ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

sâmbătă, 8 septembrie 2018

Energia de punct zero și Tehnologia avansată de propulsie


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode.        
    Mark M. intră în detaliile tehnice ale unei tehnologii interzise, care include energia liberă și sisteme de propulsie avansate. Corey a avut întâlniri directe cu această tehnologie și confirmă multe din ceea ce dezvăluie Mark McCandlish. În plus, vedem până unde au ajuns guvernele pentru a împiedica accesul generalizat la această tehnologie. Asta este ceva ce a descoperit profesorul de fizică Mark Comings, în mijlocul unor mari dificultăți, când s-a împiedicat/întâlnit cu un avansat proces de eliberare de energie. Vom examina, de asemenea, sistemul de putere și propulsie al unui vehicul secret numit Dart (Dardo).    Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.

     Urmărind Energia Liberă

   
Am întâlnit un om de știință care de atunci s-a scos pe sine din circuit și a dispărut, numele lui era Mark Comings, un profesor de fizică care lucra ca un profesor asistent la UC Berkeley în departamentul de fizică, iar el a devenit conștient de faptul că în subsolul clădirii de fizică din campus, era o mulțime de echipament vechi în surplus generatoare de frecvențe, osciloscoape, generatoare de putere și toate aceste lucruri diverse așa că el l-a întrebat pe șeful departamentului dacă el putea merge jos să meșterească și să facă ceva experimente, deoarece avea niște idei cu care să se joace, așa că i-au dat ok-ul.
    Deci el avea această idee că (după cum poate știți) există anumite tipuri de cristale, cum este cuarțul de exemplu, care reprezintă toată baza pentru înregistrarea fonografică inițială  acul de înregistrare, când pui un mic cristal, cred că era un cristal de diamant, sub presiune, ar crea un curent electric moderat, iar dacă amplifici acel curent poți apoi auzi care erau impulsurile care veneau prin acea piatră prețioasă, iar tu chiar puteai auzi vibrațiile care erau înregistrate pe un disc de plastic. Așa funcționează fonograful.
    Așa că ideea lui a fost că atunci când cristalele sunt puse sub presiune presiune fizică vor crea o descărcare electrică, dar el s-a întrebat dacă augmentezi procesul punând bobine electrice înfășurate în jurul cristalului și în esență tu aplici presiune electrică asupra cristalului. Iar cristalul nu va face doar același proces piezo-electric de a crea o ieșire de electricitate, dar ar putea fi mai mult decât ceea ce obții exercitând doar presiune fizică asupra lui. Profitând de structura cristalină a acestui obiect, această piatră, pe care o faci să rezoneze apoi într-un fel care ar face să dea și mai multă energie decât pui în proces.
    Deci am avea un tip de cristal din titanat de bariu care era de aproximativ 20 de cm dublu terminat, cu alte cuvinte având un punct în fiecare parte, care avea o secțiune transversală care semăna cumva ca un indicator de STOP, deci ca un octogon, care fusese fabricat de o instalație din afara zonei golfului San Francisco, unde locuia și avea două bobine diferite, una care avea o mulțime de spirale fine și o altă bobină înfășurată pe exteriorul acesteia, totul complet izolat, care avea un număr mai mic de înfășurări.
    Iar el a experimentat cu punerea a o mulțime de încărcături electrice diferite, voltaje diferite, frecvențe, combinații diferite până când, în cele din urmă, într-o noapte pe la ora 1 dimineața, lucrând târziu la acest aparat, cristalul a început să strălucească cu un verde albăstrui și a început să sune. Știți ca atunci când te afli la o nuntă și-ți iei paharul și cu un deget umed pe un pahar de Champagne și faci un sunet de frecvență înaltă, el a spus că era așa. Iar el s-a uitat la scală, la cadranele echipamentului său care arătau un voltaj de intrare și un voltaj de ieșire, iar chestia asta făcea cu 125% mai mult. Cu alte cuvinte, tot ceea ce primea plus un 25% adițional, peste ceea ce pusese în cristal.
    Bineînțeles că el era foarte entuziasmat și notat totul, a oprit totul, a mers acasă, s-a băgat în pat și pe la ora 8 în dimineața următoare, casa lui a fost înconjurată de SUV-uri negre și tipi cu receptoare în ureche, ochelari negri, care au dat buzna pe ușa din față, au răscolit toată casa, l-au arestat, i-au confiscat toate notițele, i-au confiscat echipamentul, și în esență ei au spus că au găsit un circuit TV închis pe care el îl instalase pentru a se uita la câteva dintre femeile din clădirea Phys Ed, de la vestiare, din vestiarul femeilor din clădirea alăturată și că avea probleme. Iar ei nu i-au spus de ce era acuzat și-i tot spuneau: știi de ce ești acuzat! Știi ce se petrece aici.
    Iar realitatea întregii chestiuni a fost că el a creat un aparat care a realizat ceea ce se presupune a fi imposibil, iar eu l-am întrebat: când tu ai făcut asta, când chestia asta a funcționat într-un final, când ai găsit toate ingredientele corecte să faci chestia asta să funcționeze, tu crezi că acest lucru lăsa vre-un fel de urmă în mediul înconjurător pe care cineva care știa, o urmărea și era pregătit să o suprime? Iar el a spus: absolut, fără îndoială, cineva mi-a triangulat poziția, a descoperit unde eram, a descoperit echipamentul, a spus administrației universității și erau la casa mea, în dimineața următoare la ora 8. Așa de rapizi au fost. Iar el s-a ascuns și am auzit că el lucrează undeva în orientul îndepărtat. El este bine finanțat și-și continuă cercetarea, dar în subteran.

