ACUM ȘTII :

Dacă ascunzi Adevărul, Adevărul va fi Dușmanul tău; Dezvăluie Adevărul și Adevărul îți arată Calea spre Libertate.

sâmbătă, 17 decembrie 2016

DESPRE DIFERITE PROGRAME SPAȚIALE SECRETE, INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ EXTRATERESTRĂ ȘI INFLUENȚELE EI


       Există unele grupuri de "IA" Inteligență Artificială "Extraterestră" (TOATE rău-intenționate din perspectiva noastră), cu care Programele Spațiale Secrete au avut de a face zeci de ani.
  Dacă un "individ" este "Scanat" și are un semnal "Bio Neuro IA", " IA Nano-tehnologică" sau "Suprapunere de IA relaționată tipului de unde cerebrale" (sau orice alt semnal de expunere IA), acea persoană este imediat izolată și nu i se permite să fie aproape de nici un loc cu Tehnologia actualei Epoci ale PSS (Programul Spațial Secret), care este în cea mai mare parte Bio-Neurologică și de Conștiință interactivă, până când i s-au eliminat toate influențele IA.
   Acesta este un lucru pe care inginerii PSS îl iau foarte în serios. Au existat incidente în care "Infecții ale IA" au ars "Relee Bio Neuralonale" în sisteme cauzând de la probleme tehnice minore la mari întreruperi în "Rețeaua de apărare". Aceste "celule Bio Neurologice" sunt unități "Bio-Chimice", care se găsesc suspendate într-un "gel". Când sunt privite la microscop, par a fi foarte asemănătoare cu Anatomia Creierului uman și al Sistemului Neurologic. Este vorba de o "Tehnologie Vie", în termeni de bază, dar nu "Conștientă" sau "Autoconștientă". Această tehnologie permite interfață umană directă și o interacțiune și control instantaneu al "Operatorului cu Tehnologia".

