ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 12 iulie 2018

DEZVĂLUIND PLANUL MAI MARE    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode.        
    Corey abia a avut un moment să se recupereze de la ultima sa întâlnire cu un program al complexului militar spațial (MIC SSP), când a avut loc un alt contact. De data aceasta, ei au venit cu informații despre o civilizație înainte de Adamitas, care a fost ascunsă mult timp sub gheața Antarcticii. După eliberarea sa, o altă întâlnire imediată cu Civilizația Maya a relevat că diferitele sale răpiri făceau parte dintr-un plan mai amplu al ființelor sferă. Dar întâlnirea lui finală cu un membru clandestin al Exilaților a fost cea mai tulburătoare din toate aceste experiențe sfâșietoare.   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
    Deci Sigmund este acum confruntat cu dovezi că tot ceea ce a construit toată viața în jurul lui este o minciună ...
    Da, acesta este unul dintre lucrurile pe care le-a menționat și anume că ... ei, el în particular, începeau să simtă că nu sunt în vârful stâlpului totem, din punct de vedere al informațiilor, așa cum au fost lăsați să creadă.
    El a continuat spunând că a fost staționat la câteva baze în Antarctica. El a fost ... el a fost, iar asta mi-a captat atenția.
    Iar el a spus .... Câteva baze?
    Da. Da, și el a spus că sub calota glaciară ei au descoperit un număr de orașe antice, orașe în ruină, nu numai unul ... și că acestea, într-adevăr, așa cum eu am raportat ei au găsit ceva ca niște mamuți cu lână înghețați instantaneu și de asemenea acești pre-adamiți, după cum îi numea el.
    Pre-adamiți?
    Da, și mă gândesc că asta înseamnă înainte de Adam, din Biblie. Iar el a afirmat că într-adevăr ei erau cumva fusiformi, aveau cranii alungite și aveau proporții ciudate ale toracelui și că ei evident nu fuseseră concepuți să trăiască în presiunea barometrică și gravitația acestei planete.
    Și că aveau un fel de stații unde studiau umanitatea pe diferite continente. A existat un fel de catastrofă care s-a produs și Antarctica a înghețat instantaneu, complet ... așa că el a afirmat că acești pre-adamiți nu au avut acces la orașele lor la orașele lor antice timp de peste 10.000 de ani, iar aceasta a fost o mare problemă pentru ei.
    Aceștia au fost pre-adamiții care au fost în aceste mici baze ici și colo în jurul lumii. După ce au pierdut accesul la orașele lor antice, au început să se împerecheze cu populația locală umană și apoi au început să aibă acești hibrizi pre-adamiți și erau tot felul tipuri diferite ale lor, deoarece ei s-au împerecheat cu rase diferite. Au existat unii dintre ei care au avut un aspect african, alții aspect caucazian, iar alții care aveau aspect sud-american. El a afirmat că orașele merg înapoi în timp până când aceste ființe se pare că au ajuns aici pe Pământ, cu 65 -75.000 de ani în urmă. El a zis, din informările lui, aceste informații vin de la el.
    El a spus că i se pare că ei au venit de pe altă planetă din sistemul nostru solar care nu mai era propice vieții.
    El a spus unde este această planetă?
    Nu. A sunat ca și cum el ori nu știa ori nu dorea să împărtășească cu mine. Din acest moment am început să mă întreb de ce împărtășea asta cu mine mai exact. Și cred că el a văzut privirea de pe fața mea și cumva s-a retras.
    Tu spui că acești pre-adamiți sunt încă aici într-o anumită formă? Căci noi am vorbit de Vatican și pălăriile în formă de mitră ce le puteau ascunde craniile alungite ...
    Da, într-o conversație pe care am avut-o mai târziu cu Gonzales, da, asta a apărut.
    Deci atunci se pare chiar că acești oameni trăiesc pe Pământ ... El ți-a spus dacă aceștia trăiesc în orașe subterane sau unii chiar trăiesc la suprafață?
    Nu, nu am intrat în așa de multe detalii ale acestei informații. Singura altă informație pe care mi-a mai oferit-o a fost că ... noi oamenii am descoperit aceste ruine în Antarctica cu ceva timp în urmă și le-am excavat, dar pre-adamiților nu li s-a permis să meargă acolo jos.  Acea zonă, Antarctica era controlată de către reptilieni și abia în timpurile recente s-a făcut un fel de înțelegere în care le-au permis acestor pre-adamiți să înceapă se meargă acolo jos și să viziteze orașele antice.
    Ce au găsit în aceste ruine, mai exact?
    Ei bine, ei au găsit foarte multă tehnologie, cea mai mare parte distrusă dar foarte multă tehnologie, iar toate clădirile erau pur și simplu ... cu greu mai găseai cărămidă peste cărămidă ... era o distrugere completă.
    Și totuși mai exista tehnologie intactă?
    Corect. Dar în subsol, acolo au găsit mai multe. Au găsit biblioteci antice și au găsit  depozite de tehnologii.
    Deci, trebuie să fi fost fascinant pentru ei dacă ei acum cumva ei sunt capabili să aibă acces la propriile lor ruine.
    Da, trebuie să fi trecut peste 10.000 de ani și toate înregistrările lor erau acolo, cea mai mare parte a tehnologiei lor era acolo și era ca și cum ai trimite câțiva dintre oamenii noștri la o bază de Lună, iar apoi se întâmplă o catastrofă pe Pământ și ei nu se puteau întoarce pentru provizii.
    Ok, în următorul nostru punct de impact, noi avem că la un anumit moment dat el s-a oprit dintr-odată să vorbească despre asta.
    Corect, eu aveam o privire ca și cum nu aș fi înțeles de ce-mi spunea mie toate astea așa dintr-odată și mi s-a părut un pic ciudat ... nu am înțeles motivația.
    Iar în timp ce mă gândeam la asta, el a văzut privirea pe chipul meu și s-a oprit. Și mi-a spus că va folosi din nou aceiași tehnologie asupra mea pentru a-mi schimba starea conștiinței mele ... oh, Doamne ... pentru a vedea dacă el poate să scoată mai multe informații de la mine, iar eu i-am spus: ascultă-mă, eu sunt fericit să răspund oricărei întrebări, nu este nevoie de aia.             ( . . . )

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative:   AICI 1   și  AICI 2.


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...