ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

sâmbătă, 7 iulie 2018

VIAȚA DUPĂ DEZVĂLUIRE: Planul pentru Dezvăluire Parțială


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode.        
    Suntem de acord că omenirea nu este pregătită pentru o dezvăluire totală. Aceasta are de-a face mai mult cu protecția activelor decât cu beneficierea umanității. Dar putem ști ce să așteptăm de la divulgarea totală, mulțumită învățăturilor unei alte civilizații care a ascensionat colectiv dincolo de controlul Draco. Ambasadorul Mica vine dintr-o astfel de lume și i-a spus lui Corey la ce ne putem aștepta. Astfel, acesta stabilește planul de divulgare parțială planificat, detaliind ceea ce va fi dezvăluit și ceea ce va fi păstrat secret, și subliniază ceea ce ne poate elibera de aceste forțe de control.     
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
    Noi am petrecut foarte mult timp vorbind despre aspecte ale mărturiei tale care vor fi foarte greu pentru oameni să le înghită, ținând cont de ... curba de învățare, de cantitatea de noutăți, a ceea ce tu descrii ... cât de neobișnuite sunt toate astea ...
   Tu vezi un viitor pozitiv care ies din toate lucrurile pe care le facem în emisiune? Cred că aici ar trebui să începem.
   Ei bine, indiferent că viitorul nostru este pozitiv sau nu, asta este încă în joc. Asta depinde în totalitate de noi.
   Dar eu cred că ceea ce facem noi în emisiune și ce fac și alții în acest domeniu, ne aduc cu certitudine mai aproape către un fel de dezvăluire.
   Tu ai menționat că e posibil ca noi să nu avem un rezultat pozitiv și că asta depinde de noi.
Ai putea fi un pic mai specific, căci asta este un pic provocator.
   Ei bine, oamenii care mi-au ascultat actualizarea, m-au auzit vorbind în actualizarea mea când Tear-Eir a spus că există o linie temporală optimă care noi ne străduim s-o atingem, dar noi ca și ființe umane suntem conștiințe co-creatoare, ce ne conduc pe această cale, așa că dacă noi nu ajungem acolo ca și comunitate și să ajutăm să ridicăm conștiența și conștiința altora, atunci noi nu ne vom găsi pe noi înșine în acea linie temporală optimă.
    Ei bine, cred că înainte de a ajunge la desert, cum ar arăta liniile temporale sub-optime în mod potențial? Noi avem de a face cu ... un tip de realitate catastrofic la un anumit moment dat?
   Este o speculație. Noi nu știm ... sunt așa de multe realități diferite pe care le putem crea pentru noi înșine. Ca o ființă cu o conștiință de grup, noi nu am decis unde vrem să ajungem, încă. Iar noi ne aflăm în mijlocul luării acestei decizii, chiar acum.
    Deci, haide să spunem că această conștiință începe să facă alegeri mai bune. Care ar fi câțiva dintre pașii care ar fi poate mai predictibili de-a lungul liniei dezvăluirii. Deci ce ar putea începe să vadă oamenii, despre care tu ai putea să spui acum, despre care ei pot să se uite în urmă și să spună : Corey a spus asta, și iată!
    Ei bine, noi vom începe categoric, să avem mai multe rapoarte, fotografii, filmări, ale acestor nave de formă triunghiulară și ale acestor nave de formă ovală pe care ei le folosesc.
    Ei plănuiesc să facă un eveniment al dezvăluirii parțiale, în care ne vor spune doar despre un program pe care ei îl au în orbita apropiată Pământului, câțiva sateliți și aceste nave triunghiulare care zboară și pe care le controlează Forțele Aeriene.
    Stai așa, tu nu ai menționat niciodată în emisiune aceste nave triunghiulare pe poziție. Ce vrei să spui prin asta?
   Aceste nave triunghiulare pe care le văd oamenii, pe care toți le etichetează ca TR-3B.
    Deci tu ai menționat 2 sateliți? Da ... hai să vorbim despre asta un pic. Asta face parte din ceea ce numim Programul Spațial Secret (PSS), de nivel inferior?
    Da, și tehnologia acestor sateliți care sunt stații, stații spațiale, ultima dată am auzit că sunt două ... și sunt servite zilnic de aceste nave triunghiulare.
    Evident camuflate sau ceva ...
   Nu. Nu neapărat ... ele au perspectiva în favoarea lor. Știți, dacă ai o navă triunghiulară care este la 30 de km, zburând rapid, nu vei fi capabil să discerni ce este.
Este aproape fix ca un singur pixel în vederea umană ... da.
    Deci noi suntem aproape de revelarea acestui program al DIA, NSA, iar tehnologia va fi poate cu 50 de ani înainte față de ceea ce avem acum, fiind cu puțin mai avansată decât Stația Spațială Internațională (ISS).
    La ce ne uităm? Când spui satelit, oamenii se pot gândi la o cutie de metal ce se învârte și cu ceva panouri solare pe ea? Asta nu pare să fie despre ceea ce vorbim.
    Nu, nu, ei au sateliți cu oameni, în care se schimbă echipajele, știți, 2-3 oameni ar fi în acești sateliți, dar ei au de asemenea stații spațiale mai mari, stații spațiale circulare ...
    Circulare? 
    Da. Dar asta este o parte a ceea ce am numit programul serviciilor de informații militare de nivel inferior.
    Deci care ar fi următoarea etapă? Să spunem că tu te dovedești a fi corect, iar ei anunță că există ... chestii de tipul ISS, dar mai mari și un pic mai avansate, iar ei anunță că există triunghiuri zburătoare. Unde ne va duce asta? Adică ...
    Ei bine, asta ne va duce un pic către linia temporală a dezvăluirii parțiale. Pentru asta lucrează aceste grupuri. Ei vor o dezvăluire parțială, ca genul acesta de informații să iasă în public, nicio informație despre ET la început și apoi încetișor să ne ofere bucăți.
    Dacă îți amintești că prin anii 80 noi am auzit prima dată despre bombardierul invizibil.
Toată lumea zicea: oh, asta e așa de super, iar apoi a devenit știre învechită foarte repede.
    Ei se așteaptă ca același lucru să se întâmple cu acest PSS de nivel inferior.
    Tu ai vreo ideea despre care ar putea fi o parte din câștiguri după ce devenim confortabili cu ideea acestor sateliți circulari și nave triunghiulare care-i servesc și-i vizitează.
    Eu chiar nu știu ... eu doar știu că există o mulțime de planuri diferite care sunt negociate ... în mare măsură, alianța Pământului și aceste sindicate Pământene secrete s-au unit și au fost de acord în privința a ceva, iar acest ceva fiind ... umanitatea nu poate să accepte un eveniment al dezvăluirii totale.                                      ( . . . )

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


     Linkuri alternative:    AICI 1   și   AICI 2.


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Un comentariu:

  1. Vă salut cu bucurie domnul Paul Marian.într-o zi le vom afla pe toate!Dar oare vom putea crede vreodata?

    RăspundețiȘtergere

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...