ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 2 august 2018

ANTARCTICA: Procesul Dezvăluirii


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.  Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode.        
     Ceva ciudat se întâmplă în Antarctica. Conform rapoartelor recente, liderii și politicienii din întreaga lume au călătorit acolo, deși nu se știe public de ce. Corey știe, și de asemenea știe ce s-a găsit sub vechea gheață al Polului Sud. Ceea ce s-a descoperit este o dovadă a civilizațiilor antice, iar zona este eliberată, pentru a pregăti o dezvăluire publică. Înainte de ca să se evacueze complet dovezile și probele despre aceste antice civilizații și să dispară pentru totdeauna din Antarctica, s-a autorizat vizita anumitor personalități de înalt nivel în aceste ciudate locuri.    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
     Eu am fost de asemenea ridicat odată de Anshari, și dus jos în Antarctica.
    Ok, deci când am discutat noi ultima dată ... în această emisiune, noi am discutat ideea că au existat lucruri interesante, care s-au petrecut acolo jos în Antarctica, dar noi nu am intrat cu adevărat în acest lucru major pe care tu l-ai reținut față de mine, tu nu mi-ai putut spune nici măcar mie, iar noi nu l-am putut discuta în emisiune.
     Și acolo este locul unde începe actualizarea noastră ENDGAME 2 (Sfârșitul Jocului 2).  Deci care era informația pe care tu o primisei de luni de zile și pe care nu ai putut să-mi spui mie și nu puteai vorbi despre asta în emisiune, de care acum suntem liberi să vorbim ... ce se petrece acolo în Antarctica?
    Ei bine, conform oamenilor lui Sigmund și a lui Sigmund, ei au făcut descoperiri majore.
În 1939, expediția germană din Antarctica au descoperit lespezi mari de piatră cu aceste scrieri antice pe ele și au făcut câteva poze cu ele, iar după aia au început o mulțime de expediții secrete.
     Deci acestea sunt lucruri care ne-ar aminti nouă de chestii ca Stonehenge, piramide sau ceva de genul acesta?
     Mai mult ca Puma Punku sau ceva ... totul era cu adevărat devastat și împrăștiat.
    Ok.
    Deci după ce germanii au descoperit asta, au început să ... nu neapărat să excaveze pentru motive arheologice, ei au început să elibereze zone și au început să le folosească, cele care le-au găsit și au găsit în zone cu peșteri, artefacte ale unei civilizații antice, iar ei pur și simplu le-au scos afară și și-au mutat grupurile lor militare acolo și au creat baze.
     Deci ei nu au fost cu adevărat interesați de arheologie la început, ceea ce sună nu foarte mult ca naziștii din moment ce ei aveau arheologi care cercetau sistematic Asia căutând anumite ... în special grupuri ca Soarele Negru și Vril, care păreau să fie foarte interesați în această istorie antică.
     Deci se pare că misiunea lor era să se grăbească și să construiască această bază acesta era obiectivul lor primar ...
     Sau poate că ceasul ticăia, iar ei nu știau dacă o vor scoate la capăt în CD2RM.
    Corect, deci ei au cercetat asta, au făcut ceva săpături ici și colo, de-a lungul zecilor de ani, iar asta a condus într-un final la a lucra cu americanii cu CMI (complexul militar industrial), iar ei făceau excavări de-a lungul tuturor acestor decade, încă din anii 50 și 60 ...
     Acum, de atunci, în jurul lui 2002, ei au început să aducă profesori și arheologi de la universități, iar aceștia sunt oameni pe care noi i-am cunoaște.
     Dacă ești în lumea academică, aceștia sunt oameni pe care noi i-am cunoaște, care au mers acolo și au făcut săpături și cercetare în Antarctica.
    Iar acestor oameni li s-a spus că ... știți, 40 de ani de cercetare despre care ei nu pot spune nimănui nimic și li s-a promis că ei vor fi aduși în fața presei și li se va permite să ofere o informare și să prezinte documentarele pe care ei le-au făcut, și toată informația pe care au colectat-o, către oameni.
     Iar unul dintre lucrurile uimitoare a fost că ție ți s-a spus, noi a trebuit să scriem ENDGAME 2 cât de repede posibil, în 2 ore după ce apăruse.
