ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 31 mai 2018

Programul de Metamorfoză a Personalității    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.
     Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode.
     Corey expune cele mai sensibile secrete ale Cabalei cu privire la amploarea multor programe de control al minții. De-a lungul secolelor, Cabala a perfecționat diferite tehnici pentru a manipula mințile indivizilor și ale maselor.
    Poate că cea mai puternică practică de control al minții este aceea a Programului de Metamorfoză a Personalității, care îi pregătește pe indivizi să se infiltreze și să manipuleze orice tip de organizație din interior.  
  Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
    Noi știm din lexiconul public că există oameni pe care unii oameni îi numesc sociopați, alții îi numesc psihopați ...
    Există un mit că psihopatul este violent, dar asta nu este mereu adevărat, nu-i așa?
    Nu.
   Deci care sunt unele dintre caracteristicile unui sociopat pe care l-am vedea în viața de zi cu zi?
   Dacă ai un sociopat care este parte din viața ta, care ar fi câteva dintre caracteristicile pe care le-ar putea afișa?
   Ei bine, de obicei nu va fi un șoc sau un mister pentru tine, completă lipsă de empatie,   pentru orice tip de durere fizică sau emoțională prin care treci, acesta e un semn major, felul în care ei se comportă față de animale și copii, este un bun indicator.
   O mulțime dintre acești oameni au învățat să se amestece printre ceilalți foarte bine.
Sociopații au învățat să mimeze: emoții false sau empatie falsă. Așa că unii dintre ei, nu-i este așa de ușor unei persoane obișnuite să-i identifice. Până nu petreci timp în jurul lor, o mulțime dintre ei ar fi greu de identificat.
   Tu ești de acord cu noțiunea comună că acești oameni tind să fie încântători și narcisiști, că ei sunt foarte ... sunt cumva afabili, arătoși, prietenoși, extrovertiți?
   Exact. Da.
   Dă-ne un exemplu de psihopat non-violent de zi cu zi care ar avea genul acesta de caracteristici.
   Ar fi în esență un escroc care ar obține ce dorește cu talentul lui, fără să folosească violență fizică, folosind manipularea, dar neavând vreo empatie sau grijă legate de ceea ce va face escrocheria lor de succes oamenilor, emoțional sau financiar.
   Tu crezi că societatea a început să devină mai conștientă că acești oameni există?
   Da, ei bine, a fost destul de evident de ceva vreme, dar cu media socială, internetul subiectul este destul de greu, oamenii știu despre trolii de pe internet, despre sociopați și ce fac ei acestei lumi, de obicei din locuri ale puterii.
    Eu cred că este interesant că statisticile convenționale, în caz că nu le știați și vă uitați la emisiune, spun că sunt 4% dintre bărbați și 2% dintre femei, dar când e vorba de troli sociopați de pe internet, diversele studii pe care le-am văzut, variază între 5 și 8% dintre toți oamenii de pe internet, acționează în felul acesta.
   De ce crezi că internetul este un mediu de creștere atât de minunat, pentru troli și pentru sociopați? Ce anume le place la aceștia atât de mult?
   Iluzia anonimității. Dacă cineva ... foarte puțini dintre acești oameni s-ar manifesta în felul acela în fața oamenilor pe care-i confruntă și-i atacă.
   Majoritatea dintre ei, pur și simplu nu au tupeul ... sau ... pur și simplu, nu ar face față consecințelor, așa că ei se simt împuterniciți de anonimitatea internetului.
   Iar noi ... bineînțeles că am făcut un episod despre centrele de troli guvernamentali pe care eu ... eu am ajutat să fie instalate, unde trolii guvernamentali plătiți, intră online și cauzează tot felul de probleme.
    Există de asemenea sindromul Stockholm, în care oamenii care au fost răpiți, în situații de luare de ostatici, sfârșesc fiind de acord cu filozofia răpitorilor crezând că este un lucru bun, că ei participă la o cauză bună fiind ostatici.
    Da, aceste programe care se îngrămădesc sub umbrela MILAB sau auzi de umbrela MK ULTRA pe care oamenilor le place să le folosească, ei nu realizează că MK ULTRA a fost un program care a dezvoltat o mulțime de tehnici care mai târziu au fost folosite într-o gamă largă, sute de alte programe, deci toate aceste alte programe nu sunt MK ULTRA, dar MK ULTRA a dezvoltat o grămadă de tactici care sunt folosite.
    Oamenii care rulează genul acesta de programe în procesul de ecranare când aduc acești copii în program, ei îi separă, bazându-se pe rezultatele testelor iar pentru anumite programe ei cer oameni care sunt sociopați și îi identifică cât de tineri posibil.
   Iar în programul despre care vorbim astăzi, ei vor de asemenea oameni care sunt mincinoși compulsivi și care de asemenea au abilități de empați intuitivi astfel încât aceștia să poată citi oamenii și să-i manipuleze.
   Iar apoi ei iau acești oameni și îi pun în programul despre care au am auzit întotdeauna că ar fi numit "Programul de metamorfoză a personalității." iar ei au dezvoltat acest PMP să fie un program care ar antrena acești copii de-a lungul unei perioade de timp, prin adolescența lor și în perioada lor de adulți tineri, să fie cei mai buni manipulatori și infiltratori antrenați vreodată, de pe această planetă.
    Psihologia principală spune că cele două caracteristici principale ale unui sociopat sunt lipsa de frică și dominanță, așa că folosesc termenul "dominanță neînfricată".
    Cum vezi tu dominanța neînfricată, cum crezi tu că această caracteristică de a fi neînfricat și această caracteristică de a fi dominant, cum sunt acestea folositoare într-un program ca PMP?
    Întregul scop acestor achiziții de valoare este să manipuleze oamenii, să controleze oamenii și să infiltreze organizații și nu numai asta, să aibă oamenii pe care-i manipulează și controlează, cu care au dezvoltat o puternică legătură, atât de tare încât dacă ei nu vorbesc cu ei pentru câteva luni, ei vor să vorbească cu ei, vor să petreacă timp cu ei, este foarte ciudat.
    Unul dintre cele mai ciudate lucruri legate de asta, este că oamenii care antrenează acești copii, acești copii care pe măsură ce intră în adolescență, devin atât de buni că antrenorii lor nu-i pot controla ... copiii îi manipulează, ei pur și simplu nu pot să-i controleze total, așa că aduc empați-intuitivi să lucreze de dincolo de geam, să-i ajute și să le spună, ei poartă un dispozitiv în ureche, îi ajută să spună când subiectul care trecea prin PMP, era înșelător sau onest sau manipula persoana care făcea antrenamentul sau care-l interoga.
    Deci ei erau foarte foarte greu de gestionat și controlat.
    De ce crezi că acești oameni sunt neînfricați?
    Adică majoritatea oamenilor le este frică de o mulțime de lucruri.
    Cum ajunge o persoană într-un punct în care nu-i este frică absolut deloc?
    Ei bine, de foarte multe ori, acești copii sunt trecuți prin experiențe extrem de terifiante,  până într-acolo încât își blochează senzațiile și emoțiile, iar unii dintre ei, sunt născuți astfel, ei se nasc, pentru un anumit motiv, ei nu au echilibrul chimic corect, pentru un anumit motiv, ei nu au răspunsul emoțional normal la situații așa cum facem noi.
                                                       ( . . . ) Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative:  AICI 1  și  AICI 2.


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...