ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 17 mai 2018

SUPER PĂMÂNTUL


   Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey GoodeEu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.
    Corey  elaborează ceea ce a învățat despre viața și moartea planetei Maldek și Marte.  Ceea ce știm acum este că centura de asteroizi a fost odată o planetă Super-Pământ cu o civilizație avansată înfloritoare.
    Conflictul și războiul au dus la distrugerea acestei lumi de odinioară, iar refugiații ei au fugit la ultimul vestigiu al vieții din sistemul solar, Pământul.
    Ceea ce a fost rostit doar odată în cercurile Legii lui Unu este acum dezvăluit publicului prin picurarea lentă a dezvăluirii parțiale.
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
   În acest episod vom începe să explorăm ceva din istoria cosmică, a sistemului nostru solar.
Deci eu am auzit despre acest Super Pământ cu mult timp înainte ca tu să ai ceva de spus  despre asta ... este menționat în Legea lui Unu ca fiind planeta Maldek, și mult în urmă când am intrat în toate chestiile astea, Richard C. Hoagland și toți anii pe care i-am petrecut studiindu-i materialele din 1993 când am citit The Monuments of Mars (Monumentele de pe Marte). El era foarte convins de ideea că centura de asteroizi este ceva ce în mod normal nu ar apărea într-un sistem solar. Așa că, atunci când noi vedem acești asteroizi, cunoașterea ta directă este că noi vedem un câmp de reziduuri ale unei planete ruinate? -Da.
    Iar informatorul de top al lui Hoagland mi-a spus despre ceva numit "pietricele strălucitoare", iar atunci când tu și cu mine am început să vorbim, a existat un șoc audibil,  de la tine pe Skype, când ți-am menționat pietricelele strălucitoare ... -Corect.
    De ce s-a întâmplat asta? Deoarece eu auzisem de acel program. Deci, ai putea tu ... eu aș putea să spun ce am auzit despre asta, dar aici tu ești cel care vorbește cel mai mult, deci ce ai auzit tu despre "pietricelele strălucitoare"?
    Un program matematic și de computer care reconstruia, din ceea ce ei studiaseră orbitele din centură, centura de asteroizi, pentru a calcula înapoi dimensiunea și densitatea a ceea ce era odată.
    Ce exista odată?  Centura de asteroizi ... Care ...
    Și care au fost concluziile acestui program?  Că a fost o planetă, cândva.
    Eu am această informație de la informatorul de top al lui Hoagland la care m-am referit ca fiind Bruce, nu este numele lui real ... iar unul dintre lucrurile pe care el le-a spus a fost că ei au eliberat roci în spațiu și apoi au cartografiat modul cum se mișcau. Și au folosit asta pentru a construi modele de computer foarte avansate a modului cum ar funcționa aceasta.
    Centura de asteroizi este studiată de foarte mult timp. A fost minerită, iar ei o cunosc foarte bine. Așa că, adică ei au luat toată acea telemetrie și au găsit o modalitate de urmări înapoi în timp cum ar fi arătat într-o anumită perioadă de timp.
    Eu cred că tu ai menționat asta înainte în emisiune, dar e bine s-o repetăm chiar acum. Ei au fost capabili să găsească diverse aspecte ale planetei, în asteroizi? Straturi diferite?
    Cum ar fi mantaua, miezul, crusta, aceste lucruri diferite. Ei au fost capabili să vadă acele părți diferite?
    Da, și să găsească părți diferite ale crustei care aveau diverse depozite de minerale, la care era mai ușor de ajuns decât la depozitele minerale de aici de pe Pământ.
    Când ei au ieșit să cerceteze acești asteroizi, nu erau doar asteroizi "proaspeți" nu?
    Ei fuseseră în anumite cazuri mineriți temeinic ... -Corect.
    Și existau o grămadă de chestii antice pe ei ... -Corect.
    Deci ... unul din celelalte lucruri despre care noi trebuie să le vorbim despre Super Pământ este faptul că ghidul originar al lui Hoagland, Dr. Thomas Van Flandern care a creat ceea ce el a numit "ipoteza planetei explodate" sau EPH, iar acestea sunt date științifice foarte complexe, care nu includ doar ... asteroizii, ci includ de asemenea perturbări orbitale în sistemul solar, și include toate cometele, iar el credea că aceste comete era bucăți de ocean  de la planetă, care au înghețat și s-au transformat în gheață, apă înghețată.
    Iar Van Flandern a urmărit înapoi toate aceste comete și a arătat că toate de fapt veneau dintr-un singur punct de origine, iar acesta era locul unde se aflau oceanele. Deci, ai auzit ceva de acest gen despre comete ... în Pietricelele Strălucitoare?
    Exista gheață și o anumită regiune care apăruse de pe planeta distrusă.
   Deci acestea ar fi fost Oceanele care au înghețat în spațiu?
   Corect, apa de pe planetă.

