ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 10 mai 2018

Relații Simbiotice și Înălțarea


  Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode și pe William HenryEu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.
    Ascunse la vedere, secole de lucrări de artă sacră au încercat să ne spună că nu suntem singuri în univers.
   William Henry se întoarce, în această prezentare specială, pentru a confirma relația simbiotică dintre ființele umane și extratereștrii pe care Corey Goode le transmite prin mesajul Aviarilor Albaștrii.
    În timp ce unii extratereștri sunt aici pentru propriul lor beneficiu, alții au venit cu intenția de a ne ajuta în evoluția noastră conștientă.
    Urmele acestei legături influente sunt documentate în iconografia picturilor care reprezintă personaje sacre de-a lungul secolelor.

    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
    Tu ai lucruri la care ne putem uita, lucruri care clar au o istorie în spatele lor, iar tu ne spuneai despre această pictură cu Isus de aici ... haide să ne spui din nou, stelele pe care le vedem, acele stele pe care le vedem, ce reprezintă?
    Ei bine, reprezintă cosmosul, iar atunci când ne uităm la Isus într-o sferă albastră căci în așa ceva se află, umplută cu stele, eu citesc asta ca fiind o poartă stelară, dintr-o perspectivă contemporană.
    Știți, când citiți Manuscrisele de la Marea Moartă, care erau cărțile esenienilor, este remarcabil și chiar și în Biblie, este remarcabil de câte ori ei fac referință la pasaje, portaluri, deci este clar că ... scări către cer ... deci aceasta nu este o idee așa de neconvențională, ci există de fapt în aceste texte, ei descriu ființe care vin și pleacă din tărâmurile cerești prin intermediul porților stelare.
    Cu termenul pe care-l aveau ... cu termenii pe care-i aveau atunci, corect.
    Noi putem spune gaură de vierme astăzi, noi putem vorbi despre sfere Calabi, noi putem folosi termeni științifici dacă dorim, dar hei, haideți să menținem lucrurile simple, deoarece oamenii, datorită unor filme ca Stargate, Contact, Interstelar, avem fizica din spatele acestora, avem vizualul, avem o conștiință ce spune: Ok, noi am ajuns din urmă aceste ființe super-avansate ce călătoresc prin cosmos, iar găurile de vierme ale porților stelare erau sfere albastre, iar aceasta este o cale de a o face.
    Acum, Corey, tu ai spus că tu simți că poarta stelară în sine, sfera albastră în sine este vie.
    Da, sfera albastră este una dintre cele 5 ființe din Alianța Ființei Sferă. Deci, ele sunt ființe de înaltă densitate, este în realitate o ființă.
    Da, corect, eu aș merge mai departe cu această idee.
   Deci asta este ca o simbioză atunci, între persoana din ființă și ființa în sine, ca și sferă.
   Atât cei din Pământul Interior cât și aviarii albaștri au explicat că se află într-o relație simbiotică cu umanitatea și cu, conștiința noastră co-creativă și cu cea de masă.
   Ce este bizar legat de asta este că oricine a privit "Învățăturile înțelepciunii" știu că eu am făcut o serie lungă despre Wilhelm Reich, iar ideea lui că precursorii vieții biologice ... eu am vorbit mereu despre viață ca fiind un efect de câmp cuantic că viața se precipită din vacuumul cuantic ... ei bine Reich chiar s-a uitat la viața ce se forma care se transforma în celule acolo unde nu existaseră, iar în forma lor primordială ele apar ca o sferă albastră, iar în acest caz, la nivel microscopic, dar pur și simplu se manifestă, iar apoi sfera albastră fuzionează apa sau materialul din jurul ei și formează viața, acolo unde nu existase niciuna.
    Incredibil ... eu nu am auzit niciodată de așa ceva.
    Deci asta ne oferă o conexiune între macro-macro, căci tu ai văzut cât de mari sunt aceste sfere albastre în sistemul nostru solar, cât de mari erau?
    Cea mai mare dintre ele ... conține ... sistemul nostru solar este conținut de una din ele.
    Oh, bariera exterioară este una din ele.  Da.
    Ei bine gândiți-vă la puterile feminine, puterile Siddhi, care sunt cele 8 mari puteri,  materializarea instantanee a dorințelor, invizibilitate, levitație și capacitatea de a te face oricât de mare sau oricât de mic vrei.
    Corect, adică acestea ar fi parte din puterea conștiinței acestor ființe.
    Manifestare co-creativă.
    Întreaga idee a scalei când avem de a face cu un univers holografic, în hologramă, în fractal, nu contează cât de mult mărești fractalul, vezi mereu același tipar.
    Corect, iar eu iubesc acel cuvânt "scală" în acest context. Iacob a urcat scara către rai, deci el s-a înălțat, dar scala este un termen muzical. Deci el și-a ridicat vibrația ... Eram pe cale să ajung acolo.  Corect? 
    El se duce în sus în tărâmurile cerești, iar apoi el se "scalează" înapoi în jos.
   El urcă pe octavă și apoi coboară. Corect.
          *                              *                            *                              *
    Corey, aceste ființe au spus că ele fac asta doar pentru noi aici? Ființele sferă ... sau sunt ele ceva doar galactic sau chiar intergalactic ... 
    Asta se întâmplă în ciorchinele de stele local, de 50 de stele sau ceva de genul, că ei sunt cumva legați karmic de Pământ, că există nu numai o relație simbiotică ci există un fel de atașament ... noi trebuie să ne înălțăm pentru ca ei să se înalțe și să se întoarcă la sursă, în esență.
    Eu am dat peste asta și eu în munca mea în tradiția corpului curcubeu tibetan, deoarece tibetanii ne învață că această reînviere sau învățătură despre înălțare a corpului curcubeu este predată în 13 sisteme stelare, inclusiv al nostru, și există ființe care vin și pleacă din aceste diferite sisteme stelare, probabil printr-un sistem de găuri de vierme, corect?
    Și dacă te gândești, poate că Pământul este o colonie într-o Federație, nu-mi place să folosesc acest termen din Star Trek, dar o federație de sisteme stelare în care este predată această învățătură.
    Așa că întrebarea este ... și poate tu poți răspunde la aceasta Corey, suntem noi cea mai puternică verigă în acest lanț sau suntem cea mai slabă? Se pare că ... dacă suntem noi?
   Corect.
   Ei trebuie să fie liderii.
   Ei bine, noi trebuie să fim liderii ... întreg mesajul este că nu sunt aici să ne salveze, nu sunt ființe salvatoare, sunt aici să ne transmită un mesaj, iar noi să preluăm mesajul, să facem schimbările și să ne salvăm noi înșine.                                      ( . . . )

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Link 3


   Linkuri alternative:   AICI  și  AICI .

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...