ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 9 august 2018

Urmărind Rădăcinile PSS


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.  Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitați pe Corey Goode și Dr. Michael Salla de la Institutul de Exo-Politică.        
      Istoria complicată a PSS ne este relevat mulțumită Dr. Michael Salla, care analizează detalii de documente care coroborează mărturiile oamenilor care erau acolo. Einsenhawer, JFK, James Forrestal și William Tompkins au fost personaje cheie în toate acestea. Fiecare a căutat să asigure progresul clandestin al omenirii în abisurile spațiului profund. Momentul în care omenirea a fost prinsă într-un război de putere între două facțiuni extraterestre rivale a fost crucual pentru ingineri și politicieni. Dar lucrurile au luat o întorsătură ciudată, atunci când mass-media de știință ficțiune s-au transformat în medii publice de divulgare prin intermediul programelor precum Limitele Exterioare și Star Trek.    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
     Eu vorbeam cu tine despre ... o altă carte pe care ai scris-o "Ultima Poziție a lui Kennedy", așa că mi-ar place să deschid cu aceasta acest episod ...
     Ei bine cartea investighează ceea ce Kennedy știa cu adevărat despre tot acest subiect și lucrul care ...
     Care întreg subiect?
     Subiectul OZN-urilor, farfuriilor zburătoare, Kennedy era foarte interesat de asta așa că această carte cercetează istoria lui care încearcă să afle despre asta, și unul dintre lucrurile pe care le-am făcut în carte este acela că eu am fost capabil să aflu că el, cu adevărat, în cariera lui, Kennedy a fost de fapt un protejat al lui James Forestall care la acea vreme era secretarul marinei.
     Așa că Forestall l-a luat pe Kennedy ... asta este înainte ca Kennedy să devină un congresman sau chiar să intre în politică, iar Forestall la acea vreme l-a recrutat pe Kennedy în personalul lui personal, așa că Forestall l-a luat pe Kennedy într-o călătorie de căutare de dovezi în Iulie și August 1945, deci după război, deci avem marina acolo, armata acolo care în esență, se revărsau în tot ceea dezvoltaseră naziștii din punct de vedere al tehnologiilor secrete și încercau să afle ceea ce era acolo și încercau să aducă înapoi sub operațiunea PaperClip, oameni de știință și tehnologii.
     Deci chiar dacă ei au zburat în Antarctica nu a fost ca și cum au scos totul la iveală.
     Exact, germanii încă au o grămadă de chestii avansate acolo jos, și cu certitudine, cel puțin din punctul de vedere al forțelor aeriene și marinei, chestiile pe care germanii le lucrau în Europa ocupată erau cum mult înainte față de ceea ce ei aveau, deci marina era acolo încercând să-și dea seama ceea ce era și ar fi trebuit transportat înapoi în SUA și de lucrat asupra lor în laboratoare secrete.
     Dă-mi voie să te întreb asta: SUA avea ... soldați și oameni de știință germani capturați care le spuneau ce era acolo sau ei pur și simplu intrau într-o clădire abandonată și apoi ei doar încercau să scormonească de colo-colo, căutând lucruri?
     Oh, ei le-au avut pe ambele. Știți, ei au avut o grămadă de oameni de știință, ingineri, care au făcut cumva o înțelegere  încercând să obțină un loc favorabil de locuit sau poate și cumva să fie repatriați către indiferent ce țară de origine aveau sau chiar și în SUA, oameni ce aveau documente și încercau să facă o înțelegere, oameni care știau unde se aflau laboratoarele secrete, deci erau toate chestiile astea care se întâmplau și aveam marina și armate cu echipele lor de top din servicii care cumva încercau să iscodească exact cam ce era disponibil ...
     În regulă, scuze că te întrerup, dar eu cred că asta este cu adevărat important, de asemenea. În caz că oamenii sunt mai tineri și nu înțeleg asta, Kennedy nu este doar o familie obișnuită.
