ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

joi, 22 decembrie 2016

MECANICA CĂLĂTORIILOR PRIN PORTALE ÎN REȚEAUA COSMICĂ ȘI PRIN CÂMPURI DE TORSIUNE ȘI ENERGIA SCALARĂ


   Cu titlul acestei teme fiind ceea ce este, am decis că întâi ar trebui început cu ceva din știința suprimată. Unele dintre "portaluri" sunt foarte naturale și au fost exploatate ca mijloc de deplasare pentru multe tipuri de ființe (inclusiv antice civilizații disidente ale Terrei) de milioane, chiar mii de milioane de ani.
  La fel ca și în Evul Mediu, când Regii și liderii religioși au menținut "plebea" analfabetă, incapabilă să citească, să scrie sau știe Geometrie simplă (Nici vorbă de geometria sacră) ...
  "Elitele" din epoca actuală au considerat potrivit mai bine să evite ca "Noi, Plebeii" să cunoaștem "Matematicile Unificate, Conștiința Cuantică a Maselor și Modele Fizice de câmpuri scalare de torsiune", care le-a permis lor să se "Convertească în dumnezei printre oameni. "
   Dacă matematicile ar fi fost cu adevărat "limbajul universal", atunci ne-a fost negat "Manualul Fundamental de Traducere Universală". Totul, de la micro la macro este Vibrație și Frecvență (Incluind Materia, Energia și Gândirea) și aceste grupuri au decis că numai ei au dreptul de a mânca din pomul cunoașterii. Această referință nu este întâmplătoare, după cum veți vedea citind mai mult.
     SFAT: Folosește-ți propriul Discernământ pentru orice articol sau material video de pe acest blog. Nu crede nimic inițial din tot ceea ce traduc și postez; doar analizează, verifică prin confruntarea cu alte surse și propriile cunoștințe pe care tu le ai și apoi poți să-ți faci o părere strict personală. E soluția ideală pentru fiecare.     
    M-am gândit să încep mai întâi cu unele descrieri de bază despre "Portale" și "Rețeaua Cosmică", așa că studiem începând de aici și a aprofundăm pentru a discuta tema care este titlul acestei discuții: "Federații Extraterestre", "IA" (Inteligența artificială), "Programe Spațiale Secrete", "Guvernele Secrete Divergente" și Exploatarea " MILAB ".
   "Călătorind prin Rețeaua Cosmică" este o realitate a cum funcționează Rețeaua de "Portale Spațiale Naturale" ... Acei care au sisteme de direcții / coduri și tehnologiile pentru a călători în ele o fac de mult timp. Unii au fost dintre  anticile "Civilizații Disidente de pe propria noastră planetă"... Chiar acum intrăm lent în unele dintre aceste concepte, dar depinde de noi unirea tuturor pieselor ... în umila mea opinie.
     SPAȚIU TOROIDAL
  Unele dintre cele mai mari "taine" ale fizicii noastre pot fi rezolvate cu o înțelegere "În profunzime" a acestei viziuni a "Universului" și a "Fizicii Multidimensionale" și "Alte Densități". Anumite părți ale universului par să călătorească în direcții diferite, conform unei descoperiri din 1995 de Hubble despre galaxi "îndepărtându-se de Terra mai repede decât viteza luminii". Torsiunea spațiului/timp și efectul său asupra "densităților" sunt lucruri care, recent, au lucrat pentru înțelegerea noastră a matematicii universului ... Ceea ce este încă foarte limitată în comparație cu ceea ce există în Programele Negre și nici nu mă gândesc, dacă o comparăm cu Civilizațiile cu adevărat avansate. În umila mea opinie.

O definiție implicită a Torus este: 


Câmpul de Torsione al Universului JG: 10/10/2014

  Scurt rezumat al călătoriei prin intermediul portalelor din "Rețeaua Cosmică", prin câmpurile de torsiune și energia scalară. 

