ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

sâmbătă, 18 august 2018

SECRETE ALE MISIUNILOR APOLLO


   Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.  Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode.        
     William T. viene din nou pentru a da o mărturie impresionantă despre munca sa în dezvoltarea programului spațial secret și descendența extraterestră de pe Pământ. Din poziția sa de inginer, el are o perspectivă unică despre partea secretă a faimoaselor misiuni Apollo. Dezvăluie că imaginile și transmisiunile audio ale aselenizărilor, care au fost distribuite în întreaga lume, au servit ca o distragere a atenției pentru a ascunde ceea ce astronauții au experimentat de fapt în spațiu și pe lună. Corey confirmă aceste revelații, în timp ce vorbește despre crearea de diferite corporații care au lucrat împreună pentru a contracara amenințarea care se apropia din cauza rapidei creșteri a programului spațial nazist. Aceste companii se cunoșteau ca Conglomeratul Corporativ Interplanetar (CCI).                Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
  
   Conexiunea Francmasonică

     Dacă mă iei pe mine cel care lucram în think tank-ul secret din Douglas ... singurii doi oameni care știau că era acolo la Douglas, era vice-președintele ingineriei, și Dr. Klemperer.
     Când noi aveam întâlniri cu amirali ai marinei, acolo, în programe, sau când aveam întâlniri ale altor oficiali de la vârf, sau când făceam întâlniri de revizuire a designului propriilor noștri oameni, deoarece aveam o mulțime de oameni în acel grup. Subiectul ar fi ajuns la un punct unde nu exista niciun răspuns ... Iar eu veneam cu un răspuns .... Vice-președintele ingineriei ... ar fi aruncat mereu asta în discuție. El spunea: Bill, tu abordezi totul ... (adică acest subiect și alte lucruri) ca și cum ... tu te uiți la astea ... ca și cum nu ai fi de aici absolut deloc. Mi s-a spus asta de sute de ori de oameni diferiți. Tot ceea ce pot spune este că ... tatăl meu a fost un mason de nivelul 33. Ok ...
     Unchiul meu Harding a fost un chirurg șef în spitalul Santa Monica ... o grămadă de bani, casă mare ... a cheltuit fiecare cent pe care l-a avut săpând prin interiorul piramidelor ... încercând să descifreze hieroglifele. Asta este ceea ce el încerca să facă. El a avut 3 fiice, mătușile mele.
     Noi am trăit în casa aceea aproape 1 an ... și ce am făcut? Există un scaun pe care el l-a avut, lângă șemineul din acea casă. Scaunul este ... de aproape 1,5 metri lărgime, scaun de lemn, acoperit în întregime cu hieroglife ... iar unii oameni spun că era scaunul Regelui Tut ... i-au găsit un nume bun, dar da, aparținuse unuia dintre regi (faraoni n.t.)
     Nu știu cum l-a scos pe furiș din țară, dar el a scos o mulțime de alte lucruri din acea țară și le-a răspândit pe la cercetători de top din SUA. Deci, din nou, cine este unchiul Harding?
Un mason de nivelul 33.
    Tot ceea ce spun eu este că există o mulțime de lucruri în care nu suntem implicați, pe care nu le înțelegem ...

