ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

miercuri, 14 decembrie 2016

INFORMAȚIE, CABALA ȘI CONȘTIINȚA NOASTRĂ DE GRUP CO-CREATIVĂ

                 Conștiința de grup ia o decizie de grup în acest moment.

                      Deci, unde se găsește întreaga noua informație?


   De ce o reducere de informație cauzează o speculație atât de sălbatică între toți și toate (Programare socială/genetică sau pur și simplu FRICA față de necunoscut ?)...
   Informația intră în joc pe măsură ce ajunge. Nu este un robinet ce numai deschizându-l umple recipientul curiozității. Ca întotdeauna, anumite chestiuni dacă nu apar postate imediat pe blog, nu înseamnă că acele evenimente nu se produc.
   Ne găsim într-un punct critic în alegerea drumului nostru, ca o conștiință unită... Fiecare dintre noi va trebui să fie propriul său salvator... Numai dacă noi acționăm ca un grup, putem face corecțiile necesare, și astfel să ne întoarcem la drumul ce vrem să-l urmăm/facem. Încă suntem ghidați.


    Ne supărăm prostește, dacă credem că ființele salvatoare nu coboară repede din ceruri să facă munca care aparține competenței noastre. Multe dintre aceste grupuri (și ființe), nu gândesc că suntem capabili să înțelegem lucrurile și să fim la înălțimea circumstanțelor și să devenim parte din soluție.
      A sosit momentul să acționăm, și să participăm în proces.

  Acesta este obiectivul "mesajului" original, pe care ei ni l-au transmis. Avem încă o oportunitate pentru ca să se producă o divulgarea completă și sigură, nu renunțați tocmai acum numai pentru că apelul a fost făcut tuturor pentru ca toți "să vă puneți propria piele la bătaie" și încetați să așteptați în a fi salvați.

  SFAT: Folosește-ți propriul Discernământ pentru orice articol sau material video de pe acest blog. Nu crede nimic inițial din tot ceea ce traduc și postez; doar analizează, verifică prin confruntarea cu alte surse și propriile cunoștințe pe care tu le ai și apoi poți să-ți faci o părere strict personală. E soluția ideală pentru fiecare. 
      Aceasta este ceea ce multe dintre aceste ființe mai avansate așteaptă ca noi să facem în acest moment. Ceea ce NOI vom face acum, va determina viitorul nostru... NU numai Elitele și diferitelor Grupuri ale Alianței... Nici ET-ii sau ED-ii... Vom fi noi o comunitate care va fi catalizatorul mai important pentru o divulgarea completă, în timpul tentativelor acestor grupuri de a ne oferi doar o dezvăluire parțială.

     Faptul că acesta este un plan CÂȘTIGĂTOR și că diverse grupuri ale Alianței Terrei merg înainte nu înseamnă să fie planul ce vor primi. Nu există un plan (oricât de bine elaborat ar fi), să supraviețuiască pe câmpul de luptă.   

      Suntem piesele care lipsesc pe tabla de șah, în acest moment. Ultima dată când am revizat un pion, aș fi putut să am un  rege. Trebuie să formulăm un plan complet, să avem și altele diferite, pentru formarea propriilor eforturi de bază, și să începem să lucrăm la educarea maselor (care sunt adevărata audiență). Este necesar să combinam eforturile cu alte eforturi ce sunt deja în desfășurare. (...) 

        Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!
  Paul Marian

  Sursa și continuarea acestui articol în linkul de mai jos:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...