     Tabloide ca "The Mirror"și "The Sun" au început să repete aceleași informații pe care noi le-am primit și în următoarea zi după ce noi am pus actualizarea unul dintre aceleași tabloide, eu cred că fusese The Mirror, chiar a spus că exista o echipă de oameni de știință care fusese în Antarctica încă din 2002, ceea ce tu mi-ai spus la telefon deja ...
    Eu a trebuit să-mi amintesc să pun asta în articol, dar tu deja mă informasei despre asta.
Iar apoi iat-o aici, în acest tabloid nenorocit.
    Pentru mine a fost așa de uimitor nivelul de confirmare publică a acestei chestii.
    Corect, mie mi s-a spus că alții vor publica înaintea noastră și că trebuie să scoatem  informația în public imediat.
     Deci ție ți s-a spus înainte ca această știre să iasă, că de fapt ei au fost acolo din 2002 ...
     Da, iar ceea ce ei au găsit acolo este ceea ce m-a năucit și pe mine chiar. Ei au descoperit tehnologii antice care ... au descoperit nave spațiale, care au fost folosite pentru a crea o nouă civilizație, orașe ... etc.
     Au descoperit zone care au fost laboratoare pentru experimente genetice ceea ce se pare că experimentele genetice au făcut dezastru printre acești pre-adamiți.
     Noi am descoperit tot felul de oameni diferiți în jur, chiar și oameni cu cozi, oameni scunzi, oameni înalți, tot felul de oameni diferiți, alături de această ființă originală pre-adamită care s-a prăbușit aici undeva cu 55.000- 60.000 de ani în urmă.
    Ce este un pre-adamit?
   Grupul de ET, grupul non-terestru, care odată locuiseră pe Marte și Marduk, după ce au fost catastrofe, majoritatea datorate lor înșiși și războaielor ... asta se întâmpla acum jumătate de milion de ani în urmă ... da, acum jumătate de milion de ani, iar apoi au sfârșit pe Lună pentru o perioadă de timp, iar apoi ei cumva au fost vânați pe Lună, au existat ceva atacuri care s-au petrecut iar după asta ei au zburat, dar nava era prea avariată să părăsească sistemul nostru solar sau să reușească să ajungă către o altă sferă planetară, așa că din moment ce ei au trebuit să aterizeze prin prăbușire pe Pământ, ei au decis că vor merge către
acest singur continent care încă mai avea tehnologie a rasei constructorilor antici.
     De ce vechime vorbim aici?
    Informația care mi-a fost oferită era de 1,8 miliarde ani vechime.
     Ce înțelegi prin tehnologie?
     Ei au avut doar tehnologia pe care au avut-o pe aceste 3 nave cu ei. Aceasta a fost toată tehnologia pe care au avut-o. Așa că au trebuit s-o folosească și să ofere un nou scop acelei tehnologii de la aceste nave spațiale, imediat ce au aterizat forțat. Și erau 3 care erau extrem de mari. Erau nave mamă și s-au referit la ele ca fiind "Nina, Pinta și Santa Maria".
     Deci doar pentru a fi clari, deci nu este vorba că ar exista niște conexiuni de nume. Ci doar faptul că cele 3 nave ale lui Columb erau numite "Nina, Pinta și Santa Maria" și este cumva ca o glumă de limbaj, deoarece ai 3 nave mamă care s-au prăbușit pe acest continent.
    Da, iar ei au câteva astfel de referințe de limbaj comice în acest raport. 
    Iar eu vreau să punctez că acestea au fost unele dintre cele mai uimitoare detalii despre care eu am început să-l întreb pe Pete la telefon: tu știi ceva despre Antarctica?
    Iar el în mod independent a spus, că vor anunța că ei au găsit o navă mamă ... el știa doar despre una ... o navă mamă care avea 30 de mile în lărgime, în cea mai mare parte de formă circulară, care a fost descoperită sub gheață.
     Corect, și până una alta ei au expus doar o zonă de mărimea unui vas de croazieră, dar făcând asta, ei au câștigat acces la această ... la una din nave și au intrat au zburat nava de jur împrejur în interiorul ei, verificând ...
     Ei au intrat în interiorul acestei nave-mame de 30 de mile în diametru și au găsit nave în interiorul navei-mame?
     Da ... și au fost capabili să zboare acele nave? Da.
     În interiorul navei-mamă sau în afară?
     În afară. Până în afara atmosferei noastre chiar.
     Ei au descoperit un număr de tipuri diferite de nave care aveau folosințe diferite.                                                                                                       ( . . . )

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative:  AICI 1  și  AICI 2.


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...