ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 16 august 2018

Împingând Limitele Dezvăluirii


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.  Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode.  
     De mult timp, John Lear a fost o figură legendară în domeniul cercetării OZN și își exercită influența în organizațiile guvernamentale, cu scopul de a forța divulgarea. Ca fiu al inventatorului Lear Jet, John poate avea acces la ceea ce se întâmplă în operațiunile clandestine relaționate cu tehnologia secretă și activitățile extraterestre. Corey și David discută despre mărturia lui, ce include dezvoltarea de tehnologie avansată, prezența de ființe de pe alte planete și probele cu materiale exotice în instalații militare secrete.     
    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.

    Povestea lui John

    Știți tatăl meu a fost Bill Lear și el a realizat avionul Learjet, iar eu am fost complet implicat în aviație de la început și am zburat pentru diverse linii aeriene în toată lumea, iar în 1985 am început să devin interesat de această chestie OZN, în care nu credeam ...
    Exista o reuniune aici din când în când sau odată la câțiva ani aici în Las Vegas, a piloților Southeast Asia și vorbind cu unul dintre tipi, el a menționat că a fost staționat la Bentwaters, iar eu am zis: oh, acolo este locul unde se presupune că a aterizat o farfurie, iar el a spus: nu, nu se presupune, chiar a făcut-o.
     Eu nu am văzut-o, dar știu tipi care au văzut-o. Iar eu am zis: vrei să spui că această chestie e reală? Asta este ceea ce m-a impulsionat, iar apoi tot ceea ce eu ... am întâlnit m-a adus un pic mai departe.

     În regulă, în următorul nostru segment noi vom intra în ceva miez real din chestia asta,  unde noi avem un caz clasic în literatura OZN. Eu am aflat de asta, cred că înainte de internet, deoarece pentru mine, înaintea erei internetului, ar fi trebuit să merg la magazinul de cărți și te uitai după cărțile cu OZN-uri cele mai noi și bineînțeles, toată acea informație  era cam cu un an vechime, dar unul dintre numele care au ieșit la suprafață în acele cărți a fost mereu Bob Lazar.
     Cine este Bob Lazar? Voi veți afla chiar acum în următorul segment. Să ne aruncăm o privire.

    Începuturile unui Informator

    Numele lui era Gene Huff, evaluatorul, iar noi vorbeam despre OZN-uri, iar Bob Lazar stătea acolo și-și dădea ochii peste cap și a spus: "Voi tipilor sunteți nebuni".
    El a zis: "Eu am lucrat la Los Alamos, iar dacă ar fi existat ceva așa de secret eu aș fi știut ... iar eu am auzit asta de așa de multe ori, cât sunt incredibil de ignoranți oamenii să spună: eu aș fi știut ...
    Oricum, de-a lungul restului verii, noi i-am oferit lui Bob suficiente informații că el a verificat cu prietenii lui care încă lucrau la Los Alamos, și a aflat că da, ceva se întâmplă, deoarece ei chiar știu foarte mute lucruri.
     Așa că el l-a sunat pe Dr. Teller pe care l-a întâlnit la Los Alamos, și a spus că vrea să reintre în domeniul științific, iar Teller l-a întrebat:
    "Tu vei să lucrezi cu mine aici la Livermore în California sau vrei să lucrezi în Nevada
Bob a zis: "Vreau să lucrez la Aria 51."
Teller i-a spus: Ok, dă-mi voie să revin mai târziu.
    Deci asta era în Octombrie 1988, iar Bob în următoarele săptămâni a avut 3 interviuri.
    Iar el a mers jos la EG&G, adică Edgerton, Germeshausen și Grier și a existat un panou,  iar ei l-au intervievat și a fost un as la toate interviurile, adică el era fix acolo unde doreau ei să știe, din punct de vedere științific și unde fusese, unde studiase în colegiu și toate chestiile de genul acela.
     Cel de-a doilea interviu a fost ... prima lor întrebare a fost: care este relația dvs. cu John Lear și ce altceva faci tu cu John?
     Deci cu siguranță era un interes acolo. El obișnuia să vină seara și înjura, ce se petrecea și spunea:
    "Am văzut un disc astăzi."
Iar eu am zis: Ce?
     Am văzut un disc.
Iar eu am întrebat: ale lor sau ale noastre?
     El a zis: ale lor.
Eu am întrebat: ai fost în Zona 51?
     Iar el a zis: da.
Iar eu am zis: Și ce faci aici? Tu știi că te-au urmărit. De ce nu aștepți o perioadă de timp, afli ce se întâmplă și apoi să vorbești despre asta.
     Iar el a zis: John, tu ai acceptat așa de mult rahat în ultimii câțiva ani. Am vrut să-ți spun că este adevărat, am fost în aceasta, am atins-o, nu este a noastră, este de la milioane de ani-lumină distanță sau indiferent.
    Așa că ... așa l-am întâlnit pe Bob, iar el a lucrat în următoarele câteva luni iar el a zis când vor fi testele de zbor, mereu într-o miercuri noaptea. Noi am condus până acolo și am făcut fotografii și filmări și chestii.
     Într-una din dăți am fost prinși, iar atunci gardienii de securitate ne-au oprit în interiorul zonei de testare ... ne aflam încă în teritoriul BLM, eram legali, dar ei au spus: noi putem să facem așa încât să vă fie foarte dificil, dacă stați aici. Așa că noi am plecat și am ajuns la autostradă și atunci ne-a oprit șeriful provinciei Lincoln : ieșiți din mașină, mâinile sus și toate chestiile astea. Ei au vrut să știe 2 lucruri: de ce sunt 4 oameni în această mașină? Sau de ce sunt 5 oameni acum, când erau doar 4 când v-a oprit securitatea? Bob fugise în deșert.
     Iar celălalt lucru era: unde este aparatul de 9 mm? Deoarece Bob spusese că el avea aparatul de 9 mm. După aproximativ o oră, șeriful și de obicei îi știam numele destul de bine, a spus: nu știu de ce mi s-a spus asta, dar mi s-a spus să vă las să plecați și să nu mai spun nimic. Așa că noi am condus până acasă și devreme în dimineața următoare,
     Dennis Mariana cel pentru care Bob lucrase a spus: Bob, nu te duce la avion, voi veni eu să te iau și vom merge la Indian Springs. La Indian Springs este acum baza Forțelor Aeriene Creech care este acum centrul tuturor locurilor de testare al activităților de securitate. Iar ei l-au dus acolo, l-au dus cu o armă la ureche și i-au spus: Bob, când ți-am oferit această autorizație, asta nu însemna ca tu să-ți iei toți prietenii și să le spui despre farfuria zburătoare.
     Deci, la acea vreme, soția lui Bob avea o aventură cu instructorul ei de zbor despre care Bob nu știa, dar despre care ei știau, deoarece ei îi ascultau telefoanele, totul era ascultat, casa mea, casa lui Bob, casa lui Gene, totul, așa că au spus când îți vei pune ordine în viață, ești bine venit să te întorci.
     Iar Bob a spus că motivul pentru care el nu a mers niciodată înapoi era faptul că ultimele două călătorii pe care le-a făcut la Zona 51, își poate aminti că a urcat într-un 757 să meargă la Groom Lake și că a decolat, dar nimic altceva, nici ce a lucrat, nici ce a făcut, nimic din toate alea. Așa că asta l-a supărat și a vrut să știe la ce va lucra, dar controlul lor mental este așa de avansat acum.

