ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

sâmbătă, 1 septembrie 2018

Antarctica * Noua Arie 51


    Eu vreau adevărul și cred că și dvs. vreți adevărul, altfel nu ați fi aici, iar adevărul poate necesita un pic de flexibilitate în sistemul vostru de credințe, deoarece cu cât intrăm mai mult în chestia asta cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste cu zâne, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată. Bun găsit la un episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, având ca gazdă pe David Wilcock  și invitat pe Corey Goode.        
    Corey ne oferă noi informații despre Antarctica, dezvăluind că este vorba de noua Zonă 51. Ne comentează că marile corporații aerospațiale au stabilit instalații de cercetare și dezvoltare sub solul antarctic pentru a studia anticile tehnologii de construcție care tocmai au fost descoperite. Fără îndoială, un nou pericol este posibil săpând noi spații sub gheață ținând cont că stabilitatea nivelului mării amenință restul planetei. Poate pericolul cel mai mare este descoperirea unui super portal ce ar permite transportul intergalactic. Ce ne așteaptă pe toți, în timp ce membrii PSS contemplă posibilitatea trezirii ființelor antice adormite încă, în adâncurile lumii noastre ?   Schimbări extraordinare sunt deja în curs de desfășurare pentru planetă și oameni, o alianță de civilizații avansate au venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. Pentru a ajuta la facilitatea schimbărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt și de ce au venit.
      


