă din Ghiza. Iar acea piramidă a reprezentat de asemenea un reper pentru trăsătura suprafeței a ceva ce este predominant subteran. Există ruine enorme ale ABR dedesubtul suprafeței din Antarctica. Progenitorii au aterizat forțat în Antarctica. Dar la acea vreme, Pământul avea o altă înclinare axială și Antarctica nu era acoperită cu gheață. 

     În secolul 15, a fost realizată harta Piri Reis și ce arată aceasta este linia de coastă a nordului Americii de Sud, Africa și de asemenea a ceea ce pare a fi Antarctica, Peninsula Palmer care a fost de asemenea parte din Neuscwhabenland. Acum asta este cu mult înainte ca Antarctica să fie descoperită. Când explorăm ideea unei Antarctici fără gheață, noi trebuie să ne uităm la dovezile schimbărilor polilor. (Polii magnetici ar putea să se inverseze destul de rapid) Iar persoana care este cea mai asociată cu teoriile schimbării polilor este Charles Hapgood care a scris o carte numită „Crusta Schimbătoare a Pământului” iar cartea lui a fost susținută de Albert Einstein, care i-a scris Cuvântul Înainte și în esență, a crezut că Hapgood a avut dreptate în privința teoriei lui cum se schimbă polii cu aproximativ 40 de grade de la o era la alta. Acest grup pre-adamic, când civilizația lor prospera pe Tiamat și Maldek, ei au devenit niște geneticieni foarte buni. Iar ei au adus asta cu ei pe Pământ. Iar când au ajuns pe Pământ, ei au găsit locuitori care era ființe umanoide. Apoi ei au început să se joace cu genetica acestor oameni timpurii și i-au dezvoltat într-un număr de specii diferite inclusiv hibrizi cu animale pe care ei i-au folosit ca și forță de muncă de sclavi. 

     Deci, oamenii care au aterizat forțat în ceea ce acum numim Antarctica, au început să introducă ADN-ul lor în stocurile umane genetice de pe Pământ. Iar acei oameni care au fost clonați, aveau cranii alungite. Se pare că existau două descendențe regale care merg tot drumul înapoi la planetele sursă în sine și au fiziologii ușor diferite. Când cercetezi craniile alungite, unele dintre acestea au un cucui ca o chiflă. ce arată ca și cum ar exista o bilă acolo, suprafața unei bile. Ale cranii alungite pe care le veți remarca, au o pantă foarte lină și nu au acel cucui. Asta în aparență se referă la două tipuri importante de descendențe ET de pe această planetă explodată. Așadar, pre-adamiții au prosperat timp de mii de ani și au devenit atlanții. Acum 11 800 de ani, soarele nostru a avut o altă micro-novă, iar aceasta a fost una dintre cele mai severe micro-nove. Și pe măsură ce ejectările micro-novei părăseau Soarele, a impactat Luna și de asemenea Pământul. Conform hărților pe care le-a oferit Charles Hapgood și al mostrelor de gheață, doi cercetători britanici Rand Flem-Ath și soția lui, Rose Flem-Ath, au scris o carte numită „Atlantida de sub gheață”, iar acestă carte arată că Antarctica de Vest, peninsula Palmer în special, a fost de fapt la 40 de grade Nord față de actuala locație, în zona temperată. Și că aproximativ în 9700 î.Ch, asta este când ... asta coincide cu ceea ce a descris Plato ca fiind momentul când Atlantida a colapsat în ocean, adică atunci când s-a întâmplat inversarea polilor. Iar asta coincide cu acea regiune din  Antarctica care s-a mutat către Polul Sud când a și a fost înghețată și tot ce a fost pe acel continent a fost inundat și înghețat instantaneu. Așadar, conform hărților și mostrelor de  gheață, ce putem vedea despre Antarctica, este că într-adevăr, Antarctica de Vest a fost  lipsită de gheață pentru perioade semnificative deoarece mostrele de gheață merg înapoi doar câteva mii de ani cel mult. În timp ce, dacă ne uităm la mostrele de gheață din Antarctica de Est, acestea au milioane de ani vechime. 

