ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

sâmbătă, 22 septembrie 2018

Mărturie despre piramide


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode.        
     Pete Peterson se întoarce să dezvăluie ceea ce știu cei din interior despre puterea piramidei și construirea de orașe subterane. Când primele civilizații extraterestre au aterizat pe planeta noastră, ei trebuiau să-și facă cele mai bune scule cu materiile prime disponibile.
Astfel, ei construiesc piramide mari din piatră ca amplificatoare de efecte informative sau spirituale. Așa cum Soarele se deplasează prin ciclul său de 26.000 de ani, suprafața Pământului a fost ocazional devastată prin erupții solare, obligând civilizații să se retragă în subteran. Aceasta este mișcarea pe care Elita de la putere o face în acest moment, pe măsură ce Soarele se pregătește pentru un eveniment major.   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
    
  Mărturisire despre Piramide și Orașe Subterane

   Deci tu ai așa de multă cunoaștere că este destul de uimitor să încerc să-mi dau seama de ceea ce am putea vorbi mai întâi. Dar am vorbit despre asta înainte să începem și se pare că un loc bun în care să începem faptul că avem piramide ... sunt peste 500 de piramide în America Centrală făcute din blocuri gigantice, există peste 100-120 piramide în Egipt, și apoi sunt multe alte culturi din jurul lumii, care toți par să fi înțeles ideea să ia blocuri gigantice de piatră de multe tone, să le sculpteze foarte precis, și să le pună în aceste uimitoare structuri monumentale.
   Toată lumea vrea să știe care este viziunea omului din interior legată de acestea. Bazându-te pe experiența ta personală cu programe guvernamentale secrete de top, ce speculau ele că se petrecea acolo? Ele aveau vreo idee despre cum au fost construite acestea? A avut ceva de a face cu ET?
     Ei bine, eu am să deviez doar un pic pentru a explica faptul că atunci când eu am crescut  am învățat să citesc foarte devreme, iar lucrurile de care eram cel mai entuziasmat erau antropologia și arheologia, iar mormântul regelui Tut a fost mare și etc etc așa că eu am vrut să fiu un antropolog - arheolog.
    Din cauza asta de fiecare dată când aveam ocazia să-mi bag nasul în arheologia antică, am făcut-o. Ele în mod evident au fost construite dintr-o cunoaștere ET sau cel puțin una foarte avansată a oamenilor care le-au construit. Și nu neapărat oamenii care au domnit acele societăți, ci, cel puțin cei ce le-au construit. Deci noi aveam o clasă a preoților, care avea foarte multă cunoaștere.
   Noi am avut o clasă de oameni de știință care avea foarte multă cunoaștere, iar ei se aflau în vârful acelor societăți. Deci noi am avut o cunoaștere pe care nu am mai avut-o de atunci,  deoarece într-un final, aceste societăți au mers într-o zonă în care au pierit. Dintr-un motiv sau altul, de multe ori deoarece eram în război unii cu alții. Acestea au fost construite deoarece ... gândește-te, aceasta este o concentrare de masă ... chiar și Pământul este o rocă veche. Dar acestea erau toate din piatră, erau foarte foarte grele, și au fost construite într-un anumit fel ... ele le numesc structuri matematice religioase. În mintea lor exista o religie sau o filosofie de bază de la care au pornit.
    Și în al doilea rând, deoarece ei aveau nevoie de ... structura informațională și de câmpul informațional care a fost generat de așa de multă masă, într-o formă anume, într-un anumit loc și timp. Iar ei iubeau să facă ceremonii, să facă ... le vom numi comunicări ET, și le îmbunătățeau (nu știu ce alt cuvânt să folosesc) talentele sau capacitățile parapsihice ale preoțimii care le folosea ...
   Deci Pete tu crezi că exista vre-un fel de amplificare a acestor aspecte spirituale ale acelei civilizații unde erau construite piramidele sau structurile de piatră gigantice?
   Foarte categoric, iar eu cred că voi numi asta "informațional" ...
   Care era efectul spiritual sau informațional după cum spui tu, asupra acelei societăți? Ce ar fi simțit oamenii sau cum i-ar fi schimbat când a fost construită această piramidă? Cum ar arăta asta?
     Noi trăim în ceva ca 3 universuri separate, unul în interiorul celuilalt, în interiorul celuilalt, și nu e nicio graniță, așa că majoritatea lucrurilor pe care le facem în viața noastră aici se desfășoară în două din acele câmpuri, iar câmpul informațional este fundalul tuturor și este ceea ce este responsabil pentru ceea ce religiile numesc sufletul sau spiritul și este responsabil de o bună parte din ceea ce se petrece în chestiuni cum sunt vederea și influențarea la distanță, o mare parte din ceea ce se petrece în privința capacităților de lider  și cu ceea ce noi numim cabala astăzi, iar oameni care au ... mai multă cunoaștere decât persoana obișnuită, au diverse pregătiri, au un ADN diferit în mod considerabil, sunt rămășițe ale unor ființe foarte foarte antice care merg în urmă cu probabil 200 de milioane de ani sau poate mai mult, ființe care au locuit planeta într-o perioadă sau alta.
