ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

sâmbătă, 5 mai 2018

Aviarii Albaștrii și Sfere în Arta Antică


   Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode și pe legendarul Wiliam HenryEu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.
    Dacă Pământul a fost un centru pentru o agitată activitate extraterestră timp de secole, se poate crede că anumite dovezi ale prezenței lor au rezistat de-a lungul veacurilor.
    În această prezentare specială, William Henry se alătură programului pentru a dezvălui imagini din opere de artă istorice care confirmă mărturia lui Corey Goode cu privire la prezența de mult timp a ființelor extraterestre.
    Din Egiptul antic și Tibet, până în perioada de glorie a artei creștine, vom găsi reprezentări ale ființelor sferice albastre și aviarilor albaștri ca binefăcători ai umanității.

    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.   Ce este înălțarea?
   Ei bine, eu mereu duc oamenii înapoi la povestea cu omida și fluturele, la ideea că noi trăim cu toții cu o față de om, în corpul nostru uman, dar în interiorul nostru este o figură înălțată, un nivel următor: "fluturele".
   Dar problema este că noi suntem cumva ca în acel desen animat pe care l-am văzut cândva  cu cele două omide, uitându-se la un fluture și un altul zbura prin zonă, iar ele spun: "Tu nu mă vei urca niciodată în chestiile alea!"
    Corect ... noi nu avem un concept a ceea ce înseamnă să ne înălțăm.
    Dar asta înseamnă pur și simplu, a devenii un călător celest, o ființă cosmică, să lăsăm în urmă înfățișarea noastră de omidă și să ne metamorfozăm într-o formă înălțată și după cum ai spus, eu chiar am studiat arta înălțării și o arată aproape întotdeauna în același fel: este o formă umanoidă, o ființă de lumină, o ființă luminoasă, radiantă, adesea arătată într-o sferă, o sferă de lumină, iar acea sferă indică un portal, indică un vehicol de înălțare, de vre-un anumit fel care în ultimă instanță, se manifestă în interiorul corpului nostru.
                          *                      *                         *                        *    
    Din cunoașterea ta, care este relația dintre aceste ființe albastre de tip aviar pe care le vezi în arta despre înălțare?
    Aviarii albaștrii sunt învățători. Ei sunt aducătorii de lumină, dacă vreți, ale învățăturilor misterioase despre înălțare. Iar atunci când ne uităm la aceste ființe, le vedem ca pe binefăcători ai umanității.
   Am putea spune "salvatori", dar aceasta este o altă categorie de ființe, dar binefăcătorii sunt aducători de înțelepciune, încercând să ne facă să ne trezim la potențialul sufletului nostru, la ceea ce este cu adevărat în interiorul nostru, și capacitatea noastră de a părăsi planeta dacă alegem asta și să călătorim prin cosmos.
   Și tu zici că ai cercetat acest subiect anume din 2002, corect?
   Este adevărat, am început cu studiul meu despre creștinătatea mistică, am început să cercetez poveștile despre înălțare ale lui Isus.
   În Biblie se spune clar că Isus s-a înălțat într-un nor și mai mult, când se va întoarce, se va întoarce în același mod, într-un nor, dar atunci când treci prin arta creștină, da, vei vedea un nor, îl vei vedea stând pe un nor, cum erau călăreții norilor lui Buddha, de exemplu, dar și mai adesea decât asta, există un precedent pentru înălțarea lui ce are loc într-o sferă albastră, în care el este chiar portretizat ca o ființă albastră, iar el apoi se înalță către stele prin intermediul aceste sfere albastre sau întorcându-se pe Pământ în această sferă albastră.
   În mod clar este vre-un fel de vehicul de transport.
   Ei bine, haideți să ne aruncăm din avion parașutându-ne în asta, deoarece tu ai niște informații așa de uimitoare, iar eu nu vreau să fur niciun moment din asta.
   Grozav.                                                      ( . . . )

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Linkuri alternative:    AICI  și  AICI .

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

2 comentarii:

  1. În altă "dezvăluire" pe alt site , ființele astea erau demoni....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Folosirea discernământului ne scutește de ... păreri greșite.

      Ștergere

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...