    Când Pământul și-a schimbat axa, a cauzat ca Antarctica să se miște dintr-o zonă tropicală luxuriantă către o regiune mai rece. Iar asta s-a realizat așa de repede că au înghețat valurile ce săreau peste continent. Acum câțiva ani, CIA a desecretizat un document ce era autorizat de un geolog pe numele de Chen Thomas. Acel document este numit „Povestea lui Adam și a Evei”. Iar asta a descris o serie cataclismică de evenimente asociate cu schimbarea polilor de până la 90 de grade, unde Antarctica și Arctica, ambele s-au mișcat brusc cu aproximativ 90 de grade, așa că ele sunt acum în zona ecuatorială a planetei. „Cu un vuiet atât de jos cât să fie inaudibil, crescând și fumegând într-un muget colosal, a început cutremurul. Doar că nu este ca niciun alt cutremur din istoria înregistrată. În California, munții se zguduie ca ferigele într-o briză. Mărețul pacific se retrage și se adună într-un munte de apă mai înalt de 2 mile. și-și începe cursa către est. Cu forța a 1000 de armate, vânturile atacă. În mai puțin de 3 ore, zidul fantastic de apă se deplasează peste continent îngropând pământul devastat de vânt sub 2 mile de apă clocotitoare din coastă în coastă. America centrală suferă aceiași canonadă. America de Sud află că Anzii nu sunt suficient de înalți pentru a opri violența cataclismică revărsată de apă în furia ei înnebunită. 

     În mai puțin de o zi, Ecuador, Peru, Brazilia de Vest sunt zguduite nebunește, de un cutremur devastator, arse de focul topit al mamei Pământ, îngropate sub mile cubice de mări Pacifice torențiale și apoi transformate într-un iad înghețat ... totul îngheață. Omul, fiara, planta și noroiul sunt toate tari ca piatra în mai puțin de 4 ore. Europa nu poate scăpa de atacul violent. Africa de Vest și nisipurile Saharei dispar în urgia naturii. Zona mărginită de Congo, Africa De Sud și Kenya suferă doar de cutremure severe și vânt. Supraviețuitorii de acolo se minunează către soarele ce stă nemișcat pe cer pentru aproape jumătate de zi. Pe măsură ce bazinul Arctic își părăsește  casa polară, Siberia de Est, Manciuria, China și Burma sunt supuse aceleiași anihilări ca și America de Sud, vânt, foc de pământ, inundație și îngheț. Golful bazinului Bengal, la este de India, se află acum la Polul Nord. Oceanul Pacific, de la Vest de Peru este acum la Polul Sud. Australia este noul continent neexplorat în zona de Nord, în zona temperată a lumii având doar o mână de supraviețuitori ce-i populează vastitatea. Cataclismul și-a făcut bine treaba și-i conduce pe cei puținii și demni de milă care au supraviețuit într-o nouă epocă de piatră. Încă odată, Pământul și schimba crusta, polii deplasându-se aproape la ecuator într-o fracțiune dintr-o zi. Din nou, atmosfera și oceanele refuzând să-și schimbe direcția odată cu scoarța au eliminat aproape toată viața. 

    După această tumbă, ne vom alătura lui Noe, lui Adam și Eva, Atlantidei, Mu și Olimpului ...” Ne uităm la mostrele de gheață iar acestea nu susțin o schimbare a polilor în așa mare măsură. Nu la 90 de grade, dar cu certitudine 40 de grade sau mai puțin ... asta susțin mostrele de gheață. Aceste cataclisme ar avea ca rezultat o mare pierdere a vieții pe întreaga planetă și ar exista părți ale planetei totuși, ce ar scăpa de cele mai rele dintre vânturi și de aceste tsunami, iar aceia ar fi supraviețuitorii ce ar construi civilizația din nou din cenușa acelei mari catastrofe. Mulțumită mărturiei informatorului Corey Goode, am descoperit acum că oamenii cu cranii alungite, sunt supraviețuitorii unei catastrofe care a avut loc in sistemul nostru solar. Și ceea ce eu găsesc fascinant în mod unic, este că de îndată ce au aterizat forțat pe Pământ acum 55 000 de ani, au realizat rapid o înțelegere unii cu ceilalți, deși se aflau în război. Ei au decis să co-existe pe Pământ și o descendență a spus: „Noi vom lua ceea ce acum noi numim Africa și Europa. Cealaltă descendență a zis: noi vom lua America de Sud, America de Nord, și jumătatea de Est a Asiei. 

   Acum, ceea ce este cu adevărat fascinant este că te uiți la arhitectura piramidei ce a apărut ca urmare a acestui tratat și ceea ce avem este că fiecare dintre aceste descendențe originare, având un stil arhitectural unic. Deci haideți să vorbim de exemplu, despre piramidele pe care le vezi în Egipt și în alte zone ale Africii și cum acele piramide au ziduri fine, care merg în sus, care sunt foarte distincte, fără terase. Dar apoi, haideți să ne uităm America Centrală și vom remarca că există 0 variație distinctă în stilul arhitectonic. unde acum noi avem piramide în trepte, aproape mereu, cu diverse cursuri. În mod oficial, ei ne-au programat că piramidele sunt construite în Egipt și în America Centrală. Iar asta este greșit deoarece piramidele au fost construite pe toate cele 6 continente. Probabil, în acest moment nu există vre-un suflet care să fi vizitat și să fi investigat mai multe piramide ca mine. În China, 250 de piramide aproape de orașul Xi'an. Avem piramide în Indonezia. 