    Și ceea ce se află în spatele tuturor scrierilor ezoterice și spirituale din lume, este că în ciuda a ceea ce ar putea să pară destul de diferit în acestea, religiile sau religia are putere ...  doar din cauză a ceea ce cunoaște și persoana obișnuită nu știe.
    Deci dă-mi voie să te întreb asta: ce crezi tu că este responsabil pentru aceste pietre uriașe care sunt capabile să se potrivească în acele structuri gigantice?
  Asta este ... Graham Hancock și tipi ca el au subliniat că nu există nicio macara care să fie capabilă să ridice acele pietre în lumea de astăzi, deci cum crezi că au fost mutate acele pietre?
    Au fost mutate cu dispozitive anti-gravitaționale. Sau cu gânduri ... anti-gravitație.
   Cum ar arăta asta dacă noi am fi acolo și am privi astea petrecându-se?
   Ar arăta ca și cum ar pluti, iar câțiva oameni le mutau. 
   Unele dintre piramide sunt cunoscute la scară largă: cele din Egipt și America Centrală, dar apoi avem niște lucruri cam ciudate despre care majoritatea oamenilor nu știu, cum ar fi de exemplu, cam 100 de piramide care au apărut în China, care au vârfurile plate și seamănă cumva cu cele din America Centrală.
    De ce crezi tu că toate aceste culturi diferite de peste tot în lume continuă să aibe aceiași idee să construiască structuri atât de similare?
    Ei bine, din cauză că structura îi oferă puterea. Din cauza capabilităților și a a utilității pentru oamenii care le-au construit. Majoritatea piramidelor cu vârful plat au avut vârfuri. Pe măsură ce a trecut vremea, tehnologia a avansat și au învățat să construiască  acele mici piramide din vârf care stăteau pe partea plată din vârf, sau piramide trunchiate ... au fost capabile să fie făcute ... de către ... pe cât de bine pot spune în engleză, de imaginație ... Ei erau prezenți fizic, dar se aflau acolo ca ceva imaginat ... ceva invocat.
    Și ... ca o structură energetică?
   Ca o structură informațională, iar aceasta include manifestare fizică sau nu, și include energetica de asemenea și o putere atașată ei, și include apoi o ... o cunoaștere a formei.
   Dacă te uiți la ... tibetanii nu sunt o civilizație antică, dar ei au yantre sau forme care sunt foarte foarte puternice și le folosesc în picturile cu nisip și în roțile lor de rugăciune le folosesc în țesăturile lor, le folosesc în desenele temporare pe care le fac pentru a activa ceva și fac să se întâmple lucruri.
    Deci ... există unele societăți care le numesc sfinte, hărți sfinte sau grafice sfinte, sfinte grafice ... și probabil că ele sunt mai puternice decât lucrurile fizice ...
    Cum erau folosite aceste piramide să comunice cu ET? Cum se făcea asta?
    Nu aceasta era folosința lor. Adică ei ar fi făcut ritualuri și chestii în interiorul piramidelor, ca structuri sfinte, exact ca la biserică, mulți oameni merg și se roagă în biserică. Deci este centrul ... a ceea ce ar fi o activitate parapsihică sau sfântă. Dar ei nu foloseau piramida pentru asta, ci o făceau acolo deoarece ... genera câmpuri ... câmpuri informaționale care sunt foarte puternice. Dar nu lucrează așa cum funcționează comunicarea noastră. Este un ... lucru complet din afara tărâmului fizic.
    Există și alte piramide de care tu știi sau orice alt tip de structură de acest fel care nu au fost descoperite încă?
     Sunt multe, existe o mulțime de orașe subterane ce au piramide, naturale ... adică orașe subterane străvechi. Există unele care au fost descoperite și unele sunt pline de ... chestii naturale care sunt în subteran, cu alte cuvinte ... au existat câteva inundații și deluvii care le-au umplut de nisip sau lut, foarte mult pământ și nisip, mici particule, dar sunt îngropate în subteran,
     Acelea au fost destul de ușor cartografiate ... fără intenție, de sateliți de spionaj pe care noi le-am construit pentru a căuta laboratoare subterane ... așa că se pot vedea aceste structuri subterane și sunt o grămadă despre care s-a tot vorbit, dar nimeni nu a făcut prea multe în privința asta, care sunt sub ocean.                ( . . . )

PS: Începând cu luna Octombrie 2018, postările vor fi numai în zilele de Joi.

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative:  AICI 1AICI 2  și AICI 3.

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...