     Noi avem un trecut la familia Kennedy  în care Joseph Kennedy, tatăl tuturor fraților Kennedy era foarte cunoscut ca și contrabandist și a făcut o avere semnificativă.
     Oh da, el era un om de succes foarte de succes, adică el a făcut un număr de lucruri iar contrabanda în perioada prohibiției a fost unul dintre lucruri, dar el este probabil cel mai bine cunoscut ca fiind ambasadorul SUA în Anglia exact înainte de Cel De-al 2-lea Război Mondial (CD2RM) și el era de asemenea alături de James Forestall, el a devenit primul președinte al securității în Comisia de Schimburi.
     Oh, chiar?
     Deci asta a fost ... el chiar era la apogeul sistemului financiar cumva în SUA la acea vreme.
     Da, pentru că SEC era cel care reglementa toate mărfurile și piețele de bunuri și toate cele.
     Iar legătura cu Forestall este evidentă, știți Forestall apare în ufologie peste tot.
     MJ12, corect?
     Corect, el se afla în comitetul MJ12, iar Forestall a fost tipul care a lucrat cumva pentru o companie financiară majoră Dillon and Read așa că el a fost ales de marină, de Roosevelt, pentru a ajuta de fapt marina să se pregătească de război, deoarece el avea expertiza, cunoașterea producției industriale la scară mare, iar Marina trebuia să se schimbe într-adevăr pentru a face față presiunii luptei în două războaie.
     Au existat niște legături foarte interesante între Forestall și William Tompkins, nu?
     Foarte important, conform lui William Tompkins, Forestall a fost tipul care a ales amiralul care a condus programul top secret al marinei ... care va încerca să obțină cât de multă informație ar fi putut legat de ceea ce făceau naziștii în privința tehnologiilor PSS, iar Forestall a fost de asemenea tipul care cumva a fost influențat de nordici să-l aleagă pe Rico Botta ca să joace acest rol.
      Deci Forestall se afla în comunicare cu acești ET nordici, iar asta este o parte din ceea ce eu am discutat în noua mea carte "Programul Spațial Al Marinei SUA", felul în care extratereștrii de tip nordic ajutau, marina SUA chiar peste spectru, adică de la bun început până la final, ca aceasta să-și dezvolte un PSS.
     Tu crezi că la vremea când Forestall l-a dus pe Kennedy în Germania recent înfrântă pentru a obține toate lucrurile bune, tu crezi că ei deja aveau un plan cu Joe Kennedy, că fiul său va candida pentru președenție?
     Ei bine, acesta ar fi putut fi un factor pentru motivul care John F. Kennedy nu accepta oferta lui Forestall să se alăture personalului acestuia. Căci Forestall a dorit să-l recruteze pe Kennedy în personalul său privat și din cauză că Jack Kennedy a murit, fratele său, fratele său mai mare a murit, fratele Joe Kennedy a dorit ca John F. Kennedy să intre în politică și de aceea Kennedy a refuzat oferta lui Forestall să fie o parte a personalului său, iar Kennedy a intrat atunci în politică în schimb, și a devenit un congresman ales de Congres în 1946.
     Ei bine, tu vezi în cercetarea ta, în ultima poziție a lui Kennedy, vreo altă dovadă conform căreia Kennedy chiar oferea informări sau era făcut conștient a o parte din ceea ce se petrecea în privința întrebării ET?
    Ei bine nu atât de mult în privința chestiunii ET, dar în privința programelor avansate ale  Germaniei naziste, lui i s-a oferit acces la tot. Adică el știa ceea ce se petrecea. Forestall chiar i-a arătat lui Kennedy toate aceste tehnologii avansate, iar Kennedy a scris despre asta într-o carte care a fost publicată postum, numită "Preludiu la Conducere".
    Nu știu mulți oameni de această carte, dar este o carte scrisă de John F. Kennedy despre perioada lui în Europa ocupată și în Germania în particular, dar lucrul important de reținut aici este că în același timp în care Forestall îi arăta lui Kennedy toate aceste tehnologii germane capturate, căci Forestall era tipul care era în ultimă instanță, la conducerea programului de spionaj secret al marinei din Germania nazistă, fără să primească toată această informație despre Germania care avea două PSS-uri.
