ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

sâmbătă, 15 septembrie 2018

Întunericul de pe Partea Ascunsă a Lunii


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitați pe Corey Goode și Niara Isley.        
    David și Corey ne prezintă pe Niara Isley, un supraviețuitor al unei nefavorabile părți din programul spațial secret. Ceea ce a început ca o slujbă obișnuită de a lucra cu console radar la o bază a forțelor aeriene a devenit o sarcină specială care i-a schimbat viața. Amintirile recuperate din încercările ei, revelează răpiri multiple și o viață pe care a îndurat-o pe o bază secretă pe Lună. Acum se dedică ajutării altor răpiți să învețe cum să treacă de aceste traume și să înceapă să se vindece pe ei înșiși și planeta. Niara Terela Isley este un experimentator și cercetător al tuturor aspectelor legate de fenomenele extraterestre, ale guvernului ascuns, la expansiunea spirituală a conștiinței.    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.

    Niara, bine-ai venit la emisiune.
   Mulțumesc foarte mult.
   Pentru privitorii noștri, să presupunem că nu au citit cartea dvs. încă și probabil că vor dori, după ce vor vedea asta, dvs. ați început în armată. Deci acesta este modul cum ați intrat  în asta. Așa că ne puteți oferi o mică poveste a modului  cum au ajuns să vi se întâmple astea?
   Ei bine eu am fost în Forțele Aeriene din 1979 până în 1983, am fost un specialist radar de urmărire automată, iar aceasta este radarul de artilerie anti-aeronave  și anti-rachetă de la suprafață, iar acest radar mătură cerul ca și cel  de la controlul traficului aerian, iar acesta determină diferite observări radar  și spune, aici aveți o aeronavă care vine în unghiul acesta și acesta de înălțime  și azimutul și această distanță și vă rugăm îndreptați-vă radarul în partea aceea de cer pentru a vedea dacă puteți capta cerul, urmăriți-l pentru 5 minute, iar dacă-l urmăream 5 minute era considerată o "ucidere" ... așa ... iar în esență un radar automat de urmărire pictează o țintă foarte mică pe o aeronavă și este un punct de țintire.  Iar atunci, dacă noi ne aflam într-o zonă activă SAM (localizare de Rachetă Aeriană) atunci noi am fi apăsat un buton, am lansa o rachetă și am exploda un avion de pe cer.
   Ceea ce făceam noi, era să învățăm piloții să zboare împotriva radarului pentru a le crește rata de supraviețuire  în caz de război.
    Și unde a început asta? Unde erai staționată?
   Eu eram staționată la Baza Forțelor Aeriene Nellis ... Wow ... în Nevada. 
   Aceea este una despre care atunci când studiem informațiile despre OZN-uri ... auzim o mulțime despre ea.  
   Iar apoi am făcut parte dintr-un grup care a fost localizat în zona de radare din Tonopath și la Tolicha Peak, odată pe săptămână, la fiecare două săptămâni, iar apoi am fi mers afară și ne-am fi făcut slujbele și în acea perioadă când eram la Tonopath când am fost luată în mijlocul nopții pentru a "testa" radarul pe aeronave "speciale", care erau extraterestre (ET) sau create prin inginerie inversă după nave ET.
    Deci ... eu cred că în primul rând, doar încă o întrebare ar fi: care era rangul pe care-l aveați când s-au întâmplat aceste lucruri?
    Eu eram un navigator de primă clasă.
    Deci, de cât timp făceați această slujbă înainte să primiți această însărcinare specială.
    Eu eram nou-nouță în slujbă. În Aprilie 79 am intrat, iar apoi după tabăra recruților șamd, iar apoi am mers la Nellis după începutul noului an, în 1980.
    Deci acesta este exact momentul când Reagan a luat controlul Casei Albe, și după cum ai spus tu Corey, o cantitate masivă de finanțe a mers către CMI și PSS.
    Da, și de asemenea în jurul anilor 80, a fost momentul când Gardianul Solar a fost lansat.
    Deci ei ți-au spus că a fost o însărcinare radar specială, pentru o navă specială sau ceva?
   Ei nu prea-ți spun nimic din nimic, ei te tratează ca pe o vită. Tu ești doar o persoană care știe  să folosească radarul, așa că ești luat și ești dus acolo și ești pus la ecranul radar și faci ce ți se spune.
