ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 3 mai 2018

TEHNOLOGIA "VOCEA LUI DUMNEZEU"


    Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey GoodeEu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.
     Corey Goode dezvăluie până în ce punct sindicatele își controleze operatorii și pe oricine altcineva care îi cunoaște secretele.
    Controlul minții a fost o preocupare principală pentru cabală timp de multe secole. De-a lungul anilor, au dezvoltat multe tehnici extrem de eficiente, folosind traume și substanțe chimice, pentru a crea agenți adormiți (inactivi, în așteptare de activare și ordine) sau a șterge amintiri. Acum, ei o pot face de la distanță, adresându-se oricărei persoane, oriunde cu tehnologia vocii lui Dumnezeu.
  

   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.


   Acum, când ne întoarcem la istoria cabalei, se pare că avem de a face cu ... școlile de mister ale Egiptului, școlile de mister ale Babilonului, care au fost absorbite în Imperiul Roman, când Roma a cucerit într-un final Egiptul când erau destul de slabi.
   Ei au absorbit Biblioteca din Alexandria, au dus-o la Vatican, au mutat-o în Anglia, și este documentat că romanii veneau în Anglia, în jurul începutului primului mileniu d.Ch, ei au creat Bath care este un oraș în Anglia care încă mai are băi romane în el, și se pare că acela a devenit noua bază de operațiuni pentru Europa.
   Acum, războaiele religioase pe care le cunoaștem sub numele de Cruciade, au început în jurul lui 1000 d.Ch, iar cabala a început să se ocupe de un grup cunoscut cu numele de Asasini.
   Acum, tu ai auzit, din propriul tău trecut, tu ai primit vreo informație despre ideea folosirii de droguri cum ar fi hașișul, pentru a-i antrena pe acești bărbați să devină asasini?
   Grupurile pe care noi le considerăm Iluminati sau sindicatele oculte, s-au preocupat de controlul minții de milenii,  iar ei folosesc droguri, traume, impuneri negative sau pozitive, tot felul de metode diferite, pe care ... ei le aplică de milenii, la propriu.
   Tu ai întâlnit vreo informație care să sugereze că drogurile și traumele au fost folosite  poate, tocmai până în vremea Ordinului Asasinilor, astfel încât cineva să poată fi adus într-o stare unde i s-ar fi oferit sugestii verbale de care ei nu și-ar fi amintit mai târziu, dar ar fi îndeplinit acele comenzi?
   Da, folosirea drogurilor, abuzul sexual și alte traume asupra oamenilor când erau tineri,
pentru a-i determina să aibă personalități segmentate ... este o cale foarte veche de a crea oameni care ar putea crea cuvinte declanșatoare, sau cuvinte portal, sau cuvinte păzitoare de portal, care-i puteau trimite înapoi într-una din personalități, sau înapoi la o personalitate docilă, iar ei nu aveau nicio amintire legată de ce au făcut, cum ar fi genul de lucru de tipul Candidatului Manciurian. Aceasta este un tip de tactică foarte veche.
    Acolo, tu ai spus ceva de care o mulțime de oameni, nu ar fi conștienți. Ei ar putea să creadă că MK Ultra a fost dezvoltată doar de Germania nazistă și că e un lucru recent și că nu a fost un factor în lumea politicii decât în ultima jumătate de secol sau ceva ...
    Nu.
    Deci aceasta este o tehnologie foarte veche.
    Da, rădăcina a tot ceea ce ei au făcut, în MK-Ultra, este foarte veche și lucruri care aceste grupuri Iluminati le-au făcut asupra propriilor lor membrii de familie, de multe sute de ani, ei erau foarte familiari cu ele, știau că funcționează, și au decis să le implementeze în programe.
    Eu m-am întâlnit cu un tip care era parte a unei familii care avea foarte mulți bani, și am fost dus într-o lojă masonică, care avea multe loji diferite în interior, era o clădire foarte mare și ceea ce am aflat este că acești tipi, au memorate cantități incredibil de lungi ... de informații verbale pe care le regurgitau iar ei trebuiau s-o facă textual, incredibil de complexe, incredibil de lungi.
    Cineva trebuie să fie capabil să învețe cum să intre într-o stare de hipnoză pentru a avea genul acesta de performanță,a memoriei?
    Ei bine da, ei trebuie să fie capabili  să-ți afecteze starea de conștiință, acesta este un factor cheie.
    Deci, vorbește-ne despre ceea ce tu știi despre câteva dintre aceste societăți secrete și despre ceremoniile care au loc ... sunt acestea intenționate să te pună într-o stare de hipnoză, ei fac lucruri care traumatizează oamenii și te aruncă într-o stare diferită de conștiință?
    În afară de tentative de recrutare a mea, de diverși membrii ai societăților secrete eu nu am fost în aceste ceremonii.
    Unde intervin eu, cunoașterea pe care o am eu, este legată de tehnologiile pe care ei le folosesc să afecteze oamenii de la distanță cu tehnologii ... cumva ca tehnologia radio, tehnologii de tip microunde ... Existau niște panouri plate, iar ei puteau să se focalizeze pe o persoană într-o cameră aglomerată și să trimită un semnal care le-ar fi vibrat craniul, în țesutul umed al creierului lor, iar oameni ar auzi sunete sau voci, nu neapărat prin ureche, ci în mintea lor.
    Iar ei au numit-o tehnologia "Vocea lui Dumnezeu".                 ( . . . )

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


   Linkuri alternative:  AICI și  AICI .

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...