    Prietenul nostru, Dr. David Hillman a descoperit o piramidă în partea de vest al insulei Java. Este cunoscută sub numele de Gunung Padang, „dealul de lumină”. Cambodgia, Asia de Sud-Est, Koh Ker-ul, în partea de Nord-Est a țării. O piramidă frumoasă. Australia, la două ore de condus de Brisbane, către nord: piramida Gympie. În Africa 155 de piramide. Insula Mauritius ... la 4000 de km  distanță de continentul African, în mijlocul oceanului Indian, 7 piramide frumoase, în trepte. Mai mult de 300 de piramide în Peru. Apoi piramidele Tucume, în partea de Nord, mai mult de 200. Cea mai mare, bineînțeles, Huaca del Sol, Piramida Soarelui, lângă orașul Trujillo. Există probabil peste 100 000 de piramide  ... poate până la jumătate de milion. Dar mai mult de 97% sunt încă ascunse în jungle și păduri. La Angkor Wat, avem o reprezentare foarte unică de tipuri de locuri cu piramide.          Iar, conform lucrării lui Graham Hancock, acele locuri arhitecturale diferite deși par să fie așezate în mod aleatoriu, se aliniază de fapt, constelației Draco. Și ceea ce este și mai bine, este că există o alunecare în axa Pământului, numită precesiunea echinocțiilor, iar alinierea locului unde se formează terenul în Angkor Wat, se aliniază cu poziția acestei constelații Draco. Asta funcționează doar dacă te duci înapoi în timp cu 12.500 de ani, care este exact la fel cu alinierea cu care toată lumea este familiarizată, a piramidelor din Giza, cu stelele din centura constelației Orion. Un alt punct pe care vreau să-l subliniez, care este foarte fascinant la Angkor Wat, este că te uiți la unele dintre templele din acea zonă (și vreau să mă focalizez specific pe acela numit Baksei Chamkrong ... Oh Doamne, arată exact ca piramidele în trepte din America Centrală. 

    Pe măsură ce te uiți la această suprapunere remarcați perfecțiunea modului cum acestea două se potrivesc împreună. Aceasta nu este o societate diferită. Aceasta este o societate unificată, dar stai așa, noi avem America Centrală și avem Cambodgia, separate de vastitatea Oceanului Pacific. Și totuși ele folosesc aceiași arhitectură. Fiziologia craniului alungit a fost găsită pe toată planeta. Vedem asta în Boskop, Africa de Sud, vedem același tip de rămășițe fiind scoase la suprafață la o săpătură din Siberia într-un oraș numit OMSK. Vedem de asemenea rapoarte că mongolezii, hunii, pe măsură ce cucereau și mergeau către Vest, aveau aceleași trăsături ciudate ale craniului de asemenea. Noi chiar vedem aceste cranii în tunelurile elitei din Europa. Iar apoi, suficient de interesant, avem o rasă diferită în Americi.  
    Eu găsesc interesant faptul că noi avem această dovadă ascunsă la vedere. Iar noi vedem craniile alungite în toată lumea, dar nu punem întrebările mai profunde. Iar acesta devine un element foarte important al modului cum Illuminati din zilele moderne sau „statul profund” sau cabala, chiar cred că ei sunt cei rămași din acești oameni, cu cranii alungite ... Statul profund este compus din Rothschildzi, familia regală britanică, Vaticanul, și cultul Chabad, în care mulți iudei nu se consideră a fi iudei, ci se consideră o organizație criminală  cezariană (kazară poate n.t.). Societățile secrete sunt mai înalte ca și țările din punct de vedere al loialităților membrilor lor. Fie că s-a început cu civilizații stelare ... Am întâlnit pe cineva care pretinde că este dintr- o civilizație stelară, și am fost informat că lor nu le place  termenul „extratereștri”. Ei preferă „civilizație stelară”. Fie așa cum se poate, fie că tu crezi în chestii Et sau nu, este clar că aici pe Pământ există un 1% și există un 99% ... 

    În 2012, forțele binelui au început să câștige, iar mayașii și alții au prezis asta modul cum eu îmi explic asta este faptul că meditația colectivă și rugăciunea care au fost realizate, au sfârșit prin a aduce civilizațiile extra-stelare pozitive. Iar acum, civilizațiile stelare negative sunt pe fugă și elitele sunt pe fugă. Acum, vestea bună este, eu cred că ființele umane sunt un experiment în liberul arbitru. Iar eu cred că dacă noi putem să reînviem individualitatea noastră suverană nu există nicio putere în galaxie ce ne poate sta în față. 
   

PS: Săptămâna viitoare postez a doua / ultima parte a filmului.

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Link 3  Linkuri alternative:   AICI 1AICI 2 și AICI 3

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Un comentariu:

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...