    Wow Corey, asta este un lucru foarte emoțional pentru mine de fapt, deoarece în primul rând, l-am știut pe Mark Comings înainte să se ascundă iar noi chiar am vorbit amândoi pe o scenă la o conferință din Portland în 2003, numită "Timpul schimbării globale", iar el nu mi-ar fi spus ce inventase el ce a determinat ca tipii ăștia să vină la casa lui. Deci văzându-l pe McCandlish vorbind despre ce a fost invenția, a fost o premieră. Eu nu auzisem decât de părțile rele, așa că hai să vorbim despre asta mai întâi.
   Chiar există vre-un fel de semnătură energetică ca cea despre care eu și cu Mark am vorbit personal, despre care noi am teoretizat, că ar fi fost eliberată când construiești unul din tipurile acestea de dispozitive, pe care ei o pot detecta?
    Da, și acesta este și modul în care ei urmăresc o mulțime dintre aceste nave non-terestre și umane din interiorul sistemului nostru solar. Aceasta este o modalitate de a face un control al traficului, pentru a fi capabili să localizeze navele care produc această semnătură ... Chiar există o semnătură care este lăsată într-un spectru limitat, pe care ei îl urmăresc  mereu, pe Pământ și de asemenea în spațiu. 
    Există vre-un loc sigur pe Pământ unde cineva ar putea să dezvolte această tehnologie? Sau cabala te poate lovi în orice regiune geografică te-ai afla pe Pământ?
   Când e vorbe de dezvoltarea lor, da ... există o mulțime de găuri adânci unde ne putem ascunde să putem dezvolta, iar tu trebuie să achiziționezi tot ceea ce vei folosi toate tipurile diferite de tehnologii, trebuie să le achiziționezi foarte în liniște.
    Dacă o anumită persoană începe să achiziționeze anumite tehnologii se ridică stegulețe roții. Deci tu poți găsi un loc sigur să dezvolți asta, dar în minutul în care ai succes, ei vor știi, din cauza acestei semnături energetice pe care ei o pot intercepta. De aceea, ei urmăresc acești oameni foarte îndeaproape sunt așa de importanți că le realizează profil de personalitate, ca ei să poată decide pe ce cale să-i abordeze.
    Unii oameni, știți, dolarul atotputernic, se duc și le oferă 1 miliard de dolari, iar ei vor semna pentru patentul lor foarte rapid. Altora care sunt mai principiali, trebuie să li se amenințe familiile care se sprijină pe ei, iar uneori acești oameni mor de cancere ciudate, atacuri de cord și cerebrale, sinucidere. 
    Sună ca și cum tu ai descrie un tip diferit de cel despre care John Perkins a scris în cartea lui clasică "Confesiunile unui asasin economic", iar el numea asta "arma sau campania banilor", că ei ar fi mers cu o armă într-o mână și cu un teanc de bani în altă mână și spuneau, vă ofer una dintre aceste două opțiuni înainte să plec. Pe care o doriți?
    Da, aceiași idee de bază ... da și dacă va funcționa în această situație, oamenii sunt atât de asemănători și vor fi capabili să folosească asta pentru sectorul energiilor libere, de asemenea.
    O altă poveste pe care mi-a spus-o Mark Comings este că într-un alt grup care știa că se întâmplă astfel de lucruri, ei au încercat să construiască un dispozitiv cu energie liberă în care fiecare componentă era construită separat, iar planurile era ținute separate și doar când erau pe cale să-l testeze, fiecare tip care aducea o piesă diferită a mașinăriei la un loc, o construiau la fața locului, o testau, apoi o dezmembrau și o duceau de acolo, dar chiar și în acea situație, a spus că ei au fost prinși.
    Este ușor deoarece ei au sateliți care supraveghează fiecare centimetru pătrat ei bine, fiecare cm pătrat care este important, de pe Pământ. Deci dacă ei s-au întâlnit foarte rapid, au asamblat acest dispozitiv l-au pornit, iar cei de la putere au văzut acest semnal ping (bip) pe dispozitivul lor, ei îl numesc ping, iar apoi acești oameni dezmembrează dispozitivul și apoi se împrăștie rapid, dar ei vor fi capabili să meargă și să dea din urmă exact ca la o casetă video, locul unde acest satelit a fost însărcinat, la ce oră, iar apoi se duc la satelitul corect, găsesc filmarea și apoi urmăresc oamenii să vadă de unde au venit.
    Este foarte interesant că Mark Comings descrie cristalul ca strălucind. Sunt curios dacă tu ai văzut vreodată tehnologia cristalului luminos în chestiile văzute de tine?
    Eu am văzut oamenii de știință lucrând cu diferite tipuri de cristale și pietre și chestii și am văzut cristale foarte mici care erau pătrate, evident făcute de om, strălucind, atunci când le era aplicat un câmp ... nu le atingea nimic fizic. Deci da, am văzut asta.
    Dacă ei îți oferă să spunem, miliarde de dolari și îi iei, ei te ucid apoi mai târziu sau tu continui să-ți trăiești viața. 
    Foarte liniștit îți vei trăi viața, probabil pe o insulă îndepărtată.
    În regulă, cu asta în minte, haideți să vedem acum, următoarea bucată de interviu cu Mark McCandlish discutând politica interesantă și înfricoșătoare a energiei libere. Aruncați-vă o privire.