   Ni s-au oferit sarcini non-militare în care nu existau  însemne de rang și chestii anonime.  Ne era interzis să vorbim unii cu alți dincolo de ceea ce era necesar să manevrăm radarul și să încercăm  să urmărim aeronava. Efectiv, ei ne-au izolat unii de alții  prin frică: nu vorbiți unii cu alții, nimic altceva decât ceea ce este absolut necesar, vă urmărim tot timpul ...
    Asta era în general, nu numai în această însărcinare specifică.
    Asta se întâmpla în această însărcinare specială ... așa.
    Căci în timpul zilei, în slujba mea regulată, eu aveam însărcinările obișnuite cu nume și embleme și chestii de genul acesta, dar aceste însărcinări care ni s-au oferit nu se putea identifica nimic ... ei nu au dorit  ca noi să avem niciun mijloc să căutăm prin memoria noastră și  să mă gândesc, oh, am văzut acest nume, sau am văzut această emblemă sau am văzut această indiferent ce, reper de identificare. Ei încercau să țină totul cât mai generalist posibil.
    În afară de Corey, eu am avut câțiva informatori cu care am vorbit care au lucrat în ceea ce putem numi PSS, iar cel mai consecvent element pe care-l auzim de la toți este că nu li se permite  să vorbească unii cu alții, dacă ajung să vorbească cu ET, ei nu pot vorbi decât despre care este slujba lor, nu li se permite să pună nicio întrebare  în afară de însărcinarea lor, și este un mediu înconjurător foarte represiv în care dacă deviezi foarte puțin de la aceste linii directoare poți să fii împușcat în cap și chestii de genul.
    Iar Corey bineînțeles a avut  aceleași experiențe. De fapt noi tocmai am vorbit de faptul că tu ai fost ridicat de acești oameni ai CMI, iar tipul nu purta niciun ...
   Da, ei erau aviatori, din Forțele Aeriene, iar ei nu purtau nicio insignă sau emblemă.
   Acestea sunt acele mici detalii pe care eu le observ ca și cercetător care fac asta de 20 ani vorbind cu informatori, așa de multe lucruri au apărut care nu pot fi coincidențe, prea multe lucruri care se aliniază.
   Eu am o întrebare ... sigur ... când  vă aflați în această însărcinare specială să folosiți radarul pentru a picta o navă necunoscută, pentru bateriile anti-aeriene, puteți descrie ... ați putut să vă aruncați o privire  destul de atentă la aceste nave necunoscute?
    Eu am putut să-mi arunc o privire atentă la acestea din interiorul dubei radar, în fața ecranului radar, dar atunci când am terminat testul și am iești afară și am stat pe platforma dubei radar, ei bine, eu am presupus că ofițerii care se aflau în interiorul acestei nave radar discutând rezultatele testului, din punctul meu de vedere, noi nu puteam urmări acele chestii. Ele puteau la propriu să apară într-o parte a cerului, apoi să dispară și să apară altundeva. Deci nu puteau fi urmărite. Iar eu cred că asta era ceea ce ei doreau de la test, faptul că ele nu puteau fi urmărite. Așa că atunci când am stat pe platforma acelei dube radar, da, am văzut nava, am văzut probabil vreo 12 - 15, nu am numărat exact.
   Eu m-am focalizat pe cea care era cea mai apropiată și era poate la 45 - 70 metri distanță,  era o formă de farfurie uriașă strălucind portocaliu în partea de jos, iar fundul era ca un fel de piele transparentă sau un metal foarte subțire și arăta ca și cum ar fi existat lumini care luminau cumva secvențial, în jurul fundului navei.
   Străluceau prin aceasta?
   Strălucind prin metal, da, iar eu mă uitam a ea și exista un sunet care venea dinspre ea  care suna cumva ca boxele de la un concert rock, când nu există muzică care să se audă, și doar stau acolo și zumzăie cumva, cu un pic de electricitate statică, acela era sunetul și existau și o senzație și o vibrație care veneau de la aceasta, chiar și de la această distanță.
   Da, aceasta era încă destul de apropiată.
   Da, puteai să simți cumva un pic de senzație de furnicătură în aer, deoarece chestia aia  emana un câmp energetic dat naibii.
   Dvs. urmăreați aceste nave neconvenționale tot timpul sau a fost doar când ați avut această însărcinare din Tonopath?
   Doar când am avut această însărcinare din Tonopath, când am fost luată în mijlocul nopții,
căci de obicei eu aveam o slujbă de zi, unde ieșeam și urmăream avioane obișnuite, știți F-16, F-4 sau indiferent ce zbura pe acolo, încercând să antrenăm piloții să zboare împotriva radarului.
