ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 22 martie 2018

CĂUTĂTORII TEHNOLOGIEI PIERDUTE


    Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. La început ei au avut ... succes cu proprii lor ingineri, dezvoltând tehnologia din  propriile lor ... performanțe inginerești și de asemenea ei au cercetat orientul pentru texte antice despre care li se spusese, și canalizări din ... ceea ce au fost conduși să creadă sau ce-ar putea fi, ființe din alte lumi de care unele dintre grupurile societăților secrete germane ezoterice se ocupau. Iar asta a condus celelalte grupuri ale societăților secrete să meargă în expediții căutând aceste texte antice orientale.    ( . . . )
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
    Unde credeau ei că sunt localizate aceste texte antice? Exista o varietate de locații?
    O varietate de locații ... acestea fiind în zona tibetană, zone ale Indiei, o mulțime de oameni auziseră povești despre dispozitive zburătoare ... antice care aveau niște arme foarte avansate ... vimana ... da, vimana. Și se citeau ca și SF, dar erau de multe zeci de mii de ani vechime, iar erudiții occidentali au scris despre ele că sunt ficțiuni, sf, înaintea timpului lor.
Aceste grupuri germane ... ele au crezut mai mult în căsătoria dintre știință și credințele ezoterice ... și, au decis să urmărească aceste îndrumări pe care ei le-au primit prin canalizare și să meargă să localizeze aceste texte.
    Ființele care făceau canalizările le-au oferit coordonate specifice despre locul unde ar fi localizate aceste texte?
    Da, le-au spus că erau sub anumite lanțuri muntoase, în anumite zone, care cândva au fost o parte a unei civilizații mult mai avansate, care au fost uitate de ... omul modern, pe care, o mulțime dintre castele religioase, călugări, știau despre ele și le-au păzit ca parte din învățăturile lor secrete.
   Tu și cum mine am vorbit în episoadele anterioare destul de mult de acești agarthieni, și ai spus că era un grup care era de nordici blonzi, care locuiau în interiorul pământului ... unii dintre ei, da. Unii dintre ei locuiau în interiorul pământului unii nu .... unii dintre ei erau nordici blonzi. Și tu spui că germanii au preferat să lucreze mai mult cu ei decât cu tipurile reptiliene draconiene.
    Da.
    Așadar, de ce agarthienii ... eu presupun în primul rând că agarthienii sunt cei care canalizau prin intermediul acestor societăți secrete? Sau asta nu este adevărat?
    Asta ... este destul de greu să speculez în privința asta, deoarece ei, Orrick și aceste grupuri diferite par să fi fost în contact cu câteva grupuri diferite.
          .          .          .          .          .          .           .           .
    În cazul în care ei au intrat în vre-una din aceste sisteme peșteri ar fi existat indicații că ceea ce căutau era o rămășiță a unei civilizații avansate dincolo de a găsi un depozit secret de documente?
    Ei bine, din ce am citit eu direct pe tabletele din sticlă inteligentă, acestea erau ... din lemn ... asemănătoare cu rafturile de cărți ... dar erau aliniate cu tone de pergamente și cărți legate. O mulțime dintre ele aveau informații de tip medical, cred că tot felul de tipuri de  învățături ... secrete și tratamente secrete și informații despre tehnologii secrete.
     Acestea erau peșteri naturale sau aveau acel aspect mai netezit pe care-l obțineai în cazul rasei de constructori antici de care ai vorbit înainte? Acestea erau peșteri naturale... peșteri naturale.
      Da. Iar când anumite cărți au fost duse înapoi în Germania atunci când le-au deschis și au început să se uite la ele, inginerii germani au fost șocați să vadă că acestea erau planurile, planurile tehnologice ...
     Totuși când spui pergament, vizualizarea mea ar fi că se uitau la o bucată de hârtie maronie sfărâmicioasă învechită.
     Ei bine, unele din ele erau pergamente, altele erau de fapt cărți legate.
    Cum ar fi niște piei legate.
     Da, piele, cărți  legate din piele de animal. Acestea erau mai mult texte și cărți ... scrise, care erau înmânate generaților ... oamenii le-ar fi scris exact cum fusese și celălalt text, iar apoi, la un anumit moment dat, erau sigilate sau puse într-o mânăstire.
    Deci noi nu vorbim de cărți în care paginile erau făcute dintr-un fel de kevlar, un material indestructibil. 
    Nu.
    Erau doar hârtie. 
    Da.
     Deci aceste diagrame tehnice ... când spui planuri erau sistemele de putere ale navei? Cu ce erau ilustrate cu adevărat?
     Multe din acestea au fost descifrate în timp, dar începuturile navei electro-gravitaționale
care mai târziu, occidentul a numit-o Vehicul ET Reprodus, iar ceea ce erau mercur rotindu-se, vehicule purtate prin vortex de mercur care creau ... ridicare ... ridicare electro-gravitațională și au existat niște concepte foarte simple, dar și foarte complicate în același timp, și imediat ce oamenii de știință germani au început să le înțeleagă și le-au cuplat cu ceea ce ei deja lucrau, ei au fost capabili să facă un salt foarte rapid înainte de unde erau, într-o perioadă scurtă de timp.
    Exista vreo familiaritate cu limba cărții sau ei au trebuit de fapt să învețe limba?
    Acesta a fost unul dintre cele mai mari obstacole de depășit.       ( . . . )


 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Linkuri alternative:  AICI  și  AICI .

Video completare ( Ancient Aliens) ... AICI .

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...