ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

luni, 12 decembrie 2016

MENȚINEREA "REALITĂȚII DE BAZĂ" PERMEABILĂ

  În acest timp de informare masivă contradictorie, de dezinformare și de lipsă de informație adecvată, folosește discernământul.
   Noi toți dezvoltăm sisteme de credințe bazate pe anumite seturi de date oferite de Guru, Canalizatori, Contactați, Denunțători și Cercetători. Aceste persoane sunt ființe umane falibile a căror informație este tot atât de precisă precum sursele pe care le-au ales.
  Dacă spunem că discernem, însă punem ca bază sau comparăm informația cu propriile noastre sisteme de credință (respingând tot ceea ce intră în conflict cu ele), atunci ne înșelăm. Pentru ca filtrele noastre de discernământ să funcționeze în mod corect și veridic, trebuie de asemenea sa fie permeabile, și să permită ca noua informație să treacă prin filtru. Nu vă lăsați prinși de capcanele lămuritoare ale teologilor și filozofilor altora, oricât de bine intenționate ar fi ele. Tu ești responsabil de creșterea ta, și de călătoria ta. Blocându-te într-un sistem de credințe, și după aceea apărându-te de orice lucru care intra în conflict cu acesta, sau care te face să te simți inconfortabil, te va împiedica sa evoluezi mai departe, și vei deveni dependent de o altă ființă omenească, care poate că a fost înșelată.
  Adevărul cel amar este mai bun, decât minciuna cea mai dulce.
  Astfel fiind, multe persoane au zeci de credințe și de cercetări asupra datelor expuse de alții; această practică este egoistă, deci trebuie să se DEZVEȚE.
  Acest moment este foarte important pentru noi toți; cei ai opoziției/forțele întunericului, sunt profund interesați în a ne menține în afara căii Iubirii, a Iertării, și a dezvoltării Conștiinței noastre Co-Creatoare.   (...)
Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!
Paul Marian

Sursa și continuarea acestui articol, în linkul de mai jos:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...