    Deci Forestall căuta, în beneficiul marinei orice ar fi putut găsi despre PSS-urile Germaniei  deci asta înseamnă că și Kennedy știa despre asta.
    Deci acesta este un fapt istoric important pe care-l pronunță clar și anume că din cauza expunerii lui Kennedy la tot acest fenomen al OZN-urilor avansate, farfuriilor zburătoare, viață ET, tipul de informație pe care Forestall o împărtășea cu el, din cauza asta, atunci când Kennedy a devenit președinte, în Ianuarie 1961, acel Kennedy chiar a făcut un efort să ajungă la esența acestui întreg fenomen și chiar să re-obțină puterea, adică președintele să conducă aceste proiecte secrete, decât să devină autonome aceste proiecte, așa cum s-a întâmplat sub Eisenhower.
    În regulă, eu vreau să-ți mai pun o întrebare despre Eisenhower, iar apoi vreau să i-o arunc înapoi lui Corey pentru clarificare.
     Noi știm că Eisenhower ... a ordonat această invazie a Ariei 51, după cum am discutat în ultimul nostru episod, iar în remarcile sale infame de încheiere, în timp ce părăsea biroul, el a vorbit despre achiziția de influență negarantată, căutată sau nu, de către complexul militar-industrial (CMI) și apoi i-o înmânează lui Kennedy.
     Tu ai cercetat să vezi dacă a existat vreo conversație între Eisenhower și Kennedy, despre ceea ce a experimentat Eisenhower ... în acea tranziție de putere?
     Ei bine noi știm din înregistrări oficiale că J.F. Kennedy s-a întâlnit cu președintele Eisenhower de două ori, în timp ce Kennedy era președintele ales, că ei s-au întâlnit în decembrie, iar apoi în ianuarie ... evenimentul din ianuarie a avut doar câteva zile, cu 2-3 zile înainte de adresarea de rămas bun.
     Deci eu cred că este corect să presupunem că indiferent ce a împărtășit Eisenhower în mod public, este mult mult mai puțin decât ceea ce el a împărtășit în privat cu J.F. Kennedy.
    Acum, tu fără îndoială că ai făcut cercetări legate de această idee că vre-un fel de grup ET binevoitor s-a întâlnit cu Eisenhower.
    Deci pentru cei care nu sunt familiarizați cu asta, ai putea să vorbești un pic despre cunoașterea ta despre Ike și evenimentul ET ?
     Ei bine, eu cred că există așa de mulți informatori care au venit în față și au mărturisit că noi ne putem face o idee despre cronologia acestor diverse întâlniri din care Eisenhower este o parte, care au început în februarie 1954, când Eisenhower a călătorit către baza Forțelor Aeriene Edwards, iar el s-a întâlnit cu un grup de ET pozitivi, pe care Bill Tompkins îi descrie ca fiind ET nordici, iar ei i-au subliniat cumva pericolele dezvoltării armelor nucleare  iar la acea vreme armele termo-nucleare erau lansate, acestea erau bombele cu hidrogen și că administrația Eisenhower ar trebui să urmeze o politică mai pașnică și fiți deschiși să primiți informații mai spirituale, mai etice.
     Eu cred că Eisenhower a fost foarte impresionat de nordici, dar echipele lui de securitate națională au spus nu, nu vom renunța la armele nucleare, noi nu vom asculta de acest gen de discurs înălțător spiritual, etic, pozitiv, absolut deloc.
     Așa că apoi Eisenhower s-a întâlnit cu un alt grup de ET în februarie 1955, de data aceasta la baza Forțelor Aeriene Holloman, iar acesta era un grup de ET cenușii, cenușii înalți care în esență au ajuns la înțelegeri cu Eisenhower, din punct de vedere al împărtășirii de tehnologii. Cenușii nu erau prea tulburați de faptul că SUA dezvolta arme termo-nucleare  așa că atunci au început înțelegerile cu cenușii.