   Deci, atunci când ați fost adusă la Tonopath pentru această misiune specială, la început, dvs. doar urmăreați aceste aeronave non-convenționale. Sau ați fost ... slujba principală era jobul de zi, iar apoi s-ar fi întâmplat această chestie de noapte din când în când, când veneau și mă luau în mijlocul nopții și atunci s-ar fi petrecut lucrurile ciudate.
   Când spuneți mijlocul nopții, cam pe la ce oră era?
   La miezul nopții, între 0.00 am și 2.00 am.
   Acesta este momentul când te-ar fi ridicat și pe tine? ... Același lucru ...
   Așadar, dvs. ați ... erați conștientă ... dați-mi voie să vă întreb asta: totul a început doar în momentul când dvs. urmăreați aceste aeronave neconvenționale înainte să aibă loc orice tip de răpire sau răpirile au început în același timp cu momentul când dvs. urmăreați aeronavele neconvenționale?
    Din cunoașterea mea, răpirile au început din momentul în care am început să urmăresc  aceste aeronave, dar eu sunt o răpită a cenușiilor, o experiență a răpirilor cenușiilor din copilărie, copilăria timpurie, iar eu am scris în cartea mea că eu am avut o impresie distinctă că oamenii care lucrau cu mine în armată, știau că sunt o răpită.
   Clifford Stone, asta ne amintește de Clifford Stone.
   Și este de asemenea și ce ai spus tu Corey, în aceste MILAB-uri ei știu cine a fost răpit. Ei au urmărit pe toți cei care erau răpiți.
    Și există un alt tip, Dan Sherman, el a scris cartea Above Black (Deasupra Negrului) - Proiectul De Conservare Destiny, așa se numea, iar el spune același lucru, el a fost antrenat ca și un comunicator intuitiv, din nou, izolat de ceilalți colegi, nu le era permis să vorbească unii cu alții, știți, întreaga MO, chiar acolo.
   Evident, până la vremea când s-a întâmplat asta, filme mari ca Întâlnire de Gradul 3 au ieșit pe piață, așa că atunci când dvs. vedeați aceste nave vă gândeați că aceasta este o farfurie zburătoare, este un OZN? Sau ei încercau să vă spună că este unul de-al nostru?
    Nu, ei nu mi-au spus mie nimic.
   Strictul necesar.
   Da, ei făceau asta și un alt lucru despre Dan Sherman care este cu adevărat important este faptul că, el ca și comunicator intuitiv el a urmărit oameni care fuseseră răpiți de către cenușii ... Este chiar important deoarece el ar fi acela care ar fi oferit informația despre oamenii care au fost răpiți de către cenușii, către armată. Și știți, te întrebi legat de asta: de ce ai lua pe cineva care deja a avut experiențe ET?
   Poate că șocul vederii acelei tehnologii nu ar fi chiar așa de mare, dacă lucrezi cu un răpit ... sau asta ori cealaltă, adică tu poți să vii cu tot felul de motive diferite, sau poate există vreo capacitate specială pe care eu o am ca și ființă umană pe care alte ființe care nu sunt răpite, nu o au. Eu nu știu ce este, dar mie cu siguranță mi-ar face plăcere niște răspunsuri.
   Eu mă întreb doar dacă a exista un moment, înainte ca lucrurile să devină poate, cu adevărat traumatice și oribile, când ați avut acel moment de wow, acestea sunt OZN-uri, m-au pus să urmăresc OZN-uri, asta este uimitor. S-a întâmplat asta?
   În cea mai mare parte eu eram speriată. deoarece eu aveam doar o permisiune de securitate de nivel secret la acea vreme, iar eu m-am gândit: ceea ce văd este clasificat cu mult peste nivelul Top Secret, că m-a speriat foarte tare. M-am speriat extrem de tare că eu văd asta. Și aveam dreptate să fiu speriată deoarece după ce am terminat acolo, am fost puși
într-un autobuz cu ferestrele pictate și am fost duși fie la Aria 51, într-o instalație subterană de acolo sau am auzit recent că exista o amenajare subterană la Tonopath și am fost puși într-o cameră de așteptare unde ... să vedem ... scaunele erau în diagonală, iar camera era pătrată aici, scaunele erau așezate diagonal, cu spatele aici, iar noi stăteam cu față așa, iar în spatele nostru exista o ușă dublă cu lumina venind de pe hol, căci luminile erau oprite în cameră, și din nou, mă gândeam că ei încercau să deghizeze orice detaliu ce ar fi putut fi arătat de lumină, pentru a ne ține, din nou, la întuneric unul față de celălalt, ni se interzisese să vorbim unii cu alții, dar dacă stăteam unii alături de alți experimentatori umbriți , știți ...  ați prins ideea.