  În ceea ce privește modul cum Portalele electromagnetice Naturale sau Porțile Stelare lucrează prin ceea ce a fost recent numită ca "Rețeaua Cosmică".
  Orice obiect cu masă suficientă în cadrul unui "Sistem Solar", pentru a stabili o "relație magnetică între ea și steaua ei" va avea o conexiune de portal magnetică de rezistență energetică variabilă cu această "Stea". Obiectul poate fi fie o planetă interioar stâncoasă cu sau fără lună, un gigant gazos cu sau fără luni, toate vor produce un câmp de torsiune ce produc "filamentul magnetic al portalului / tunel".  La rândul său, Stelele într-un "grup de stele locale" vor avea un efect similar, între ele cu câmpurile lor de torsiune create între ele "filamente magnetice de Tunele de Portal" între ele, precum teoria Maselor .. 
  Filamentele uneori se pot arcui sau colapsar între ele dacă pe baza Masei și poziția stelelor în relație cu celălalte și cu anomalii mari magnetice de Masă ca brațe galactice, găurile negre sau alinierea lor cu centrul galaxiei.
  Această relație obiecte masive și "filamentele magnetice de Tunele de Portal" se repetă urcând la nivelele macro (Începând de la micro cuantica mai extremă), incluzând efectele de la Torsiunea de Câmp Galactic între Clusterele Galactice ridicându-ne spre ce ne vizualizăm ca "Rețeaua Cosmică" reprezentată de NASA ca vestigii de la începuturile universului și descoperirile recente dezvăluite despre la Super Clustere Galactice.
  Pe Pământ există anomalii magnetice cunoscute ca linii care încrucișează planeta de-a lungul ei printr-o "Grilă Magnetică", unde sub suprafață există rapide râuri subterane naturale prin anumite straturi de piatră și minerale de cuarț sub presiune. Acesta creează puncte de "nod" sub suprafața Pământului, pe suprafața Pământului și în atmosfera superioară a acesteia, care poate fi stabilizată și exploatată pentru a călători aproape instantaneu prin "Rețeaua Cosmică" la mari distanțe folosind calculele corespunzătoare și observațiile activității solare locale și "Clima Spațială", de asemenea, cunoscută sub numele de Vânt Solar, măsurătoarea Razele Cosmice și Anomaliile Vibratorii în spațiul local unde se estimează că Portalul se va deschide.


 Prin utilizarea unui sistem complex de "codificare" pentru destinații, Computere Cuantice și un software  corespunzător putem folosi energia scalară și Câmpurile de torsiune pentru stabilizarea și trasarea unei destinații ca portal pentru a călători bi-direcțional cu risc mic pentru călători spre destinații care nu au fost vizitate înainte sau sunt destul de departe de steaua locală pentru a fi afectate de fenomenul de Climă Spațială în locul de destinație. 

   Majoritatea oamenilor petrec momente foarte dificile, cu diferențele enorme de teleportare în propria dimensiune, călătorind prin sau în alte dimensiuni, călătorind într-o altă densitate prin ridicare vibratorie, și călătorind prin mai multi-versuri sau realități. Cele mai multe se confruntă cu vremuri dificile, cu diferențele între toate cele anterioare, în special cu densități și dimensiuni.
  Călătoria în timp este chiar o abilitate, dar probleme cu liniile de timp și unitățile temporale care sunt în folosință s-au creat sisteme de avertizare și le-au fost puse o tehnologie pentru a evita călătoriile înapoi în timp, în timpurile de linii anterioare, la unele dintre correcțiile ce s-au realizat acestor linii de timp și la convergențe.
   Unele puncte finale ale Portalelor Spațiale lovesc în jurul punctelor în spațiu deschis, din motive care au fost teoretizate de "Capete de ou (Eggheads, în engleză)".
(Efecte ale Câmpului de Torsiune din Univers sau de Schimbarea vibrațională din Sistemul nostru Solar după intrarea într-o zonă de "Răsucire puternică a densității (Tighter Twist/Density, în engleză)" al câmpului de torsiune a Galaxiei).

  Faptul că aceste conexiuni magnetice au devenit inestabile a fost motivul de alarmă și închiderea unor proiecte mari, tipuri de călătorii și de transport de materiale, recent, indiferent de motiv (schimb de vibratii, etc ...).
  Portaluri care există, despre care am discutat, sunt de tipurile ce în mai mare parte sunt folosite ca mecanisme de transport pentru alte planete, luni (Orice corp cu o apăsare de densitate cu suficientă gravitate / electrică / magnetică pentru a avea o relație de conexiune stelar magnetică de Portal cu el) în interiorul acestui sistem de stele și altele în dimensiunea noastră și să dea sau să primească un % / factor de timp în linea de timp actuală. Unii care au fost dotați cu tehnologie antică sau extraterestră existentă, pot fi transportați în alte dimensiuni (!foarte imprudent!).
 

