ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

sâmbătă, 26 mai 2018

Centrul de Informații al Trolilor Guvernamentali


    Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey GoodeEu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.
    Corey explică modul în care dezinformarea și manipularea sunt folosite pentru a menține secretul în jurul OZN-urilor și a tehnologiilor avansate.
    Societatea noastră este plină de informații care circulă în continuu în conștiința noastră dintr-o multitudine de surse.
    Pe măsură ce sufletele înflăcărate se îndreaptă spre a dezvălui secrete, ele sunt întâmpinate de mulți agenți de dezinformare, gata să discrediteze fluierul și să-ți distrugă viața prin intermediul domeniilor digitale.
   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
    În acest episod vom vorbi despre Trolii Guvernamentali, prietenii noștri pe care iubim să-i urâm online, care sunt mereu atât de dispuși să-și împărtășească opiniile lor foarte foarte
negative și depravate, dar sunt ei doar niște tipi obișnuiți sau e ceva mai mult de atât?
   Vom vedea ...

    Deschidem acest subiect vorbind despre un serial de televiziune foarte bizar care este acum disponibil și toată lumea îl poate privi, dacă au un abonament de bază la Netflix, numit "Ascension" (Înălțare).
    În serialul Înălțare, ei descriu o situație Honeypot (borcan cu miere) în care oamenii încep să afle despre acest program pe care-l descriu în serial, că există locuri online, pe care ei le-au conceput, unde vei afla acea informație și îl vor face să pară doar ca fiind un alt site web, dar apoi ei caută oameni care chiar transpiră informații reale, iar asta conduce la o lovitură din partea guvernului.
    Deci, este acest aspect despre care vorbesc ei în serialul Ascension, ceva real?
    Ei ar posta informații să vadă dacă ar apărea un informator și să-i facă să creadă că este un loc de încredere în care să dezvăluie informații, doar ca să descopere că există o capcană care s-ar închide peste ei.
    Da, ei folosesc site-uri web, ei folosesc oameni care postează pe forumuri, și folosesc cercetători cunoscuți, care au fost compromiși de către informatori pe cont propriu, ei au infiltrat acest câmp cu o mare artă, ei au infiltrat ufologia și comunitățile ezoterice, de la începuturi încă din anii 50.
    Cât de multe dintre informațiile pe care oamenii le studiază despre OZN-uri și le citesc online, ar putea fi parte dintr-un astfel de program?
    Este acesta un fenomen destul de izolat sau este un fenomen destul de răspândit?
    Cât de răspândită este acestă informație în comunitatea OZN?
    Este incredibil ... este controlată la greu, o informație manipulată la greu.
    Deci la ce ne uităm noi cu adevărat aici? Asta înseamnă că persoana obișnuită care crede că a făcut o grămadă de studiu de acasă  care chiar a studiat și învățat ce este de știut despre OZN-uri ... sunt ei poluați cu o grămadă incredibilă de dezinformări?
    O da, adică am vorbit cu oameni care spuneau supărați că: "eu am făcut asta timp de 40 de ani, 45 de ani, știți 10-15 am studiat asta și am fost în mijlocul acesteia". Ego-urile lor nu-i pot lăsa să creadă nici un moment, că au fost înșelați, de informații, de acești infiltrați.
                    *                    *                    *                    *                   *                   *                    *
      Este posibil ca anumiți indivizi care amplasează informații foarte negative despre răpiri să se afle pe statul de plată al vre-unui guvern?
    Nu neapărat pe un stat de plată, dar ei au crezut o anumită narațiune, care ar fi fost  însămânțată în mod meticulos cu informații foarte credibile și informații despre care ei știu  că o anumită persoană este predispusă să vrea să le accepte.
    Este posibil să existe chiar să fie plătiți să scrie cărți și să pozeze ca cercetători normali?
    Oh, da, cu certitudine e adevărat.
    Nu voi spune nume, dar mă gândesc la cineva foarte puternic în clipa asta.
   Dar cel mai important instrument pe care îl ai este profilul psihologic al unei persoane.
Dacă ai un profil psihologic al unei persoane ... atunci tu vei fi capabil să găsești căi să intri în viața lor, să-i manipulezi, să le manipulezi sistemul de credințe, știi către ce aspiră, care este câmpul lui de studiu, care-i sunt interesele, iar apoi tu poți insera oameni care "au" acea informație împreună cu avertismentele pe care le-ai introdus, avertismentele dezinformatoare, iar apoi ei sar pe acesta, dacă pun botul la acea informație, atunci tu îi influențezi și atunci ei repetă papagalicește ce cred, acea informație pentru tine, dacă ești un agent al dezinformării.
    Ei bine, hai să vorbim despre acel profil psihologic. Tu evident că știi despre ce vorbești, dar noi nu știm, așa că ... să spunem doar că ai pe cineva pe internet care este țintit.
    Ce vezi cu adevărat și ce fac ei? Ce caută?
    Ei bine, sunt diferite tipuri. Ei îți vor destructura tipul de personalitate ...
    Ce înseamnă asta?
    Există 16 tipuri principale de personalitate. Dacă te duci și-ți faci testul și descoperi ce ești, ei au multiple, adică pagini și pagini care ți-ar descrie personalitatea. Știința a dezvoltat aceste tipuri de teste de personalitate de-a lungul unei lungi perioade de timp ...
    Îmi amintesc că în facultate, m-am specializat în psihologie, era ceva numit MMPI (Inventarul Personalității Multi-fazice din Minnesota) care era un test foarte foarte complex cu multiple alegeri, care chiar reușea să scoată la iveală ceva ca ceea ce descrii tu, la final.
    Da, asta este foarte similar. Ei aveau o grămadă dintre acestea, care au evoluat în timp.
Deci ei vor să-ți afle tipul de personalitate și ... majoritatea oamenilor se gândesc că  toți ceilalți gândesc la fel ca ei, dar noi cu toții abordăm lucrurile, ne gândim la acestea, gândim ... despre lucruri, în mod diferit.                           ( . . . )

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2  Linkuri alternative: AICI 1 și AICI 2.


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...