ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 8 martie 2018

ENIGMA GONZALEZ


   Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.
    Corey  ne dezvăluie detalii niciodată expuse despre gradul de contact cu Lt. Col. Gonzales și despre modul în care aceștia lucrează împreună pentru a ajuta Alianța Ființelor Sferă.
Lt. Colonel Gonzales este o figură esențială în cadrul PSS, dar el este unul care va rămâne întotdeauna enigmatic pe parcursul poveștilor noastre. Este important să înțelegeți că calitățile care îi fac pe Gonzales și Corey  să fie potriviți în mod ideal pentru a lucra cu ființele sferă pot fi și în interiorul vostru.    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
    Noi am vorbit despre Locotenentul Colonel Gonzales, care este un personaj misterios, care a stârnit foarte multă curiozitate pe internet, iar unii oameni spun că el este pe cale să iasă în față. Este adevărat?
    Nu, nu există vre-un plan ca el să iasă în față prea curând.
    Oamenii de pe internet se gândesc că ei vor să vadă încă un tip care știe ce știe Corey. De ce este o idee proastă pentru Gonzales să iasă în față?
    El are o viață sub acoperire aici pe Pământ, el nu vine pe aici pe jos prea des. Dacă ar fi ca el să se expună în acest moment, ar fi foarte periculos ... pentru el și pentru operațiune. El nu are niciun copil sau familie, iar unii ar crede că este cumva mai sigur pentru el să iasă în față, decât mine, care am o familie și copii, iar eu sunt de acord până la un anumit punct.
    Iar el a prezentat informații de la aviarii albaștrii de ceva vreme. Iar apoi, dintr-odată, din senin, i-au dat lui numele meu, informații și ... el a venit către consiliul PSS, consiliul alianței, și a spus: aviarii albaștri l-au ales pe tipul ăsta să fie delegatul lor ... și ... nu au fost de loc fericiți cu asta. Ei doreau ca Gonzales să fie ... delegatul.
    Ce ar fi această ... fără a oferi vre-un detaliu incriminator, cum ar fi această viață sub acoperire? El are vreo casă? Are vreo mașină?
    Da, el locuiește într-o casă în zona rurală.
    Deci el ar spune oamenilor, dacă ar întâlni pe cineva, că are o slujbă anume, și există o poveste de acoperire care funcționează, slujba chiar există, și ar putea merge acolo?
     Da. Corect. Sunt foarte reticent să spun ceva mai mult.
    Oh nu, absolut.

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Link 3


 Linkuri alternative:   AICI  și AICI .

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...