    Eliberând Energia Liberă

    De fapt, a scoate această tehnologie în public și a o face disponibilă este ceva ce va necesita toate precauțiile pe care am început să le implementăm de la perioada cu cai și căruțe la automobile, știți, bușiri de mașini, sau oameni care merg prea repede, sau risipirea de gazolină și focuri, dar știți, dacă tehnologia este implementată corect, poate oferi industriei petrolului capacitatea să ia toată acea chimie și să o folosească pentru alte lucruri care sunt mult mai valoroase din punct de vedere al reîntoarcerii investiției.
    Trebuie să existe o perioadă când comunitatea științifică ca și întreg se va uni și va începe să recunoască că tehnologia este reală. Au existat suficiente experimente și există suficiente patente acum, că oricine care știe ceva, înțelege care sunt implicațiile tehnologiei, va înțelege că dacă un consorțiu științific, un grup de oameni de știință se unesc  iar ei indică planul de implementare al tehnologiei, într-un mod care poate fi sigur sigur pentru producția de energie, cu unicul scop fiind să spunem, să salveze mediul de toate impacturile poluării care este creată de combustibilii fosili în special din industria nucleară, după trezirea de la Three Miles Island, Cernobâl și acum Fukushima, adică, există oameni acum care spun că în 20 de ani oceanul Pacific ar putea fi mort din cauza acelui Cesiu 137 care este pus în ocean.
    Iar dacă noi putem folosi o tehnologie care produce energie și să nu trebuiască ne facem griji de puterea nucleară și de dezastre și de amprenta teribilă a deșeului nuclear atunci eu cred că asta ar fi mult mai avansat, iar mediul înconjurător chiar va beneficia.