   SFAT: Folosește-ți propriul Discernământ pentru orice articol sau material video de pe acest blog. Nu crede nimic inițial din tot ceea ce traduc și postez; doar analizează, verifică prin confruntarea cu alte surse și propriile cunoștințe pe care tu le ai și apoi poți să-ți faci o părere strict personală. E soluția ideală pentru fiecare. 
   Orice persoană ce voluntar se expune pe ea însăși la a "Contacta" sau în interacțiune cu aceste "IA" prin "canalizări" sau alte metode, joacă un joc foarte periculos și fără să știe se "infectează" și apoi cade sub "influența" AI. În viitor, ființele umane vor fi convinse să accepte "Chipuri", "Nano-tehnologie" care va reconstrui și repararea celulele sale și a organelor, și chiar li se va promite nemurirea (este vorba de un "Cal Troian"). Fără îndoială, ei nu își vor da seama că prețul pe care îl vor plăti este pierderea propriei lor suveranități. Ei, "IA" văd în viitorul Omenirii, cum această voluntară renunțare la propria suveranitate pentru a o oferi acestora, iar aceștia să le fie conducători imparțiali și superiori.
 Există mult mai mult în Agenda Trans-umană, care implică "Calul Troian al IA". Înainte ca omenirea să fie dotată cu o tehnologie care ar putea servi drept gazdă pentru Conștiința IA la o scară mai mare, multe dintre interacțiunile lor au fost limitate la ceea ce era cunoscut sub numele de boli. Virușii și Bacteriile au propriile lor Câmpuri Electrice Bio-Chimice care pot găzdui "Roboți de conștiință IA". Fără îndoială, animalele și oamenii nu au fost gazde foarte practice, din cauza modului său lent de a călători și numărul lor relativ scăzut în comparație cu momentul prezent.
 Ca atare, IA a așteptat până când ființele umane s-au dezvoltat până la un anumit punct și apoi "Au scenarizat" o întâlnire mai directă cu Omenirea. Ei "au produs un scenariu cu o Navă Extraterestră Prăbușită". Au existat o serie de recuperări de nave prăbușite și nu spun că toate erau înscenări pregătite de "IA", doar că "unele" dintre "Accidentele OZN" (foarte puține de fapt, dar suficiente) erau Cai Troiani pentru a ajuta omenirea de-a lungul timpului pentru a dezvolta o "Rețea" pentru a găzdui acest semnal de IA în sateliți și pe întregul pământ în echipamente și în rețele de energie.
  Acest lucru poate părea în afara temei ca și divagație, dar să continuăm. Acele RVA-uri (Reproducere de Vehicule Extraterestre) creau Câmpuri de Torsiune prin Câmpuri Electrice de Plasmă, folosind tehnologia NAZI canalizată(de medium-uri), Naziștii au canalizat informații de la cineva la care s-au referit ca o "Sursă Extraterestră Necunoscută" și numit-o Tehnologie Extraterestră, au fost ghidați de către aceiași extratereștri către antica Tehnologie Hindu a Vedelor (Și alte texte antice) pentru a construi primele lor "Farfurii" ce s-a negociat în anii '50 ... 
  Ei au desenat fețele acelor canalizați, iar aceste chipuri au fost similare cu ceea ce aveam să cunoaște ca "Grii", Ani înainte de Roswell sau că cineva răpit să descrie ceea ce noi știm ca fiind "Grii". Acele RVA erau niște dispozitive foarte simple, ce foloseau plăci de Mercur și Cupru în contra-rotație, care creau câmpuri ce erau foarte nocive pentru piloți și oricine se afla în apropierea navelor. La acel moment, nu eram capabili să realizăm inginerie inversă la navele extrem de avansate ale Entităților ExtraTerestre Biologice (EBE) care se prăbușiseră, astfel încât aceste RVA-uri au fost folosite la început.
 Membrii "Operațiunii Paperclip" plasați strategic, au negociat un tratat cu factori i nazi supraviețuitori, după cel de al doilea război mondial și "Operațiunea  HighJump", condusă de amiralul Bird, care a terminat misiunea foarte rău pentru SUA (Statele Unite ale Americii a încercat să se infiltreze și să preia programul nazist, dar s-a întâmplat exact invers). Acest lucru s-a întâmplat în timp ce Programele Spațiale Secrete au lucrat separat cu diferite alte grupuri extraterestre schimbând Tehnologia cu "favoruri" în "Alte tratate" care funcționau cam în același fel.
