ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

sâmbătă, 4 august 2018

Dezvăluirea și Războiul Secret Subteran


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.  Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode. 
     Negocierile privind o dezvăluire totală sau parțială se intensifică cu trecerea zilelor. Axul central al acestor dezbateri este repercusiunea socială pe care fiecare nivel o o poate avea. Corey explică că unele persoane cred că aceste dezvăluiri deranjante vor conduce la valuri masive de tulburări sociale și tulburări haotice, în timp ce alții încearcă să evite să fie duși în tribunale și judecați pentru crime de război. În lumina acestor discuții, a început un nou război secret clandestin în care bazele subterane sunt distruse de Alianță și principalele programe de modificare a climei au încetat. O dovadă a acestui fapt, este creșterea numărului de cutremure și schimbări bruște ale modelelor meteorologice din întreaga lume.  
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
     Ce naiba se întâmplă cu senatorul John Kerry care merge în Antarctica în ziua alegerilor? Ce naiba se întâmplă acolo? Ce este acolo?
     O mulțime de nume mari merg acolo jos. Se pare că acestor oameni li se oferă tururi ale unor orașe ce s-au descoperit sub gheață la câteva mile și de asemenea tehnologie, incluzând aeronave sau nave spațiale.
     Eu am auzit de la Peterson, în mod independent că există câteva nume care au fost acolo și care nu sunt publice, iar eu mă întreb dacă tu ai auzit de asemenea asta?
    Da.
    Deci în esență acesta este ca un mare tur pe care-l primește toată lumea, toți cei care sunt pe un nivel suficient pentru "a fi necesar să afle" sau de importanță pentru acest grup care a mers acolo jos.
    Da, și ... ce fel de chestii se întâmplă când merg acolo jos?
    Eu nu știu exact ce i se arată fiecărui individ, dar eu știu că unora dintre ei li s-au arătat orașe pe care le-au excavat de sub gheață. Lor li s-au oferit de asemenea călătorii cu nava spațială ce a fost recuperată de sub gheață.
    O navă recuperată chiar de sub gheață?
    Da.
    Asta este foarte interesant deoarece asta se leagă cu ceva ce eu am auzit de la Pete Peterson, în privința lui Buzz Aldrin.
     Deci  de ce crezi tu că ar fi purtat acel tricou unde este descrisă călătoria către Marte ca și astronaut, când se ducea către Antarctica?
     Ei bine, poate că el cercetează schimbarea climatică de pe Marte. Căci există o chestie ciudată în special acum că noi știm că ruinele de sub gheață își au originea de la ființe care au venit de pe Marte.
     Iar tu ai spus asta înainte că noi putem urmări asta până în trecut, că acești oameni au o descendență completă neîntreruptă de pe Marte.
    Corect, ei au descendența undeva foarte departe și în afara planetei noastre. Deci lucrul interesant aici este, bazându-ne pe ceea ce tocmai ai spus, Pete mi-a mărturisit independent atunci când l-am chemat și am vorbit cu el despre ceea ce tu ai spus, coroborând atât de multe lucruri și apoi au existat și alte lucruri pe care tu nu le-ai spus, iar unul din ele a fost că Buzz Aldrin a atins o altitudine de 200 000 mile și a spus echivalentul nepoliticos al "rahatului sfânt" de 7 ori pe măsură ce accelera către acea altitudine deoarece era așa de rapid.
   Iar apoi a spus Buzz a fost dus pe partea din spate a Lunii și a apucat să vadă toate luminile de tip Manhattan acolo, toate structurile și apoi au trecut pe lângă o bază care era deasupra Antarcticii pe măsură ce se întorceau și i-au oferit ceea ce el numea un salut cu aripa ... și că în aparență întreaga experiență a fost așa de șocantă pentru el că asta i-a dat un atac de cord.
    Eu mă întreb ... din moment ce Pete a spus toate ... atât de multe dintre bunurile  programului spațial de care este el conștient, sunt acum deasupra Antarcticii.
     Toate această situație ți se pare plauzibilă, s-ar fi putut întâmpla?
     Sună plauzibil, dar eu nu știu poziția diferitelor bunuri ale CMI și PSS ...
    Dar această idee că accelerarea este așa de rapidă că cineva care este obișnuit să călătorească într-o rachetă, ar putea fi cu adevărat șocat? Asta are sens?