     Toată lumea vorbește despre Antarctica. Iar informația ta este că există o nouă descoperire foarte interesantă sau o serie de descoperiri acolo și cu cât trece vremea cu atât afli mai multe. Deci spune-ne ce este nou în toată această poveste cu Antarctica, pe care noi  nu am acoperit-o deja.
    Ei bine, unele dintre cele mai noi informații pe care eu le-am primit sunt unele care vor face Complexul Militar Industrial (CMI) să fie un pic emoționat. Se pare că în timpul anilor 50 a existat un proiect numit "ICE WORM" (Viermele Gheții), iar ei în esență se aflau în calote glaciare construind silozuri de lansare.
     Acesta anume de la care avem o filmare (se prezintă un video despre...) s-a petrecut în Groenlanda. Acum, ce este semnificativ legat de asta este că ei au folosit această metodă de acrea baze sub gheață în toată Antarctica. Ei au creat mini-baze, dar mult mai mari, care au devenit baze de R&D. Iar aceste baze de R&D (Cercetare și Dezvoltare) sunt locuri unde companii ca Lockheed Martin fac inginerie inversă la o mulțime de tehnologie pe care ei au găsit-o sub gheață. Acesta este modul în care ei au construit câteva din primele baze lunare și de pe Marte. Foarte asemănătoare, într-o manieră foarte asemănătoare.
     Deci tu spui că Lockheed Martin și alte grupuri au baze în Antarctica care sunt mai întinse decât am fost noi lăsați să credem sau tu ai fost lăsat să crezi decât în informările anterioare?
     Corect, dar ceea ce este semnificativ de remarcat, vorbind despre asta public este că că în 1959, cred, a fost semnat un tratat Antarctic, iar în acel tratat se spunea că nu va fi folosită sau dezvoltată nicio armă de război pe acel continent, că va fi folosită doar pentru motive pașnice.
     Da, de fapt a existat ceva numit "Anul Geo-Fizic Internațional" din 1959 sau IGY 1959 și atunci au fost codificate toate aceste lucruri.
    Corect.
     Și atunci este de asemenea momentul când ei au cartografiat cum arată Antarctica sub gheață, și au descoperit că există un continent cu pământ acolo jos.
     Da, de două ori mai mare ca zona continentală a SUA.
   Corect. Deci dacă ei dezvoltă sisteme de arme  ... care contravin unui tratat internațional care este ratificat de peste 50 de ani cum afectează asta percepțiile oamenilor acestor contractori din apărare de îndată ce asta iese la lumină?
    Asta pe de-o parte, dar chestia cea mai înspăimântătoare este că unele dintre grupurile Alianței, dacă informația asta iese în public, ei vor avea un motiv complet întemeiat să instaureze o blocadă care să fie similară cu criza rachetelor cubaneze, să instaleze o blocadă a unei anumite zone a Antarcticii și vor încerca să forțeze aceste grupuri să arate ce se întâmplă în interiorul acestor baze R&D. Acum alte câteva informații interesante este că ei au ceea ce ei numesc ... se referă la asta ca fiind o parte a unei Arii 51 a Antarcticii.
    Există de asemenea o fostă bază nazistă foarte mare care a fost predată către CMI dacă vrei să spui asta, mai mult ca un guvern din umbră, iar această fostă bază germană a fost folosită ca un port al PSS, iar acum este un port major, un port spațial pentru acest guvern din umbră. El îl folosesc să zboare în interiorul și în afara atmosferei, tot timpul. Și o mulțime dintre aceste nave vor servi câteva dintre aceste stații spațiale sau vor zbura dincolo de ele.
     Noi am vorbit despre asta în alt episod, dar aș vrea să te întreb din nou pentru acesta : care ar fi semnificația tactică sau strategică, să ai un port spațial în Antarctica? Pare să fie un loc neconvenabil în care să călătorești.
    Ei bine, este, dar electromagnetica cu care ai de a face din atmosferă și câmpul gravitațional este mai conductiv chiar dacă nu folosesc nave anti-gravitaționale. De multe ori când ei lansează o rachetă, ei încearcă să o facă aproape de Ecuator pentru anumite scopuri și de asemenea, dacă tu zbori o grămadă de nave secrete în interiorul și în afara atmosferei, în mod regulat, știți Aria 51 care este în Nevada sau în Arizona, acele locuri nu prea sunt ok, așa că vei dori un loc unde ai control deplin și este foarte greu ca un martor ocular să vadă ce se petrece.
     Când ai menționat câmpul electromagnetic al Pământului, ce se întâmplă la Polul Sud de face asta mai favorabil lansării?
    Cred că există un efect mai redus al centurii Van Allen ... care se petrece.
   A existat un episod foarte interesant din Ancient Aliens, iar în acest episod ei au avut-o pe Linda Moulton Howe, care are o emisiune la Gaia, oferind o mărturisire foarte interesantă de informatoare despre un om care a fost un pilot și care a zburat într-o zonă restricționată și a văzut o gaură imensă în gheață deasupra Antarcticii și navele veneau și plecau din aceasta. Ce are de a face asta cu ceva din ceea ce tu auzi că se petrece în Antarctica?
     Mi s-a spus că această zonă este foarte aproape de portul spațial. Deci da, asta este foarte semnificativ, dar ce este de asemenea semnificativ este că el zbura ... motivul pentru care el a văzut această gaură, era într-o zonă restricționată traficului aerian, el a zburat pe deasupra ei deoarece era o urgență, iar ei ridicau ... nu-mi pot aminti câți oameni de știință, care au dispărut pentru aproximativ două săptămâni, iar tu nu dispari pentru două săptămâni în Antarctica și supraviețuiești, decât dacă ai acoperire și provizii. Iar acești oameni de știință pe care el i-a preluat erau pietrificați. Evident că li se spuseseră să nu vorbească cu nimeni, iar ei nu au spus un cuvânt în întreaga perioadă când au zburat înapoi unde trebuiau să ajungă.