    Deci în privința acestei chestiuni a energiei curate, eu cred că amândoi suntem de acord că a fost ... suprimată pentru o diversitate de motive. Care ai spune tu că sunt motivele principale pentru care această tehnologie nu este permisă să ajungă în public, în ciuda extraordinarei utilități pentru problemele pe care le avem?
    Majoritatea acestor patente au fost clasificate pentru un singur motiv. Motivul este acela că dacă energia liberă este oferită publicului, economia va colapsa, deoarece sectorul energetic este unul foarte mare în economie.
    Dar adevăratul motiv este acela că cei care controlează sectorul energetic, nu vor să-și piardă puterea și veniturile. Așa că nouă ni se refuză aceste tehnologii, doar pentru că cineva vrea să fie plătit. Un alt aspect al acestei este: ai pe cineva care încearcă să reproducă unul dintre aceste dispozitive Free energy, iar dacă este cunoscut, de la distanță, ei pot crea un dezechilibru în câmp, acolo unde oamenii fac testarea, iar lucrurile în mod normal ar trebui să fie repetabile, experimente ce sunt repetabile, nu vor funcționa.
    Deci ei sunt capabili să influențeze asta direct, de la distanță de asemenea, să afecteze cercetările oamenilor.
    În regulă, acum vom avea niște filmări de la Mark McCandlish, în care el descrie nu o situație de inginerie inversă, ci chiar o navă ET și circumstanțele însoțitoare. Să ne aruncăm o privire.

    Înțelegând Energia Punctului Zero (ZPE)