    Așa zisul tratat TAU 9 care a condus la oficializarea răpirilor și toate cele?
    Da, exact ... iar astea bineînțeles s-au întâmplat toate după zborurile pe deasupra din 1952, zborurile de deasupra Washingtonului, unde am avut acele nave ce au zburat pe deasupra și bineînțeles mare dezbatere este: au fost acestea ET sau erau naziste și bineînțeles că am avut niște povești diferite aici, dar ceea ce au spus Bill Tompkins și ce a spus Corey și de asemenea și Clark McClelland, este că acestea erau nave naziste, așa că asta sugerează că următoarele întâlniri care s-au petrecut ... înțelegerile care s-au petrecut după baza forțelor aeriene Holloman a fost cu un grup care era aliat cu naziștii și interesant, unul dintre martorii care a fost în baza forțelor aeriene Holloman în 1955, chiar s-a referit la acel element nazist.
     Deci Corey, care a fost cunoașterea ta personală asupra contactelor ET cu președinți? Când au pornit astea prima dată? S-a întâmplat ceva cu Truman, cu Eisenhower din punct de vedere a ceea ce ți s-a spus ție însuți în interior?
     Au existat întâlniri cu Truman și Eisenhower. Eisenhower s-a întâlnit cu grupurile pe care le-a menționat el, grupuri non-terestre și de asemenea unul numit "albaștrii".
     El a avut un număr de întâlniri în care naziștii au zburat în aceste farfurii zburătoare, au aterizat la baze și au venit și au avut întâlniri cu naziști adevărați și de asemenea ...
     Noi am vorbit pe scurt despre albaștrii înainte, dar aceasta este o zonă fascinantă pentru mine, deoarece eu am fost capabil să confirm independent ceea ce spui cu Pete Peterson.
    Deci ai putea să ne descrii de ce erau numiți albaștrii? Ce au spus și cum au fost primiți?
     Ei au fost numiți albaștrii deoarece aveau pielea albastră, iar agenda lor era pașnică, foarte asemănătoare cu a nordicilor și ne sfătuiau să nu ne ocupăm de energia și armele nucleare.
     Ei ne-au oferit de asemenea informații înălțătoare despre conștiință chestii pentru care armata nu avea nicio folosință.
     Și mult mai târziu ei sau referit la ei și de asemenea și nordicii, glumind, ca fiind niște hipioți spațiali, deși nu existau hipioți în anii 40. Mai târziu au fost numiți așa.
     Care a fost înțelegerea pe care au oferit-o albaștrii? Ce ar trebui să facem noi să obținem cooperarea lor?
     Să renunțăm la armele nucleare ...să renunțăm la preocuparea pentru arme nucleare.
     Dar care ar fi răsplata pentru noi? Ce ofereau ei ca și îngrijitori?
     Să înceapă să ne ajute spiritual să ne integrăm cu alte civilizații.
     Acum, tu l-ai menționat foarte pe scurt pe Clark McClelland, iar acesta a apărut pe radar  recent într-o nouă corelare de genul informator cu Tompkins.
     Eu sunt sigur că tu ești foarte familiar cu asta așa că ai putea să împărtășești cu noi modul cum a apărut McClelland brusc în poveste?
     Ei bine Clark McClelland a fost un operator de navă spațială pentru NASA la finalul carierei sale și înainte de asta el lucrase vreo 30 de ani în diverse contracte cu NASA așa că el avea o viziune de ansamblu asupra a ceea ce se întâmplase la NASA, așa că el era capabil să confirme ceea ce avea de spus Bill Tompkins și anume că NASA era infiltrată de naziști.
