ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

sâmbătă, 28 iulie 2018

DEZVĂLUIRI MAI PROFUNDE


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode.        
     Wiliam Tompkins ne oferă din nou o perspectivă mai profundă asupra experiențelor sale de prima mână în crearea programului spațial secret modern. Tompkins explică că dezvăluirea totală este similară  cu o renaștere a conștiinței care ne va obliga să uităm multe aspecte ale științei și ale matematicii pe care le acceptasem ca adevăruri inalterabile.
    Corey confirmă că toate acestea vor ieși la iveală pe măsură ce adevărul va fi cunoscut. De asemenea, datorită poziției sale din think thanks secrete, Tompkins are o viziune unică asupra ceea ce cu adevărat se întâmpla în Germania în timpul CD2RM, unde se lupta în secret un război diferit de cel care a avut loc în restul lumii.   
     Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
    Oamenii de pe toată planeta asta, de cel puțin 6.000 de ani, au fost influențați de ET, de draconieni și de reptilieni. Ei au luat informația, care în esență, se află în fiecare școală de pe planetă și au modificat informația.
    În toată documentarea istorică din această țară și în fiecare țară de pe planetă, s-au oferit minciuni despre astronomie, minciuni despre matematică, minciuni despre capabilitățile tehnice, minciuni despre univers.
    Voi să le numiți, ok? Toate au fost minciuni.
    Fiecare PhD de pe această planetă, fie că era științific sau medical, nu e nicio diferență,  fiecare carte pe care ei au citit-o în cei 6 ani cât au fost în universitate, sunt minciuni. Ele nu spun adevărul, ele nu predau adevărul.
    La acea vreme, noi aveam 34 de amirali în marină. Toți au trecut prin Annapolis. Ei au învățat totul despre marină, totul despre istorie, totul despre matematici, totul despre astronomie, spuneți dvs. Ei au învățat numai minciuni.
    Deci pe cine a ales secretarul marinei Forrestal pentru această slujbă?
    S-a dovedit că amiralul Rico Botta nu era un american, era născut în Australia. Secretarul marinei a selectat un australian care nu fusese infectat cu minciunile pe care reptilienii ni le-au predat nouă. El era liber de asta, așa că ... secretarul marinei era conștient de asta,  deoarece el fusese contactat de ET nordici, oameni de aici, care încercau să ajute SUA.
    Un punct foarte important.
    Așadar ... când eu am fost selectat ... eu nu fusesem ... la universități, eu nu primisem informațiile rele. Mie nu mi se oferiseră informațiile greșite, iar acesta este motivul pentru care eu am fost selectat, deoarece eram informat de marină, eram informat care sunt amenințările, dar eu nu am mers la universitate pentru a înhăța toate minciunile.
    Foarte important.