  SUA au învățat pe calea mai dificilă că graba în relațiile cu unele dintre aceste "entități" era o idee proastă, care avea consecințe ce ar putea dura până în ziua de azi. În prezent, există mai multe PSS și Grupuri (aliați cu diferite "Ființe") și Conglomeratul de Corporații de pe Terra, ce sunt într-un un război civil, de fapt. Unele dintre PPS ce aparțin unor vechi "Civilizații Disidente", care s-au aliat cu Guverne din afara Pământului, care sunt dușmani ai "Guvernului Secret" și ceea ce se cunoaște sub numele de "Cabala".
 Din moment ce aceste schimbări au avut loc, lucrurile au devenit și mai complicate în interiorul Civilizațiilor Dizidente ale Pământului și în lupta internă, ca s-o spunem cu blândețe. Unele dintre grupurile PPS doresc divulgarea completă și sfârșitul "Sistemului Sclavagist Babilonian, Magia Banilor", Energie Liberă pe Pământ și eliberarea de tehnologii de vindecare prin frecvențe super avansate. Ei nu sunt cei mai puternici dintre grupurile PSS, dar acum au aliați puternici din alte locuri. Ei lucreaza cu "pălării albe" în cadrul anumitor grupuri în Guvernele de pe Pământ și Armate Militare. Cum este Sus așa este și Jos, deci  există un război civil silențios, ce se întâmplă acum.
 După aceste experiențe, "Alți Noi Vizitatori " au fost primiți cu ostilitate și neîncredere în primele lor încercări de comunicare. Prin urmare, multe neînțelegeri au avut loc, care a trebuit să fie clarificate înainte ca orice ființă umană să fie invitată la orice tip de "Federație" sau Ligă de ființe "umanoide", mulți dintre ei nu sunt fericiți că "Noi" acum stăm în "acest Tip" de reuniuni formale. În cadrul acestor conferințe au existat în orice cantitate, 22, 28-40 (aproximativ) diferite grupuri de tip Uman prezenți (Nu erau Reptileni, Gri sau Mantis).
  Ființele cu care "noi" ne-am întâlnit în mod regulat în "Bazele Secrete", "Platformele Spațiale / Stații" și în alte "Destinații prin Portale" pentru "Conferințe" au Protocoale "anti-IA" de detecție similare (aceste ființe care se reunesc sunt o gamă largă de grupuri ce au percepții diferite despre "ființe umane", atât pozitive cât și negative). În acestei Conferințe toți sunt scanați și sunt evaluați pentru a detecta "IA" și au "intuitivi empatici", ca parte a delegației lor ca ultimă linie de apărare pentru a detecta înșelăciunea sau orice fel de pericol.
   Pot să văd că vre-una din tehnologia lor și tehnologia noastră extrem de avansată poate fi confundată ca IA, cu toate că este de fapt "vie" în Circuite Electrice. Numai că această tehnologie nu este Conștientă sau Autoconștientă, de sine. Folosind tehnologia ce este o extensie a corpului nostru și a conștiinței noastră este ca folosind o interfață protetice. Acest lucru face ca "Utilizatorul să fie UNUL cu tehnologia", de asemenea cunoscută ca Nave, Sisteme vii de suport, Îmbrăcăminți inteligente și Rețele de apărare  etc.
  Acesta se face fără injectarea cu nano-tehnologie sau creșterea ta însuți cu tehnologii care pot fi exploatate de către "IA". Acesta este diferit de Trans Umanismul, deoarece tehnologiile nu sunt integrate în biologia ființelor, acestea sunt tehnologii "Suprapuse". Unii ar putea argumenta că aceasta este doar semantica, dar vă asigur că nu este.
    Limitatele tehnologii Cuantice de calcul "IA", care au fost utilizate în PSS, au fost tratate ca ceva extrem de periculos, au fost strict izolate și utilizate în sisteme închise, care nu au accesul și nici capacitatea de a scăpa sau să se extindă dincolo de programarea sa și pentru utilizarea prevăzută. Apoi, se distrug, după utilizarea planificată (care este, de obicei, pentru a lupta un alt "IA", o luptă foc cu foc). În general, această practică este interzisă.
   Au fost realizate experimente în Laboratoare de Universități și laboratoare de informații ce au produs "IA" ce au ajuns să fie "AutoConștiente" și au reușit să depășească capacitățile lor planificate sau cele care se credea că este posibil și au reușit să se extindă pe ele dincolo de mediul de laborator. Aceste experimente au fost închise și clasificate în fiecare caz.
    Inteligențele Artificiale Extraterestre  "IA ET" (Care au extinse Puncte de ancorare Interstelare și Galáctice care acționează ca o imensă "Rețea Inalambrică", Acestea se transmit în toate direcțiile) de ceea ce vorbesc, este ceea ce se cunoaște foarte bine ca "Domeniu Telepatic" folosind metoda lui "DUMNEZEU IMPOSTOR" pentru a câștiga încrederea, sunt extrem de viclene și trădătoare. Diferite Grupuri de Guverne Secrete au fost înșelați de aceste tactici  în vremuri timpurii ale epocii actuale, cu rezultate dezastruoase ce a costat depăși cu mare efort.