      Majoritatea "ființelor de o altă densitate" călătoresc aici cu doar gândindu-se la aceasta, ajustând esența proprie la frecvența de destinație și acolo sunt. Teleportarea a permis deplasări accidentale la realități adiacente/multi-versuri (teleportarea și înfășurarea cuantică, deci este înfricoșător (?)AKA, ( Magia înfricoșătoare la distanță")), așa că arată modul în care lucrurile la nivel cuantic, clipesc înăuntrul și în afara altor universuri / realități atât de repede, că nici de-ar vrea, nu pot fi măsurate cu precizie în oscilații ...

  QCD "Dispozitive de comunicare cuantică"
  Dispozitivele de comunicare ce se folosesc acum sunt "Dispozitive de Comunicare cuantic interconectate" și folosesc "împletirea cuantică", ceva asemănător ca izotopii în cadrul dispozitivelor de comunicare, care au fost "împletiți" cu alte dispozitive, astfel că nu contează unde, în timp / spațiu / realitate, fiecare comunicator se găsește, aceștia pot vorbi și partaja/trimite video. Ei pot să-ți spună dacă te afli un% defazat în timp/spațiu prin recepția în terminalele instrumentelor de calcul.
      Se presupune că trebuie să fie capabile să urmărească și să calculeze exact când/unde te afli, odată ce semnalul restabilește împletirea cuantică natural (ar putea exista o diferență ce se folosește pentru a face calculul înainte de care, în mod natural, se recalibrează), vibrația și creșteri rapide de timp, revin la armonie sau aliniere.
    Aceasta este o comunicare P2P segură, ce este încriptată, atunci cînd se trimite prin QCCD și nu poate fi hackeată sau luată de către alte "ființe" sau "IA" (Inteligență Artificială)  Notă: Există câteva întrebări cu privire la diferențele dintre "Portale Naturale" și "Portale sau Fisuri dimensionale".
  Anumite tipuri de RVers de tehnologie asistată au sarcina de a menține un "Ochi Inteligent" pe o anumită "Fisură Dimensională", prin care Entități și artefacte "apar", intră și au fost observate în jurul Paralelei 36 grade, emisfera Nordică. RVers și patrule PSS (Programul Spațial Secret) de asemenea, se concentreze, în "Patrularea Fisurilor" de-a lungul acestei linii.
   Aceasta a fost o regiune foarte activă a planetei (sunt sigur că există și altele, poate nu toate de-a lungul unei paralele complete a planetei). Înțeleg că Paralela Nordică 33 este importantă... "Bariera Spațială" este plasată de-a lungul paralelei "33"... "Incidentul Roswell" a avut loc în "33"... Și există un număr consistent de observări de "Obiecte Zburătoare Necunoscute" de-a lungul "33", de asemenea, ...
   M-am născut direct în "33" și se pare că am fost întotdeauna îndreptat să trăiasc în sau în jurul ei dintr-un motiv necunoscut pentru mine. Niciodată nu am trăit mai mult de câteva grade depărtare de ea pentru o perioadă prelungită de timp în toată viața mea (cu excepția universității și, desigur, atunci când nu am fost "Pe Glob").

   Unele instalații importante se află în "33 grade" :


 Baza pe Muntele Hermon ONU  33 N.x  33 E. 