            *            *            *            *            *            *            *            *             *            *

   Ideea pe care Hoagland a scos-o la înaintare a inclus de asemenea noțiunea că Marte a fost o planetă cu apă, care a fost de fapt o Lună capturată, din jurul acestui Super Pământ și că ambele aveau oceane ... și că această explozie ce a creat asteroizii s-au lovit de o parte a lui Marte și au cauzat o distrugere excesivă.
    Se potrivește asta cu ceea ce tu ai auzit din tabletele din sticlă inteligentă sau din indiferent ce a fost ca să ajungi în contact cu acestă informație?
    Da, s-a postulat că Marte a fost cel mai probabil o lună a acelui Super Pământ, și că a fost distrusă masiv pe o parte de impacturi masive și că este foarte posibil ca asta să fi îndepărtat atmosfera acesteia la acea vreme și nu și-a mai revenit niciodată.
    Nu și-a mai revenit niciodată.   -Da.
    Nu și-a mai revenit niciodată complet la ceea ce a fost înainte.
    Deci ... acești oameni care locuiau pe Super Pământ ... ceea ce noi am auzit de la Bruce a fost că lui i s-a spus (ei nu știu cu siguranță, a existat foarte mult mister), că au existat între 3 și 10 diferite grupuri ET ce au trecut prin zonă și s-au stabilit în sistemul nostru solar.
    El pare să se gândească la faptul că cine a construit toate aceste ruine pe toate lunile diferite din tot sistemul nostru solar, a fost aceiași civilizație care s-a aflat pe Super Pământ.
Dar în lumina a ceea ce tu ai împărtășit de la această alianță a Pământului interior, acești oameni care se aflau pe Super Pământ, nu par a fi rasa constructorilor antici.
    Nu, nu sunt rasa constructorilor antici și se pare, că informațiile mai recente pe care le-am primit, ne spun că Pământul a primit refugiați din ... în diferite momente din istorie, de la câteva planete diferite cel puțin, din sistemul nostru solar, în care planetele au eșuat, iar locuitorii lor au plecat și au venit pe Pământ ca și refugiați.
    Iar aceștia ar fi de pe Marte și Super Pământ?   -Da.
    Din nou, asta se potrivește complet cu ce spune de fapt Legea lui Unu. Ei au descris Super Pământul, pe care l-au numit Maldek și au spus că a explodat eu cred că cifra pe care ei au oferit-o, este cu 800.000 de ani în urmă. Deci nu este exact aceiași cu informațiile pe care Pietricelele Strălucitoare le-au calculat deoarece, atunci când am vorbit cu acest tip Bruce, ei vorbeau despre aproximativ acum 500.000 de ani în urmă ... corect.
     Deci asta este ceea ce ai văzut tu în informațiile Pietricelelor Strălucitoare, de asemenea?      -Corect.
    Deci ... un alt lucru care a fost o parte importantă a ceea ce Bruce a împărtășit cu mine a fost că oamenii de pe Super Pământ au început să construiască un inel în jurul lui Saturn, care era construit dintr-un fel de aliaj cu aluminiu transparent. Iar dacă inelul ar fi fost terminat, ei ar fi avut o armă cu impulsuri pe care ar fi putut s-o folosească să distrugă alte lumi.
    El a spus că această armă a fost atacată și distrusă în același timp, în același moment în care a fost distrus Super Pământul și că rămășițele împrăștiate ale acestuia formează inelele lui Saturn și că ar merge acolo și ar studia aceste bucăți ale acestor camere locuibile în care oamenii puteau trăi, în interiorul acestui inel spulberat și la care încă poți să mergi acolo să le vezi.                                                                           ( . . . )

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


 Link 3


    Linkuri alternative:   AICI  și AICI .

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Un comentariu:

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...