ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

sâmbătă, 14 iulie 2018

FORȚELE NEGATIVE


   Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.  Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode.        
    Potrivit persoanelor implicate în PSS, omenirea a fost condiționată permanent de degetul opresiv al Draco. Dar vedem unele sectoare ale umanității care se trezesc și încep să revendice suveranitatea asupra conștiinței noastre colective și viitorul nostru. Fără îndoială, nu am putut realiza acest potențial superior dacă nu ar fi fost existența de forțe adversare. Corey oferă viziunea unei persoane implicate în PSS cu privire la pasajele documentației Legii lui Unu care explică de ce forțele negative sunt aici și de ce li se permite să influențeze omenirea.    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
    În acest episod noi continuăm investigația noastră uluitoare la cererea publicului, în uimitoarele corelații între ceea ce se află în materialul Legii lui Unu și experiența directă a lui Corey cu Programul Spațial Secret (PSS).
    Există o mulțime de lucruri aici pe care mulți oameni ar putea să nu le înțeleagă, eu sunt o persoană care studiază Legea lui Unu, încă din 1996. Așa că eu am descoperit niște chestii foarte interesante pe care chiar dacă ați citit Legea lui Unu, e posibil să le fi scăpat.
    Deci Corey, bine-ai revenit la emisiune. Mulțumesc.
    Ok Corey, deci când am filmat ultima dată emisiunea, tu nu văzusei Legea lui Unu absolut deloc ... asta s-a schimbat de atunci?
    Da, de fapt chiar am fost capabil să citesc prima carte a Legii lui Unu. Am citit-o doar odată și este foarte mult de reținut așa că va trebui să o citesc de mai multe ori, evident ...
    Da, atunci când am pus prima dată mâna pe ea, am petrecut 45 de minute fără să dau pagina, doar concentrându-mă intens. Limbajul este foarte dificil, iar ceea ce eu voi face pentru voi tipilor, este să mă asigur că ... eu am încercat să o intercalez cât de mult posibil.
    Dar noi o reluăm de unde am lăsat-o în episodul anterior. Deci haideți să ne scufundăm înapoi în aceasta. Deci : Puteți să dați nume? Acesta este o întrebare care a fost pusă: "11.19 Întrebare: Puteți să numiți oricare dintre recipienții cruciaților?" ... aceștia sunt bineînțeles, ființele draco. "... acestea putând fi orice nume care pot fi cunoscute pe planetă astăzi?"
    Deci acum ... prin întrebarea lui Don Elkins se încearcă aflarea ... în regulă, cine a fost contactat direct de către draconieni? Puteți să ne oferiți un nume?
    Și știi că RA este foarte sensibil legat de asta din cauza liberului arbitru ... Doar în cazul când cineva este mort ei pot și chiar și atunci sunt cu adevărat îngrijorați în legătură cu liberul arbitru așa că răspunsul devine un pic complex, din cauza asta.
    Ei spun: "Eu doresc să mă aflu într-o non-violare a distorsiunii liberului arbitru."
    Deci în mod clar, din nou, ei nu vor să spună ce se întâmplă cu adevărat aici. Ei nu vor să treacă prea mult peste margine.
    "Pentru a-i numi pe cei implicați în viitorul spațiului/timpului vostru înseamnă să violezi, așa că noi vom da la iveală această informație.
    Dar bineînțeles, dacă ei ar face asta, ar fi Consiliul Relațiilor Externe (CFR), Comisia Trilaterală (CT), familiile de sânge ale Illuminati ... Consiliul celor 300, toate think tank-urile. Este foarte clar că asta este ceea ce ei încearcă să sugereze, dar nu spun cu adevărat. Ei chiar menționează oameni care conduc sistemul financiar, la un moment dat aici.
    "Noi cerem contemplarea voastră a fructelor acțiunilor acelor entități pe care voi i-ați putea observa bucurându-se de distorsiunea către putere."
    Deci noi avem chiar aici răspunsul. Distorsiunea către putere, înseamnă oamenii care au creat puterea financiară, puterea mondială, iar aceștia sunt oamenii care au avut contact cu ceea ce ei numesc "cruciații Orionului", care sunt draconienii.
    "În acest fel voi puteți să discerneți pentru voi înșivă această informație."
    Deci, tu ai remarcat Corey, când ai avut de-a face cu aceste ființe tu însuți, că există lucruri pe care ție ți-ar place să le întrebi, că ele se sustrag, ele pur și simplu nu vor să-ți ofere răspunsul la fiecare întrebare pe care o pui?
    Cum ar fi aviarii albaștri?
    Absolut ... poți să ne oferi niște exemple?
    Asta nu că ar avea cu adevărat de a face mai mult cu viața personală sau genul acesta de lucruri care se petrec, dar răspunsul este mereu: ei trebuie să fie atenți să nu violeze liberul arbitru.
    Și de asemenea, dacă ei mi-au oferit informații și le-am împărtășit într-un mod neiubitor sau nu în felul corect, cu o altă persoană mi s-a spus despre violarea liberului arbitru al altora.
    Ei bine tu de asemenea, într-unul dintre episoadele cu actualizări ai descris o situație în care tu ți-ai rănit genunchiul căzând pe o rampă care ieșea din nava PSS, iar ei nu te-au vindecat.
    Corect, acela a fost grupul mayaș.
    Și dintr-un anumit motiv tu ai avut nevoie de acea karmă.
    Corect.
    "Noi nu vom interveni în, am putea spune, jocul planetar."
    Deci în mod clar există un anumit grad de ... ei chiar vorbesc de faptul că gardienilor le este permis să se asigure că recolta decurge bine, iar recolta se referă la acest eveniment al înălțării, dar pentru o mare perioadă de timp, ei nu vor cu adevărat să interfereze, noi trebuie să facem asta prin noi înșine.
    Din nou, este asta similar cu ceea ce ai auzit?
    Da și destul de interesant, ei se referă la toată această situație ca la un joc, sau Jocul, de foarte mulți din elită ... 
    Corect. Deci sunt o grămadă de corelații aici.
    "Asta nu este important pentru recoltă."
    Deci acest eveniment va avea loc indiferent că ne spun cine sunt acești oameni sau nu.  Chestia reală este despre deschiderea inimii, să fii mai iubitor, mai în serviciul altora, după cum ai spus și tu de atât de multe ori.
    Absolut.
    Deci cum predă Orionul? Aceasta este o întrebare importantă.
    "Cum transmit cruciații mai departe conceptele lor indivizilor încarnați pe Pământ?
    " RA: Există două modalități diferite, exact așa cum există două modalități diferite de a (am putea spune) polariza serviciul către alții. Există acele complexuri spirit/corp/minte (sau oameni) în planul vostru care chiar fac exerciții sau realizează discipline pentru a căuta contactul cu surse de informație și putere, care conduc către deschiderea porții către infinitatea inteligentă."
    Corey, pe măsură ce citești asta, ideea de a face exerciții și a realiza discipline de a căuta contactul, de ce îți amintește sau la ce te gândești că s-ar întâmpla dacă te-ai lega de asta?
    Societăți secrete și învățăturile școlilor de mistere antice pe care le-au preluat și corupt, asta este ceea ce apare în mintea mea.
    Unii dintre acești oameni chiar practică meditația și încearcă să facă ... chiar dacă sunt foarte negativi și încearcă să facă o practică de meditație?
    Oh da, ei meditează.
    Ok.                                             ( . . . )

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative:   AICI 1  și  AICI 2.


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...