    Ei pur și simplu au vrut s-o facă, iar apoi ne-au chemat unul câte unul, iar eu am spus povestea de așa de multe ori ... ne-au chemat unul câte unul în această cămăruță, iar când mi-a venit rândul eu m-am întins pe o masă de inox de examinare complet îmbrăcată, și am stat acolo întinsă foarte mult timp și era un gardian de securitate acolo cu brațele atârnând, într-o poziție de pe-loc-repaus, în cameră, cumva lângă perete, în fața acelei mese de examinare și într-un final a venit un tip cu un halat alb pe el, și a zis să stau calmă de 3 ori,  cu o voce foarte gravă și când a înconjurat partea mea dreaptă, a venit cu o mișcare foarte fină, iar în mâna lui era un ac hipodermic și cu o mișcare foarte fină m-a injectat într-o parte a gâtului cu o chimicală necunoscută ce m-a pus imediat într-o traumă chimică ... și apoi dintr-odată 2 tipi erau de fiecare parte a mea, de-o parte și alta a mesei, m-au ridicat de pe masă și m-au coborât un șir foarte lung de scări și am fost aruncată într-o cabină mică în care am trecut prin efectele injecției.
    Când spuneți traumă chimică, ce înseamnă asta pentru oamenii care nu știu?
   Este ca și cum ai avea o criză imediată și eram ceva de genul ... în felul acesta, iar chimicala a mers direct la creier, indiferent unde au injectat-o ei au vrut să ajungă imediat la creier, tremuram, nu mă puteam mișca, era modificator pentru conștiință și aici este o presupunere ... neobișnuită. Dar este doar o presupunere bazată pe ... este o ghicire educată bazată pe experiență și alte câteva lucruri pe care a trebuit să le unesc în mintea mea.
    Dar din cauză că am fost o persoană spirituală în întreaga mea viață, meditând și având tot felul de înclinații și căutări spirituale, a trebuit să mă întreb, din cauza efectelor injecției, adică am simțit că mă duceam în ... că legătura moleculară dintre moleculele mele fusese dizolvată, iar eu m-aș fi ... dizolvat și aș fi trecut prin scurgerea din podea, în acea cabină mică în care m-au pus. A fost o senzație cu adevărat înfricoșătoare.
    Care au fost efectele asupra conștiinței dvs. ? Erați capabilă să aveți gânduri clare? Sau ați început să deveniți foarte confuză?
    Nu am mai avut gânduri clare până mai târziu. Știți, dar eu am avut niște treziri parapsihice majore. Îmi amintesc că m-am trezit în patul meu în Las Vegas din Nevada în apartamentul în care locuiam la acea vreme, iar într-o dimineață m-am trezit și era ca și cum toată realitatea arăta extrem de fragilă, ca și cum tot ceea ce aveam de făcut era să clipesc sau să strănut, iar realitatea s-ar fi spulberat în fața ochilor mei. Iar eu mi-am închis ochii și mi-am zis: indiferent ce se petrece aici, este chiar foarte tulburător și este un pic înfricoșător și vreau ca asta să dispară. Iar când am deschis ochii din nou, lucrurile erau mai normale.
   Corey, tu ai vorbit înainte despre antrenamentul parapsihic care se face, care implică injectabile, ce par să facă ceva conștiinței. Deci ai putea să atingi pe scurt, acest subiect, legat de ce vorbim noi aici?
    Da, acestea erau medicamente farmaceutice care le ofereau oamenilor în mod regulat  pentru a-ți amplifica capacitățile intuitive și le ofereau mai oamenilor genul acesta de injecții oamenilor care vedeau la distanță sau influențau de la distanță, deci asta ... se potrivește.
    Eu pur și simplu eram speriată și-mi amintesc că m-am târât într-o poziție fetală ca o minge cu brațele pe după genunchi, pe podeaua acelei cabine și pur și simplu am trecut prin efectele injecției și am țipat, și am țipat, și am țipat.    ( . . . )

PS: Începând cu luna Octombrie 2018, postările vor fi numai în zilele de Joi. Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative:   AICI 1 ,  AICI 2  și AICI 3.


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...