     Clark McClelland de exemplu, a spus că atunci când a mers la birou lui Kurt Debus, care a fost primul director al Centrului Spațial Kennedy, că Clark McClelland l-a întâlnit pe Hans Kammler, iar acesta a fost generalul nazist care a condus PSS în Europa ocupată, încercând să facă arme din tehnologii Die Glocke sau clopotul nazist de care Kammler era răspunzător, așa că aici îl avem pe  Kammler în anii 60 la Centrul Spațial Kennedy, întâlnindu-se cu directorul, așa că McClelland a fost capabil să confirme că asta chiar se petrecea, așa că asta a fost o confirmare, o coroborare foarte puternică pentru ceea ce spunea Bill Tompkins despre modul în care naziștii au continuat să aibă această influență nedreaptă asupra întregului program spațial al NASA, și că de fapt au infiltrat Complexul Militar Industrial (CMI).
     Iar acesta este unul dintre lucrurile pe care-l spune Tompkins și anume că CMI diversele companii și diversele organizații militare care s-au aflat aproape într-un fel de război de mediere între aceste facțiuni ET, grupurile de naziști, reptilieni, care au încercat să se infiltreze și să preia controlul CMI al SUA, și apoi un alt grup, ET nordici care au identificat marina ca fiind singura instituție care era cumva, mai aliniată sau susținătoare a valorilor Constituției SUA.
     Pentru cei care urmăresc emisiunea și nu sunt familiarizați cu Clark McClelland, eu știu care este trecutul lui, dar aș vrea ca tu să împărtășești prin cuvintele tale care a fost marea sfârâială = mărturisirea lui despre naveta spațială, de acum mulți ani, pe care am întâlnit-o cu toții.
     Ei bine, ce a făcut el, este că a spus de fapt că a văzut în transmisia în direct a NASA un incident care a implicat o navetă spațială unde a existat o altă navă care a parcat lângă naveta spațială, o altă navetă și au existat cel puțin două tipuri diferite de astronauți, însoțind astronauții NASA sau astronauții navetelor spațiale, care se aflau acolo la o plimbare spațială.
     Așa că el a comparat mărimea acestor astronauți din aceste navete spațiale străine ei erau în jurul a 3 metri înălțime, comparativ cu astronauții NASA așa că el avea o diagramă în care ilustra ceea ce a văzut și a vorbit cumva pe larg despre asta ca fiind dovada că exista un PSS cu niște astronauți ET, care cumva colaborau cu PS al NASA.
     Deci unul dintre lucrurile în care ai intrat într-unele din lucrările tale mai recente, este această idee a modului cum poveștile fictive care ni se spun în filme, în benzi desenate, acum și-n jocuri video bineînțeles, în cărți obișnuite de autori de SF ca Arthur C. Clarke, Isaac Asimov, cum au fost ele influențate de ceea ce se petrecea, din lucrurile pe care tu le-ai aflat la primă mână vorbind cu Tompkins și alți informatori.
     Ei bine, unii dintre oamenii pe care Bill Tompkins i-a identificat ca fiind jucători cheie în dezvoltare unui PSS de către marină, a fost amiralul Leslie Stevens.
     Amiralul Stevens a fost de fapt un contemporan cu amiralul Botta care conducea programul marinei din San Diego aflând totul despre PSS nazist, și ce am fost capabil să determin, prin intermediul actului Libertății de Informare, că Stevens și Botta au servit de fapt împreună în cel puțin un comitet.
     Deci asta a fost ceva ce chiar a susținut ceea ce spunea Bill Tompkins că Stevens a fost implicat în asta și era foarte familiarizat cu PSS al marinei.
     Lucrul important legat de amiralul Stevens este că el avea un fiu, care avea același nume  Leslie Stevens, deci Leslie Stevens al 4-lea, el era producătorul faimosului serial "La Limita Imposibilului" și la acea vreme, în jurul lui 64, 65, Gene Roddenberry stătea în studiourile de la Limita Imposibilului, învățând cumva de la Leslie Stevens cum să realizeze un serial SF.
     Dă-mi voie să te întrerup foarte scurt, căci asta este uimitor. Deci eu stau cu unul dintre informatorii mei, pe care noi îl numim Daniel, iar el este tipul care cică ar fi lucrat în Montauk, unde au făcut prin inginerie inversă un scaun dintr-un OZN, l-au făcut să meargă și puteai sta în scaun, medita și crea un portal care chiar putea să trimită oamenii prin spațiu și timp.