    De când am aflat de ARV-uri, unul dintre lucrurile pe care am început să le investighez a fost toată treaba cu răpirea ET și contactul ET și genul acesta de lucruri deoarece m-am gândit că dacă acești oameni chiar aveau întâlniri cu ființe din alt sistem stelar ar putea exista o mică speranță ca ei să fie luați la bordul unor astfel de vehicole și poate că li s-a făcut un tur al navei. Ei ar fi putut să aibă oportunitatea să vadă câteva dintre componentele navei.
    Și chiar am fost destul de norocos, căci una dintre cele 3 doamne pe care eu le-am investigat în amănunțime, chiar a făcut această afirmație. Că după ce ea a trecut prin niște teste oribile pentru a determina dacă ea era o amenințare pentru ființele din acest vehicol, chiar i s-a oferit un tur al navei, iar una dintre zonele unde a intrat a fost o zonă în care era localizată partea centrală a sistemului de propulsie, iar multe dintre componentele descrise erau remarcabil de similare cu cele din ARV-uri.
    Exista o coloană centrală, exista o dovadă a contra-rotației, exact ca în clopot, exista un disc mic foarte similar cu lucrul care era în ARV, dar în ARV chestia asta arată ca podeaua vehicolului, care este un disc cam de 2,75 metri în diametru ce se află sub scaunele ejectabile. Dar în versiunea ET chestia asta era doar cu 5-8 cm mai larg decât coloana centrală, iar coloana era făcută dintr-un material ca de sticlă, exact ca materialele folosite în ARV stătea într-o gaură din mijlocul unei camere circulare, iar perimetrul camerei era cumva ca o promenadă o o șină pe margine, dar ea a spus că atunci când s-a uitat în jos în gaură peste partea îndepărtată și a putut vedea că sub podea era acestă substanță ca de sticlă cu aceste bobine încorporate în aceasta exact ca cercul de bobine din jurul compartimentului echipajului din ARV.
    Dar lucrul care a fost cel mai fascinant legat de descrierea ei a fost că în coloana centrală  cu acel disc de la bază care se rotea într-o singură direcție, coloana în sine se învârtea în direcție opusă, exista un fluid argintiu cumva metalic care era în această coloană pe care-l putea vedea pe sub sticlă și avea aceste materiale cu reflexe, reflexe întunecate care cumva se învârteau de colo-colo, dar ea a spus că putea vedea tiparul de turbulență în lichid, iar tiparul de turbulență arăta ca 5 mici tornade care se răsuceau în interiorul acestei coloane.  Ceea ce ea vedea este foarte mult asemănător cu ceea ce vezi atunci când avem o tornadă F5.
    O avem pe cea mare în mijloc, care are 150 mile/oră și distruge totul în interiorul ei, iar apoi de multe ori, ceea ce vezi, este o serie de tornade mai mici care se rotesc în direcție opusă, aproape ca un angrenaj planetar cu rotițe, și orbitează în jurul celei principale de la mijloc, iar tiparul de turbulență pe care-l vedea în această coloană, arăta fix ca ceea ce ai vedea cu acele tornade surori ce orbitează o F5.
    Așa că asta mi-a spus mie că în interiorul acestei coloane exista un efect de forfecare unde două lucruri se mișcă și trec unul pe lângă celălalt în felul acesta, ceea ce înseamnă că exista un alt cilindru în interior rotindu-se într-o direcție, iar cilindrul din exterior se mișca în direcție opusă, iar acel efect de forfecare este cel care crea aceste tipuri de tornadă în miniatură în interior. Deci lichidul în sine putea fi observat că se ridica.
    Iar asta ridică întrebarea: unde se ducea? Ei bine este un sistem în buclă închis, iar asta completează cumva o parte din detaliile lui Die Glocke (clopotului) și anume că fluidul se mișcă în sus așa că va trebui să meargă înapoi în jos undeva, iar răspunsul este că vine în jos prin mijloc. Deci este o buclă închisă. Merge în sus pe la margini printre cei 2 cilindrii și se duce în jos prin mijloc.
    Iar dacă ai această extraordinară și puternică descărcare electrică ce se aprinde prin acel lichid și este făcut fix în felul potrivit, dacă configurezi părți diferite din sistem în așa fel încât să fie ca niște venturi, ca un furnal în vârf, când descarci electricitate fix prin centrul acelui furnal, deoarece ai un electrod în formă de inel și un electrod în formă de con în mijloc, tu obții ceea ce se pare a fi un fulger globular artificial. Fulgerul globular a fost modelat ca și un toroid, în formă de gogoașă, în laborator. Ei au făcut asta.
    Iar ceea ce se întâmplă atunci când creezi un astfel de eveniment, cu voltaje înalte, este că în acest eveniment în formă de gogoașă (donuts) ai ionii care nu numai că se mișcă în jurul acestei forme de gogoașă, dar se mișcă de asemenea în interior și în afară, rotindu-se în jurul perimetrului acestei forme de gogoașă și crează un câmp electromagnetic puternic.
   Deci ceea ce ai în acest dispozitiv este ... descărcarea electrică crează ceea ce seamănă cu un cerc de fum din ioni care este împușcat în jos pe coloană, iar zonele de margine se mișcă în esență, prin "mușchii acestui electrod" și oferind toată puterea care în esență este extrasă din vacuumul spațio-temporal. Și astfel ei extrag ZPE din vacuum cu acest sistem.