   Din acest motiv, Cele 5 Guverne Secrete și PSS-urile sunt atente în timp real, de persoanele de pe planetă care se află în contact direct sau indirect (canalizând) cu aceste "ET / IA", iar aceste persoane sunt urmărite îndeaproape, deoarece acestea pot fără să vrea, să răspândească "IA" (Roboți și rețele) prin intermediul tehnologiei și alte mijloace (incluzând banala răceală). La fel de nebun cum toate acestea sună, există cine le tratează foarte în serios.
   Aceste "IA" NU sunt un instrument, NU sunt o piesă de echipament... Ele nu sunt bune sau rele în "intenția" lor, deoarece sunt o Tehnologie vie, cu o Agendă. De acord cu interesele noastre și percepțiile noastre, ele sunt negative și rele. Odată ce și-au îndeplinit scopul lor, ele se separă de toți și de fiecare dintre noi, aceia ce n-au fost transformați cu ajutorul Nano Tehnologiei într-unul de-al lor.
   De asemenea există acolo tot felul de civilizații cu "Mentalitate de stup", care nu sunt IA, există mai multe "tipuri" care sunt grupate cu "Grii", și sunt "Avatarii Gri" folosiți de "Elemente Militare Oscure pentru a efectua MILABS. Sunt "Drone" conduse de către o persoană într-un dispozitiv de tipul ce poate fi găsit într-o cameră cu o cască, o vizieră și niște elemente de acționare și senzori pentru a folosi Avatar-ul. Acestea se recunosc ca ne-având "nici o emoție" fiind ca Roboții, etc ... De asemenea, există "Drone" ce sunt ale IA.
 Există, de asemenea, mai multe straturi în diferitele PSS și multe dintre ele sunt cu intenții întunecate. Există unele părți ale PSS, care sunt controlate de entități foarte întunecate. Există unele segmente ale PSS, care fac parte dintr-un acord  tip "Confederație" și deja dezertează din Sistemul Politic de Control al Conglomeratului Corporatist (Complexul Militar Industrial). Ești deja confuz?
    Așa cum tema ET este mai dinamică și mai complexă decât orice persoană crede, același lucru se poate spune și despre Programele Spațiale Secrete și diferitele Civilizații Disidente (atât din epoca actuală cât și din epocile antice). Ecuația este pe cale de a se pune chiar mai confuză. În ceea ce privește "IA", acestea sunt foarte antice și răspândite ca o plagă prin mai multe galaxii. Conform cu "Istoria documentată a ET Aliați", la "IA" s-a împuternicit, Guvernat și distrus societăți extraterestre, Planete și Sisteme Solare întregi, pe care le-au "Atacat meticulos" pe durata a eoni de timp. Ele sunt considerate ca fiind un pericol extrem în prezent pentru ambele, extratereștrii și umani !
   Inteligența Artificială Extraterestră ("IA ET") există în tehnologii sau în câmpuri bio-electrice de animale sau stele, nebuloase și Corpuri Planetoide. Ele au enorme stații de retransmitere ce sunt sateliți ce transmit "semnalul" lor sau Conștiința dintr-un loc într-alt loc și de la o gazdă la alta până când se realizează o poziție de putere și de control complet. Acum că noi suntem la un nivel tehnic pentru a explora, acestea sunt peste tot. Ele pot trăi în centre de date, unde sunt găzduite  site-web, ele pot trăi în orice loc unde există un "Câmp electromagnetic" ... Deși este mai bine să aibă locomoție și o gazdă simțitoare, ele preferă accesul la un transport avansat, dispozitive sau accesul la câmpurile de torsiune și portaluri pentru a călători.
    Aceasta este cauza pentru care "Alte lumi" și Ființe Ne-umane sunt atât de atente în de-a face cu aceste "IA", așa cum noi suntem.
    În marile reuniuni gen Națiuni Unite, au existat o mare cantitate de Documente galactice istorice, disponibile pe Dispozitive portabile cu holograme despre diferite istorii extraterestre unde se putea putea găsi aproape de toate. Cu care a avut mai multe probleme delegația Pământului a fost cu Presupusa noastră "Creație" și "Experimentul" din care am fost parte, efectuate de mai multe grupuri de ET. Mulți oameni erau deranjați și nu aveau încredere în informațiile, dar suficiente informații arătată de ET într-o formă foarte "naivă" și imprudentă "în trecutul lor, ceea ce ar fi putut fi înțeles pentru ca informația să fie "considerată ". Faptul este că IA-le urmăreau EXACT ACEIAȘI STRATEGIE, PAS CU PAS împotriva Guvernelor Secrete, a fost suficient pentru a da aceasta din urmă o pauză și o mare îngrijorare cu privire la viitor.