     Iar într-o zi el a vorbit despre ceea ce se întâmplă atunci când folosești ceva din aceste tehnologii, și se crează un mic glob cu care te uiți acolo unde vrei să te uiți, și a spus că numele acestui lucru era un "Tele-urmăritor individualizat cu bandă exterioară" sau OBIT.
Iar noi am intrat online și am zis, hei omule, hai să vedem asta chiar acum, să vedem dacă cineva a transpirat vreodată această informație. "La Limita Imposibilului" are un episod numit "Outer Band Individuated Teletracer" exact ca ... iar apoi descrierea acestuia era că era un dispozitiv ce putea face toată supravegherea în toate locurile, tot timpul.
     Deci asta mi-a arătat mie imediat faptul că ok, La Limita Imposibilului, trebuie să aibe ceva conexiune cu un informator.
     Iar unul dintre lucrurile despre Leslie Stevens tatăl, amiralul, este că el a condus de fapt operațiunile războiului psihologic pentru misiunile Consiliului de Securitate.
Deci el era responsabil cu asta, iar Leslie Stevens al 4-lea producătorul "La Limita Imposibilului", trecutul lui este din serviciile de informații militare.
     Deci el chiar a servit în serviciile de informații militare și din cauza expertizei sale eu cred că ceea ce el a făcut în timpul Celui de-al 2-lea Război Mondial (CD2RM) erau operațiuni de război psihologic, așa că ce am fost eu capabil să deduc în cercetarea mea și asta se află în noua mea carte, este faptul că Leslie Stevens IV lucra în esență, cu tatăl lui, până când acesta a murit, în operațiuni de război psihologic  în încercarea de a introduce aceste idei revoluționare ca o formă de dezvăluire blândă în mass-media și în industria distracțiilor.
     Așa că atunci când La Limita Imposibilului a fost creat îl avem pe Gene Roddenberry care stătea în acesta după eșecul unui serial pe care el îl realizase mai înainte, care se numea "Locotenentul", care era despre un locotenent al marinei.
     Deci acesta a eșuat și a durat aproximativ 1 an, cred, posibil 2 ani. Deci Roddenbery a fost sfătuit de agentul său să vină cu un serial SF. Așa că el a stat în platoul "La Limita Imposibilului", iar conform oamenilor care erau acolo, Roddenbery și Stevens au ajuns la o înțelegere informală, în sensul că Roddenbery ar lua toate informațiile de la Stevens despre dezvoltarea serialului său SF, iar el ar fi obținut toate aprecierile și nu l-ar menționa pe Stevens.
     Și asta este exact ceea ce s-a întâmplat și apoi noi avem bineînțeles crearea Star Trek-ului.
Iar dacă vă uitați la Star Trek, la forțele principale există o paralelă stranie cu grupurile principale despre care vorbește Bill Tompkins.
     Deci în Star Trek avem Confederația Planetelor, vulcanienii ... Pe vulcanieni îi putem compara să zicem, cu ET nordicii care încearcă să ajute umanitatea, îi avem de asemenea pe klingonieni care ar fi reprezentați de reptilieni astăzi, iar apoi îi avem pe oamenii îmbunătățiți genetic, care erau naziștii.
     Deci, dacă vă uitați la dezvoltarea Star Trek-ului ca și serial, la protagoniștii principali din acea serie, există o asemănare stranie cu grupurile ET majore și facțiunile Pământului, care erau implicate în aceste PSS-uri fix prin anii 40, 50 și 60.
     Deci un al serial care îmi apare în minte Michael, este Battlestar Galactica. Cercetările tale a descoperit ceva despre Battlestar Galactica?
    Ei bine, ce a fost cu adevărat semnificativ în legătură cu Battlestar Galactica a fost acela că cel care a creat Battlestar Galactica a fost Glen Larson, iar Glen Larson a lucrat de fapt sub Leslie Stevens, a lucrat cu el ... Chiar?