    Deci Corey, primul lucru pe care l-a spus, este că toți cei de acolo se comportau ca și cum el nu ar fi fost de aici, răspunsurile pe care el le găsea la întrebări foarte grele la care nimeni nu putea răspunde, se sugerează, din ceea ce spune, dacă-i citești cartea, că el avea vre-un fel de cunoaștere telepatică sau vre-un fel de înțelepciune mai profundă. Așadar, în privința acestei descendențe ET sau conștiințe ET, este asta posibil? Crezi că asta este ceea ce ar fi putut să i se întâmple lui Tompkins?
    Ar putea fi un număr de lucruri. Ar putea fi faptul că el s-a încarnat aici din alt suflet-grup ET ... posibil acești nordici despre care vorbește sau el se află în comunicare telepatică  inconștientă și conștientă cu ei.
    Ceea ce și descrie în cartea lui: comunicare conștientă cu nordicii. 
     Iar eu am experimentat asta eu însumi.
    Deci când el descrie această chestiune a unchiului Harding ca fiind un mason de gradul 33,  și de asemenea șeful spitalului Santa Monica, luând toți bani lui în exces și jefuind artefacte de la piramide.
    Unii oameni ar găsi asta greu de crezut căci te-ai gândi că ar exista reglementări  guvernamentale foarte stricte pe acele artefacte și pe locul unde se duc. Asta nu este adevărat?
     Nu, pe atunci. Era foarte comun ca oamenii să facă arheologie. Ei o numeau "arheologie", dar în esență era vorba de jefuirea locurilor arheologice  prăduindu-le ca pe nimicuri pe care ei le-ar vinde sau le-ar lua acasă sau să le vândă la muzee.
     Deci tu crezi că ar putea exista chiar artefacte uimitoare cum ar fi un scaun de 1,5 metri acoperit cu hieroglife care să stea în casa cuiva?
    Oh, absolut ... există colecții private imense cu artefacte foarte importante.
    De ce crezi că francmasonii ar fi interesați de chestiile astea?
   După cum știi, sau mulți poate nu ar știi, toată lumea, pentru a fi implicată în programul spațial civil, le era necesar să fie masoni. Masonii sunt păstrători ai cunoașterii, iar dacă ei primesc aceste învățături ale înțelepciunii străvechi prin învățăturile lor diverse și lucrurile evidente pe care ei trebuie să le memoreze, și ceea ce trebuie ei să memoreze este pur și simplu o nebunie ...
     Dacă ai dovedit că poți să ții aceste secrete și dogme, atunci ești încredințat cu mult mai multe și ești deja o parte a unei organizații care a fost ... este controlată ... 
     În cazul în care cineva nu știe, care sunt pedepsele dacă scapi secrete masonice dacă devii un inițiat ...            
     Moartea? ... Da.
     Deci este un ritual de trecere foarte intens să fi capabil să obții confidențialitatea cuiva și să ai o senzație că-i poți încredința secrete.
    Ei iau asta foarte în serios.
     Deci ... de ce crezi tu că l-a menționat pe tatăl lui și pe unchiul lui ca fiind masoni de grad 33 când a discutat ideea că el ar putea fi un suflet ET.
     O mulțime dintre aceste societăți își urmăresc descendența în urmă până la non-tereștrii care au venit pe această planetă ... cu mii de ani în urmă. Iar asta este de asemenea foarte important pentru ei, să fie capabili să urmărească această descendență. În timp ce-și urmăresc descendența, ei urmăresc de asemenea istoria descendenței și toate aceste informații ... ei bine, unele dintre aceste informații vor fi disponibile anumitor masoni și se pare că unchiul său a auzit suficient din aceste informații că s-a simțit obligat să-și cheltuiască propria lui avere pentru a încerca să răspundă la unele întrebări el însuși.
     În regulă, acum în următorul segment, ceea ce vom avea pentru voi este o continuare a discuției despre francmasonerie, așa cum se aplică la ceva foarte interesant, la care e posibil să nu vă fi gândit înainte.
     Să ne uităm.