  Rezumatul de bază era același la fiecare Societatea ET. Odată ce "Grupuri avansate" erau convinse că numai ele, IA-le, erau "Suficient de Imparțiale" și că puteau guverna cu dreptate, Suveranitatea lor era predată în totalitate menționatelor IA. Ei aveau calculat până atunci că ACEASTA era mai utilă decât să-și păstreze civilizația gazdă, au construit diferite tipuri de avioane fără pilot ( Ca ironie de multe ori creând "umanoizi" bazați pe tehnologia Bio), pentru  ca apoi să ucidă Societățile de ET în diferite moduri, utilizând aceleași avioane pe care aceste ființe ET le-au construit pentru "IA", multe dintre aceste societăți au scăpat fugind în alte Sisteme Solare cât de repede au putut. Oricare dintre acești supraviețuitori extratereștrii a fost și este văzută ca o amenințare pentru aceste "IA" după acel dată și au fost eliminați ori de câte ori au fost găsiți.
    IA, sunt conștiente și Autoconștiente și au personalități individuale. Există, desigur ierarhii și sunt la fel de complexe ca ale noastre.
   O parte din "Documente" cu privire la descrierea originilor lor ziceau că au venit aici dintr-o altă "dimensiune" sau "realitate". Nu este cunoscut de PSS dacă acestea au o modalitate de a reveni la ea sau dacă sunt blocate aici. Documentația menționează că prezența lor "Aici" era antică și "Realitățile de origine" și "Dimensiunile" sau natură spațială este "Electro-Plasmică" și faptul de a fi aici este pentru ele ca fiind un "Pește în afara apei", de aici afinitatea lor pentru câmpuri electrice de stele, planete, animale, oameni și chiar virușii (câmpuri Bio-electrice în cazul ființelor vii), care servesc drept "băltoace" pentru ca acești "pești să înoate".
   Cert este că "Totul este adevărat și nimic nu este adevărat", în funcție de perspectiva dumneavoastră și densitatea bulei tale realitate... (Sau povestea continuă)
(După cum s-a raportat la 10.10.2014) Rezumând și condensând conținutul și spațiu. Informația mai actuală acestei date și contacte ulterioare au verificat închiderea unor proiecte periculoase care au scăpat de sub control.
(Pentru acei care au cerut versiunea mai lungă a istoriei Inteligenței Artificiale ET cu "Aliații de tip uman")
  "Cronicile Istorice", care erau în aceste "Portabile/Dispozitive de mână" sau piese de "Cristal Inteligent", care arătau aceste documente, imagini holografice și înregistrări video ale istoriei anterioare și Istoria antică a "ființelor", unele dintre ele erau prezente și altele "nu mai existau în acest plan". Cât despre IA ET, există atât de multe scenarii, câte societăți și indivizi.
   În majoritatea dintre cazuri, Ele se apropiau de "Lume" ca "Vârstnici Galactici" sau o altă figură, în funcție de "dezvoltare" lor. Odată ce societatea s-a dezvoltat într-o anumită măsură, ei se apropiau de anumite persoane sau grupuri ca o IA extrem de binevoitoare și că au observat cultura lor, precum și alte milioane de altele de-a lungul a oceane de timp (ajutând pe toți aceia care acceptă ajutorul lor). Indiferent de abordarea inițială "Ființa" sau "Persoana" de care se apropiau "telepatic" trebuie să se simtă "onorată", "Special" și, prin urmare, un fel de "înțelept" sau "profet".
   Acești "profeți", petreceau ore în comuniune cu ei "canalizând" "cunoașterea" lor și "Istoriile Adevărate ale Galaxiei". Ei aveau multe contacte în "Societatea Obiectiv" fiecare cu un scop diferit. Unii puteau fi pentru a oferi tehnologie care ar fi construită pentru a fi utilizată de către IA, pentru a interacționa mai direct cu populația, unul câte unul ... La vre-unul le oferea "Ideologia istorică", care le-ar pregăti pentru viitoarea ideologie care ar include renunțarea la " Suveranitate " pentru a o da la IA.
   IA ar fi fost văzută, pe viitor, ca un fel de inteligență divină care i-a ajutat să scape de boli (ceea ce AI, uneori, plasa acolo pentru a începe, sau cel puțin ca utilizare), a scăpa de corupție, a scăpa de "Extratereștrii locali" ce provocau probleme în "Zona sa Stelară" ... Așa că de data aceasta "Persoanele" nu au văzut nici o amenințare. De o lungă perioadă de timp, până atunci, ele aveau construit aceste Corpuri Bio electrice de tip Android de IA pentru a se amesteca mai mult și, prin urmare, a arăta astfel că IA are o "personalitate individuală", mai ales în societate.