    Corey, ce crezi despre asta? Aceasta este o afirmație destul de curajoasă de cowboy pe care Tompkins a făcut-o aici.
    Este o cunoaștere normală în programe. Ei ar vorbi destul de des despre modul cum modelele fizice pe care le folosim aici jos pe planetă sunt incorecte și nu au fost corectate cu un scop.
    Ei folosesc diferite matematici hiper-dimensionale, modele decât cele care sunt folosite aici ...
    Știți, modelele fizice, noi suntem încă la acestea cuantice și la cele ale fizicii clasice, iar ei sunt profund adânciți în acest model de univers electro-plasmatic al fizicii, care este adevăratul model.
    Iar un alt lucru pe care l-a menționat a fost că ei doreau oameni care nu fuseseră cred, corupți de această educație incorectă ... asta este foarte comun în program.
    De aceia ei iau copii în acesta, deoarece ei nu sunt încărcați încă cu diverse idei religioase, programare socială, o mulțime dintre acelea nu s-au petrecut încă așa că în esență, ei au o tablă curată cu care să lucreze.
    Este interesant, nu-i așa că studiile guvernamentale au arătat că dacă s-ar face dezvăluirea, cele două grupuri care ar fi cele mai lovite, ar fi oamenii religioși și oamenii de știință.
    Da ... academicienii ...
    Deci tu crezi că această știință în sine, devine o religie?
    Absolut.
    Știți, noi petrecem viața folosind fiecare experiență sau informație pe care o auzim de la oameni pe care-i respectăm și le folosim ca pe mici granule de nisip pentru a șlefui lentilele pe care le folosim pentru a vedea toate informațiile care vin, pentru a le interpreta.
    Căci toate sunt sisteme de credințe, toate sunt religii, chiar și știința.
    Da, el a menționat de asemenea astronomia și unde crezi tu că astronomia e înșelătoare?
    Eu cred că menținerea astronomilor în ignoranță legat de modelul electro-plasmatic, este suficient. Ei fac calcule despre de ceea ce observă și folosesc o matematică incorectă pentru a face calculele.
    Dacă noi am recunoaște că reptilienii există cum s-ar întâmpla asta?
    Ei bine, tu auzi adesea că învingătorii scriu istoria. Ființele care sunt în control dictează ceea ce trebuie să audă minionii. Și toate sunt făcute pentru scopuri de control.
Dacă menții oamenii ignoranți ... asta este asemănător cu a nu permite oamenilor să citească acum mii de ani sau chiar și în prezent, în anumite locuri chiar.
    Tu menții oamenii ignoranți pentru ca ei să nu înceapă să gândească, sau ei nu au capacitatea de a face cercetări mai aprofundate pe cont propriu. Ei trebuie să facă ceea ce li se spune.
     Iar când spui minioni, tu spui că noi avem diverse puncte de presiune în sistemul nostru de informații sau educațional, care poate fi manipulat ... oamenii fiind manipulați poate voit, poate involuntar, de o agendă ET, din punct de vedere a ceea ce spune informația în universități.
    Da, ei au fost capabili să ne facă să ne programăm noi înșine prin norme sociale, prin ceea ce este social acceptabil, asta este programare, acesta este un sistem de control, și același lucru se aplică și sistemului educațional.
    Deci cum se reflectă asta din punctul de vedere al altor civilizații care trec prin același lucru? Ce ne-am aștepta să vedem pe măsură ce acest embargo asupra cunoașterii, se destramă?
     Dacă-ți amintești de Mica, el este un ambasador de pe o planetă din apropiere și că ei au trecut deja prin toate aceste schimbări prin care noi începem să trecem, iar ceea ce El a afirmat , este că după ce noi obținem adevărul sau o revărsare completă de informații ale dezvăluirii complete, noi vom trece prin ... după ce trecem prin cele 5 stagii de durere, negare și toate cele, noi vom trece printr-o renaștere a conștiinței ...
     Știți, toți acești oameni strălucitori care scriu aceste ecuații matematice și cred că sunt atât de strălucitori, când li se oferă aceste ecuații de matematică a modelului hiper-dimensional, ei încă au minți strălucitoare și ei vor lua aceste științe corecte și matematici și vor zburda cu ele.
    Cum se va schimba relația noastră cu universul imediat ce știința este oferită în mod autentic, în locul acestui model redus? Cum arătăm acum ca ființe conștiente și având conștiință în acest univers?
     Dacă înlături o mare parte din misterul universului, tu împuternicești oamenii atât intelectual cât și spiritual. Ei vor avea mult mai mult spațiu să crească.
     Ce crezi că face asta conștiinței, imediat ce suprimarea științei este înlăturată? Cum vom vedea conștiința diferit?
     Conștiința, eu cred că va evolua până într-atât încât noi vom fi capabili să ... atunci când vom avea aceste modele corecte, avem dezvăluire completă, noi înțelegem ... noi avem o înțelegere mai bună a naturii universului, noi vom fi capabili nu numai să ... înțelegem cum locul nostru în univers, dar și locul nostru pe planetă și chiar în societățile noastre diferite.
    Tu crezi că va fi acceptată mai pe larg ideea conform căreia conștiința este un câmp și nu doar ceva localizat în creier?
     Aceasta este una dintre științele ce au fost suprimate, deci da, aceasta ar fi dezvăluit.
    Ce experiență personală ai avut tu legat de faptul că știința aceea este suprimată? În programele tale ...
     Ei bine, era doar o cunoaștere comună faptul că puterile conștiinței umane sunt suprimate pe Pământ, deoarece conștiința noastră co-creatoare interacționează cu materia, pentru că noi putem interacționa cu materia, aceiași oameni care controlează ceea ce noi aflăm din punct de vedere științific, ei sunt capabili să ne controleze făcându-ne să ... noi suntem ca ... este ca rădăcina magiei lor.
    Ei vor crea un catalizator și ne vor face să manifestăm să apară ceva.
    Ce crezi că se întâmplă când ajungem la această idee că există doar o singură conștiință în univers? Cum ne va afecta asta când ideea a deveni publică?
     Ei bine, noi ne vom da seama că suntem cu toții una și că nu suntem atât de diferiți, și separați așa cum credem că suntem.
     Super.                                               ( . . . )
 

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


 Link 3


  Linkuri alternative:  AICI 1  și  AICI 2.


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...