Rescriind Misiunea Apollo

    Deci acum eu sunt șef de secție în inginerie la Douglas în programul Apollo. Și aveam în subordine 173 de ingineri, proiectanți și oameni de știință. de fapt 11 doctori docenți ... eu am făcut sugestia și ei au dus-o la îndeplinire. Cel mai bun grup de ingineri de pe planetă ... tipi de la vârf.
     Iar noi am conceput un nou program NASA pentru a merge pe Lună. Am aruncat tot ceea ce a făcut NASA și am venit cu ceva complet nou. Eu am trimis la șeful ingineriei, ei au trimis la marketing, iar marketingul a vorbit cu oamenii care fabricau și au încercat să mă concedieze. Căci cei care fabrică vor să fabrice, ei nu vor să facă această chestie inginerească
absolut deloc ...
    Eu nu sunt concediat și sunt autorizat să fac asta. Dar marketingul nu ar fi făcut asta. Așa că vice-președintele ingineriei a spus că în secret, vom face asta noi înșine. Așa că am pus toate astea la un loc și am avut un model de 1.90 x 1.90 metri al noului centru de comandă al misiunii NASA care arăta exact ca un mare teatru cu scaune din ce în ce mai jos, cu ecrane pe pereți, așa că le-am pus pe un DC7 nou nouț, și toată documentația mea și am zburat la REDSTONE ARSENAL (arsenal secret) stație spațială secretă unde erau toți germanii și unde e NASA și am închiriat un camion. Iar eu eram într-un costum de afaceri de 3 piese.
Eu am închiriat acest camion și avea toate aceste angrenaje pe care nu le condusesem  vreodată și am condus chestia asta cu o cutie în el, în interiorul acestei zone secrete.
     Dar ce este interesant ... secretara mea, mi-a scris o scrisoare care m-ar duce la oamenii de vârf din REDSTONE Arsenal, dar îmi spune că nu voi avea nevoie de asta. Așa că în timp ce conduceam, ea îmi spune telepatic: nu-ți fă griji Billy, porțile se vor deschide.
     Așa că eu conduc către interior, iar aceste porți mari se deschid, iar eu trec direct pe lângă o zonă enormă dintr-o parte cu zeci și zeci de camioane și mașini și automobile și echipamente unde toată lumea trebuia să treacă prin securitate să se verifice tot ceea ce era în acel camion, să obții permisiunea să le aduci în interior și toate chestiile alea, așa că eu am condus direct printre acestea. Poarta s-a deschis. Eu am condus chestia aia și am început să caut biroul lui Von Braun, eu însumi. Eu am trecut prin traficul bazei. Am ajuns la bază și într-un final la turn.
     Cei 4 gardieni de securitate ai clădirii, au coborât și și-au pus puștile lângă ușa clădirii, au coborât scările, cu un căruț masiv, imens. Acest căruț avea 4 roți. Ei l-au ținut și l-au cărat pe trepte, l-au rulat către camionul meu, au dat la o parte opritoarele și barele dintr-o parte, barele de lemn într-o parte, (ale camionului), mi-au luat modelul și l-au pus în acest căruț.  De unde a apărut căruțul? De ce era căruțul acolo?
     Ei au pus modelul în acel căruț mare și l-au cărat pe lângă niște birouri, pe un hol, ușa liftului, una destul de mare, s-a deschis, cu alte 3 lifturi de o parte a celui central, ușile se deschid, ei au împins chestia asta în interior, eu am intrat cu ... geanta mea plină de informații, am urcat la etajul din vârf, ușile s-au deschis, ei nu au spus niciun cuvânt ... au împins acest căruț către o zonă de foaier, acele uși s-au deschis, am intrat în prima zonă mare a biroului, cu toți oamenii lui Von Braun pe o parte, iar oamenii Doctorului Debus pe partea aceea, ușile către această sală de conferințe mare s-au deschis, au parcat căruțul ... au deschis cutia, au ridicat acest model care era acoperit, cu această acoperitoare fină, albastră.
      Au așezat-o pe această învelitoare albastră în sala de conferințe. Secretarul Dr. Von Braun și secretarul Dr. Debus au venit către mine. Cei 4 gardieni au luat acest cărucior, l-au rulat afară ... și-au păcănit călcâiele, și au mers jos. Acum amintiți-vă, eu nu am spus un cuvânt nimănui. Eu am venit la bordul acestui dispozitiv fără nicio bucată de hârtie. Eu am venit și nu am discutat cu nimeni și ambii știau că eu sunt aici acum. Deci, secretarul lui Debus a spus că acesta, Dr. Debus, va fi aici imediat. Iar Dr. Von Braun va fi aici, de asemenea.
      Debus a ieșit din camera lui de conferințe și mi s-a prezentat, iar Von Braun a ieșit din cealaltă cameră de conferințe și mi s-a prezentat, de asemenea. Deci acum aveau această mare chestie albastră în mijlocul mesei lor strălucitoare din centrul camerei de conferințe.
     Am zis, eu sunt William Tompkins, eu vin de la Douglas și avem o propunere pe care vrem  să vi-o prezentăm asupra unor schimbări pe care noi simțim că sunt necesare pentru ca Apollo să ajungă la Lună. Nimeni nu m-a întrerupt. Câțiva dintre oamenii lui Von Braun au venit și au stat lângă acesta la masă, oamenii lui Debus au stat cu el, ambii secretari s-au așezat, și am început să vorbesc : era momentul potrivit să scot această învelitoare și le-am arătat ceea ce tu și toți ceilalți de pe planetă ați văzut ca fiind complexul 39 sistemul de control al lansării unde l-ați văzut pe Dr. Von Braun stând în vârf și toți inginerii și pe toată lumea, privind chestiile pe ecran, deci eu aveam un model cu acestea, iar ceea ce s-a petrecut ... ambii mi-au auzit propunerea ... mi-a luat aproximativ 40 de minute s-o expun,  și ... Von Braun mi-a scuturat mâna și a spus că noi trebuie să lucrăm împreună.
     Iar Debus mi-a scuturat mâna și-a pus brațele în jurul meu și m-a dus către fiecare tip de top din NASA de acolo, unde m-a prezentat ca pe un fel de geniu. 
    
