ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 26 iulie 2018

Puterea Transformatoare a Marelui Bliț Solar


   Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode și Jay Weidner.        
    O schimbare energetică pentru sistemul nostru solar este în desfășurare, ceea ce implică schimbări în interiorul Soarelui și pentru toată omenirea. Corey și Jay explică ce înseamnă aceste schimbări pentru viitorul omenirii pe măsură ce noi continuăm trecerea de la a treia la a patra densitate. În ciuda încercărilor concertate de a opri acest proces de ascensiune, asistența extraterestră va asigura evoluția noastră continuă, fiindcă ne va ajuta să ne pregătim pentru următorul mare bliț solar.  Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
     Aceasta este o canalizare verificată și poate este una dintre puținele pe care le avem, iar atunci când citești ceea ce spune W.B. Smith despre aceste canalizări, el spune "conține informații ce sună a religie ... despre sfârșitul erei." Dar nu a intrat niciodată în detalii. Acum , uitați-vă la asta, este năucitor.
    "Sunt fericit să fiu cu tine în această dimineață. Lucrurile pe care le vom discuta în dimineața asta sunt foarte serioase. Oamenii din actuala lor stare pe planetă trebuie să se schimbe pentru a supraviețui. Multe lucruri vor avea loc pe această planetă, așa că voi va trebui să vă schimbați cu planeta." - acum fiți atenți la asta:
    "Acest sistem solar se deplasează într-o zonă a spațiului unde vibrațiile sunt mult mai înalte. Asta va cauza schimbări în caracteristicile planetei voastre și de asemenea va cauza  schimbări în oamenii voștri. Vibrațiile de pe planetă vor deveni mai înalte, așa că voi va trebui să vă ridicați vibrațiile voastre pentru a exista pe planeta voastră. Aceste vibrații pot fi ridicate doar de gândirea oamenilor."
    Ei bine, ca să vezi. Adică ... Wow.
    Acolo a dat lovitura ... cu adevărat.
    Acum Corey, tu crezi, bazat pe asta că dacă Alianța Sferei pune o barieră exterioară în jurul sistemului solar, iar acești ET, draconieni de tip orionian, pot ieși? Tu crezi, bazându-te pe genul acesta de informație, că ei nici măcar nu vor mai fi capabili să existe dacă stau aici, de îndată ce se întâmplă asta?
    Asta este exact ceea ce Alianța Ființei Sferă mi-a comunicat.
   Oh, au făcut-o.
    Da. Și nu numai draconienii, dar și alți non-tereștrii care se află aici și intervin, nu sunt compatibili cu noua vibrație sau energie.
    Dă-mi voie să joc rolul avocatului diavolului, doar pentru un moment.
Nu crezi că este posibil ca oamenii din cabală, că dacă ei se uită la acești ET binevoitori sau aparent binevoitori, care de fapt chiar ar facilita lucruri de genul căderii Atlantidei despre care am vorbit data trecută, lucruri de acest gen, în care chiar există o moarte în masă de ființe negative, nu crezi că ființele negative ar vedea aceste ființe binevoitoare ca fiind teroriști?
    Oh da, ei îi vor vedea pe ei ca fiind inamicul ... bineînțeles.
    Căci ei doresc doar să continue ceea ce fac la nesfârșit și să nu fie întrerupți.
    Și conform teologiei și filozofiei lor, ei fac ceea ce este ... bine. Așa că ei văd acești alți ... ceea ce noi numim ființe binevoitoare, îi văd ca fiind răi.
    Acum Jay, de ce crezi că este necesar ca aceste entități negative să expire fizic?
    Ei bine pentru că sunt dictatoarele întregului sistem solar, iar acesta este un lucru bun.
Fulcanelli ne spune în capitolul său despre Cruce din Hendaye că multe ființe vor muri când va veni acest eveniment, dar nu toate.
    Iar eu cred că el chiar vorbea despre această curățare, a întregii zone, și de eliberarea de o mulțime de entități negative.
    Iar eu chiar cred că vor muri și mai cred că ele chiar sunt îngrijorate, foarte îngrijorate iar eu am auzit asta din alte surse, nu numai de la Corey.
    Adică cât de bizar este că-l avem pe tipul ăsta, cred că din Nebraska sau ceva de genul, din mijlocul Nebraskăi, nu știe nimic despre profețiile antice, ci este doar un tip obișnuit care-l duc acolo sus și încep să ofere aceste informații prin el.
    Cu siguranță sursele mele mi-au spus că în anii 1950, ET au început să vorbească telepatic  cu oameni foarte buni, oferindu-le informații pentru a facilita transformarea evolutivă a rasei umane pentru a ne aduce într-o mulțime mai mare.
    Asta este ceea ce mi s-a spus, iar soarele este o parte esențială a chestiei ăsteia, iar schimbarea prin care trece soarele este o parte centrală a chestiei ăsteia.
    Acum Corey, în Legea lui Unu noi am discutat asta deja, a existat o afirmație despre ideea de iluzie a spațiu-timpului care ne este oferită să avem, experiența de a vedea rezultatele acțiunilor noastre. Oare asta ... moartea face parte din iluzia spațio-temporală?
    Ei bine, se pare că ar fi din moment ce avem această experiență în acest mediu. Dar moartea este de asemenea o parte a experienței de învățare. 
    Deci aceste ființe nu mor cu adevărat, sunt doar înlăturate dintr-un nivel al jocului planetar sau inter-planetar.
    Ei sunt, cred, reciclați.
    Corect.
    Și deoarece spațiul-timp sunt în ultimă instanță o iluzie, chiar se pare că aceste potențiale catastrofe în masă periodice, deși există aparența morții fizice în cadrul iluziei ...
este mai mult ca grădinăritul, nu? Este ca aratul câmpului, recolta. Ce este recolta? Ce se petrece, Jay? Este lucrarea solului, nu?
    Așa e.
    Deci ce cred alchimiștii despre această idee, de metafora renașterii? Ei folosesc limbajul legat de Noul Răsărit în aceste ... da ...
    Ei nu cred că moartea este sfârșitul.
    Ei cred că tu vrei să extinzi viața umană pentru a oferi fiecărui om suficient timp pentru a-și da seama de lucruri.
    Ei cred că noi cumva am fost dereglați așa că noi avem o durată de viață scurtă, așa că noi nu reușim niciodată să înțelegem lucrurile, noi murim pe la 78 și asta e tot.
    Așa că noi nu avem cu adevărat timp să înțelegem lucrurile.                    ( . . . )

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative:    AICI 1  și  AICI 2.


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...