    Deci Corey eu vreau să încep cu momentul când el a menționat Edgarton, Germeshausen,  și Grier cred că acesta este numele  EG&G, un contractor din apărare.
    EG&G este una dintre aceste companii din ICC care apar peste tot.
 Ok, deci ei sunt direct implicați în inginerie inversă, nave spațiale de o natură avansată.
     Da, lucrând la diverse componente ale acestora, da.
 Ok, tu ai menționat de asemenea Los Alamos, iar unii oameni ar putea exclama: hei, asta este doar un dispozitiv nuclear. Oare ei doar își fac de cap cu armele nucleare pe acolo sau există ceva mai mult?
    Nu, mereu există și alte programe care se desfășoară pe dedesubt. Eu am crezut că este foarte interesant când a afirmat că Bob Lazar și-a dat ochii peste cap și a spus: dacă ar fi fost ceva care se petrecea pe acolo, eu aș fi știut de asta.
    Eu am avut un incident când am lucrat la Rezerva Federală (RF), unde un tip care lucra sub mine și care din senin, s-a ridicat de la biroul său, s-a întors către mine iar el fusese în Forțele Aeriene cam 8 ani și a spus: eu am lucrat în toate aceste locuri unde se spune că au zburat OZN-uri și au făcut inginerie inversă și ... a spus: dacă asta ar exista cu adevărat, eu aș știi de asta și pur și simplu se uita la mine.
     Iar eu eram ceva de genul ... deci asta e ceva comun ... o mulțime de oameni au lucrat peste tot în jurul unei astfel de activități și din cauza compartimentării ei nu aveau nicio idee ce se întâmpla.
    Deci, dacă el a spus că după ce a mers înapoi la Aria 51 de câteva ori și nu a avut nicio amintire a muncii pe care a făcut-o acolo, iar Lear spune că tehnologia de control mental a devenit atât de bună, este posibil ca și el să fi avut experiențe la Los Alamos și a fost spălat pe creier, de asemenea?
    Cu siguranță a fost spălat pe creier. Ei au dezvoltat procesul de spălare pe creier cu mult timp înainte, pe astronauții care erau implicați în PSS, iar ei au folosit asta și în primul nostru program nuclear.
     Ei făceau studii și spălau creierele oamenilor în mod chimic tot felul de metode diferite, iar asta este ceva ce funcționează încă din cel de-al 2-lea Război Mondial (CD2RM).
    Ok, acum eu vreau să vorbesc cu tine despre Bob Lazar în mai multe detalii deoarece  mărturisirea originală este extrem de fascinantă, a dat formă întregii mele cariere, iar el nu a atins-o absolut deloc, dar el este centrul modului cum a apărut aceasta.
     Acum, primul lucru care doresc să te întreb este despre elementul 115. Mărturisirea lui Bob Lazar spune că a existat un element super greu trans-uranic care are o greutate atomică de 115 și că acesta era sursa propulsiei pentru navă. Acum, la vremea când acele cărți au fost publicate, nimeni nu a fost capabil să obțină acel element atât de greu, să reușească să-l formeze. Dar Lazar a spus că imediat ce treci de 112 sau 113 cred, dintr-odată nu mai este radioactiv, ci devine un element stabil, dar că e foarte dens.
    Și tot ce trebuia să faci era să tragi cu protoni în el, iar el oferea cantități imense de energie și astfel este alimentată nava și că există o mică sferă în care este elementul 115 este ca un triunghi din acesta și exista un tub care mergea în sus pe care el îl numea "ghidul undei", iar acesta era sistemul de propulsie al navei.
     Deci eu mă întreb dacă la vre-unul dintre aspectele din mărturisirea lui Lazar poți comenta ceva sau să-l clarifici pentru noi? 
     El spunea că propulsia și centrala electrică erau una și aceiași?
     Da ... ok.                                ( . . . ) Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


Link 3


            Linkuri alternative:   AICI 1  și  AICI 2.


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Un comentariu:

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...