ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 15 martie 2018

ÎNCEPUTURILE DESPRINDERII


    Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.
    Corey descrie înființarea marelui complex militar-industrial care i-a înzestrat pe deținătorii de putere cu capacitatea de a forma primele civilizații separatiste. El explică cum avansarea în tehnologia spațială a pus o putere fără precedent în mâinile unor puțini care nu au pierdut nici un moment în a-și mări puterea.
    Operațiunile Paperclip și Highjump au fost doar două dintre pașii inițiali care au condus la consolidarea corporațiilor tehnologice care au devenit cunoscute colectiv ca complexul militar-industrial.    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
    Dacă ați urmărit linia noastră narativă și v-ați uitat prin episoadele anterioare, noi deja am discutat niște lucruri cu adevărat incredibile.
    Noi am discutat cum societățile secrete germane încă din anii 1920 și în anii 1930 au format relații diplomatice și politice cu două civilizații inteligente diferite. Una cunoscută ca draconiană, ce pare a fi confederație amestecată de humanoizi cu aspect reptilian, iar cealaltă fiind agarthienii, care sunt oameni cu aspect nordic, cu alte cuvinte, ochi albaștrii,  păr blond, oameni de înălțimea noastră poate un pic mai înalți, care s-au prezentat pe sine ca nefiind din această lume, dar, după cum a dezvăluit el, ei sunt de fapt oameni care erau originari de aici de pe Pământ și din cauza unor evenimente catastrofice, au trebuit să se retragă sub pământ.
    Așa că acum, ceea ce am discutat, este modul cum s-a format această alianță și cum agarthienii și draconienii le-au permis germanilor să fie capabili să aibă puținul ajutor suplimentar de care aveau nevoie să-și croiască drumul către spațiu.
    Cum este să fi adus în această lume și să afli aceste lucruri? Dacă tu mergi de colo-colo în societate și cunoști toate aceste lucruri, cum este să vezi oamenii care cred că sunt singuri în
univers și cred că ... asta este tot ce este și nu există viață după moarte sau genul acesta de treburi? Cum este să trăiești în această lume?
    Te obișnuiești cu asta. Vezi oamenii care se uită la Lună, iar eu mă uit în sus la Lună și mă uit la ea complet diferit de alți oameni ... pur și simplu te obișnuiești cu asta.
     Deci, noi am vorbit despre istoria modului cum a fost dezvoltat programul nostru spațial.
     În operațiunea "Paperclip", America a obținut mult mai mulți oameni de știință decât s-a
făcut publicitate. Ce este "Operațiunea Paperclip" pentru cei care nu știu?
    "Operațiunea Paperclip" este o înțelegere prin care noi am obținut oameni de știință germani și tehnologie care era foarte avansată, iar acești oameni erau cam cu 20-30 de ani înaintea noastră, tehnologic, asta este ceea ce spun ei pe hârtie.
    Deci noi i-am adus în țară și după război, noi am luat acești oameni de știință germani și i-am amplasat în noile noastre programe spațiale și la infrastructura noastră și am început să le oferim destul de multă putere pe măsură ce au început să se dovedească a fi bunuri valoroase. De ce am fi avut încredere în ei?
    Ei ne făceau bani.
    Asta nu pare o idee bună.
    Ei bine, nu a fost.
    Deci, ceea ce am avut noi în 1947 a fost faptul că agențiile noastre de informații au descoperit că grupurile germane desprinse au creat enclave în America de Sud și Antarctica.
Iar noi am știut că în Antarctica era o bază militară foarte mare, așa că ceea ce a a hotărât DOD (Departamentul Apărării) a fost să trimită o flotă foarte mare sub comanda amiralului Byrd. Iar acesta a fost numită operațiunea "Highjump". Mulți oameni sunt familiari cu numele acelei operațiuni.
    Nu-mi pot aminti numărul exact, dar a fost o flotă de război. Nave de luptă, distrugătoare ...
    Nave de luptă, distrugătoare, portavioane, submarine, toată gama. Asta este după CDRM?       1947. Iar ei au mers tocmai până acolo în Antarctica și ... au sfârșit prin a da peste o tehnologie hight tech la care nu se așteptau. Existau aceste aeronave foarte avansate care ieșeau din apă și de pe uscatul Antarcticii care doborau navele lor, cauzând distrugeri majore asupra câtorva distrugătoare cred și au fost pierdute vieți, Chiar li s-a înfundat acolo.
    Au fost doborâte cu rachete sau mitraliere?
    Armament avansat. Serios? Da. Ca un laser ... Da, armament energetic de un anumit tip.
    Cât de distructive erau aceste arme? Ce se întâmpla dacă trăgeau cu una?
    Era  suficient de distrugătoare să-și facă treaba.
    Deci ei s-au întors, s-au retras și au revenit acasă, iar amiralul Byrd a mers la DOD la președinte și leaderii de personal și a oferit un raport închis despre ce a întâlnit, iar jurnalul lui este încă, jurnalul căpitanului este încă în seif și astăzi.        ( ... )

Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


 Linkuri alternative:   AICI  și  AICI .

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Un comentariu:

  1. Foarte interesant si cred,derutant pentru cei care nu au prea auzit astfel de lucruri. Mult respect si multumiri pentru efortul pe care-l faceti .

    RăspundețiȘtergere

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...