     Ei au împărtășit foarte mult talent. Leslie Stevens era cântărețul, așa că Larson a primit un tip de înțelegere asemănătoare cu Leslie Stevens, unde Stevens ar veni cu idei și l-ar ajuta pe Larson să dezvolte un serial SF și ceea ce este interesant, iar asta am aflat de la oameni care  mai târziu au intervievat oameni cheie care au fost implicați în crearea Battlestar Galactica, a fost că episodul pilot al Battlestar Galactica a fost de fapt scris de Leslie Stevens IV.
      Deci noi chiar avem fiul unui amiral al marinei care a fost implicat într-un PSS scriind episodul pilot pentru un nou serial SF, pentru care el nu ar fi primit nicio onoare ci ar fi mers sub controlul și complet acreditat lui Glen Larson.
     Deci din nou, asta arată cumva că marina prin Leslie Stevens dorea ca aceste idei, adevărul despre PSS al marinei și diferitele forme ale vieții ET, incluzând IA căci asta este pe ce se focalizează cu adevărat Battlestar Galactica, și anume pericolul IA, așa că Glen Larson în acest serial, dezvoltă doar această idee că extratereștrii au de a face cu acești ... un conflict cu diverse forme de viață ale IA care intenționează să-și elimine creatorii umani, urmărindu-i prin galaxie.
       Iar asta se lipește cumva cu ceea ce a revelat Corey. Îmi amintesc de faptul că aici Corey a discutat pe foarte larg despre pericolul reprezentat de IA și cum aceasta a fost ecranată de diverse PSS din cauza amenințării, așa că din nou, aceasta este o confirmare că asta a fost un material foarte adevărat care a fost însămânțat în domeniul public prin aceste filme.
     Adevărul este cu siguranță mai ciudat ca ficțiunea.
     Tu crezi că această conexiune cu Leslie Stevens este motivul pentru care se aud fluiere navale, când oamenii intră într-o încăpere în Star Trek?
     Oh, da categoric, adică uitați-vă la Star Trek în sine, totul este bazat pe aceste ... ei cumva folosesc aceste proceduri ale marinei și ierarhia marinei ... Flota Stelară ... ei vorbesc de Comandamentul Flotei Stelare, și toate cele așa că ei folosesc foarte multe terminologii din marină, în Star Trek, iar eu cred că asta este din cauză că marina îi dădea lui Stevens să transpire aceste chestii în arena publică printr-o dezvăluire fină, deoarece eu cred că ceea ce a crezut marina cu adevărat, prin anii 60, că într-un final până în momentul când au terminat de construit grupurile lor de luptă, care au fost lansate la începutul anilor 80, că dezvăluirea s-ar fi întâmplat până atunci.
      Deci eu cred că Star Trek a fost un efort al marinei să planteze cumva aceste idei în conștiința publică astfel încât, cândva în viitor, când adevărul ar fi revelat, că marina știe cum să construiască aceste grupuri de luptă spațiale, că publicul va veni la bord și-o va susține, astfel încât marina să continue să dezvolte asta și să se extindă.    ( . . . )

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative:  AICI 1  și  AICI 2.


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Un comentariu:

  1. Lumnina pătrunde tot mai cuprinzător în cotloanele anilor de început cînd omul în nestăpînita-i curiozitate porneşte pe un alt drum,mult mai întortocheat iar personajele care au scris adevărata istorie a umanităţii sînt deconspiraţi ,documentele susţinînd cu tărie dorinţa omului de a ieşi din propria-i ignoranţă a religiilor manipulative.Interesul pentru aceste poveşti cu adevărat cosmice ar fi bine a-l afla tot mai mulţi semeni deoarece numai aşa ADEVĂRUL NE DEOSEBEŞTE de basmele fabricate cu scopuri sclavagiste. Mulţumesc domnule Paul Marian pentru munca insistentă şi consistentă de a ne veni în sprijinul ASCENSIUNII-NUMAI ŞI NUMAI PRIN RECUNOAŞTERE.

    RăspundețiȘtergere

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...