ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

sâmbătă, 31 martie 2018

CUCERIND SISTEMUL SOLAR

  
  Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.
    Iar în acel proces, eu sunt sigur că Eisenhower, mai mult ca sigur, împreună cu toți acești oameni ai corporațiilor, care vedeau simboluri dolar $, au primit spectacolul de reclamă, iar apoi oamenii corporațiilor, erau 100% implicați, dorind să exploateze tot ceea ce găsiseră germanii. Sigur, asta are sens.
   Eu nu am cu adevărat o senzație puternică când tu ai spus cumva, luni și asteroizi, așa că, despre ce luni vorbim?
  Câte luni din sistemul nostru solar ... căci sunt foarte multe luni în sistemul solar. Da. Sunt cel puțin 100. Da ... sunt mult mai multe de 100. Ok, deci ... cât de departe a mers chestia asta și cât de mult s-a extins de-a lungul timpului? Care au fost lunile cele mai timpurii care au fost cucerite sau pe care s-a aselenizat?
   Toate astea sunt foarte înșelătoare din punct de vedere diplomatic deoarece foarte multe luni sunt în afara limitelor pentru toată lumea, deoarece ele sunt teritorii diplomatice "deținute" de unele dintre aceste 40 sau 60 de grupuri ... Super Federația ... oamenii Super Federației ... în special în jurul lui Saturn ...
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
    Deci când am încheiat discuția data trecută, noi vorbeam despre ICC, după cum este numit (Conglomeratul Corporatist Interplanetar) care folosește puterea industrială militară și corporatistă a SUA, după CDRM (Cel De-al Doilea Război Mondial), pentru a crea o expansiune masivă.
    Tu ai spus că exista o bază-sămânță pe Lună care era mică, construită de germani, care apoi a fost extinsă destul de considerabil de ICC și tu ai mai spus de asemenea că au existat multe tentative eșuate cu baze pe Marte, iar apoi anumite baze s-au fixat și au reușit să rămână în zonă. Iar apoi acestea de asemenea au fost construite. 
    Corect.
   Ok. Deci ... cât de multe din bazele-sămânță au rezistat pe Marte și unde se află ele?
    Primele câteva ... colonii-sămânță ... colonii-sămânță germane, care chiar au reușit pe Marte erau așezate între primele 20 de grade ale regiunilor polare. A existat una anume pe care au folosit-o să ... pe care ICC a folosit-o să o extindă și să construiască pornind de la ea, iar aceasta a fost cumva într-o zonă canion, de o parte a canionului și au avansat ... dedesubtul suprafeței lui Marte ... și nu la suprafață ...
    Și tu spuneai că modul cum ei au golit mai mult spațiu în interiorul solului era cu aceste ... ceea ce mi s-a spus că ar fi fost "nucleare de generația a 5-a" în care ei pur și simplu creau explozii bruște fără să rămână reziduuri radioactive?
    Da.
    Cea care a devenit principală era în emisfera nordică sau sudică?
    Emisfera nordică era unde prima bază principală, care avea un nume german, era ... la început, locul unde a fost construită. Și a fost construită într-un mod uriaș. A fost construită să conțină o cantitate mare de ingineri și oameni de știință și era de asemenea ... un pic mai la distanță, a fost construit un complex industrial unde aveau să înceapă să producă cred, lucrurile de care aveau nevoie, tehnologia de care aveau nevoie,  care venea din materiile prime pe care ei le minau pe Marte, pe luni și în centura de asteroizi. Luau aceste materii prime și le transformau în materiale utilizabile ... chiar și aliaje, și creau ceea ce aveau nevoie în aceste ... mici fabrici, mai degrabă, la început. 
    Deci ce era considerată a fi tehnologia dorită pe care o construiau acolo la început? Care a fost ... tentativa lor inițială? Ce doreau să facă?
    Ei construiau ceea ce era necesar pentru a se extinde pe Marte. Așa că, la început, ei pur și simplu construiau ceea ce era necesar să-și extindă infrastructura pe Marte.
    Deci, ei construiau materiale pe Marte din chestii locale, după cum ai spus înainte, care implicau saci Kevlar și apoi făceau beton din pământul local, din sfera lui Marte? Care era tehnica de construire? Tu spuneai că aceste amenajări industriale pe care le aveau, ar fi construit lucrurile de care aveau nevoie.
    Da, ei construiau ... materiile prime veneau din mineritul care se desfășura, pe ... Marte ... pe diverse luni ... și în centura de asteroizi.             ( . . . )

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Link 3


  Linkuri alternative:  AICI  și  AICI .


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...