     Deci încă odată aici, ceea ce noi vedem este un document istoric extrem de valoros, care ne arată cum una dintre cele mai prețuite și iubite imagini asociate cu misiunile Apollo și călătoriile noastre către Lună, ceea ce el numește Complexul 39, la care majoritatea oamenilor s-ar gândi ca la controlul misiunii, era ceva ce în realitate, el însuși a construit mergând împotriva voinței echipei de fabricație, care dorea doar s-o fabrice.
     Deci, de ce crezi tu că a spus că el ar fi primit un așa recul și că fabricarea vrea doar să fabrice ... adică, ce ai auzit tu când el descria acest ping pong, această juxtapunere între inginerie și fabricație. 
     Multora dintre acești ingineri nu le place să fie scoși din ceea ce fac sau din ceea ce lucrează pentru o perioadă lungă de timp și să fie puși într-un proiect special. O mulțime dintre ei l-ar fi respins. Ei raportează acum unor oameni, cărora nu le raportau în afara grupului lor central. Ei preferau ca mai degrabă lucrurile să rămână în status quo. Și astfel sunt inginerii, nu vrei să-i deranjezi prea mult sau le va fi afectată munca. 
    Deci oamenii care erau în ceea ce el numea ca fiind fabricare, erau ingineri, dar erau specialiști într-o categorie anume ... corect, aveai ingineri și apoi aveai tehnicieni care în esență erau ingineri și la fel de inteligenți ca inginerii, care de fapt pun în practică ce au conceput inginerii.
     Este posibil să existe anumite cazuri într-un dispozitiv militar foarte securizat când cineva ar primi permisiunea să fie capabil să ocolească verificările normale de securitate, după cum descrie el?
     În circumstanțe foarte rare ... în anii 40, același lucru s-a petrecut cu livrarea ...  transportul armelor nucleare ... ei ar fi intrat printr-o poartă laterală sau direct prin poarta principală, gardienilor li s-ar fi spus din timp că vine acest vehicol aproximativ la această oră, lăsați-l să treacă.
    Ei bine, ultima dată când am văzut un segment în care el descrie ... dezvoltarea reală a rachetele germane V-2, adică el nu le-a numit așa la acea vreme, ci că exista un tip nuclear de capabilitate, asta fiind ceea ce sugera, că lucrau la asta. și că acele rachete erau atunci implementate direct în dezvoltarea programului Apollo, aceiași tehnologie germană, Von Braun fiind bineînțeles german.
     Acestea nu erau V 2-uri, ci erau de fapt ICBM-uri cu mai multe faze (Rachete Balistice Intercontinentale n.t.) pe care deja le dezvoltau ... oh, chiar? ... da, în comisii, la acea vreme.
     Deci Von Braun a venit cu acea cunoaștere și a făcut multe rachete cu mai multe faze, asta fiind ceva în care deja depusese foarte mult timp și efort în ingineri.          ( . . . )

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


     Linkuri alternative: AICI 0,  AICI 1  și  AICI 2.


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Un comentariu:

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...