    Oh da, și cel mai probabil erau cele mai coborâte reglări, deoarece în mod normal este așa de rapid că este doar un fel de ceață.
     Deci noi auzim de asemenea de la Pete că există o metodă de excavare cu aburi. Tu ai menționat excavarea cu aburi, dar Pete a spus în mod specific ei iau pungi mari de apă în aceste găuri deja existente care sunt săpate în gheață ei scapă punga și când aceasta este pe cale să lovească locul unde este gheața ei o lovesc cu această unde de microunde de foarte mare putere și totul se transformă în aburi și topește mai mult din gheață.
     Așa deschid ei un tunel în jos sau un coridor în jos către o zonă. Restul este făcut manual cu furtunuri cu aburi, abur presurizat. Ei nu puteau face asta în jurul artefactelor sau le-ar fi distrus. O mare parte din ceea ce s-a descoperit sub gheață ... ei au găsit palmieri, încă în pământ, au descoperit tot felul de animale preistorice, sub gheață, conservate încă și ei au adus acelea înpoi în SUA și Europa să le studieze.
     Deci tu mi-ai menționat de asemenea în informările pe care le-ai primit, că acesta este o dezvăluire care este plănuită pentru un scop specific la un timp specific, iar acesta este un subiect foarte important iar eu cred că va deveni carnea acestui episod.
    Așa că, noi am discutat despre ideea că asta va ieși la suprafață dar noi încă nu am spus de ce sau când sau care este agenda.
     Deci au putea să ne oferi cumva imaginea de ansamblu?
    Eu știu că tu ai primit informări în care nu ai pus întrebări și chestii de genul acesta, care este imaginea de ansamblu despre motivul pentru care sunt făcute toate acestea și cum va fi folosită?
     Planul cu care cabala și cred că Alianța Pământului au fost de acord este acela că ei vor lansa bucățele și părticele ale informației Antarcticii de îndată ce va exista un eveniment catalizator, acesta fiind de exemplu începerea arestării cabalei sau ei vor începe să instaleze tribunale ...
     Ei însemnând alianța?
     Alianța sau ... oamenii ar crede că sunt extratereștrii, dacă ei nu știu mai multe.
     Nu, alianța ... ok.
    Dar alianța de asemenea lucrează cumva cu membrii cabalei încercând să se unească să găsească o cale "responsabilă" să dezvăluie informația.
     Deci ceea ce noi avem este o situație în care alianța chiar vrea ca dezvăluirea să se producă, dar ei se tem că dacă noi vom obține  toate astea dintr-odată ne va copleși?
     Așa că ei selectează poate, ceva mai local, asociat mai mult cu un salt mai mic în sistemul de credințe decât OZN-urile și ET?
     Ceea ce ei plănuiesc să dezvăluie mai întâi este că noi am găsit poate, câteva animale preistorice, este uimitor, iar apoi, oh, noi am descoperit rămășițe unei civilizații antice, iar apoi vor raporta doar că era o civilizație umană care era foarte veche ...
     Chiar și numai asta va năuci mințiile majorității oamenilor, iar ei vor face asta de-a lungul zecilor de ani, asta este ceea ce au plănuit.
     Apoi ei vor anunța că noi avem un PSS ... și că acesta, apropos, a descoperit ruine similare în jurul sistemului solar.
      Imediat ce se va întâmpla asta, vor începe să intre în aspectele non-terestre ale descoperirii din Antarctica.
     Deci doar după ce vor dezvălui PSS și alte ruine de acest gen din sistemul solar vor vorbi atunci despre ceea ce spui tu că ei numesc "Nina, Pinta & Santa Maria" aceste 3 nave-mamă de 30 mile lungime pe care ei le-au descoperit dedesubtul a 3,5 mile de gheață?
     Corect.
     Deci asta este destul de târziu în cadrul jocului. Da.
     Iar Alianța PSS nu vrea să desfășoare asta încetișor. Ei vor să rupă bandajul și să facă o dezvăluire completă imediat către toți.
     Care crezi tu personal că este mișcarea corectă?
     Eu cred că trebuie să terminăm odată cu asta și să avem o dezvăluire completă. Eu înțeleg că asta va costa vieți, îi va costa pe unii sănătatea, în anumite cazuri, dar noi trebuie să mergem mai departe cu toate astea.
     Dacă o faci într-un mod controlat, cuvântul cheie este controlul.
    Va exista mereu o cale de a pătrunde și a corupe procesul.      ( . . . )

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Link 3


    Linkuri alternative:  AICI 1  și  AICI 2.


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...