ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

marți, 13 decembrie 2016

GRUPURI ALE GUVERNULUI SECRET AL PĂMÂNTULUI, ÎN ÎNCERCAREA LOR PENTRU A DEZLĂNȚUI AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL

    Un timp de meditație cu iubire, gânduri de pace și energie care curge pe planetă.

      Trebuie sa mă actualizez puțin cu informațiile. Reuniunea mea de ieri seara s-a terminat fiind a fost numai cu Locotenentul Colonel Gonzales și Raw-Tear-Eir; și nu cu Consiliul Alianței PSS, sau oricare alt grup. A fost una dintre reuniunile cele mai scurte pe care le-am avut, cu un Raport de Inteligență și de asemenea o discuție de caracter personal despre creșterea mea spirituală și călătorii.

   Toate părțile implicate știu ceea ce se petrece, și acest fapt este unicul care a împiedicat represaliile împotriva ultimelor atacuri în Asia ("Estul" în general).

   A avut loc o folosire intensivă a puținelor arme pe care ei le-au lăsat în spațiu, precum și armele Pământului (cu ajutorul a câtorva aeronave), care includ tehnologii de modificare a climei și cutremure de pământ.


   SFAT: Folosește-ți propriul Discernământ pentru orice articol sau material video de pe acest blogNu crede nimic inițial din tot ceea ce traduc și postez; doar analizează, verifică prin confruntarea cu alte surse și propriile cunoștințe pe care tu le ai și apoi poți să-ți faci o părere strict personală. Consider că este soluția perfectă pentru fiecare.  
   De asemenea, ne găsim în mijlocul unui alt mare val energetic, care afectează Sistemul Nostru Solar și pe locuitorii săi.

    Gonzales, a petrecut mult timp în reuniuni cu unele dintre Vechile Grupuri Disidente ale Pământului, care au venit împreună, în ciuda divergențelor lor.

   Acest grupuri care locuiesc în complexe mari, în orașe subterane, au suferit destule pierderi din cauza atacurilor extraterestre și de asemenea ale Grupurilor Militare ale Cabalei, care în unele cazuri obișnuiau să le fie aliați.

   Gonzales, și-a petrecut mult timp de asemenea cu recentul Sindicat Dezertor/Cabala, care au proporționat Informații și promite sa fie martor în audiențele viitoare/tribunale.   (...)    (August 2015) ...


     Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!
 Paul Marian

  Sursa și continuarea acestui articol în linkul de mai jos:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...