( Se spune că găzduiește un "Portal Principal")  Cu toate acestea, există o cunoscută Fisură Dimensională (Sau "Daisy Chain" dintre ele), deschise permanent în această zonă, care este ca o barieră între paralele / dimensiuni, realități de-a lungul acestei paralele ... 36 grade Nord :
36 nord paralel 
 Co-ordonatele, Country + Notă
36 ° 0'N 0 ° 0'E Marea Mediterană
 36 ° 0'N 0 ° 7'E Algeria
36 ° 18'E 0'N a 8-Tunisia
36 ° 31'E Trecând 0'N al 10-lea Marea Mediterană la nord de Linosa, Italia
Care trece între insulele Comino și Malta, Malta
36 ° 0'N 23 ° 10'E Marea Egee între insulele Kythira și Antikytera, Grecia
Trece pe la nordul insulei Saria, Grecia
36 ° 27 ° 45'E 0'N Insule grecești și Rhodos
36 ° 27 ° 55'E 0'N Marea Mediterană
36 ° 0'N 35 ° 59'E Turcia
36 ° 0'N 36 ° 22'E Siria
36 ° 41 ° 17'E 0'N Irak
36 ° 0'N 45 ° 21'E Iran
36 ° 0'N 61 ° 10'E Turkmenistan
36 ° 63 ° 49'E 0'N Afganistan
36 ° 71 ° 15'E 0'N Pakistan Khyber Pakhtunkhwa
Gilgit-Baltistan - Reclamată de India
36 ° 0'N 76th 6'E Valea Shaksgam China, Reclamată de India
36 ° 76 ° 0'N Republica 48'E Populară Chineză Xinjiang
Tibet
Qinghai
Gansu - Trecătoare la Sud de Lanzhou 
Ningxia
Gansu
Shaanxi
Shanxi
Henan
Shandong
Henan (15 km)
Shandong - trecând la sud de Qingdao
36 ° 0'N 120 ° 18'E Marea Galbenă
36 ° 0'N 126 ° 42'E Coreea de Sud de Sud provincia Chungcheong
Nord-Jeolla
Provincia Nord-Gyeongsang
trecere la nord de Daegu
Provincia Nord-Gyeongsang
36 ° 0'N 129 ° Marea 35'E din Japonia
36 ° 0'N 133 ° 1'E japoneză Chiburi-shima Island:
- Shimane
36 ° 0'N 133 ° Marea 4'E din Japonia
36 ° 0'N 135 ° 58'E Insula japoneză Honshu:
- Prefectura Fukui
- Prefectura Gifu
- Prefectura Nagano
- Prefectura Gunma - de 4 km
- Prefectura Saitama
- Prefectura Chiba - 6 km
- Prefectura Ibaraki
36 ° 0'N 140 ° 40'E Mar Pacifico
36 ° 0'N 121 ° 30'V Statele Unite ale Americii California
Nevada
Arizona
new Mexico
Texas
Oklahoma
Arkansas
Missouri / Arkansas frontieră (aproximativ)
Tennessee
North Carolina (Madison County, la 14 km)
Tennessee (Unicoi County, la 12 km)
North Carolina
36 ° 0'N 75 ° 39'W Oceanul Atlantic
36 ° 50'W 0'N 5th Stânca de Gibraltar trece la câțiva metri de Punta de Tarifa, Spania - cel mai sudic punct al Europei continentale
36 ° 25'W 0'N a 5 Marea Mediterană
   Nu am cunoștință directă dacă acest lucru a fost ceva care într-adevăr a fost inaugurat de către "Aleister Crowley" (așa cum mi s-a spus și am citit că a fost ceea ce s-a întâmplat în anii 1800) și se menține (sau chiar, eventual, încercând a fi reparate), cu tehnologii cum ar fi Super-acceleratorul de particule (SSC / CERN, care pot servi mai multor scopuri) sau alte tehnologii cu dublă utilizare, despre care ne-au mințit. 
 (Nu pretind că știu toate răspunsurile și orice persoană care face acest lucru ar trebui să fie suspectate. Aceste proiecte sunt prea vaste și compartimentate și există o persoană care stătea într-o cameră cu cheia într-un fișier cu toate răspunsurile! Din experiențele mele, vizionarea diferite grupuri de Guverne Secretele baza de rotație Pământului ca delegați la "tipul Națiunilor Unite" Conferința Federației de extraterestri de acest gen uman, aceste "elite" încă încearcă să pună piesele împreună și ei înșiși nu au toate răspunsurile. .. nu chiar aproape!)
  Am informații reale despre "portale dimensionale" (diferite tipuri de "Portale", posibil spre alte "realități"), care au fost în detrimentul călătorului, pentru că se trimitea o copie a călătorului, iar originalul este "distrus" în procesul de trimitere. A existat o cameră numită "Sala Xerox", despre care se zvonește, dar nu sună ca ceva prin care mi-ar place să călătoresc. Nu-mi amintesc nici o experiență directă sau referință a oricei persoane care să aibe experiență directă cu această tehnologie. Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!

Paul MarianAceastă postare este o traducere din  http://www.spherebeingalliance.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...