ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 29 decembrie 2016

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI: CINE ESTE COREY GOODE? CE ESTE ALIANȚA FIINȚELOR SFERA? CE VOR?

      Identificat ca un empatic-intuitiv (IE), cu capacități pre-cognitive (premonitorii), Corey Goode a fost recrutat prin unul din programele MILAB, la frageda vârstă de șase ani. Goode a fost antrenat și a servit în programul MILAB din 1976 până în 1986/87. La sfârșitul perioade în MILAB a fost desemnat ca suport de IE (Empatie Intuitivă) într-un post rotativ, ca Delegat al Pământului (împărtășit de către grupurile guvernului secret al Pământului), într-un Consiliu al unei SuperFederații Extraterestre de “tip uman”.VIAȚA ÎN CADRUL PROGRAMULUI SPAȚIAL SECRET

Corey Goode, un ex-membru și un denunțător cu adevărat notabil, apare oferind informații precise despre ceea ce se petrece în culisele programului spațial secret militar, despre guvernul secret, și despre dezvoltarea industrializării în sistemul nostru solar. Făcând această descriere, care pentru unii poate parea o ficțiune științifică, Corey, dezvăluie adevărata istorie a prezenței cerești a Umanității, și detaliile unui mesaj extraterestru, care transmite detaliile ascensiunii/înălțării colective a Umanitații/Omenirii care vine. Alianța Ființelor Sfera, se găsește aici pentru ca să ne orienteze prin procesul ascensiunii, însă este datoria noastră să aprobăm schimbările care vor duce la dezvăluirea completă. Corey Goode, transmite mesajul spiritual al ființelor Aviarii Albaștrii, care specifică avansul spiritual pe care suntem în curs de a-l atinge.
MILAB, este un termen care înseamnă sechestrul militar al unei persoane, pe care ei o doctrinează și antrenează pentru orice tip de programe de "Operații Secrete" Militare.

Capacitatea de Empatie Intuitivă a lui Goode, a avut un rol important în comunicarea cu ființe ne-terestre (numită interfață/interacțiune), ca parte a unuia dintre Programele Spațiale Secrete (SSP). Timp de 20 de anide serviciu a avut experiențe și sarcini diferite, incluind programul de interogatoriu, intromisiune și intercepție, atribuirea de ASSR "ISRV"-ajutor specializat în cercetări spațiale, nave de clasă interstelară și multe altele. Toate acestea au avut loc conform unui acord de "20 and Back" între 1986/87 și 2007, cu un lucru de recuperare până în ziua de azi.


     Goode lucrează în prezent în industria de tehnologie de comunicație si informátică, cu 20 de ani de experiență în hardware și software de virtualizare, securitate fizică și informátică pentru apărarea și contraatacarea supravegherii electrónice, evaluarea riscurilor și protecția de executivi. A servit în Serviciul de Pază a Statului Texas (2007-2012), în C41 (Comandă, Control, Comunicații, Computerizare și Servicii Secrete). Timpul în Forțele Armate din Texas, nu era relaționat cu Serviciul din Programul Spațial Secret.
    În prezent, Goode își continuă munca sa de empatie intuitivă și este în contact fizic direct cu Blue Avians (al Alianței Ființelor Sfera), care l-au ales ca delegatul lor și reprezentant pentru a inter-conexiunea cu multiplele Federații și Consilii Extraterestre, în legatură cu Consiliul Alianței al Programului Spațial Secret (SSP), și pentru a transmite mesaje importante Omenirii.CE ESTE ALIANȚA FIINȚELOR SFERA?


  Recent, Alianța Programului Spațial Secret, s-a unit unui grup de ființe pe care nimeni le întîlnise mai înainte. Ele sunt un Grup de Ființe, de la a 6ª la a 9ª densitate, la care se referă ca fiind Alianța Sfera. Aceste Ființe ale Alianței Sfera, nu numai că au creat un blocaj energetic în jurul 
Pământului, precum de asemenea în jurul sistemului nostru solar. Sunt un grup non-violent de ființe care ajută, în special sub forma unui mesaj.

CARE ESTE MESAJUL ?

  Concentrați-vă în creșterea serviciului vostru față de ceilalți, să fiți mai iubitori cu voi înșiși, și cu toți ceilalți, cu scopul de vă ridica nivelul vostru de vibrație și de conștiință. Învățați să iertați vouă și altora 
(eliberând astfel karma). Procedând în acest fel, veți schimba vibrația planetei, ridicând conștiința împărtășită de Umanitate/Omenire, și va schimba umanitatea ca o ființă umană deodată – chiar 
dacă această persoană ești tu. Ne recomandă, că trebuie să tratăm corpul nostru ca un templu, și să ne schimbăm la o dietă de vibrație mai înaltă, pentru a ușura procesul.

CARE ESTE ANUNȚUL ?

    Aviarii Albaștrii, de asemenea au transmis un avertisment în acest mesaj. 

Au încercat să ofere acest mesaj de trei ori în trecut, însă a fost distorsionat de către Umanitate. Au lăsat foarte clar că această informație NU era pentru ca a fi transformată într-un cult, sau o mișcare religioasă, și nici Corey nu era să se pună înaintea mesajului, sau să se înalțe la un statut de guru. Orice persoana care o va face, trebuie să fie evitată și responsabilizată, inclusiv Corey.

DE CE SE GĂSEȘTE AICI ALIANȚA FIINȚELOR SFERELor ?

    Alianța Ființelor Sferelor, luptă împotriva elitei actuale controlatoare, cunoscută ca fiind Cabala, sau Illuminati, care se găsesc pe Pământ, în acest moment precis. Există evenimente și lupte care au loc pe deasupra atmosferei noastre, care cuprind Programele Spațiale Secrete, și Civilizațiile Disidente. Locuitorii Pământului au fost supuși sclaviei pentru datorie, control mental, la boli și au fost mințiți cu scopul ca această elită să controleze masele. Ne-au fost ascunse tehnologii care au fost suprimite, care vor schimba viețile noastre. Alianța se află aici pentru a ajuta Umanitatea să evolueze, si să iasă din această frecvență joasă. Este momentul să ne cunoaștem drepturile, ceea ce cu adevărat suntem, si ce trebuie să facem în consecință. Aceste tehnologii vor colapsa imediat economiile din lume, făcând ca Magicul Sistem Monetar Babilonic de Sclavizare să își piardă utilitatea. Aceasta ar însemna Pierderea Controlului acelor 0,01% (Elita) asupra Maselor, și un complet Schimb de Paradigmă.

  PUTEM FI LIBERI PENTRU PRIMA OARĂ ÎN ISTORIA UMANITĂȚII

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...