ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

duminică, 11 decembrie 2016

ACTUALIZAREA SITUAȚIEI ACTUALE

  Bun găsit prieteni, consider necesară traducerea și postarea unor articole, pentru crearea unui spațiu de fond informațional, unde puteți plasa fiecare video în zona corespunzătoare (ceva asemănător unui Puzzle, în care cartonul de fond sunt aceste articole, iar materialele video sunt piesele de puzzle). Voi face un mic efort pentru traducerea și postarea intensivă a unor articole, în următoarele săptămâni, astfel încât fiecare dintre dvs. să aibă posibilitatea de a înțelege mai ușor informația publicată pe acest blog. 
                  
                                          IATĂ PRIMUL ARTICOL :

  Cu tot ce se petrece "Sus și Jos" există multă "Informare", "Dez-informare", și Agende antagoniste care se întrec între ele, cu scopul de a câștiga locuri creative în "Conștiința" noastră, pentru a-și planta "Semințele" lor.
    Unele persoane au optat să se concentreze asupra întămplărilor mai "cu picioarele pe pământ", în bătăliile asupra "Sistemului de Datorie Financiară"(Sistemul de Sclavie Babiloniană ai Banilor Magici), în "Ajustările Financiare", în "Jubileul Financiar" și în banii dați cadou mulțimilor sub formă de "Acorduri de Prosperitate". Aici pe Pământ, în acest moment, există un element îl denominăm ca "Alianță", care luptă împotriva elitei conducătoare actuale (cunoscută între alte nume, ca fiind "Cabala" sau "Illuminati").

   SFAT: Folosește-ți propriul Discernământ pentru orice articol sau material video de pe acest blog. Nu crede nimic inițial din tot ceea ce traduc și postez; doar analizează, verifică prin confruntarea cu alte surse și propriile cunoștințe pe care tu le ai și apoi poți să-ți faci o părere strict personală. Consider că este soluția perfectă pentru fiecare. 
   În acest moment sunt persoane care au ales să-și concentreze atenția în întâmplările și bătăliile mai "Esoterice" care au loc în afara atmosferei noastre, la care mulți se referă ca "Programele Spațiale Secrete" și "Separarea Civilizațiilor". Există multe tehnologii secrete care sunt în folosință în aceste Programe, care sunt ascunse și care ar putea schimba complet natura și calitatea de viață a tuturor ființelor umane aici pe Pământ.  Tehnologiile "Energiei Libere" pot să termine cu existența actualelor "Întreprinderi de Energie Petrochimică", tehnologiile "Tratamentelor cu ajutorul Luminii și frecvențelor Sunetului" ar termina cu "Multinaționalele Farmaceutice"; tehnologiile de "Interfață Neurologică" ar pune capăt nevoi de "mari instituții de Învățământ"; tehnologiile de "Reproducere de Alimente" și de "Purificare și Recuperare Ambientală" ar termina cu sărăcia, cu foamea și ar începe să corecteze răul pe care Umanitatea l-a făcut Pământului, practic dintr-o zi pe alta.

   Așa cum vă puteți imagina, adevărata amenințare asupra dezvăluirii, nu este faptul că Umanitatea nu poate să trateze cu adevărul, sau să fie incapabilă să concilieze “Viața Cósmică” cu credințele sale religioase. Adevăratul motiv este că aceste tehnologii ar face să intre imediat în colaps economiile lumii și în consecință, “Sistemul de Sclavie Babilonic al Banilor Magici”, nu va mai fi niciodată folosit. Asta înseamnă “Pierdere de Control” de 1% (al Elitei), asupra “Maselor” și o  “Schimbare de Paradigmă” completă.  Rezumând, înseamnă “Libertate”! Libertate pentru prima dată în Istoria “cunoscută” și înregistrată de către Umanitate. Câtva timp a avut loc un “Război Civil secret” între diferitele grupuri ale “Programului Spațial Secret (SSP)”, pentru a ajunge la acest rezultat. Recent, un grup de “Ființe” pe care nimeni nu le-a întâlnit înainte, a aderat la “Alianța Programului Spațial Secret”. Este un grup de ființe din a 6ª până la a 9ª densitate, care au fost numiți ca “Alianța Sferei”. Începând de atunci, aceste noi “Ființe Sfere”, nu numai că au creat un “Blocaj Energetic”, în jurul Pământului, însă de asemenea au stabilit un altul în jurul întregului nostru sistem solar. Este un grup de ființe ne-beligerante, care au adus ajutor, în principal, sub forma unui “Mesaj”.     ( ... )

     Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând! 
Paul Marian

Sursa și continuarea acestei postări în linkul următor:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...