    Tu ai menționat în actualizările pe care tu le-ai pus recent că exista ceva legat de gazele  care aveau de a face cu motivul pentru care era gaura asta acolo. Deci ai putea să vorbești despre motivul pentru care există o gaură în gheață și cum se leagă asta de excavările care au loc acum acolo?
    Da, există mai mult de una de astfel de găuri, iar ele au apărut în cea mai mare parte în mod natural, ele sunt aerisiri geotermale. Se pare că ceea ce se petrece este faptul că acel continent se încălzește, sub gheață. Există foarte multă activitate geo-termală care determină lacurile subterane să se încălzească în mod semnificativ și asta încălzește calota glaciară în sine. Acum, ce face asta este să determine gheața să înceapă să se topească la o viteză mai mare. Deci este o este ventilare geo-termală prin gheață și au mărit-o pentru scopurile lor de a zbura în interior și în afară și de asemenea să o folosească ca pe o cale să ventileze toată căldura pe care o crează ei cu excavările lor.
     Ei ar putea să folosească căldura de acolo să o canalizeze exact cum tu ai mișca un râu pentru proiecte de irigații?
    Nu, ei încearcă să ventileze cât de multă căldură pot, deoarece destabilizează aceste  caverne din gheață, pe care ei au creat-o. Trebuie să înțelegeți că gheața se mișcă cu aproximativ 30 cm/zi, față de un punct staționar de sub gheață, așa că ei nu numai că excavează în direcția asta pentru a descoperi noi artefacte, dar ei trebuie să excaveze constant în această direcție pe măsură ce se petrece curgerea gheții.
    Asta se adaugă problemelor termale care se petrec, deoarece noi folosim tipuri diferite de  presurizatoare de aburi cu care se excavează, iar când astea topesc zăpada, se produc râuri sub gheață, iar asta lubrifiază și mai mult calota glaciară.
    Deci există niște probleme semnificative care ar putea crea, dacă ei continuă ce fac, calota glaciară s-ar putea rupe și ar cădea în apă, iar asta ar putea cauza tsunamiuri și alte probleme evidente.
    Este interesant că în Ianuarie dintr-odată existau articole de știri în mass-media centrală  în care toți acești oameni erau evacuați din câteva din bazele principale din Antarctica. Iar povestea era că exista o mare crăpătură și se temeau că vor ajunge în mare.
    Da, întreaga calotă glaciară se face mocirloasă sub picioarele lor. Temperatura a crescut cu 1 grad și nu-mi pot aminti perioada de timp când a crescut 1 grad,  dar 1 grad este semnificativ în ocean și în calota glaciară. 1 grad poate să facă diferența în viteza de topire.
    Asta chiar îmi sună familiar, deoarece avem și alte informații ce susțin asta, una dintre acestea fiind faptul că toată activitatea vulcanică din lume din 1875 până în 1993 a fost cartografiată și a existat o creștere de 5% în activitatea vulcanică globală în acea perioadă ... deci aia este ceea ce cauzează asta?
    Da, și conform informațiilor pe care le am, aceste schimbări energetice care se petrec în sistemul nostru solar, cauzează acest proces de încălzire pe planeta noastră și pe alte planete.
    Noi avem această idee despre care am vorbit înainte, despre care Pete Peterson a spus a existat o navă mamă pe care el a estimat-o, bazându-se pe informația lui ca fiind de 30 de mile în diametru și având cumva o formă ovală alungită.
    Tu ai spus apoi că sunt 3 ... da, dar ... deci care este ultima actualizare despre asta?
   Informația pe care eu am primit-o a fost că ei doresc ca eu să am claritate legat de faptul că erau nave de o milă lungime, care avea până la 3 mile și formă ovală. Și cred că erau două nave de suport care ar fi existat în flotă, care ar fi supraviețuit atacului și au aterizat de pe Lună aici.
   Deci asta este ceva ce ei au simțit că este important ca tu să clarifici pentru toată lumea, că nu are un diametru de 30 de mile, ci doar de 3 mile.
   Da, ei s-au gândit că un pic mai multă claritate legat de asta, ar fi în regulă.
    Dar și așa, acesta ar fi un obiect extraordinar de mare.
    Absolut, iar în nava cea mai mare chiar au fost localizate, o mulțime de ființe în stază. Iar ei sunt ființele originare de pe Marte, cred ... care au venit aici, pre-adamiții inițiali.
    Majoritatea dintre cei cu care noi am avut de a face de la această mare catastrofă sunt vre-un fel de tip de pre-adamit hibridizat care a supraviețuit. Este evident că grupul pre-adamit, înainte să fie nevoiți să se mute aici, ei deja luaseră parte la acest experiment genetic, conform acestor înțelegeri care au fost făcute cu aceste alte grupuri (există până la 22 de programe genetice ce se petrec) ...
     De asemenea pre-adamicii erau parte din inițiativa fermierilor genetici.
   Da, ei au făcut parte, dar se pare că au avut probleme să se înțeleagă cu alte grupuri ... lor le plăcea războiul, tindeau să lovească mai întâi și să pună întrebări mai târziu.
    Când avem de a face cu acest subiect al Antarcticii, ceva ce a venit către mine care e foarte interesant, de la unul din ceilalți informatori de-ai mei, Daniel care a spus că a existat o poartă stelară antică naturală aici pe Pământ ... El mi-a spus asta cu ani în urmă, iar eu am pus asta pe internet.
    Iar eu eram pe cale să pomenesc asta.
  Și s-a aflat în Antarctica.
    Da.
  Deci ceva ce tu ai spus recent, dar nu pe cameră încă, pur și simplu m-a năucit deoarece este o corelație perfectă 1 la 1. Deci poți discuta despre asta?
   Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestei tehnologii ale rasei constructorilor antici (RCA) pe care ei încearcă să o controleze, este acea că a existat o super-poartă foarte puternică care se află în Antarctica care a fost construită de RCA ...
   Îmi pare rău ... dă-mi voie să te opresc fix aici: care este diferența între o super-poartă și o poartă stelară, căci tu nu ai mai spus super-poartă înainte?
   O super-poartă are capacitatea de a călători de la un capăt la celalalt al rețelei cosmice  indiferent cât de departe este, oriunde în galaxia noastră sau în galaxiile locale.
   Corect ... asta este exact ce a descris Daniel.
   Acum, prin aceste alte noduri pe care noi le avem pe planetă, tu trebuie să sari de câteva ori pentru a ajunge la locația ta.
   Dacă este foarte departe. Deci este ca și cum ai obține un transfer? Trebuie să te oprești într-un anumit loc, să ieși din poartă să mergi în altă locație?
   Tu trebuie să aștepți ca electro-magnetica să se alinieze corect între diverse planete pe măsură ce ele se rotesc și se răsucesc în interiorul sistemului lor local de stele în relație cu steaua lor, cu acele conexiuni electro-magnetice dintre planeta lor și steaua lor, iar apoi steaua lor și steaua noastră au o legătură electro-magnetică prin rețeaua cosmică, iar acelea au cred, tuburi electromagnetice pentru ca materia să meargă din punctul A în punctul B, prin acestea.
     Au ei capacitatea, când fac aceste opriri să dea mai repede pe înainte timpul? Ei au capacități de accelerare a timpului? Sau ei trebuiau să construiască mici stațiuni în care să stea ca să se deschidă următoarea poartă și să mai omoare ceva timp?
    Nu ei chiar trebuie să aștepte și să-și omoare timpul.
   Cât ar fi așteptat?
    Pur și simplu depinde de locul unde călătoresc și cât de mult va lua acest ... este ca un ceas uriaș, tu aștepți ca toate mecanismele să se alinieze corect.
   Tu spui că unele dintre aceste așteptări ar putea dura ani din timpul nostru?
   Sunt convins că ei au plănuit asta mult mai bine de atât. Da, ei au toată matematica pentru a prezice toate aceste locații în care doresc să meargă  foarte bine.
   Deci tu spui că această super-poartă nu este așa, că o super-poartă te duce unde vrei să mergi corect ... oricând dorești să mergi.
   Corect și seamănă foarte mult cu Stargate Atlantis sau SG-1, o RCA care a construit o rețea de porți stelare care sunt foarte puternice și foarte de încredere. Ele pot fi activate și folosite oricând, nu trebuie să aștepți calculări.
    Dar despre forma de inel pe care o vedem în Stargate? Cum se compara asta cu felul în care arată?
   Ea nu arată nici pe departe cu ceea ce ei arată ... De obicei tu te afli în mijlocul camerei ...  mijlocul camerei este deschis ...
   Ce este camera în primul rând? Deci este o structură aflată în interior?
   Ei bine, doar portaluri, în general. Nu este ca vre-un fel de orificiu prin care tu treci ... de obicei există cel puțin 3 puncte diferite, care se deschid și care sunt la periferia încăperii  deschizându-se în partea goală a camerei, un vortex care este ca o sferă tridimensională ce arată ca un miraj și pe măsură ce oamenii trec prin acesta din toate direcțiile, par să se micșoreze, aproape ca și cum ar merge la vale, mergând în jos, în acesta și este destul de mult cam la fel, în super-poartă.
     Unul dintre lucrurile pe care nu le-am menționat este acela că prin cantitatea de energie pe care ei o transmit și tipul de energie pe care-l introduc ce oscilații, ei pot folosi aceste portaluri pentru a călători și în timp.
   Deci camera atunci, spui tu, este ca un dispozitiv subteran al RCA în care ai intra?
 Da.
   Ai putea să ne pictezi un tablou despre cât de mare este încăperea? Există doar 3 emițătoare în încăpere și tu mergi către centru? Sau asta ar putea fi parte dintr-un dispozitiv mai mare?
   Eu nu am văzut asta cu ochii mei, dar ... dar majoritatea tehnologiilor RCA sunt făcute în încăperi foarte mari cu holuri și intrări foarte mari, deci aceștia nu erau niște ființe mici.
   Deci această idee a super porții și a RCA mi se pare mie că nu ar fi putut să fie doar o RCA  dacă este în afara galaxiei noastre ... Ar fi putut exista vre-un efort antic să se facă asta la o scală larg răspândită. Tu ai ceva specificații legat de asta?
   Majoritatea informațiilor pe care le am este că ei au creat acest sistem de porți stelare în grupul local de stele de 50-52 de stele. Acum, ei s-au ramificat și au mers și la alte locații, dar această rasă a avut suficient de mult timp să cartografieze galaxia și să pună locații de porți stelare, unde au vrut. Ei ar fi putut foarte bine, să colaboreze cu alte rase, în vremurile străvechi.      ( . . . )

 Vizionare Plăcută!

Link 1


Link 2


  Linkuri alternative:  AICI 1,  AICI 2  și AICI 3.


 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

2 comentarii:

  1. Felicitari Paul ! pentru aceste articole minunate si multumesc fr .

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci asa zisele tuburi sunt facute din energii,campuri magnetice si mai ce ,trebuie sa fie si ceva materie,dar de care ?Si da am inteles ca nu se vad cu ochiul liber ,sa zici ”ia te uita ce tub frumos ,unde duce ?”Si am inteles bine ?Soarele nostru-i conectat atat la sitemul lui de planete cat si la alte stele?Si prin tuburile astea doar se calatoreste ,sau vin si energii spre stele si spre planete ?

    RăspundețiȘtergere

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...