    Ei bine, asta este remarcabil de tehnic și tot felul de lumini mi-au strălucit în cap pe măsură ce l-am ascultat spunând aceste lucruri, deoarece tu ești unul dintre oamenii care au menționat un sistem de propulsie bazat pe mercur, dar ținând cont de cât de multe specificități a spus, iar tu nu ai vorbit niciodată cu el înainte, cât de mult adevăr este în ceea ce spune bazându-te pe ceea ce știi aici?
    El explică mult mai bine decât am putut s-o fac eu vreodată, iar ei ... cred că la început noi am încercat să folosim mercur, dar ei au conceput alte metale din galiu care sunt în esență, metale lichide, care conduc electricitatea mult mai bine, iar atunci când sunt expuse la câmpuri electrice ridicate, ele se transformă în aur, asta fiind ceea ce s-a petrecut când am încercat să folosim mercur, iar eu am vorbit despre asta pe larg, în trecut.
    Deci ideea esențială că există un tub ce pare cristalin sau o undă călăuzitoare în mijloc, și că mercurul sau indiferent ce alt metal lichid se rotește, este în interiorul acelui tub central și că existau aceste vortexuri mai mici ce se roteau în sens contrar, în afara celui mare, toate astea par adevărate?
   Da, iar forma de gogoașă care merge în jos sau în sus, depinzând de polaritate, în funcție de direcția în care se rotesc plăcile, lichidul merge în sus și apoi în jos prin tub și înapoi prin sistem.
   Când spui în formă de gogoașă, tu spui că există un vortex în formă de gogoașă pe care-l vezi?
   Da, le poți vedea mergând în sus știți, una după alta, și sunt aliniate perfect una după cealaltă.
   Când el spune că se formează un fulger globular în centru, asta înseamnă există o sferă luminoasă vizibilă în centrul tubului?
    El a descris ceva asemănător cu fulgerul globular, el a descris aceste vortexuri în formă de gogoașă care apăreau.
   Deci ele au o luminozitate sau o lumină?
   Nu, arată ca metalul, doar ca un metal lichid, care este împins de colo-colo, cu vârtejuri din același metal lichid în interiorul lui. Puteai vedea diferite vortexuri.
   Acum, acest eveniment pe care l-a avut această femeie care este descris ca o răpire ET, tu crezi că în lumina a ceea ce știm acum, că asta ar fi putut să fie din programul spațial, folosind forme de viață programate și genul acesta de lucruri, ținând cont de cât de similar este, fiind doar o versiune mai avansată a versiunii a tehnologiei germane pe care tu ai descris-o?
    Asta sună non-terestru pentru mine. El a spus că noi avem plăci de aproximativ 2,75 m, iar ei aveau plăci de 30 de cm care ar fi fost suficiente și ar fi făcut aceiași funcție, ar fi realizat aceiași funcție și a avut de a face cu cât de mult mai avansați sunt ei decât noi în știința materialelor, așa că ei pot crea o placă super-conductoare care scoate sau suportă aceiași cantitate de electricitate ca și noi, dar ei o pot face cu o zonă de contact mult mai mică.
    De ce crezi tu că a spus că erau niște reflexii negre în acest material? Nu ar fi condus materialul cel mai bine  dacă era o substanță uniformă? Sau, ar putea să existe ceva ce elimină sarcina cu anumite particule în anumite locuri avându-le distribuite în felul acesta? Ce crezi?
   Asta ar fi o explicație bună că ajută la distribuirea încărcăturii.
    Cât de comun este pentru grupurile ET să folosească genul acesta de undă directoare și un tip de sistem de propulsie cu metal lichid,  unde unda directoare este ca un tub prin care tu poți de fapt să-l vezi  în mijlocul navei.
   Eu cred că asta este destul de comun și este una dintre metodele pe care unele dintre cele  mai puțin avansate grupuri le folosesc. Există propulsoare temporale mult mai avansate  și alte tipuri de sisteme de propulsie care sunt mult mi avansate decât acesta, dar atunci când ai non-tereștrii ... când te gândești la non-tereștrii din univers, există nivele diferite de dezvoltare tehnologică între ei ...
    Și de asemenea nu este neobișnuit să auzi de un răpit căruia i se fac un tur. Am citit informații despre faptul că  li se oferă tururi, li se arată echipamente, li se arată hărți stelare și li se oferă  și alte informații, așa că nici asta nu e neobișnuit.       ( . . . )

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative:  AICI 1  ,  AICI 2  și  AICI 3.


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...