ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 24 mai 2018

Regresarea Vârstei și Călătoria în Timp


   Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey GoodeEu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.
    Corey dezvăluie detaliile fiecărui pas făcut în procesul de regresare a vârstei pe care a efectuat-o când s-a încheiat timpul său în programul "douăzeci și înapoi".
    Ceea ce învățăm este prevalența tehnologiei de călătorie în timp în cadrul programelor spațiale secrete și de ce este un secret atât de bine păstrat.
    Aceste secrete nu vor fi îngropate pentru totdeauna. Și când adevărul va fi dezvăluit în cele din urmă, vor exista ramificații.
   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
    În acest episod vom intra într-unele dintre materialele foarte interesante și controversate care eu ieșit la suprafață în mod consistent, în feedback-ul pe care ni l-ați oferit în forumurile de discuții, aici pe site-ul Gaia. Și anume, această noțiune foarte bizară a elasticității timpului, și cum se leagă asta de regresia în vârstă.
    Unul dintre lucrurile peste care au dat oamenii când s-au uitat prima dată la site-ul tău web este că tu ai explicat că ai avut un serviciu de 20 de ani în programul spațial care a început în 1987, care i-a condus să creadă că tu ai lucrat până în 2007, și că la acea vreme tu te-ai întors pe Pământ, dar apoi cronologia nu pare să se alinieze, bazându-te pe alte lucruri pe care tu le-ai spus că le-ai făcut când ai spus că le-ai făcut.
    - Corect.
    Așadar ... noi avem de a face cu o tehnologie care este mult mai avansată decât sunt oamenii conștienți în lumea convențională?
    Categoric ... adică, toată tehnologia de care vorbim în Programul Spațial Secret (PSS) este mult mai avansată decât își poate imagina majoritatea dintre noi.
    Programul "20 și înapoi" este un program în care au participat mii de oameni, iar unii dintre ei au fost oameni în armată ...
    Ce înseamnă "20 și înapoi", mai exact?
    Tu servești 20 de ani și ... te întorci în punctul de plecare în timp, inițial. Și există o grămadă de oameni din armată care au făcut asta, de asemenea. Ei cred cu toții că au servit cei 4-8 ani în armată când s-au oferit ca voluntari și au servit într-unul dintre aceste ... programe de deasupra Top Secret-ului, pentru 20 de ani și au fost aduși înapoi, până în punctul în care au fost de acord să facă programul și apoi au servit restul contractului în respectiva ramură a serviciului în care se găseau.
    Deci, ce spui tu unei persoane care crede că tehnologia pe care ei o pot vedea în căutările de pe internet, reprezintă cel mai avansat loc în care a ajuns umanitatea.
    Cum răspunzi acelei persoane care pur și simplu nu poate să creadă că există ceva mai avansat decât de ceea sunt ei conștienți acum.
    Ei vor trebui doar să se uite înapoi în istorie. Au existat așa de multe ori când noi am fost destul de siguri că noi știam totul și apoi guvernul a eliberat informația sau o nouă tehnologie sau o nouă aeronavă spațială, sau un informator iese în față, ca Snowden și eliberează informații despre care oamenii au discutat înainte și nimeni nu a crezut ...
    Așa că ... dacă tu crezi că tot ceea ce există este pe internet, și tot ce trebuie să faci este să cauți pe Google și să o găsești, atunci tu trăiești într-o înțelegere greșită, destul de mare.
    Sigur, absolut.
    De ce ar vrea cineva ... din guvern să țină cunoașterea despre ... un tip de tehnologie secretă de călătorit în timp?
    Care este motivul pentru care ei, pur și simplu, nu au ieșit la vedere să ne spună că aceasta există acolo?
    Nu poți discuta despre o tehnologie avansată, fără a dezvălui celelalte tehnologii avansate.
Ei bine asta ar însemna să lași ca duhul să iasă din lampă. iar duhul principal pe care ei au încercat să-l țină în sticlă, nu a fost da, există ET, ci Da, există energie liberă și energia liberă singură va colapsa economia globală peste noapte ... dispozitive free energy.
    Sau poate să-l transforme ... colapsându-l pe cel existent ... da.
    Ca și infrastructură ... va colapsa ... sistemul lor economic, sistemul lor de control magic de făcut bani babilonian, peste noapte.                        ( . . . )

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative:  AICI 1  și  AICI 2.


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...