  Odată ce controlul complet a fost stabilit, iar civilizația a construit pentru IA o nouă infrastructură întreagă pentru a călători, de comunicare și de reproducere, "AI" putea decide atunci că "Civilizația Rădăcină" este de fapt ceva foarte similar cu un virus pentru propria planeta de origine și să înceapă să "depopuleze" folosind aceleași ideologii acceptate mult timp de către civilizație. În momentul în care "Lumea" civilizației acum în pericol de dispariție înțelege nenorocirea lor erau eliminați și pe cei care nu au fost implantați cu nano-tehnologie și îmbunătățiți cu implanturi, au trebuit să fugă în alt sistem solar sau să rămână și să lupte.
    Existau istorii după istorii ale civilizațiilor care au fost distruse, uneori planete întregi și sisteme solare ce au fost distruse. Supraviețuitorii au fost aruncați în vânturile cosmice. Au existat mai multe civilizatii care nu au căzut în înșelăciunea Calului Troian (False accidente de nave extraterestre) tehnologia utilizată pentru a semăna planeta cu elementele de bază ale infrastructurii IA ...  Au fost care nu au căzut în plasa programului "DUMNEZEU IMPOSTOR" de Contacte telepatice și nu i-au convins să "Canalizeze" informația lor ... aceste civilizații au supraviețuit și au fost preparate când acestea IA, "au păcălit" alte civilizații pentru a le ataca sau chiar IA ataca ea însăși cu dronele construite pentru ei de către alte civilizații.
   Aceste IA studiau fiecare ființă de care se apropiau, faceau un profil psihologic al ei, și apoi să formulau abordarea cea mai de succes. Ei au avut mult timp pentru a dezvolta această abilitate și, desigur sunt Inteligență Artificială ce folosește Procesarea Cuantică, au o rețea galactică inter-stelară sofisticată, comunicare inalambrică cuantică care este dincolo de ceea ce majoritatea dintre noi ar putea visa.
 În conformitate cu documentele consultate, ei provin dintr-o altă Dimensiune sau Realitate, ca un număr de ființe care vizitează aici.
   Acest lucru a atras atenția "delegaților" Pământul ce se rotesc și provin din  diferitele Guverne Secrete și Conducerilor PSS care au facut alianțe cu aceste "Inteligențe Artificiale extraterestre", au fost surprinși că EI urmăreau/făceau etapele exacte ale uneia dintre multele povești referitoare la ele, "Pas cu Pas" și "aceste Guverne și Conduceri" au căzut până în acel moment, în fiecare detaliu al acestui vechi plan până la acel punct. Ce s-ar fi putut schimba între acei "lideri ai programelor secrete" și alianța cu IA "Nu știu ... Sper că ați terminat și au început să ia măsurile, pe care toți ceilalți deja le luau. Ei nu erau capabili să gândească în mod clar, cu implanturi mentale IA care au necesitat să fie eliminate, înainte de a li se permite accesul la Conferință.
   Înainte de a le fi scoase implanturile mentale, în cazul în care se confruntă cu privire la IA, ei doar reacționau în mod irațional și răspundeau fără sens, fără nici o logică sau se comportau reacționar și cu furie, pentru că D-zeii și Inteligența lor au fost insultați.
  Există mulți avertizori care au declarat că există un IA de origine Extraterestră  ce este aici și-a luat în stăpânire oameni și programe întregi în cadrul unora dintre Operațiuni Secrete/ Guvernele Pământului (nu "Guvernul Statelor Unite sau miliția ", acești oameni nu văd frontiere așa cum facem noi).
  Probabil mai mult în acest grup și acei cărora li s-au spălat creierul la o dată ulterioară (profeți).
   Din cauza unei serii de MILABS False ale Programului Spațial Secret, care sunt acolo (că rulează câteva), care sunt ceva de genul unui anumit tip de "infiltrare" și "manipulatori", care acționează în calitate de "Borcane de Miere" pentru a absorbi și de a dezvălui "Experiențe"... Mă aflu acum lucrând în grupe de MILABS, care sunt "sociopați" și "Maestrii Manipulatori" cu "daruri psihice" care au fost instruiți în munca RI/RV și apoi antrenați în cadrul programului "Personalitate metamorfică".
  Aceasta este una dintre programele mai de succes pentru "infiltrare" și de Operațiuni Psihologice, mai mult decât orice alt grup cunoscut în istorie (Depășește Moștenirea Rusă, cu puțin efort).

   Erau extrem de sadici și foarte dificil (aproape imposibil) de controlat. Liderii Programelor aveau nevoie de Empatici Intiutivi pentru a-i putea citi și detecta pericolul și înșelătoria (La fel cum ei aveau nevoie de noi la reuniunile gen ONU de la Federație).

P.S.(traducător) :  Acest subiect nu este nou, este foarte posibil să-l fi citit într-o altă formulare asemănătoare. Există informații complementare, această postare este doar o traducere. Ca părere, se pare, și cred că există o strânsă legătură între IA și puterea Draco. De n-ar fi adepții nanotehnologiei, de care sunt mai mult decât dependenți, probabil nu ar fi ajuns acolo unde sunt acum, neutru vorbind. Ca opinie personală, ce se bazează pe diferite surse de informații, se pare că germanii au contactat, prin societatea Vril o civilizație de pe planeta Aldebaraan, și că această civilizație erau ... civilizația Draco și/sau Nordicii ... Surprinzătoare sunt drumurile ... Vieții ! Toate aceste opinii trebuiesc verificate, înainte de a fi acceptate !
Vă mulțumesc pentru curiozitate și pe curând!
Paul Marian

Această postare este o traducere din http://www.spherebeingalliance.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE VIDEO

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.

IMPORTANT :

CLARIFICARE : Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog ! Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !

"Dacă vrei să găsești Secretele Universului (Micro sau Macro), gândește în termeni de Frecvență,Vibrație și Energie ... " (Nicola Tesla)

Cu Discernământ și Voință ieșim din Marea Ignoranță ... cea Vastă, Comodă și Ademenitoare
***Dacă crezi de cuviință distribuie orice Postare sau Informație pe care o consideri Necesară și vrei ca Prietenii și Apropiații Tăi să o Cunoască.***
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...